2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Zsuzska szexpartner

szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-03 01:32:02

joe86
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-03

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
4
Az egyeztetésünk telefonon történt, másodjára sikerült is elérnem. Megbeszéltük a részleteket, de mivel elég korán volt még, így kérte, hogy a találkozó előtt 2 órával erősítsem meg az időpontot SMS-ben, ami meg is történt és létrejött a randink. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lényegében az első napja volt az új helyen, a József körúton. A házba magáról a körút járdájáról lehet bemenni, kocsival és BKV-val is könnyen megközelíthető a hely, viszont napközben parkolni szerintem elég esélytelen, max. valamelyik belső utcában.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Az épület maga egy régi épület, ellenben a lakás szépen fel van újítva, erre nem lehet panasz. Igyekeztek az igényeknek megfelelően berendezni, a fürdő korrekt, tusfürdőből is bő választék van, illetve tiszta törölköző is rendelkezésre áll.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeken felfedezhető egy kis retusálás, ami eltünteti a kisebb bőrhibákat Zsuzskáról, azon kívül lényegében minden stimmel, a képen látható angyal fogadja a férfiembert. :) Nekem élőben nagyon tetszett, mindig is imádtam a vörös és az érettebb nőket is, így számomra egy főnyerem volt a lehetőség. :)

Action
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
4
Érkezésem után kicsit beszélgettünk Zsuzskával, oldandó a hangulatot, majd átadásra került az ajándék és el is indultam zuhanyozni. Közben kaptam egy pohár hűtött ásványvizet, majd mire végeztem, Zsuzska már "munkaruhában" várt rám az előszobában. Bevezetett a belső szobába, ahol az események történtek. A szobában a legjobb szerintem, hogy a matrac mellett tükrök vannak a falon, amiben az ember a teljes akciót végig tudja nézni oldalnézetből, mint valami pornót. Be kell valljan, ahogy Zsuzskát szemből magamon éreztem, miközben oldalról az egész látvány megvolt vizuálisan, teljesen beindított. :) Kezdésként állva ölelkeztünk, miközben simogattam a gyönyörű, formás testét, e közben finom csókokat váltottunk, lényegében mint ha egy barátnővel bújtam volna össze olyan érzésem volt, így már megérte ott lenni. Majd szépen áttértünk a matracra vízszintes pozícióba, ahol is én kényeztettem Zsuzskát előbb apró csókokkal arctól lefelé haladva végig az egész testén, majd hosszan elkezdtem nyelvvel izgatni a punciját. Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni. Be kell valljam, hogy nálam top5-ben van a lovaglása. Finoman, érzékien, és a megfelelő mélységig csinálta, kevés Hölgy volt ilyen jó benne, pedig elég nagy a minta már. Rákérdeztem a misszionárius pózra, de azt annyira nem preferálja, így nem is erőltettem, jött a doggy, ami viszont a kedvence. Hátulról a látvány valami fenséges, egy formás nő, kerek popsival, fehér bőrrel, tetkóval, hosszú vörös hajjal markolássza a párnát, pici hangokkal jelzi, hogy mikor jó, miközben én hátulról dolgozom meg. Nem is bírtam túl sokáig, a gumiba sikerült eldurranni. Az első menetet követő tisztogatás után kis ölelkezés következett, egy kis beszélgetéssel. A második menetet én kezdeményeztem, mivel nem bírtam egyszerűen betelni Zsuzskával, így nagyon hamar azon kaptam magam, hogy megint franciásan kényeztetem, bár ekkor már fáradt voltam "nyelvileg" is, így tartott olyan sokáig. Utána megint csere, és újra ízelítőt kaptam a franciatudásából. Majd ismét következett a kedvenc póza, amit most jó sokáig csináltunk. Közben egy vibrátort tartott pluszba a csiklójához, ami még a második kör elején került elő, mivel kíváncsi voltam, hogy milyen is egy ilyen kütyü élőben akció közben. :) A végén doggyban szélesen szétnyitotta a combjait, majd levitte a csípőjét mélyre, így lényegében ő alattam volt, én meg fölé támaszkodva csípőből mozogtam rajta hátulról, ami elég érdekes érzés volt. Sajnos másodjára nem sikerült elmenni, mivel az időnk is lejárt, illetve az első körben előttem a teljes patront. A végén még kértem pár csókot és egy ölelést, majd elmentem zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsaszálak mennyisége teljesen korrekt budapesti viszonylatban, nekem bőven megérte az árát. Extrákat nem vettem igénybe, így azokról nem tudok nyilatkozni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Aki szereti a vörös, érettebb, szilikon cicis Nőket, akik ráadásul oda is rakják magukat, hogy tényleg jó legyen a vendégnek, azoknak Zsuzska egy felejthetetlen élmény lesz. Ha magánéleti állapotom nem változik, akkor valószínűleg még megyek hozzá, az biztos. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 20db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 3db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,

(2019-02-05) : Kérésemre még a hátamon is csúszkált karcsú alakjával és a csodás ciciket is bevetette. A masszázs második felében a hátamra feküdtem és elölről kaptam a kezelést.