10
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
28
Éppen online
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
16
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Aliz erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Aliz-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-30 21:00:46

WalterMitty
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aliz reagálása

Helló Duplavéwalter!

Először is elnézésedet kérem, hogy csak most tudok reagálni az írásodra, de az elmúlt napok elég zsúfoltak voltak. Most viszont itt vagyok és készen állok. Éjszaka van, fejhallgató a fejemen, elolvastam figyelmesen a beszámolódat és a kommenteket, és várom, hogy jöjjön az ihlet.
De vajon jön-e...ez itt a kérdés.
Egyszer egy volt kolléganőm mondta, hogy nekem olyan könnyű mert én könnyen tudok írni és így nem nehéz hosszú és egyedi reagálást produkálni. A módszer tényleg nagyon egyszerű, bárki meg tudja csinálni: csak megfelelő időt és energiát kell rá szánni és addig kell írni amíg valamennyire nem közelít az elfogadhatóhoz. Ha ez fél órába telik (nekem még soha nem sikerült ilyen rövid idő alatt végeznem) akkor annyi, ha másfél vagy két és fél óra, akkor pedig annyi. Na, ugye milyen egyszerű?

A nicknév mindig az első, aztán az avatárkép. Számomra mindig elgondolkodtató és sokatmondó, hogy ki milyen nevet és milyen képet választ magának. Ha a kettő közül bármelyik is közönséges akkor hajlamom van gyorsan leírni a másikat. A te szereplőd -Walter Mitty- egy kedves figura. Láttam a filmet, és még egészen tetszett is. Látok párhuzamot a filmszereplő és te közötted. Pozitív személyiség vagy, némi útkereséssel és kíváncsisággal. Egyébként köszönöm a sok kedves szót és méltatást de tőled nem nehéz ilyet kapni. Szerintem ha fát hasogattam volna a hátadon azt is ilyen lelkesen és hálásan fogadtad volna. Neked nagyon könnyű örömet okozni, de tényleg. Lehet kicsit naivnak tűnik ez a hozzáállás, de sokat lehet ebből tanulni. Én elég kritikus személyiség vagyok, erről sokan tudnának mesélni, de azt hiszem a te lelkes és naiv hozzáállásod még az én kemény szívemet is meglágyította egy kicsit. Bármit kaptál mindennek örültél, és minden apró gesztust értékeltél. Így aztán könnyű jó beszámolót kapni tőled. Tudsz te egyáltalán kritikus lenni, és tud neked valami nem tetszeni? Nehezen tudom elképzelni. Viszont ilyen hozzáállással fantasztikusnál fantasztikusabb élmények tudnak rád várni.
Sokat elemzek? Sajnálom! Nálam minden vendégre ez vár. Belekúszok a személyes szférájába, feltérképezem, egy kész profilt állítok fel róla. Minden mondatára, rezdülésére figyelek és következtetéseket vonok le. Itt aztán tényleg csupasz lesz mindenki. Persze lehetne ezt másképp is csinálni, lehetne ezt sokkal kevésbé direkt módon, kevésbé kíváncsian, sokkal diszkrétebben. Lehetne...de nem fogom. Nekem ettől érdekes ez a munka. Hogy megismerem a másikat kívül-belül.

Öt vagy hat éve vagyok már erotikus masszőz és ez egy elég izgalmas időszaka az életemnek. Ez egy nagyon speciális szakma. Intimitással dolgozunk. Ami két ember között hosszú hetek vagy hónapok alatti ismeretség alatt tud csak kialakulni (a klasszikus módon). Itt pedig az ajtónyitás után kb 6-8 perccel már rögtön ilyen intim helyzetet kell teremtenünk. Idegenek vagyunk és mégis olyan szituációban vagyunk mintha már ismernénk egymást egy ideje. Ez egy valódi kihívás. Szoktak ebben a szakmában kiégésről, kiszolgáltatottság érzéséről beszélni. Szerencsére engem még eddig mindkettő elkerült. Ha kicsit túlpörgöm a munkát akkor visszaveszek valamennyire a tempóból, de rövid idő után visszaváltok maximumra. Eléggé a végletek embere vagyok. Valamit vagy csinálok vagy nagyon nem. Csak kicsit csinálni valamit számomra ismeretlen alternatíva. Az utóbbi pár évben figyelem magam és a vendégeimet, hogy úgymond van-e még utánam “kereslet”. Ugyanis az itteni hirdetők bevallott átlagéletkora kb 10 évvel kevesebb mint az enyém. Megfogadtam, hogy csakis a csúcson akarom abbahagyni, még mielőtt elindulna a lejtmenet. Szeretek ugyanis sikeres lenni. Viszont azt tapasztalom, hogy ahogy telik az idő az érdeklődés nemhogy lanyhulna hanem inkább fokozódna irányomba. És ha ez nem is lenne a stílusom miatt teljesen egyértelmű, de minden nálam járt vendégemnek igen hálás vagyok. Te pedig Walter az elején kicsit túl kedvesnek, túl rajongónak tűntél, de aztán rájöttem, hogy ez csak egy pozitív hozzáállás az élet dolgaihoz. Nincs ezzel semmi baj, ha ez őszinte és nem megjátszott. És szerencsére nálad ez nem az.
Egyszer egy férfi kifejtette, hogy ő pontozza az itt hirdető hölgyeket az általa felállított szempontok alapján és Excel táblázatban vezeti az adatokat. Ennél nevetségesebb dolgot nehezen tudok elképzelni. Te inkább a benyomásaidra hagyatkozol. Ha elfogadod egy fogadatlan prókátor tanácsát, akkor ne változtass az eddigi módszereden, jól van az így ahogy van. Ezeket a találkozásokat nem patikamérlegen kell kiszámolni hanem érezni és élvezni kell. Legalábbis ha férfi lennék akkor én így csinálnám.


Egyszer egy szőkített nő kifogott egy ebihalat
A hideg nagyvárosban a hidak alatt
A szívkirály fázott, de nem beszélt
Csak csodálkozott, hogy a földre ért

És jó itt, mondta a riportban
Kereste a nőt, hogy őt is bemondja
Az meg állt szőkén a hidak alatt
S csak nézte a többi ebihalat

Most épp ezt hallgatom, és ez a kis szöveg pont ideillőnek tűnt. (Tudom: egyre kevésbé tartom be a reagálás íratlan formai szabályait, egyre csapongóbb vagyok, de ez egy kicsit sem izgat.)
Szívkirály vigyázz magadra, mert nagyon el tudsz csábulni ebben a közegben.
Még tartozom neked egy zenével, amit itt hallottál és tetszett neked. Megígértem, hogy megírom.
Thievery Corporation: All that we perceive...ígérd meg, hogy én fogok eszedbe jutni mikor ezt hallgatod!

Örülök, hogy találkoztunk.


Aliz

Ui: 23.47-kor kezdtem írni és most bizony már 1:32 van. Látjátok, nem megy ez gyorsan még nekem sem. Na jó, közben kimentem egy kis sütiért is mert megéheztem a nagy írásban.

Aliz beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-31

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Először telefonon kerestem, könnyű volt elérni. Kellemes 10-15 percet beszéltünk telefonon. A találka előtt pár nappal VTR-en foglaltam időpontot, amit elfogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val indultam útnak, a busz szinte a cím előtt tesz le. Parkolásra bőven láttam helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kapun be, lépcsőn le, és máris az ajtónál vagyunk. Stílusos lakás. A fürdőben rend és tisztaság, minden megtalálható amire szükség van. Barátságos szoba, tatamival, kanapéval, álló tükörrel, és a tatami mellett a falon is van egy óriási tükör. Kellemes, relaxációt segítő hangulat árad mindenhonnan, a zenékről már nem is beszélve.
Aliz külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ugyanolyan csábító, mint a fotókon. Gyönyörű nő. Ragyogó kék szemek, szexi lábak, formás fenék. Fekete bodyban fogadott, ami remekül kiemeli alakját, viszont eleget takar ahhoz hogy a fantáziálásnak is teret engedjen.

Erotikus masszázs
Erotikusmasszázs:
5
ESZO mmasszázs:
5
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Hatékonyság:
5
Relaxmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Svédmasszázs:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Zuhanyzás után a szobába lépve Aliz már a tatamin hevert csokit majszolva. Maga mellé invitált, csokival kínált és egy kellemes, ismerkedős beszélgetés vette kezdetét.
Aliz szuper társaság.
Talán tartottam tőle kicsit, talán nem, viszont egy dologban biztos voltam, hogy egy nagyon érdekes személy és megakarom ismerni. Ugyanakkor abban is biztos voltam hogy nagyon intelligens, már pedig ha az, miért kéne tartanom tőle?
Szóval, ezután a könnyed felvezetés után jött a masszázs, ami számomra pont olyan volt amilyenre aznap szükségem volt. Nem volt fájdalmasan erős, de a kellemes, ellazítós típusnál jóval több volt. Rendesen átdolgozott mindenhol, és még segédeszközt is bevetett a lapockám környékén, valamint kérésemre a fájós derekamra extra figyelmet fordított.
Maga a masszázs már önmagában is ajánlott kategória, de mivel meztelenül történik, és Aliz képes hatni a férfiakra, és ezt nem fél használni, és egy hatalmas tükör van a falon közvetlenül a tatami mellett, és...
Levezetés
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
...hogyan írjak erről a részről, és Aliz különleges csúszkamasszázsáról úgy, hogy (majdnem) minden benne legyen ami történt,
de mégse legyen Szomszédok hosszúságú teleregény, vagy Isaura-szerű ömlengés, de túl közönséges se legyen, mint Torrente?

Azzal kezdem amit éreztem.
Olyan volt mintha szülinapom lenne és az ajándékom egy különleges kényeztetés a szuperszexi barátnőmtől, aki azt akarja hogy nekem nagyon jó legyen aznap.
Volt hogy fülig ért a szám, mint amikor nehéz elhinni hogy ez velem történik, de mégis megtörténik.
Volt hogy rajtam mozgott velem szemben, és kézzel keltette azt az érzést, hogy a szemébe nézve, vagy a szememet lehunyva elhittem hogy megtörténik, ami nem.
Volt hogy ugyanez megtörtént úgy is hogy háttal volt nekem, valamint úgy is hogy még mindig háttal nekem feljebb csúszott rajtam egészen a mellkasomig
és közben azt éreztem hogy az történik lejjebb, ami nem.
Volt hogy bevetette a gyönyörű lábait is, és a talpaival és az egyik kezével izgatott egyszerre, ami számomra teljesen új volt.
Volt hogy háttal nekem négykézlábra ereszkedett előttem, és így mozgott ritmikusan a testével, mintha...
...és most is, ahogy ezeket a sorokat írom, olyan érzés mintha...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bőven túlléptük az előre egyeztetett időt, amit a csokor méretével próbáltam meg kompenzálni. Semmi tp, semmi siettetés. Ha olyan szerencsés leszek,
hogy ismét találkozhatok vele, szeretném ha máshogy is tudnék egyenlíteni, és máshogy is megtudnám hálálni a kapott élményt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon boldog vagyok hogy személyesen is megismerhettem. Ez szerintem a hatalmas mosolyomon is látszott a randi végén.
Nagyon jól olvassa az embert, tudja hogy hasson a férfira, egyenes, őszinte.
Egyáltalán nem bántó a stílusa ha nem provokálod ki, de lehet hogy akkor sem az ha piszkálod, ezt nem tudom, én nem játszottam a tűzzel. Ugyanakkor ha arra van szükség, akkor megmondja a frankót.
Érdekes és inspiráló személyiség...
és micsoda nő!

Köszönöm az élményt!

Walter (dupla vével)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aliz erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Waldau
Kezdő irogató
2020-09-21 10:17:19
Köszönöm a választ. Mindenképp elolvasom.

2020-09-20 14:04:31
@Waldau

Az élmény felejthetetlen volt, és marad is. A sok jó randi között néha csak egy hajszál dönt. Nehéz munka a beszik sorbarendezése, nekem legalábbis mindenképp.

Érdemes elolvasni:
"Hogyan sorolok be egy beszámolót felejthetetlennek, istennőnek stb?"

https:/beszamolok.com/beszamolokrol

2020-09-19 11:02:18
@Hanc

Igenis Hanc úr. Tudom, tudom...
Dolgozom rajta

Btw zseniális névválasztás 😀

Waldau
Kezdő irogató
2020-09-16 14:04:16
Miért nem felejthetetlen a besorolás..

Hanc
Friss újonc
2020-09-10 09:14:36
Szuper volt stílusában, tényszerűségében már kevésbé, de Aliz reagálása felhozta jó szintre. Egyébként ez nem fair: Aliz hozzáadott csicsergése bármilyen beszámolót felhozna, de mégis együtt értékelem. Aliz, kaptál egy pozitív beszámolóírási értékelést. A kolléga úr pedig majd lesz szíves tényleírásban fejlődni. :-)

FunkciókAliz legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-07) : De azért megdolgozza a hátamat, kilazítja, ahol kell. Kellemest a hasznossal. A mozdulatok vegyesen erősek és kellemesek, itt-ott erotikusak. Néha rám fekszik, ilyenkor érzem a forró testét, ami a hason fekvés ellensége.

(2018-11-23) : Az egyensúly részemről tökéletes volt. Egyrészt baromira izgató volt a rajtam csúszkáló kemény húsú tökéletes test, amit a tükör még tovább fokozott. Ha csak ez lett volna, már ettől elélvezek.

(2018-09-03) : Addig csak éreztem Őt, de nem láttam, nem volt meg a szemkontaktus, hiszen én hason feküdtem, de a szembe csúszka lehetőséget biztosított, hogy ebből a pattanásig feszült, vibráló kommunikációs pettingből átváltsunk a kémia által vezetett érzéki feszültségre.

felejthetetlen: 21db
(2020-10-11) : Bő öt perc után jelezte kicsit sokat beszélek és sok információt adok még olyanokat is, amikre nem volt kíváncsi, de ennek ellenére egy jót beszélgettünk majd megkaptam törölközőmet és elmentem fürdeni. Visszaérkezve mondta helyezkedjem el a matracon hasamra feküdve. Miután megtettem levette fehérneműit megmutatva csodálatos testét majd kezét és lábaimat beolajozva elkezdte finoman masszírozni azokat.

(2020-04-07) : Aztán csak elkezdődött a masszázs is, itt némileg csökkent a kérdések áradata és inkább az érintéseké lett a főszerep. Olajjal dolgozik, amit langyosan ken fel és ez igen finom. Az erős és lágy mozdulatok keveredése következett lábfejtől indulva, vádli, comb, fenék útvonalon.

(2019-04-09) : Nagyon jó a technikája, kicsit fájt a nyakam, amit elég jól rendbe rakott. Ami tény, hogy nem egy gorilla erejét kell hozzá elképzelni, de a kitartás meghozza a gyümölcsét alapon, jól fellazított minden kötött izmot.

nagyon jó: 22db
(2020-01-10) : A masszázs előtt egy történetemet osztottam meg Alizzal, eközben többször figyelmeztetett az idő múlására és a masszázs elkezdésére. A beszélgetésünkkel előkészített masszázsa a hátamon fekve lábfejeimnél kezdődött, alaposan végiggyúrta lábszáraimat, combjaimat csípőmnél járva elmondta miért fáj jobban az egyik ízületem mint a másik. Gerincemet alkarjával intenzíven végigdolgozta egészen lapockámig, lapockák, karjaim után tenyereim is nagyon kellemes masszázsban részesültek.

(2019-09-09) : Nagyon alapos - mind időben, mind kiterjedésben - olajos masszázsban volt részem, csak a talp, nyak és fej maradtak ki. Kedvenceim a belső comb-, fenék-, kézmasszázs voltak (ez utóbbi a visszasimi-lehetőségek miatt is, de amúgy is az egyik kedvencem a műfajból, amennyiben egy szép hölgy csinálja, ugye)

(2019-08-10) : A masszázs maga jól esett kellő alapossággal átgyúrt. Lábakkal kezdte, majd onnan haladt felfelé nem kihagyva a feneket és karokat sem. Mondhatnám, hogy bokától tokáig végigmegy mindenen.

: 42db
(2020-08-04) : Rendkívül finom a keze, ezzel kezdtük, majd amikor már minden rendelkezésre állt, akkor jött a csúszka masszázs. Nagyon jó teste van, jól bánik vele. Keresi azt a technikát / pózt ami legjobban működik. Nálam a fordított pózban rajtam fekvés jött be legjobban, a formás fenekét simogatni csúszka közben igazán élmény volt. A technika olyan profi, hogy kéz nem is kellett a befejezéshez.

(2020-06-06) : Majd haladt egyre feljebb, a hátam került terítékre, majd a csuklyás izmomnál egy kicsit elidőzve fejezte be megfáradt öreg testem regenerálását. Nagyon kellemes és jó érzés volt, minden egyes mozdulatán érződött a szakértelem.

(2019-10-18) : A masszázs vérprofi volt. Előszőr az egyik oldalon bokától szépen felfelé haladva jólesően, megfelelő erősséggel csinálta Aliz. Itt jegyzem, meg, hogy én ilyenkor egy kicsit elpunnyadok, de nyilván mett jólesett. Az biztos, hogy mikor már Aliz kebleit is éreztem, ahogy haladt felfelé a masszírozásban, az már ébren ért.