39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-31 17:14:53

Arruin
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-08-03

Egyeztetés
Elérhető:
2
VTR kommunikáció:
3
Telefonon kerestem két nappal korábban, mikor az oldal szerint "most hívható", nem értem el. Fél órán belül kért visszahívást, de addigra lemondtam a taliról.
Két nap múlva megint próbálkoztam, akkor 20 percen belül visszacsörgetett, és megbeszéltünk egy másfél órával későbbi időpontot. VTR-t is küldtem, azt végül nem igazolta vissza, de címet ott adta meg.
A helyszínen még volt némi fennakadás, többször hívtam, de nem vette fel, majd felvette, de nem működött a telefonján a mikrofon, aztán le is merült (ebből ugye annyit érzékeltem, hogy már ki se cseng...), negyed órát toporogtam bejárat előtt, de nem mondtam le róla. Írtam közben itt az oldalon is neki üzit, végül megjavult telefonja, felvette, megkaptam be- és feljutáshoz az instrukciókat.
Eleve stresszes voltam magánéleti anomáliáktól, ez a plusz bonyodalom rátett egy lapáttal, de nem bántam meg, hogy kitartottam...
Megközelítés
Odatalálás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Parkolást nem tudom, én tömegközlekedéssel mentem, pár perc sétányira van villamos, busz, metró is.
Helyszín egy nagy, új építésű lakókomplexum, bejárat utcasarokhoz közel, nagy üveg ajtó, háromszor elmentem előtte, mire rájöttem, az a bejárat, és nem a földszinten lévő cég irodájához tartozik... Pedig ott van a falon a kapucsengő, de az valahogy nem szúrt szemet... végül valamelyik korábbi beszámolóból mazsoláztam ki, hogy biztos jó helyen vagyok-e. (Larát közben épp hiába hívtam telefonon.)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Bent is minden nagyon modern, világos színek, tisztaság. Lifttel jutottam fel a nem túl sokadik emeletre, Lara a lifttől jobbra található, egyedül fogad.
Lakás modern, ízlésesen berendezett. Füri hatalmas, van minden, ami kellhet, tusfürdők, szájvíz, két tiszta törcsi odakészítve. Tetthely kényelmes franciaágy, hasznosnak bizonyuló párnákkal.
Lara külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Puszi puszi, cipő le, és beinvitált az amerikai konyhás nappaliba.
Magassarkúban, zöld egyberuciban fogadott, talán virágmintás volt, de én csak vágykeltő, mindenhol feszesen domborodó alakját lestem.
Haja szőke, vállig érő, markolni való, amit engedett is.
Dögös, jó testű, igazi felső kategóriás milf. Adatlapjához képest a korbeli eltérés jelentős, inkább 45 körülinek tippelném, én szerencsére szeretem az érett nőket is, így maradtam.
Vízzel kínált, majd mivel látta, stresszes vagyok, cigivel is, a saját idejéből. Három idegőrlő nap állt mögöttem, elfogadtam.
Beszélgettünk egy jót, az életünkről, őszintén mesélt ő is, jó volt így egymásra hangolódni... jeleztem is, mennék tisztálkodni már.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Füri után törölközőt hátrahagyva vonulok a tett helyszínére. Szoba közepén csókkal fogad, kezével elégedetten nyugtázza a dolgok állását, majd indul is. Én követem popsiját.
Ágy előtt megfordul, rucit félrehúzza, lányok a számban abban a pillanatban, remekbe szabott cicik, de mennyire! Mohón falom őket. Lara ágy szélére ül, nyelvére, majd mélyen szájába vesz, puszil, szív, ízlelget...
Mondom kóstolnám én is... Ő az ágyra fekszik.
Ínycsiklandó, gyönyörű puncus, egyik legszebb, amivel mostanában találkoztam! Nagyon finom, csoda ajkak, álmodni nem tudok szebbet. Nyelvvel ízlelem, majd ujjamat is bevetem, Lara közben kezd hangot adni élvezetének. Mikor úgy tűnik, beteljesült tervem, jelzi, most én következem...
Ágyra fekszem, fejem alá párna és nézem műsort, rucit félrehúzva kínálja kezemnek a lányokat. Markolom hát, ahol érem.
Ő közben aktívan kényeztet, rá köpve bólogat tovább.
Ágy szélére ülök, elém térdel, és folytatja.
Élvezkedem.
Így ha lehet, még jobb is... Mondom várj, kéne gumi! (Vittem sajátot, nem volt ellenvetése.)
Bepucsít ágy szélén előrehajolva " tedd be"...
Lassan tolom be, jelzi ne finomkodjak.
"Ezaz basszál meg keményen"... közben derekát fogva húzom magamra.
Puncija lucskos, szűk, popsija kemény csodapopsi, egész teste oltári feszes, markolni való.

Mondom most menjünk missziben (magassarkú ekkor még rajta).
Ez jó, gyönyörködöm benne.
Ráhajolok, csókcsata, nyakba bújás, mondja tetszik illatom, nekem is övé.
Popsit markolom, húzom magamhoz, majd popsi alá párnát javaslok, talán neki is jobb szög, és én még mélyebbre hatolhatok.
Feltérdelek, lábait nyakamba kapom, csattogunk, közben cipőket leveszem, lábát nyalom, csókolom, farkam ki-be jár lucskos puncijában...
Javaslom legyen most ő felül.
Felpattan, beleül.
Nagyon jó így lassan, ahogy ágyékát odadörgöli hozzám...
De csakhamar feljebb emelkedik, keményen zökken vissza farkamra, lovagol a drága, és ez is nagyon tetszik.
Mondom minden szögben milyen jó vagy...
Valahogy szóba kerül az asztal... Nem tudom, mi kapcsán... Kérdem, asztal is opció?? Mondja végülis lehet... Na akkor menjünk!
Gyors lepakoljuk, (megy felkapni magassarkút, mondom nem kell, csak gyere...) Lara asztalra hajol, én mögé, pucsítja isteni popót,  elkapom derekát és már bent is vagyok.
Felhívja rá a figyelmem, ne kíméljem....
Lenne a titkárnőm, kapcsolatom látná kárát, feltenném őt asztalra két napon belül, nem vitás... ezt vele is megosztom... Tetszik neki.
Vissza ágyra, kutyusban teszem be, puncus isteni lucskos, szinte fröcsköl rám, ahogy csattogunk.
Lara hasra, láb összezár, ellenállás nélkül hatolok szűk punciba.
Nyakát csókolom, fülcimpájával játszik szám, illatát szívom... Kérdi végét hogy szeretném.
Mondom így jó, de szeretné " a gecit a szájába"... Ágyra fekszem, ő fölöttem, jelzem lassan szeretem. Ütemes egyre gyorsuló bólogatással szop, markolva majd kezezve is, kérem, lassan, ritkán megyek így el...
Van még 10 percem, inkább gumi, ő hason, még mindig hihetetlen brutál lucskos... szól, túl fogom lépni az időt, végül nem is jön össze, de nincs hiányérzetem. Kedves nagyon, igazán szerette volna, hogy elmenjek, pedig az időből majdnem ki is csúsztunk, alig maradt 5 percem.
Mondja, azért egy gyors zuhit még ejtsek meg, én szabadkozva elfogadom.
Majd megköszönöm kedvességét, puszi, simi és balra el...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Virágszálak száma az adatlapján látható, a kapott törődéssel összevetve több, mint korrekt.
Csokrot elején adtam át, kis ajándékommal együtt.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Lara végig nagyon kedves, nagyon türelmes volt velem, én meg lelkileg totál szétesve érkeztem, amennyire lehetett, mégis sikerült kihozni a helyzetből a maximumot. Tapasztalt nő, aki tudja, mi kell a férfinak... puncijába pedig beleszerettem. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-16 06:52:36
Kösz az élménybeszámolódat, amiből sok érdekesség megragadt bennem Larával kapcsolatban. Hasznos írás!

2020-08-03 22:27:44
Érdekessé tette az írásodat az, hogy néhol kicsit forgatókönyv szerűen, szinte kívülről nézve jelenítetted meg a panelt (pl: action). Ugyanakkor tetszett a beszid! Köszönöm!

2020-08-03 22:24:04
Azok a fránya névelők, valahogy nagyon hiányoznak :) Egyébként hibátlan beszámoló.

Ronnie94
Rutinos harcos
2020-08-03 13:51:43
Alighanem kompenzálni mentél hozzá, pont ezért nem sikerül. A magánéleti anomáliák megoldása az lenne, hogy félrepacsizol egy szolgáltatónál? Ezzel mit oldasz meg? Csak azért kérdem, mert erre többször is visszatértél.

2020-08-03 11:23:06
Őszinteségedért jár az elismerés és a türelmedért is; ez az 'elromlós/megjavulós' telefon külön vicces :D

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 10db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-09-06) : Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan.

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

(2020-08-04) : Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem,

: 14db
(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...