6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Daniella szexpartner

szexpartner

Daniella-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-03 19:25:33

Igor24
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Daniella beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon értem el. 9 körül hívtam, egyből felvette. Korrekt tájékoztatást adott, telefonon jelezte, hogy a képei retusáltak és sok tetoválása van.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet adott, könnyű odatalálni. Parkolással nem próbálkoznék, de BKV-val tökéletesen megközelíthető. Házszám kint van, odaérve hívtam és egyszerűen bejutottam. Udvaron kell keresztűl menni, de nem találkoztam senkivel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A lakás remek állapotban van, rend és tisztaság mindenhol. Zuhanyzó van, annyi hogy a zuhanyfejet nem lehet felrakni a falra vagy csak én nem találtam meg. A tetthelyen vastag matrac a földön, mellette tükör, lehet mozizni. Szobainas is van amire le lehet rakni a ruhát.
Daniella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fekete neglizsében fogadott, aranyos arca van. Valóban sok tetoválása van de ez engem nem zavart, én rajongok értük. :) A képekhez képest pár kiló felszaladt, de cserébe a mellei is nagyobbak. :) Kedves, közvetlen lány.

Action
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Kaptam száraz törülközőt, a fürdőben minden van ami szükséges a higéniához. A fürdőből kilépve a ott várt és kedvesen bekísért a szobába. Kis beszélgetés, simogatás és masszázs után - egyébként tényleg intelligensen lehet vele beszélgetni - kezelésbe vettem a melleit és csókcsatába kezdtünk. Nagyon jól tud csókolni egészen barátnősen. Gondoltam megkóstolom és nem ellenkezett. :) Nagyon élvezte a ténykedésemet, aminek hangot is adott. Egy időután felhuzott és csókolt, a lábával átkarolta a derekamat és úgy húzott magához. Valahonnan előkerült a védőfelszerél mire észbe kaptam már rajtam is volt. Tényleg nem tudom, honnan vette elő, de nagyon ügyes volt. Már benne is voltam a következő pillanatban, missziben kezdtünk, majd nagyobb sebességre kapcsoltunk. Ezután doggyban kínálta magát, hát rendesen meghajtott így is. Végül kértem, hogy legyen felül. Először finoman rámfeküdt, majd felguggolt és olyan kivégzést rendezett amiben már rég volt részem.
Védőfelszerést eltávolította rólam és letörölgetett. Ezután beszélgettünk a világ dolgairól, nagyon okos és jó beszélgető partner. Figyel az emberre. :)
Zuhanyzás és utánna el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre egyeztettük, végén az asztalra helyeztem. Nem eset szó róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon kedves aranyos, még biztosan fogok hozzá menni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Daniella szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókDaniella legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 12db
(2019-02-01) : Rendkívül kellemesen csinálja, nem túl durván/pornósan és nem túl lazán - ahhoz, hogy megjöjjön a kedved a többihez épp tökéletes. Végig úgy helyezkedik, hogy elérd kézzel is és hát azokat a ciciket világért se hagyná ki az ember!

(2016-04-29) : Az a latvany meg erzes hogy egy ilyen szep lany lovagol az emberen grrrr. :) szep lassan aztan gyorsult, kozbe simogattam ahol ertem, nyogdecselesekbol ugy jot le o is nagyon elvezi (vagyis remelem ).

(2015-07-19) : Míg én kézzel simogattam formás fenekét és punciját, Ő szájjal kényeztetett tovább, s miután az ezredes ismét állt mint a cövek...érkezett a gumi, és beleült.

nagyon jó: 21db
(2019-03-13) : Majd finom utalásféleképpen a fejéhez térdeltem és a szájába gyömöszöltem az ezredest. Ő vad szopásba kezdett, én jót moziztam a tükörből. kértem, hogy pucsítson a tükör felé, hogy a szememnek is jó legyen.

(2019-01-01) : Elidőztem azoknál a gyönyörű melleknél, majd haladtam tovább a hasán, combjain és végül finom puszikkal-csókokkal nekiláttam kelyhének.

(2018-09-05) : egy kellemes natúr franciával inditottunk,nagyon jól csinálja igazi profi,majd kértem hogy 69 folytassuk,hogy nyalakodhassam én is .Jól esett neki de sajnos orgazmust nem tudtam neki

: 94db
(2019-02-09) : Miben is szeretek franciázni elkezdem nyalogatni nagyon finom Puncii van alatta ! Egész nap csak rajta lennék ! Ő is kezelésbe vette a farkamat , nagyon tudja a franciát pár kérdés válasz megfordult nálunk .nagyon szimpatikus és odaado haturol kezdtem adagolni

(2018-11-14) : A rendkívül hajlékonyságának és a kifogyhatatlan energiájának köszönhetően amihez meg rugalmas bársonyos a bőre és kellemes a kelyhe is hozzájárul fantasztikusan ereztem magam

(2018-11-06) : Utána megfordultam levetkőzött és elkezdett franciázni. Finom lágyan csinálta néha pörgött a nyelve is, kézzel is rásegített de megvolt az egyensúly. Közben néztem a tükörben a testét, ami nagyon igató volt.