28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
10
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Eni erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Eni-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-29 09:21:42

Móriccka
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Eni beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-29

Egyeztetés
Az oldalon találtam még korábban. A sok pozitív beszámoló ragadott meg, ezért felhívtam telefonon, elsőre felvette és még időpontot is találtun k elsőre. Így csak azt tudom mondani, hogy könnyű elérni, de persze ez lehet a véletlen műve is.
Megközelítés
Nagyon jó a hely, mert fűút közelében van mégis csendes kis utcában egy újszerű társasházban. Parkoló díjmentes és hely is volt egy árnyas fa alatt, szóval nem panaszkodhatok. A GPS pont oda visz ahova kell. BKV szerintem a nagy főút közelsége miatt nem okozhat problémát.
Helyszín
Egy szóval hibátlan. A lakás állapota teljesen megfelelő a célnak. Fürdő tiszta, rendezett, minden kegyszerrel ellátva ami a tisztálkodáshoz és a fertőtlenítéshez kellhet. A törölköző friss illatú, puha, jól szívta a nedvességet. Az masszázs egy egy tatami, mellette tükör, ami fokozza az élményt.
Eni külseje
Meglátásom szerint teljesen megfelel az általam tapasztalt a leírt adatokkal és a képek is helytállóak. Még talán egy kicsit szexibb is mint azt remélni mertem. Kedves arc, formás szilikon, de természetes hatású cicik. Mivel a képek mindent hűen megmutatnak, ezt a reszt nem is ragoznám tovább.

Erotikus masszázs
Megérkezésemkor kedvesen széles mosollyal fogadott, cipőt magam mögött hagyva követtem a szobába, ahol hangulatos berendezés és fények fogadtak. Sajnálatomra rossz napját fogtam ki. Ezt mondta is és elnézést is kért. Olyanokra gondolok, hogy mindjárt az elején elmondta, hogy mennyire utálja a magyarokat. :D Mondom én is magyar vagyok... természetesen nem vettem magamra. Persze többségében pozitívak voltak az élmények amikben részesített Eni. Kaptam egy törölközőt és elkísért tusolni. Tusolás után visszatérve kérte, hogy feküdjek hasra a tatamin. Kérdezte, hogy milyen masszázst szeretnék. Én lágy érzéki, nyugtató masszázst kértem. Azt mondta, hogy akkor kapok egy "Eni masszázst" amit Ő fejlesztett ki. Hatalmas szerencsém volt, hogy ezt kértem/kaptam mert ez az "Eni masszász" nagyon ütős. A törölközővel cirógatástól kezdve, meleg olajjal simogatáson keresztül minden volt amit csak erotikus masszázs terén az ember el tud képzelni. Egy igazi élmény volt ez számomra. Amikor erotikus masszázsra gondolok akkor pont ilyet képzelek el és szinte sose jut eszembe a sportmasszázs :D Miután törölközővel belibabőrözött a lábamhoz térdelt és ott kezdett meleg olajjal simogatni, cirógatni. Lassan haladt felfelé és minden pillanatot megragadott, hogy felhúzzon, amikor csak erogén zónáknál felé járt. Menet közben, vagy talán már a masszázs elején lekerült róla a fehérnemű. Gyönyörű formás feszes testét is bevetette. Csúszkált a hátamon, a fülembe szuszogott. Nehéz szavakba önteni mennyire jól bánik a testével az örömömre. Nehéz meghúzni a határt, hogy meddig masszázs és honnantól levezetés, mert szinte a teljes óra egy nagy elnyújtott levezetés volt. Ezt a fajta masszázst nagyon sokáig eltudtam volna viselni.
Levezetés
Még mindig hason feküdtem. A lábaival masszírozott, be benyúlt a zacsik mellé, a fenekemen is szánkáztak a lábai, majd kérte, hogy forduljak. A láb nála nagy szerepet kap, Meglátásom szerint neki a teremtő a lábaihoz szerelt egy kupac erogén zónát. Amikor megfordultam és a lábaim közé ült, először a lábaival izgatott, de amikor a kezével akkor meg kérte, hogy simogassam, masszírozzam a talpát, lábfejét. Természetesen eleget tettem a kérésnek, nekem sem volt ellenemre. Az Eni masszázs átváltott franciába, amit annyira finoman csinál, hogy figyelnem kellet, nehogy ideje korán kiszálljak a játékból. Ezt érezte és megkérdezte, hogy kinyalnám e mert annyira vágyik rá. Atya ég... ha erre nemet mondok, azonnal lőjetek le :D Miután hanyatt feküd én fölé kerekedtem és a nyakától kezdtem a csókolgatást. A ciciknél is elidőztem, nagyon tetszetős volt amit éreztem és a viszont reakciók is. Lábai között elidőztem, finom illatos formás punciját kívül, belül, körbe, és még lejjebb is a nyelvemmel illettem, miközben kéjes nyögdécselések tették még élvezetesebbé ténykedésem. Láthatóan elélvezett, sőt kérte is, hogy lassítsak, mert ilyenkor érzékenyedik. Vagy igaz vagy nem, nem vagyok naiv.... mindenesetre abban a pillanatban elégedettség töltött el. Újra hanyatt feküdtem, a fentiekhez hasonlók mentén húzott a csúcs felé teljesen egyedi és nagyon élvezetes módon, de ez esetben teljesen a végéig. Az utódok a szájában landoltak. Aztán nem tudom mi történt, mert én még élveztem a pillanatot, nem figyeltem apróságokra. Kis pihi után újra tusolás fertőtlenítés és hazafelé vettem az irányt.
Elszámolás
Előre kérte, amivel semmi gond, nincsen még meg a bizalom, meg amúgy is... átlagos vagy az alatti rózsaszálat kér, határozottan átlag feletti kényeztetésért. Extráról nem tudok, de ha van is nincs rá szükség mert a műsor teljesen kerek volt.

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 16, másfel órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Kettős érzésekkel távoztam, de a pozitívumok sokkal erősebbek. Ha végig meg se szólal vagy a téma nem a magán problémái, hanem "kék az ég és zöld a fű" akkor határozottan istennő lenne a besorolás. Persze van az a "megtisztelő" szitu, amikor egy hölgy elmeséli a problémáit, ne értsetek félre :) de nekem ez túl korai volt. Maga a masszázs és a levezetés vagyis az Eni masszázs, hibátlan! Pont ezért szinte biztos, hogy még visszamegyek, ha tehetem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Eni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-01 14:47:00
Köszi a beszámolót. Egyrészt kedvet csináltál az Eni masszázshoz, másrészt korrekten leírtad a kevésbé felemelő elemeket is

2020-07-31 08:54:46
Nagyon klassz beszámolót írtál. Köszi szépen.
És persze részemről a kötelező: gratulálok és egészségedre :-)
Azért ha egy magyar hölgy mondja, hogy "utálja a magyarokat",
azt én nem tekinteném az értékelés részének. Lehet pl. hogy a sarki boltban
rosszul adtak neki vissza, és arra reagált í]y. Butasá ugyan, de nem kéne emiatt büntetned őt.
Ha persze ő nem magyar, akkor ez más megvilágításba helyezi a dolgot.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-29 21:21:50
Érzéseid ambivalensek voltak, decaz írásod viszont nagyon.jó lett

FunkciókEni legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-10-23) : Meleg olajjal tette mindezt, és az így sikamlóssá váló testemről Ő maga is folyamatosan kente át magára a már csak testmeleg olajat. De a kezével csak engem masszírozott, az egyéb testrészei fokozatosan lettek olajosak, ahogy egyre nagyobb felszínen érintkezett a testünk.

(2019-04-19) : Hot oil all over the body and light touch, that turns into a closer and fuller contact, and blooms to an erotic tsunami applied with all her naked oiled body!

felejthetetlen: 5db
(2020-06-21) : A lábaktól indult, onnan haladt felfelé. Közben beszélgettünk, érdeklődött az elmúlt hónapokban történtek felől. Én közben próbáltam lazulni, de olyan témákat is felhozott, amivel sikerült kibillentenie a lelki egyensúlyomból. Szerencsére ezt gyorsan korrigálta, és közben lassanként a masszázs is egyre különlegesebbé vált. Ráült például a hátamra, és a popsijával masszírozot. Rendkívül kellemes volt.

(2020-05-15) : Na tessék, és még masszírozni is tud! Sok szolgáltató példát vehetne róla. Testtel, mellekkel, popsival, lábfejjel. Minden érintése kellemes, közben egyedi, ötletes, kreatív. Nem az a béna masszír / levezetés kombó, mint sajnos elég sok helyen: ezt tényleg erotikus masszázs, ami aztán egyre többe megy át.

(2019-12-29) : Ezt követően csinált nekem egy "spanyolt", ami azt jelenti - ezt most tudtam meg - hogy a terpesze fölé terpesztek, ő pedig az álló farkam az olajos keblei közé helyezi és mozogni kezdek.

nagyon jó: 1db
(2019-03-15) : Kaptam pár puszit és én sem tétlenkedtem egyből rámarkoltam ami a kezem ügyébe akadt. Szemkontaktus végig megvolt azzal az erotikus nézésével, közben incselkedett is.