135
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Eszter13 szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Eszter13-

Prémium hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-30 07:42:40

Szexxmanó
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Eszter13 reagálása

Köszönönöm a bizalmat.
PUSZI

Eszter13 beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-30

Egyeztetés
Elérhető:
4
Viberen beszéltünk és egyeztettünk kb. 2 hete mivel szabira mentem abban maradtunk, ha visszajöttem a pihenésből keresni fogom. Ez történt meg tegnap.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem a hely közelébe ahol fizetős parkolás van, de volt hely több is a ház melletti kis utcában. A körúti villamosok pár percre állanak meg a címtől. Minden simán ment.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A lakás egy régi építésű házban van Margit híd budai hidfőjétől pár percre. Minden megtalálható a lakásban amire szükség lehet. Több fajta tusfürdőből lehet választani. Szájvíz is rendelkezésre állt. Aszoba szép tágas egy székre lehet tenni a ruháimat. Az együttlétre pedig egy francia ágy szolgál. Higiénia is rendben volt. Ami fontos még, hogy tiszta puha törülközőt is kaptam. Egy szóval tökéletes helyszín az ilyen jellegű légyottoknak.
Eszter13 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képei nem adják vissza azt a látványt, amit élőben látunk. Egy mosolygós kedves lány. Egy fekete együttesben fogadott. Tökéletes látvány nyújtott.

Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Szokásomhoz híven megint sikerült pontosan érkeznem. Ő egy kicsit késett, de ezt jelezte nekem így nem volt gond részemre. Érdemes volt várni rá. Szóltam neki ha megérkezett akkor írjon rám Viberen. Így is történt ő írt, hogy megjött én pedig mehettem hozzá. A lakásba érve puszikkal fogadott, ami olyan barátnős puszi volt. Beinvitált a szobába, de a cipőt előtte levettem. Levetkőzés után megmutatta a fürdőszobát ahol tisztába tettem magam. Visszatérve a szobába felajánlotta, hogy kezdjük masszázzsal én pedig rábólintottam és hasra feküdtem. Kaptam egy kellemes masszázst majd fordulás után egy kicsi kezezéssel és a szájával életetet lehelt barátomba. Iszonyatosan jó franciával lepett meg egyszer egyszer mélyebben is eltüntette szájába. Ezekután egy csókkal folytattuk ezt remekül induló randit. A csókja isteni finom volt igazi odateszi magát, ami nekem fontos. Kértem, hogy most már én is szeretném kényeztetni. A határa feküdt majd újabb csókkal folytattuk, következtek az ikrei amik érzékeltették, hogy tetszik nekik a nyelvészkedésem keményedtek a bimbói. Dél felé vettem az irányt és már a puncinál is voltam na itt jobban elidőztem nagyon finom volt sikerült is elélveznie többször is. Meg is jegyezte, hogy jó a nyelv munkám ügyesen ténykedtem, ami bevallom férfiasan jól esett hallani. Helycserés támadás következett most már én feküdtem a hátamra és újra jött a kellemes franciája, de mielőtt kivégzett volna kértem a gumit, hogy öltöztesse be barátomat. Megbeszéltük, hogy szemből ül bele a felkeményített barátomba. Egy fergeteges először lassan lovagolt majd magamhoz húztam egy csókot lopva ikreit simogatva egyre gyorsabb tempót diktált és ki is végzett rendesen hagytuk egymást lehiggadni majd eltávolította a gumit és megtörölgetett. Egy kicsit még beszélgettünk, mert lehet vele értelmesen beszélni is, ami nem hátrány. Mivel egy lövetű vagyok így mulattuk el a fenn maradt időnket. A végén még egy tusolásra maradt idő majd érzékeny búcsút vettünk egymástól, csókokkal váltunk el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Először voltam nála így mindent előre rendeztünk a neki vitt nasit és az ő külön rózsaszálait is letettem a konyhában az asztalra. Korrekt, baráti elszámolás volt extrák nélkül.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jól éreztem magam ebben a röpke egy órában. Korrekt megbízható lányt ismertem meg személyedben. Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy ilyen jól sikerült a randink. Csókollak mindenhol.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Eszter13 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-30 20:17:34
Szívesen olvastam volna még a külsőt illetően, ugyanakkor a többi panelből jutottam infókhoz. Köszönöm!

2020-07-30 16:26:00
Minden vélemény fontos,a te tudósítás od is az volt.

2020-07-30 13:37:54
Szívesen olvastam volna részletesebben a külsejéről, mivel a hölgy igencsak visszafogott képekkel hirdet.