2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Amira szexpartner

szexpartner

Amira-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-04 19:29:05

sbc
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amira beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Elsőre felvette, pár perc alatt mindent egyeztettünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Egy kisebb lakótelep mellett van a XIII. kerületben. Könnyen odataláltam, ugyanis kb. 15 évig laktam a szemközti házban.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház (anno nem volt ilyen), sokat nem láttam a lakásból, de amit igen, az minden sugárzott a tisztaságtól. A fürdő is megfelelő volt, többféle tusfürdővel (Amira segített megtalálni). A kádat szegélyező műanyag kicsit zavaró volt, tapadt a bőrömhöz, ha hozzáértem. A szoba egyszerű kis szoba volt, alapból fehérre hangolva. Volt légkondi, ami nagy pozitívum ebben a melegben. Francia ágy és egy bőr pad a bútorzat.
Amira külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Amirának a képeinek megfelelő formás teste van. Ugyanakkor a képek retusálva vannak, pl. nem mutatják tetoválásait. Amik nekem tetszettek, bár magamtól nem tudtam megállapítani, hogy valódi vagy matrica. De kisegített, valódi, komoly alkotások.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
3
Kellemes meglepetéssel kezdődött az akciónk. Minden lány vállalásai között szerepel az együtt fürdés, de amikor rákérdezek, közlik, hogy már fürödtek, túl vannak rajta. Természetesen ő is lefürödve várt, de kérésemre nagyon kedvesen felajánlotta, hogy még egyszer fürdik velem. Ami valójában egymás fürdetését jelentette. Jó alaposan megmosta a velem egykorút, aminek meg is lett a látszata.

A szobába beérve ismerkedni kezdtem a testével. Ez nekem fontos, mindig evvel kezdek. Amira nem szereti, ha kézzel ingerlik a punciját, de nekem nem is ez volt a szándékom. Nyelvvel próbáltam felfedezni és kényeztetni, mérsékelt sikerrel. Valahogy nem igazán fértem hozzá a kelyhéhez. Ezután cseréltünk, és ő kényeztetett. Remek a franciája. Erőteljes, mély és csak minimális kézi munkával rásegítve. A golyókat sem felejtette ki. A nyelvén van egy piercing (megmutatta), ami még intenzívebbé tette a franciázását. Egy idő után kértem, hogy 69-ben folytassuk. Éreztem ugyanis, hogy gumival felszerelve esélytelen az aktus részemről. De akkor legalább élvezzem ki jól én is a punciját. Sajnos ugyanúgy jártam, mint a kezdeteknél, megint nem fértem hozzá a kehelyhez. Vagy én vagyok ügyetlen (bár nem szokott gondot okozni), vagy Amira helyezkedett úgy, hogy ne igazán érjem el - nem tudom. Hozzáteszem, bajuszom és szakállam is van, bár nem panaszkodott rá. Lehet, hogy csak udvarias volt??

Ezután azt kértem, hogy NFVSZ-ben fejezzük be, amihez én az ágy mellé álltam, így szeretem a legjobban. Ő ezt is készségesen teljesítette, intenzíven, semmi kézimunkával. Nem is bírtam sokáig. A vége azért arcra sikeredett, nem a szájába. Ezt hamiskás mosollyal nyugtázta. Majd jött Szilvia, rövid fürcsi (most már szólóban) és a távozás.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
3
Az úgynevezett új Bp-i árszabás van érvényben Nála is. Ebben egyeztünk meg, rendben volt. A csokrot az elején letettem, végig ott is maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Alapból nagyon jó volt, de azért ott voltak hiányérzeteim is. A végén még rákérdezett az életkoromra (jó sok), de megdicsért, hogy letagadhatnék min 10 évet. Ezt köszi!!!
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amira szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Amira nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAmira legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2019-12-15) : Eszméletlenül jól tud franciázni, végig puszilgatta a testem. Eleinte a zacsival a gólyokkal játszott ami nagyon izgató volt, majd ahogy már többen is megírták a rúdon játszott, majd a makkomon is pörgette a nyelvét és elkezdte szopni ami fantasztikusan jó volt.

felejthetetlen: 1db
(2020-02-03) : Következett kistesóm kényeztetése. Semmi pornós, helyette valami zseniális módon. Mit módon, módokon! Amira nyelvében piercing van, mindkét felén gombfejjel.

nagyon jó: 3db
(2020-06-16) : Zseniális a francia tudása először a zacsit és a golyókat vette kezelésbe ami nagyon jó volt majd a rúdon játszott jó szokásához hiven és jött a nyelvpörgetés a makkomon én már kéjmámorban úsztam, mikor kitalálva a gondolatomat megkérdezte, hogy húzzunk gumit,

(2020-01-03) : Eleget tettem a kérésnek, és már abban a pillanatban Amira váltakozó sebességű, és váltakozó mélységű franciáját élvezhettem, egy kis plusszal! Igen, igen, bizony itt már erősen érezhető volt a piercing tetején lévő kis gömb, amint siklott a farkamon, és körözött a makkomon.

(2019-12-26) : Lassan nyalogatni kezdte a zacsit, finoman egyenként az ajkai közé szívta a golyszikat, majd nagyot cuppantva engedte őket újra el, aztán a forró nyelvét a farkam tövére csúsztatta.

: 4db
(2020-10-14) : Aztán be is került a szájába. Ez is rendkívül jól esett, de aztán hirtelen érzékeny lettem így kértem hogy váltsunk. Védőfelszerelést kaptam és kuytusba támadtam. Amira háta is nagyon szép. Egy kicsti variáltuk a tempót, majd fölém jött. De nem egy hagyományos szembepaci volt, hanem félig oldalról fölém guggolt és úgy vette be a főnököt. Hát ezt így már nehezen bírtam, egyszer ki is szálltam,

(2020-07-14) : Annyira jót beszélgettem vele, hogy végül ő parancsolt a hátamra és belekezdett a franciába... Oh mon dieu! :D Lassan felülről a vállamtól lefele haladva, apró pici lágy puszikkal haladt lefelé.

(2020-02-08) : Nagyon szépen felvezette, foglalkozott a golyóimmal, tövével, hegyével, mindennel. Változatosan ügyködött rajtam, néha fel-fel pillantva. Arcának szépségét csodáltam, hosszú tömény haja rám zúdult.