2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Amelia5 szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Amelia5-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-02 21:24:44

Seri4
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amelia5 beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Gyakorlatlan, tapasztalatlan, félénk fiú lévén írásban közeledtem vágyaim tárgyához, akin - pontosabban képein -, már jóval korábban megakadt tekintetem az oldal böngészése közben.
Az egyetlen bibit a rendelési idő jelentette számomra, az sajnos nehezen összeegyeztethető volt a mindennapi mókuskerekemmel. Ennek kapcsán született tehát egy üzenet, amelyre pár órán belül meg is érkezett a frappáns riposzt.
Pár üzenetváltás után, már a VTR mezsgyéjén haladva meg is született a randiidőpontjának rögzítése, egy bő héttel későbbi terminusra. (Egyébként, ha figyeled, viszonylagos gyakorisággal ismerkedik az alap szabadidején kívűl; és ezt mindig jelzi is előre oldalán...)
Mindvégig kedves és készséges volt, mindent le tudtunk egyeztetni a fenti hárombetűsön. Hívni már csak a tetthelyen hívtam.
Ami rengeteg platformot használ aktívan. Ezek közül én kettőt használtam ki, de lefogadom, hogy hasonló rendszerességgel és hozzáállással kezeli mindegyiket.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
A kisasszony meglehetősen központi fekvésű környezetben várja önjelölt lovagjait. Ennek megfelelően a tömegközlekedés jónak mondható. Magam is ezt választottam.
Autóval sem hiszem, hogy lehetetlen a feladat, ha más nem a közeli pláza parkolója megoldást adhat a parkolásra.
No ebből mindenki a 9. kerületben lévő, szerelmi fészkekkel gazdagon meghintett Hunyadi promenádra asszociálna, de az igazság ettől távolabb áll, ha nem is nagyon távol.
A cím világosan és egyértelműen van megadva; azonban a szerelemtől fűtötten már gondjai lehetnek az ember fiának a házszámok jelölésével. Megnyugvással töltött el, hogy ez nem csak nekem jelentett kisebb értelmezési problémát (ezt már Amitól tudom). Lehet túl kockára állítottam magam, de számomra máshogy lennének logikusak...
A titok nyitja egyébként a páros és páratlan számokban, és utca oldalakban van elrejtve. (A másik oldal lesz a nyerő). Na így, meg kicsivel több ésszel, mint ami nekem adatott, nem fog idegen kapualjban kikötni
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Immáron a helyes kapualjban - naná, hogy egy újépítésű társas pagoda aljában -, ütöm a frissen a tudomásomra jutott mágikus számokat, melyek elhárítják az utolsó akadályt, és utat engednek a magasban lévő szerelemlakba.
A tetthely egy egyszobás garzon, szépen, otthonosan berendezve.
Az ajtón belépve egy többfunkciós helyiségbe érkezünk, konyha + előszoba, melyből balra a fürdő, előre pedig a tágas, napfényben úszó szobába jutunk.
Tisztaság, rend mindenütt.
A fürdőszoba zuhanyzóval ellátott, takaros, minden célnak megfelel. Szájvíz a mosdótálnál, jól látható helyen kikészítve; tusfürdő is a helyén, bekészítve. Igaz a választék nem túl nagy, de ez pont nem érdekel. Így is pont ugyanolyan kényelmesen fel tudtam magam frissíteni. Törölközőt az ház úrnőjétől személyesen veszed át, nem kisóvodás méretű, és nem bőrradír jellegű. Ennél többet nem kell tudnia, csak a vizet felszívnia, azt meg megtette.
Csupán két dolgot hiányoltam; a kádkilépőt - ezt már láttam mások is előttem, és elfogadható válasszal szolgált a hölgy az ügyben. A másik a zuhanyfüggöny. Nem mintha szégyenlős lennék, vagy félnék, hogy Ami leskelődik; valamint odafigyelve megoldható, hogy ne pacsáljon ki az ember fia jelentős víz mennyiséget, amit aztán a szegény vendéglátónak kell majd feltakarítani, de mégiscsak jobb önfeledten csapatni a sugarat az árbócra, na.
Nem is úszta meg a fürdő többi része szárazon...
Amelia5 külseje
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Ami egy tünemény. Nem szexszimbólum kategória, nem is pornószínésznő kinézetű szolibarna plasztik kebelcsoda, nem egy díva; de nem is akar az lenni. Ő tipikusan a kis aranyos, dögös szomszédlány.
A mosolygós pofijával, a szeplős bőrével, apró termetével, hetyke, természetes - ám mégis méretes - cicijeivel, markolni való popójával.
Mindez képein is látható, arcát kivéve; de ettől egyáltalán nem kell megriadni. Véleményem szerint helyes arca van.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
4
A csodák palotájának ajtaján vágyakkal teli léptem át. Az ajtó mögött pedig egy életvidám, derűs, bájos arc várt. Amin a fehérneműn kívűl nem volt semmi. Kedélyesen, két puszival üdvözölt, majd megtette mindezt falatnyi formás popsija is, amikor hátat fordított nekem. A viselt fehér, habkönnyű brazil tanga csak még jobban kiemelte vonalait. Fütykösöm ennek megfelelően irányt is vett, és segítőkészen mutatta az irányt merre, illetve mire kell figyelni, míg a kisasszony a szobába kísér minket.

Némi ismerkedős, oldódásos beszélgetés, és a kínált frissítő elfogyasztása után, a fürdőbe vezetett utam, ahol két régi barátnőm Candy és Vileda társaságában, nem fogjátok kitalálni, lemostam az út porát magamról.
Csere, most Ami is felkészült még az utolsó simításokkal a rövidesen bekövetkezendő testtornára; és miután egy légtérbe orientálódtunk, a derekamra tekert textilt elhajítottam - ezzel bukva a ki látja meg előbb a másik micsodáját játékot -, és furmányos módon közelcsaltam magamhoz.

A közelkerülés jutalmaként elcsattant az első csók is, mely a lejtőre dobott hógolyónak bizonyult, és lavinaként egy fergeteges csókcsatát eresztett útjára. A hölgy nem csak hogy tud, de szeret is csókolózni. Nem sokat teketóriázott, nyelvét a torkomba nyomta, amivel én sem szerettem, és nem is lettem adósa. Finom, hol vad, hol érzéki nyali-fali közepette éreztem, hogy nem igazságos, hogy csak én állok itt meztelenül, ezért míg egyik kezemmel arany fürtjeivel babráltam a tarkóján a nyelvszkander alatt, addig meg kell szabadítsam a kebleket fojtogató börtönüktől! Sikerült, igaz kellett a másik kezem bevetése is.
Na így már mindjárt jobb; és könnyebb is csókot hinteni a bimbokra, melyek hálásak is, hogy napfényt láthatnak. Nyalni való kis peckek bizony, sajnálom is elhagyni őket, de vissza kell térjek a cseresznye ajkakhoz. Már megy a simi is egy ideje, amikor vendéglátóm kaján vigyorral és kacsintással szemembe néz, majd lassan, kezeit oldalamon végig eresztve térdre rogy, és kardnyelővé avanzsál.
Finoman cumizik, több technikát is felvonultatva; érzek szívást a makkomon, majd körbe tekeri nyelvét rajta, nyelve hegyének apró csapásai ostorozzák a rudat teljes hosszában, a zacsi és a golyók sem maradnak ki a jóból. Mindezt a szemkontaktust meg-megszakítva, majd újból keresve. Nekem annyi a dolgom, hogy babahaját morzsolgassam ismét, nehogy hátra dőljön a lelkem, illetve, hogy az összecsuklást elkerüljem. Nem könnyű, mert veszi ki az energiát az érzés a lábamból.
Mélyre is fut a dárda a torok irányába, bár kétségtelen, hogy ezen a területen még van fejlődési potenciál.

Jó, ennyi, eddig bírtam, nekem is meg kell kóstolnom, éreznem kell kelyhét.
Kihúzom hát nyáltól csöpögő cerkám szorgoskodó ajkai közül, mert most másfajta ajkakra vagyok kíváncsi. Le is fejtem a maradék kis ruhadarabot a kisasszonyról, és az ágyhoz segítve hanyatbillentem. Most én jövök!
A szétdobott lábak között először pillantom meg a kikacsintó, nedvedző nemi szervét.
Egy punci nagyon sokféle módon lehet szép; ez az egyik legbiztosabb recept, legalábbis nálam.
Gyönyörű, húsos, enyhén borostás puncival nézek farkasszemet. Félúton van valahol a babapunci és a pina között. Pillanatra le is fagyok, gyönyörködöm.
Lefogadom finom! De finom ám! Édes nektár csöpög belőle, ahogyan habzsolom, és figyelem, hogyan piheg ez a tündérke. Kétségtelenül tetszik számára a bemutatott orális repertoárom, de már megkopott a sármom, kicsit be is rozsdásodtam a kényszerpihenő alatt, vagy csak szimplán első alkalom közöttünk, esetleg ezek mindegyike, de ezúttal elmarad a végkifejlet. Nem sikerült orgazmussal jutalmaznom eddigi szíves vendéglátását.

Ennek ellenére jár a jutalom szopival egybekötött védőruha felhelyezés. Némi plusz síkositás, és nyeregbe is pattan hercegnőm. Bámulatos látvány és érzés is forró vagináját érezni végre, mindemellett látni mosolygó arcát, arcom előtt ugráló melleit. Erre a látványra még ráemel percek múlva a kis boszorkány, mikor térdeiről a talpára helyezi egyensúlyát, tökéletes rálátást engedve arra, ahogyan újra és újra végig szánkázik lucskos puncija a farkamon, ajkai pedig szétkeni örömcseppjeit dárdám teljes hosszán. Nem mehet ez sajnos sokáig, nem bírnák azok a kecses lábikók.
Nem neheztelek ezért, átfordítom miszibe, és ebben a pozícióban simogatom arcát, harapdálom fülcimpáit, miközben ütemesen jár a dugattyú tovább a hüvelyben. Hol visszább veszek, hol növelek a fordulatszámon, és közben elveszek az őzike szemekben. Szeretkezünk.
Megtörve a fekvő helyzetet, kutyusban folytatjuk tovább. Ami csiklóját masszírozza, én egyik kezemmel cicijét markolászom ügyetlenül. Gömbölyű popsijának ütemes mozgását, hátának ívét figyelem. Percek múltán kihúzom kardom a bársony barlangból, és pihenőt kérve leheveredek alkalmi szeretőm mellé. Meleg van no, bár megy a légkondi, de azért a foglalkozás kicsit megizzaszt.
Ellenben nem úgy van az, gondolja Ami, és ismét cowgirt játszva indítja is az újabb pacit. Kicsinál ez a csaj, de rohadt jól csinálja!
Felülök és vadul csókolózni kezdünk ismét. Közben érzem, hogy mellbimbói kajlán rajzolják a szerelem grafikonjait mellkasomra. Apró csípőkörzésekkel, lassan stimulálja hancúrlécem. Hátra vágódom és átadom magam az érzésnek, ahogy Ami megdugja magát rajtam. Sajnos a szemem sarkából látva visszaránt a valóság; öt percem maradt lefinishelni a mai randit, és jövetelem igazi célja még visszavan.
Gyors egyeztetés - kicsit agyoncsapva a romantikát -, elrebegek egy gyors imát: "van mód még hosszabbítani?". Az Istenek kegyelnek ma, és rám kacsintanak: "van!"

Nem nagy gond a romantika spontán alacsonyabb szintre degradálása a fentivel, mert ami most jön az kevésbé romantikus. Kis extra kenőanyag felvitele után, a korábban megbeszéltek szerint hercegnőm kutyusba fordul, az ágy széléhez helyezkedik, és engedi, hogy lassan, de biztosan bevegyem az egyetlen még eddig nem ostromlott nyílását.

Nagyon ügyes, és pisszenés nélkül magába fogadja a farkam. Kezdetben finoman, nagyon lassú előre nyomulással operálok, majd idővel fokozok a tempón. Édes nyögések hagyják el a cseresznye ajkakat, miközben én a csodás popsigömböket széthúzva gyönyörködöm, hogyan nyeli el ánuszrózsája újból és újból fegyverem. Fantasztikus a látvány, hát még akkor, amikor bal lábammal az övé mellé lépek és a hátam mögött a szekrény teljes tükrében figyelem, ahogyan a dákóm a fenekében mozog.
Ez lenne a tökéletes az utódok szabadjára engedésére; de valamiért mégsem akarom. Egyrészt örökké akarom, hogy ez a pillanat tartson, másrészt nagyon megfogott a lovaglás közben érzett mámor...

Gondolataink összefonódtak, mert amikor - fájó szívvel -, búcsút intettem a számomra oly kedves popónak, kis egészségügyi szünet után. Szavak nélkül is megértett Ami, és elindította a 3., végső lovasrohamot is.
Szép fokozatosan emelte az intenzitást, egyre gyorsabban pattogva botomon. Majd előre hajolt, haja arcába omolva himbálódzott; és én elvesztettem a realitás érzékemet. Fenekét markolva húztam karóba, tövig akartam benne lenni, miközben csókolóztunk felajzva.
Viszont érthető módon elfáradt Ami, ezért átvettem az ütemszabász feladatkörét. Ismét misszionárius pozícióba forgattam. Majd tettem a dolgom.
Ami keblei csak úgy ugrándoztak, hipnotikusan köröztek, mindemellett arcára pillantva látom, hogy kacéran mosolyra húzódik ismét piciny ajka. Közel másfél órája nyüstölöm, bökdösöm, vegzálom különböző lyukait, de ő csak mosolyog. Ezek afrodiziákumként hatottak rám, elvesztem. Ekkor már nem volt híre közösülésnek, szeretkezésnek; keféltünk.

Így lett végem. Egy utolsó lökéssel genetikai mintát hagytam az óvszer belső felületén, majd levezetéskén még pumpáltam még egy kicsit. Pár perc simi és puszilkodás, pihegéssel egybekötve.
Aztán beszéltünk még sok mindenről, mert bizony lehet vele; és irány a zuhany ismét.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A matek egyszerű, és nem is titok; a bővebb infóból bárki tájékozódhat. Kicsivel az átlag felett, ami az extrákkal eléggé elvihet ez árat top kategóriák felé.
Ezekből igencsak változatos fajtákat vállal a hölgy, jómagam kettőt vettem igénybe; a hátsó szalon használati jogát - mely szintén átlag feletti, illetve a hosszabbítást.
Ma is megtenném mindkettőt, mert maximálisan megérték.
A kisasszony is korrekt, talán a VTR-nél hirdetett időkedvezmény lehet kérdéses, mint ahogy mások firtatják. Nos ez hidegen hagyott már a legelején is, nem érdekelt; nem ez volt a mozgatórugója találkozónknak.
De valóban érdemes lenne átfogalmazni, vagy levenni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ahogy korábban mondottam volt; Ami egy tünemény. Amellett, hogy kedves, türelmes, aranyos, szexi is. Az egyik legnagyobb erénye pedig empátiája, és intelligenciája. Nagyon értelmes, megkapó személyiség.
Talán elsőre szürke kis egérnek tűnik, azonban mégis rohadtúl izgató, izgalmas egyéniség, mégis árad belőle valamiféle tűz, valami vonzalom, ami felkorbácsolja vágyaid, és élőben ez még inkább hat.
A szende kis iskoláslány látszata lengi körül, aki az ágyban már nagyon nem az (ha csak nem akarod...)
Emlékeztet egy korábbi, azóta már sajnos visszavonult, hölgyre...
Nagyon jól éreztem magam a társaságában, de tagadhatatlan, hogy némi, enyhe távolságtartást, kis hűvösséget is éreztem, lehet csak tudat alatt, és mindezt betudtam a magam kezdeti nehéz feloldódása miatti "reakciónak", illetve az első találkozás eredményének.

Ami, köszönöm a vendéglátást, az idődet, a türelmedet! Nagyon örülök, hogy találkozhattunk, és megismerhettelek!
Köszönöm ezt a csodás randevút!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amelia5 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-10 23:31:25
Remek írás, nekem nagyon tetszett, jól átjött a hangulat és az események!

2020-08-09 22:49:43
NIncs mit szabadkoznod. Egy jó és hasznos beszámolót írtál. Köszi. Gratulálok és egészségedre :-)

2020-08-05 16:05:46
Számomra elképesztően jó stílusban megírt, bitang jó írás! Könnyen a helyedbe tudtam magam képzelni, és azok a képek amiket elém tártál.... :)
Ilyen egy igazi kedvcsináló írás, mindketten a kedvenceim lettetek :)

2020-08-05 12:43:02
Olyan író vagy, aki mellé szerkesztő kell. Te leírod, úgy ahogy jön, a szerkesztő pedig feszesre húzza a dolgot, tartalmat és hangulatot nem bántva. Keress egyet! Persze a beszámoló jól megírt.

2020-08-04 19:54:57
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a reakciókat, építő kritikákat!
Örülök, hogy sokaknak tetszik, de igazat adok a többieknek.
Valóban hajlamos vagyok a jelzettekre; és a mostani beszámolóm is túlcsordult. Ilyen formában ez már az élvezhetőség, emészthetőség rovására mehet. Elveszik az információ. Beszámolóimban szeretném az érzést, a kapott élményz, impulzust is átadni; valamint nem titkolt szándékom emléket állítani a randinak. Ezekből fakad mindez.
Az öntömjénezés azonban nem kenyerem, ez kifejezetten taszít is.
Ez a randi Ami lényétől lett olyan amilyen.

FunkciókAmelia5 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-05-02) : Elém térdelt és franciázott, de valami olyan átéléssel, hogy tuti ő is élvezte. Egyre fokozva a tempót, majd ráérezve, hogy mikor érkeznék el a csúcsra, alábbhagyott a dologgal, felállt, csókolt, de a kezével nem engedett el!

felejthetetlen: 2db
(2020-04-30) : Amelie lecsúszott és elkezdte guggolva a kényeztetést, majd jött a csere egy adott intervallumon belül. Akkor lett nagyon szép látvány, amikor a cserénél valamelyikük nemjött fel csókra és amikor lenéztem, két forró száj kényeztette a rudamat.

(2019-06-02) : én Amit kényeztetetem, a többiek meg akit épp akarnak. Csókokat váltottunk, végigpuszilgattam a formás testét. A testalkatán domborműként hat a feszes kerek cici, így annak kényeztetésével sokat voltam kénytelen foglalkozni.

nagyon jó: 4db
(2020-08-04) : Megérkezés után bemutatkozás, beszélgettünk és megfürödtem. Első menetben igazi barátnő feelinges csókok kölcsönös natúr francia és, szex. Szuper volt. Picit mintha tényleg élvezte volna... Pihenés közben jót beszélgettünk elsősorban róla és a tanulmányiról. Nagyon okos csaj. Második menetben kezdés újra francia, majd szex több pózban. Majd a végén a szájával fejezte be! Fürdés és léptem is....

(2020-06-05) : Gyors fürdés, utána csókolózás felváltva, majd már térdre is ereszkedtek, és felváltva szoptak. Érdekes volt érezni, hogy mennyire más mind a csók, mint a szopás technikájuk a lányoknak, nem volt ezzel gond, tényleg izgalmas és változatos volt. Utána az ágyra fel, doggy style mindketten pucsítottak én pedig hol ide hol oda tettem amit tenni kell.

(2019-04-24) : " Profikat " megszégyenítő gyengéd, teljességgel kézmentesen, bőnyálasan elővezetett francia nyelvleckéje párját ritkító az idei esztendőben. Olyan átéléssel kényeztettük egymást, hogy az idő múlását nem is észleltük, így történhetett meg, a randevúnk csúcspontjára már nem is maradt egyetlen percecske sem.

: 5db
(2020-10-25) : Bemutatkozása alapján szimpatikus volt mindkettőnknek. Számunkra a külsőségek mellett nagyon fontos az intellektus is. Bevallom nem kellett csalódnunk. Amelie nagyon szép nő és mindemellett nagyon tájékozott, művelt, intelligens. Maximálisan figyelt ránk és ahol tudta ott oldotta a szituációt, ami bár teljesen új volt nekünk, mégse feszengtünk benne. Olyanná vált az egész, mintha egy biszex ismerősömhöz ugrottunk volna fel.

(2020-08-31) : Úgy tűnt, hogy tetszett neki, ezért hamarosan levettem a bugyiját is és a punciját kezdtem nyalni. Szerintem ez is kellemes volt neki, de orgazmusig nem tudtam eljuttatni (talán majd legközelebb). Kis idő múlva felült, ekkor cseréltünk és szopni kezdett, amit nagyon jól csinált, simán elsültem volna, ha nem kérdi meg, hogy húzzon-e gumit, amire nyilván igent mondtam

(2020-07-22) : majd Amelie térdre ereszkedett és szájába vett. Kellemesen csinálja, versenyre kel a látvánnyal az érzés, bár nem veszi be igazán, inkább csak mély, de nem torok az a mélytorok.