93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Laura 38 erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Laura 38-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-30 21:39:58

Laurel
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Laura 38 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-31

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Laura nem teljesen ismeretlen számomra, nagy kedvencem hívta fel rá a figyelmemet, akivel egy helyen rendelnek. Be is jelöltem magamnak, miután elolvastam a bemutatkozását és a róla írt beszámolókat, amiket tapasztalt és jó tollú klubtársaim ,,vetettek papírra". Szóval Laurával mindenképpen találkozni szerettem volna. Az oldala szabad jelzést mutatott, rácsörögtem. Elsőre nem volt szerencsém, ezért a vtr-en adtam meg időpontot. Nem kellett várni a válaszra, mert közben küldött egy sms-t. Újra felhívtam, felfedtem kilétem, hogy én voltam a vtr betyár is. Nagyon kedves hangján elmondta amire kiváncsi voltam még és egy egész közeli időpontot is tudtunk egyeztetni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím nem messze található a Lehel tértől, ezért a tömegközlekedés kiváló és autóval sem kihívás parkolót találni, hétköznap fizetős. A megadott cím egyértelmű, szépen felújított polgári bérház ,,X" utca sarkán.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A kapun belépve néhány méter egy belső kapuig, azon túl az udvar, no lift, kicsit jobbra található az ingatlan saját kis lépcsővel a ,,menyországba". Hófehér ajtó, már résnyire tárva, a vendégre várva. A lakás nagyon rendben van, másodszor mentem, de úgyanúgy tetszett. Szép nagy előszoba, balra konyha, jobbra egy nagy és izléses hatalmas fürdőszoba épített zuhanyózóval, mosdóval, szaunával, minden tiszta. A mosdónál sorakoznak a tusfürdők, többféle szájöblítő kis poharakkal. Az előszobában jobbra nyílik a két ,,dolgozószoba", egy kisebb, ami több mint elég valamint egy nagyobb, ahol most nekem jutott hely. Mindkét szobában tatami, a nagyobbikban masszasztal is, és kapaszkodj meg, zuhanyfülke! Hangulatfény, alul végig tükrök mindkét szobában. Mindenhol tisztaság és rend, az előszobában tálkákban édességek.
Laura 38 külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A fefér ajtó mögött ott állt Laura szép egyszerű sminkben, fekete sexis csipke akármiben. De én Laurára összpontosítottam, szép arc, gyönyörű kék szemek, vadító formák. Magához húzott, átölelt és puszi a szájra. Nem érdekelte, hogy kicsit szúr a szakállam, meg kicsit talán megizadtam. Így fogadott, roppant barátságosan, engem már akkor megvett!
Később már volt szerencsém látni kivánatos, izlésem szerint kifejezetten nőies testét, amit sok nála fiatalabb csajszi is megirigyelne. Ahogy azt a Teremtő megformálta, a nő megteremtésénél.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Laura kiválóan masszíroz. Nem sokat értek a különböző masszázstechnikákhoz, de ez kifejezetten jól esett. Hol erősebben, hol gyengédebben, tenyérrel, ököllel, körkörösen masszírozva, derék felett intenzívebben, váll fölött inkább szeretgetve. Bármi is volt, mindennap el tudnám viselni. Mielőtt a kedves olvasó megkérdezné, na és az érzéki benyulások?, mindenkit megnyugtatok volt az is, nem is akármilyen.
Levezetés
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
A kényeztetés már akkor elkezdődött, amikor megérkeztem Laurához. Rögtön kévéval, vízzel, édességgel kinált, de a legédesebb Ő maga volt. A fürdőszobábol visszatérve, már meztelenül várt, nem kis örömömre. Átölelt buja testével, érezhettem tökéletes melleit, miközben csókokkal árasztott el. Előszőr azt hittem, hogy a félhomályban összetévesztett valakivel, de csak én voltam ott.
Megkérdezte, mit szeretnék én meg zavaromban majdnem azt mondtam, hogy világbékét, de valahogy kinyögtem, mindegy, csak jó legyen. Hát jó lett, nem kicsit!
A következő pillanatban már a matracon voltunk és ,,faltuk" egymást. Nem tudom mi történhetett, én a sulkban mindig kettes voltam kémiából, de itt valogy nagyon jól működött. Laura, mintegy nimfa, uralta testemet, csúszott- mászott formás testével, sokszor úgy fordult, hogy én is elérjem hamvas, csupasz vagináját, míg végül a lábom között kötött ki. Finom, érzéki szája eltüntette férfiasságom amivel egy ideig igen jó viszonyt ápolt. Közhely lenne most azt mondani, hogy Laura franciája nagyon jó. Nem nagyon jó, FENOMENÁLIS! Nyilván ez szubjektív vélemény, de vélemény. Mozizhattam volna a tükörben, de becsukott szemmel már valahol egy másik dimenzióban lebegtem, és Laura ezt még egy jó ideig megadta nekem. Egy szó mint száz, ezt tanítani kéne! Nem igazán szoktam hangosan ejakulálni, de most ez történt. A kis szerencsés még egy kicsitLaura selymes ajkai közt pihegett, a gazdájával együtt. A dns-ek a megfelelő helyre kerültek, Laura segítségével. Egy pillanatra kiment, és amikor visszajött egy tálcán vizet és édességet hozott.
Egy kis simogatós pihi után én is kényeztethettem Laura csodás testét. A hátán fekve próbáltam legalább egy töredékét visszaadni annak amit Ő adott nekem. Kevés olajjal finoman bekenve adagoltam neki a tőrödést, amit Ő becsukott szemmel, kicsit pihegve fogadott. Amikor már célzott érintések is voltak szeméremdombja és tájékán légzése felgyorsult, ekkor már csak a legérzékenyebb pontra helyeztem a hangsúlyt. Valamit jól csinálhattam, mert Laura hírtelen felült, erősen átölelt és közben remegett. Nagyképűen megjegyeztem, hát ha még az újjaim beljebb kerülhettek volna, de nem kerülhettek sajna.
A másfél órából volt még egy kicsi, kaptam egy kézmasszázst, Ő meg egy hátsótest cirógatást.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Laurának nincs extrája, de amit vállal azt a legjobb tudása szerint megkapod, nyilván ha te is partner vagy ebben.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Felszabadultan, nagyon jó érzésekkel gondolok még most is Laurára, aki mindent megtett, hogy erotikus bájával, kisugárzásával kiszakítson a hétköznapokból. Végig kedves, odaadó, figyelmes volt, semmi megjátszás. Emellett meg egy kifejezetten csinos, jó humorú csajszi. Jó volt Vele!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Laura 38 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-08-01 19:29:59
Úgy bizony, amennyiben udvariasan közeledünk Laura hercegnő felé Ő egészen biztosan megfogja majd ezt nekünk hálálni, a maga intelligens és magas színvonalú erotikus bűbájával!!!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-31 21:33:39
Úgy látom.Laura kiválóan szárnyal, szép beszámolók születnek.róla.

FunkciókLaura 38 legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-07-20) : Laura egyre határozottabb jelét adta, hogy túl léptünk az út felén, összekulcsoltuk kezeinket, és úgy húzta nyelvem, ajkam magába, majd megremegve, elcsukló hangon célba ért.

(2020-07-15) : Olajos masszázst kértem, melyet a lábánál kezdte és onnan haladt felfelé. Alapos, szakszerű és erőteljes kezek dolgozták lábam, derekam, hátam, majd karjaimat. Hosszasan masszírozta a hátamon található csomókat. Érezni lehetett fogásai során, hogy tanulta a mozdulatokat.

(2020-06-05) : A hátamon lévő csomokkal elég sokáig bibelodott, de megérte, mert másnapra sokkal jobban éreztem magam, lazább lett a tartasom is. Kellemes véget nem érő zene szólt, ami segített ellazulni. Kicsit túl laza is lettem. Ők nem horkoltam, de éreztem, hogy nagyon le mentem alfaba

felejthetetlen: 2db
(2020-06-15) : én kaptam egy NAGYON hosszú és iszonyú jó orális kényeztetést finom kis heremasszázzsal és több testhelyzet váltással fűszerezve. (Most lett volna jó, ha tudok a tükörben mozizni!) A szerszámomat a kímélése céljából kézimunkával pihentettük,

(2019-07-01) : Masszázs a második félidőben volt, az első rész alább. Laura jól masszíroz, olajat választottam, nagy szakértelemmel a lábaimat kezdte át dolgozni, felérve a fenekemig, ezt mind a két oldalammal megtette, vagyon jól esett. Kértem, hogy különös figyelmet fordítson a derekamra

nagyon jó: 1db
(2019-12-12) : Ezután hasra fektetett és elkezdte masszírozásomat, finom langyos olajat használt lábfejemnél kezdve haladt felfelé a lábaimon egészen a nyakamig. Nagyon jól ellazított, éreztem ahogy néhány izomcsomót is kidolgozott.

: 3db
(2020-07-08) : Szép nagy ikreit kezdtem kézzel és szájjal kényeztetni, sajnos nagyon érzékenyek voltak így ez a rész se nem volt hosszú, se nem annyira élvezetes nem volt. Laurát óvatosan hanyatt fektettem és elindultam délre

(2020-07-02) : Amit tudni kell az annyi, hogy Laura képzett svédmasszőr, nagyon jól masszíroz, nem a sok helyen megszokott olajos simogatást kapja az ember.

(2019-09-28) : Finom olajjal vagy krémmel, most hirtelen nem tudom, elkezdte leápolni az ölemet, és határozottan masszírozni kezdte a férfiasságomat és környékét, viszonylag hamar eredménye is lett a finom és értékes érintéseknek