93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
48
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma NEM elérhető!
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
28
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Liza 21 erotikus masszázs

erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
93/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-03 19:10:29

JdG
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Liza megjelenésétől kezdve a kedvencek között volt. Úgy alakult, hogy egy budapesti munkanapom váratlanul hamarabb fejeződött be, próba szerencse alapon felhívtam. Szerencsém volt, nem csak hogy felvette, de bő fél óra múlva tudott is fogadni.
Már a pesti oldalon éreztem, hogy igyekeznem kell, hogy időben odaérjek, ráadásul még pénzt is ki kellett vennem. Még időben jeleztem, hogy pár percet csúszni fogok, nem csinált belőle problémát. 5 perccel a megbeszélt időpont után értem a címhez.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű, bár ritkán járok masszőzhöz, a házban (és talán már a lakásban is) már volt randim.
BKV teljesen nagy választékban rendelkezésre áll, parkoló tekintetében lehetnek problémák, én is a közeli bolt parkolóját választottam.
Helyszín
Hely diszkréció:
4
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
A lakás újszerű, minden a legnagyobb rendben van vele. Tiszta, rendezett, talán egyetlen negatívuma a szobák közötti nappali, amit függöny mögé rejtenek. Ez sem volt azért zavaró tényező, de gondolom, pihenésre lenne ideálisabb helyiség is.
A fürdő tiszta, fel van szerelve mindennel. Ami engem zavart, az a fürdőkád lefolyója, nagyon lassan folyt le a víz, ami nem annyira higiénikus.
Tusfürdő, szájvíz kellő mennyiségben.
Liza 21 külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Írtak előttem már sokfélét vendéglátómról. Egy karcsú, gyönyörű testű, szép arcú lány várt az ajtóban (bár én a fiatal kori Palvin Barbarát nem véltem benne felfedezni). Haja felfogva, fehérneműben fogadott. Kézfogással mutatkoztunk be, majd bekísért a szobába. Érződött rajta, hogy zavarban van, de talán ez is adta bájos varázsát. Kedves, aranyos teremtés benyomását tett rám az első perctől kezdve, bár éreztem rajta némi tartózkodást.
Pár szót váltottunk, majd előre elkérte a csokrot, ami nem okozott problémát. Kiment, megnézte a fürdőt, és elmentem zuhanyozni. A folyosón várt, majd zenét hozott, és bementünk a kis szobájába.

Erotikus masszázs
A zuhanyzóból visszatérve a programot egyeztettük. Éreztem, hogy még mindig zavarban van, amikor rákérdeztem a koreográfiára. Elmondta a táncrendet, de amikor rákérdeztem, hogy lehet-e ezt rugalmasan kezelni, igen-t mondott.
Úgyhogy a masszázs érdeklődés hiányában elmaradt.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
3
Helyette átölelte a nyakamat és finom szájrapuszikba kezdett. Ezek a puszik kisvártatva egyre komolyabb és szenvedélyesebb csókokba fordultak. A kezem is a válláról lejjebb tévedt, egészen a fenekét, amit tökéletesre értékelt a tapintásos mintavétel után. Egy darabig így folytattuk, de úgy gondoltam, itt az ideje a melltartó levételének is. Megkérdeztem, mit szólna hozzá, benne volt. Úgyhogy a puszik, csókok egyre lejjebb mentek, mígnem a tatamira invitáltam. Itt már a bugyi is lekerült.
Mindene nagyon finom és bársonyos. Mielőtt a puncihoz értem volna, ijedtséget láttam az arcán,elsőre nem tudtam mire vélni. Aztán rájöttem, hogy a borosta lehet. Rákérdeztem, mondta, hogy igen. Megígértem, hogy nagyon óvatos leszek, így is volt.
A szeme egyre homalyosabb lett, egyre inkább éreztem, hogy a tartózkodás már a múlté, elkezdte átadni magát ő is a pillanatnak, de egy ponton túl nem jutottunk. Bár nedvesedett rendesen, de egy gátat éreztem.
Úgyhogy visszamentem az arcához, és öleltük tovább egymást, csókok újra. Végre ő is ráfogott a szerszámra és elkezdte simogatni, húzogatni. Én inkább a magas szintű francia híve vagyok, szerencsére egy idő után bevetette a száját is. Sajnos, úgy helyezkedett, hogy nem mindenét értem el, így megkértem, forduljon oda, 69-be. Ezt meg is tette, így elkezdtem én is játszani a puncijával.
Ez meghozta eredményét, egyre jobban belelendült, szép lassan az ösztönösség átvette a gátlásosság, félénkség helyét. Egyre hevesebben szopott, ami bár technikáját tekintve erős közepes volt, mégis nagyon izgatott, ahogy ez a fiatal lány átváltozik egy szenvedélyes szeretővé. A kimértségnek, gépiességnek itt már nyoma sem volt. Éreztem, hogy élvezi, és ez engem is egyre magasabbra juttatott, majd amikor én elmentem, akkor rajta is egy erős remegés és talán élvezés futott át.
Megtisztította magát és engem, majd egy váratlan mozdulattal mellém bújt és átölelt. Egy rövid ideig beszélgettünk, aztán kiment ellenőrizni a zuhanyt.
Megzuhanyoztam és két puszival búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Nem tudom, vannak-e extrák. Amiben maradtunk a telefonban, akkora volt a csokor, előre átadtam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Liza egy szép, kedves lány, nagyon tetszett természetessége és őszintesége. Minden pillanatban érződött rajta, hogy éppen hol tart és mennyire éli át a pillanatot. Kicsit zavarban volt (még?), de pont ez adta a báját. Nagyon fiatal, ha valaki szeret irányítani, akkor hálás alkata, teste és egyénisége van.
Én leginkább a technikát, a máshol nem vagy nehezen megszerezhető élményt keresem, ezen a téren Lizának még fejlődnie kell. Az érintései inkább őszinték és belülről jönnek, mint rafináltak, profik, aminek természetesen megvan a varázsa, de kicsit egyhangú és gépies, amit teljesen ellensúlyoz kedves egyénisége és szépsége.
Mindent összevetve egy kellemes órát (konkrétan 50 percet) töltöttem vele, elégedetten távoztam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-06 12:49:51
Jól, részleteszen és tárgyilagosan leírtad a Lizával kapcsolatos élményeidet! Ahol ilyen nagyüzem van, ott bizony a részletekre, a hiányosságokra is kényesen figyelni kellene! Csodás a lány, de engem továbbra is frusztrál a környék futószalagos feelinje...és ezért kerülöm a helyet.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-04 11:45:48
Objektív írás. Minden amit észlelhető volt megirtal.

2020-08-04 11:21:55
Mindent meglehetősen pontosan írtál le. Talán én jobban értékelem az ilyen harmatos virágszálakat mint te, de ettől még a beszámolód mesteri jó és hasznos. Köszi, hogy megírtad. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókLiza 21 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-07-28) : Ő elém térdelt és szenvedélyesen szopni kezdett, közben fátyolos szemekkel rám nézett! Azokkal a gyönyörű zöld szemeivel bűvölgetett, nekem meg végem lett.... Az utódok a legfincsibb ciciket beterítve cseréltek gazdát. :) Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába.

(2020-07-15) : Mivel első alkalom volt nála és valahogy nem érzem, hogy illene letámadni egy lányt így elsőre úgy gondoltam, hogy a masszázs nagyon jó egymásra hangolódásra. Kellemes simogatást kaptam, miközben beszélgettünk,

nagyon jó: 3db
(2020-10-12) : Amint hasrafeküdtem a tatamin, Lizácska mellém ült és krémmel, finoman elkezdte gyúrni a hátamat úgy középtájon. Később kicsit feljebb és kicsit lejjebb is ment, de valójában meglehetősen rövid időt töltöttünk ebben a pozícióban. Ezalatt mindenestre igen kellemeset beszélgettünk, teljesen fesztelenül. Tulajdonképpen bármiről lehet vele beszélni,

(2020-06-29) : Félig oldalról kezdte szopni a farkamat, miközben én a tükörben az elképesztő pucsításában gyönyörködtem. Felültem és úgy engedtem őt tevékenykedni,

(2020-05-16) : A fent leírt körülmények miatt a klasszikus masszázs kimaradt. Én egy általa kiválasztott krémmel bekentem a hátát, és nyilván a popsiját és a combjait is. Jó volt ez az egymásra hangoldáshoz, meg eközben egy pár perces ismerkedő beszélgetéshez.

: 3db
(2020-10-22) : Nagyon hamar elvesztünk egy kéjes ölelkezésben, puszilgatásokban, finom ujjazás kíséretében. A minden értelemben lelkesítő, vérpezsdítő eszméletvesztés soha ilyen jó még nem volt. Az embernek nem jut kedve ilyen helyzetben a masszázsra. Ez egy órás szerelmről szól, amikor van lehetőség elfeledni a mindennapok személytelenségét. Amikor egy tündér megígéz és lélek szinten magába ránt, elnyel, de nem lenyel.

(2020-10-08) : masszázs ilyen sűrű masszázskrémmel történt. A tatamin, vagy inkább szivacson a hasamra feküdtem, Liza mellém térdelt és úgy masszírozott. Közben beszélgettünk. Úgy éreztem mintha szándékosan szóval akarna tartani, ami nem volt ellenemre, sőt arra gondoltam, hogy jó egy kicsit megismerni a személyiségét. Kérdéseimre válaszolt, úgy tűnt, hogy sok mindenben őszinte velem.

(2020-06-05) : A testével nagyon jól el lehet játszani nem egy csiklandós fajta, ha lehetne napokat töltnék vele és élvezném fiatalsága gyöngyöreit. Közvetlen kedves barátnős feelingben telt el a masszás, be kell valjam inkább a gyöngyörködtem és ismerkedtem a testével , élménnyel mint inkább a masszázs törént.