28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 4-24
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
BARBI erotikus masszázs

erotikus masszázs

BARBI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-08-02 18:56:34

kazal
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI reagálása

Szia Kedves ! :)
Köszönöm a csodálatos beszámolót !
Örülök , hogy eljottel hozzam annak pedig meg inkább , hogy jól is érezted magadat velem ! :)
Bármikor varlak sok szerettel vissza és szerintem méginkább sikerül majd egymásra hangolodni ! :)
Az 50 perc miatt elnézésed szeretnem kérni ! Nem mindig nézem az időt percre pontosan , inkább hagyom magunkat kibontakozni .. ez hol rövidebb hol hosszabb ideig tart .. :) kérlek ne neheztelj rám emiatt ! :)

BARBI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-08-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
SMS-ben írtam rá, majd a pozitív visszajelzés után hívtam fel a részleteke egyeztetni. A magam részéről Nekem pozitívm ha SMS-ben is kommunikálhatok, mert mindenkinek munkahely és / vagy család függő, hogy tud-e telefonálni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gépkocsival érkeztem, Marina part, igényes környezet, öröm ide érkezni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű, szép és igényes lakás. Diszkréciót megoldják, semmi kellemetlen rész nincs ebben, mintha csak egyedül fogadna.Fürdő és a szoba is tökéletesen kiszolgálta a funkcióját.
BARBI külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Szép a hírdető, ehhez kétség sem fér. Aranyos, kommunikatív, kezdeményező. Először voltam nála, de nem éreztem sem bizalmatlanságot, sem távolságtartást. Gyönyörű idomok, szép selymes bőr.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Masszázs közben beszélgettünk, ismerkedtünk. Olajos, simogatós, ehlyenként jól esően erős masszázs. Azt azért tudni kell, hogy az ember nem thai masszázsra érkezik, hanem egy finom ellazulós felvezetés a fordulás utáni akcióhoz. Helyén kell kezelni, és így nekem naygon kellemes, hangulatoldó masszázs volt. Tükörben végig lehet gyönyörködni, szerencsére van annyi fény, hogy minden szépen látható. Még a masszázs közben megbeszéljük a játékszabályokat, hogy mindenkinek maximális legyen az elégedettség.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Fordulás után csak ő kényeztet, finoman, közben lehet simogatni ahol éri az ember. Fenekét elérhető távolságba helyezi, hogy ne kelljen nyújtózni. Kicsit hiányérzetem volt, hogy nem lehet egy puszit sem kérni felsőtestre / nyakra, de gondolom ez mindnekinél szimpátia függő, vagy a mostani "koronás" helyzet is befolyásolhatja. Nekem jól esett volna. Hosszasan és finoman kényeztet, nem akar kifacsarni 5 perc alatt. Ez érezhető is, technikája és a hozzáállása is jól felépített, fokozatos. Mikor jeleztem hogy közeleg a vég, gyorsított a kézzel, én pedig elvesztettem a valóságot, így nem is nagyon tudom mi történt. Csak arra emlékszem, hogy törölgetett le szépen, nem pattant fel egyből, hagyott lenyugodni, és tisztára istápolni. Kiment rendbeszedni magát, addig én kipihegtem magam.
Visszatérvén egy rövid eszmecsevej, majd fürdés és indulás tovább.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Bár először voltam Barbinál, a végén rendeztük, maximális volt a bizalom részéről, és a magam részéről ez jobban is tetszett így. Nem szeretem, ha én megadom a bizalmat, hogy átadom magam valakinek kényeztetésre, akkor a másik fél pedig adja meg, hogy nem fogom felkapni a cuccaim és kimenekülni fizetés nélkül a fürdő ablakon. :)
Barbi abszolút jól kezelte ez ta helyzetet. Az ajándék mértéke a Marina partot tükrözi.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes hangulat, finom francia, érezni, hogy jót akar adni, nem tűnt futószalagnak. Bár igaz, hogy mindennel együtt 50 perc múlva újra a kocsiban voltam.
Ajánlom mindnekinek, aki kellemes kikapcsolódásra vágyik, egy szép, tiszta szolgáltatónál, aki az ember lelkével is törődik.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

(2020-04-01) : Most is erőteljes masszázst kértem és kaptam Barbitól. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

(2020-03-18) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Masszázs közben finom érintésekkel, " benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam következett. Barbi nagyon jó beszélgető partner,a program alatt kellemesen elbeszélgettünk különböző témákról.

felejthetetlen: 6db
(2020-07-02) : Olajat használtak és elkezdtek masszírozni. Nati a bokáimnál kezdte míg Barbi a derekamnál ténykedett. Barbi masszázsa sok kis érzéki érintés; olyan ami minden érzékszervre hat

(2020-05-01) : Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. A program során a felmelegített olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

(2020-04-14) : Barbi elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben Jázmin talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.

nagyon jó: 15db
(2020-09-25) : A gyengéd és a kicsit erősebb masszírozást váltogatta. Illetve nem csak az ujjaival hanem a karjával is masszírozott. A fenék és a comb masszírozás volt a kedvencem :) Nagyon érdekes volt a csúszka masszázs a hátamon. Néha nem tudtam, hogy melyik testrésze van rajtam :) (de tudtam, persze, hogy a cicik :))) Irtó jó érzés volt, pedig ez még csak a hátam volt.

(2020-08-18) : Hasra fektetett majd elkezdett masszírozni, megnyomkodta a vállaim a hátam, a derekam illetve a lábaim. Kellemes lazító masszázsnak mondanám. Ezután bekente magát olajjal majd elkezdett csúszkálni rajtam. Nagyon izgató és erotikus ahogy csinálja. Szerintem a csúszkamasszázshoz fontos a jó ritmus érzék illetve kell hozzá egy kis átszellemültség hogy igazán erotikus tudjun lenni. Barbi mindkettővel rendelkezik!

(2019-07-21) : A mennyországban éreztem magam.Közben többször mélyen egymás szemébe néztünk:) Szép lassan kezébe vette a velem egykorút,húzogatni kezdte le-fel,majd finoman szájába vette azt. Kényeztetni kezdett.Nem túl erősen,nem túl gyorsan kényeztetett,csodálatos érzés volt. Időnként egészen "mélytorkos szerűen" eltűntem a szájában.

: 20db
(2020-10-11) : Törcsi letesz, majd hasrafekvés és Barbi mellém telepedve a hátam alján kezdi a finom - érzésem szerint nem tanult, inkább amolyan ösztönös - masszírozást. Tekintve, hogy jó ideje Home Office-ban dolgozom, így az itthoni székek némileg lefárasztották már a hátizmaimat, ezért jól is esett még ez a mérsékelt erősségű masszírozás is.

(2020-07-27) : Masszírozást a lábammal kezdte, kaptam egy jó kis talpmasszázst is amire fokozottan szükségem volt és nagyon jól is esett! :) Közben egész sokat beszélgettünk (vagy inkább csak én tartottam szóval...), a múltkori alkalommal elég szótlan voltam, amit elfogadott . Most viszont már kicsit közelebb éreztem magamhoz így érdeklődve beszélgettem vele.

(2020-07-26) : Lábmasszázzsal kezdett (vádli, hátsó combizom), ami közben néhány szót váltottunk. De nem igazán voltam kommunikatív (elég zűrős hetem volt.....) hagyott relaxálni és ügyesen tette a dolgát. Majd haladt feljebb a hátamra. Utána testére locsolt olajat kicsit a fenéktájat is masszírozta, közben (nagyon izgatóan) a golyszikat és a szerszámot is simogatta az olajos kezével......