Nadja szexpartner

szexpartner

Nadja-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-29 06:21:36

tufi99
Friss újonc
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nadja beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Meglehetősen könnyen elértem , telefonon illetve whatsappon keresztül egyeztettünk , annak ellenére , hogy át is kellett tenni a randinkat saját hibámból , rugalmasan kezelte a dolgokat .
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Deák Ferenc tértől nem messze van a helyszín , én tömegközlekedést használtam , azzal pik pakk ott van az ember .
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kis hangulatos lakás ,semmi kivetni való nincs benne , tusfürdők és szájöblítők kollekciója várja a látogatót , a lépcsőház ami a lakáshoz vezet lepukkanthat tűnhet de ez ne riasszon el senkit.
Nadja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyakorltilag tökélynek tudnám nevezni . Arc kitakarástól nem kell félni , szép feltöltött szájú playmatere emlékeztet. Párduc testű , kerek fenekű , jól megmunkált mellű magas hölgy.Számomra a pontot az i-re a csípőjénél lévő tetkók tették fel .Engem egy piros bugyi melltartó szettben várt hozzá magassarkúval .

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Tánc (sztriptíz):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Őszíntén megvallom első beszámolóm ez, nem igazán terveztem írni eddig de Nadja korrektsége miatt belevágtam . Belépve az ajtón bemutatkozások után frissítővel kínált igen széles skálán mozgott a választék víz , kaffe és különböző fajta üdítők közül választhattam . Majd elintézve az anyagi juttatásokat, ismertetve a szabályokat fürdés és utána irány a galéria . Kérésemre volt egy kis öltánc majd egy kiváló franciaóra és lovagló pózban zártuk le az első felvonást. Mivel egy órára mentem második menet is következett később ami hasonlóan zajlott . Két akció közt pedig kellemes beszélgetés vette kezdetét, Nadja igen értelmes lány nagyon jól lehetett vele beszélgetni, nem volt kínos csend az ember teljesen el tud lazulni nála .
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Pesti átlag teljesen korrekt az ár érték arány.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ugyan beszámolóm minősége hagy kivetni valót maga után , de már csak az , hogy Nadja miatt belevágtam a megírásába mindent elmond a szolgáltatása minőségéről . Az egyik legkorrektebb hírdető akinél voltam , maximálisan kedves , lesi az ember minden kívánságát. Akinek eddig csalódásban volt része más hírdetőknél mindenképpen látogasson el hozzá , hogy egy fantasztikus élményben részesülhessen

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nadja szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-01 04:16:49
Kettő mondatban intézted el az action érdemi részét. Hát, nem sok gondolatod maradt meg az együttlétetek jeleneteiről, pedig valami mégiscsak sarkallt a besziírásra. Ennél akkor is több konkrétumot lehetne írni egy randiról, ha soha sem jártál ott. Ráadásul a rózsacsokor mértéke sem felel meg az általad írt viszonyítási alapnak! Szóval ez így nem túl jó!

2020-07-30 17:02:40
Nekem azért maradtak még kételyim a műved elolvasasa után. Ezért adtam csak átlagosra..

2020-07-30 15:17:12
Nem csak nem túl informatív, de még félre is informál az átlaggal. Ő nem átlagos és így a virágszálai sem az átlagon vannak.

2020-07-30 13:57:02
Ez valóban egy nem túl informatív írás.
A budapesti átlagot én sem tudom értelmezni, mert mostanság elindult egy komoly emelkedés a piacon, de vannak még helyek ahol egy deák körüli háláért is tökéletes kiszolgálást kapsz. Meglátjuk, mit mond erre a keresleti oldal :)

2020-07-30 13:50:13
Ami a rózsaszálak számát illeti, valóban ez lenne a Bp-i átlag? Lásd Bővebb info-t Nadja adatlapját.

FunkciókNadja legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-01-26) : Majd hogy haladjon a dolog feldobbtam az agyra, ott kaptam tole egy gyors franciat mikozben en is elkezdtem simogatni. Ezt kovetoen jott egy nagyon kellemes aktus amit gyonyoru nyoges szinfonia kisert

(2015-11-09) : Felülről nézve átdöfni látszik a farkam a fejét, persze nem, csak a látvány csal! Kicsit tolom, de finoman. Tükör vagy valóság, valóság vagy tükör, felnéz, majd beenged, felnéz, és újra beenged.

(2015-07-14) : Alattomos, mert a tudatom tudja a különbséget, de mégis élvezem a helyzet adta fizikai érzést! A szájában mélyen eltűnő rúd látványát, a fel-felpillantó szemek hatását!

felejthetetlen: 13db
(2020-06-05) : Nadja széles repertoárban játszik a szerszámon, lassan, gyorsan, bárhogy, incselkedik, kicsit nyögdécsel közben, az én méretem nagyon könnyedén tűnik el a szájában, én azt gondolom, hogy tényleg szereti ezt csinálni és tudja is.

(2020-04-05) : Egy igazi pornós köpködős franciát kaptam és közben folyamatosan beszélt hozzám és nem esett ki a szerepből. Csók a jelenlegi helyzetre való tekintettel nem volt pedig nemcsak a farkam kívánta gyönyörű száját

(2020-03-30) : Szép lassan megszabadítottam a body felső részétől majd utána az alsó részétől és utána még így folytattuk 1-2 percig a bemelegítést. Ez után megkérdezte hogy szeretném kezdeni amire én azt mondtam a 69 az szerintem tökéletes lesz ami tetszett neki is.

nagyon jó: 13db
(2020-07-16) : Nagyon jól eső franciát prezentált. Lágyan kezdte és szép lassan fokozta a tempót. Nem a kivégzésemre hajtott, hagyta hogy gyönyörködhessek a látványban és az érzésben.

(2020-06-17) : A kincsem addig, addig helyezkedett, míg macska ügyességgel kifordult, majd mellém ült, hogy elérje kézzel az addigra már a merőleges irányt mutató péniszem. Esküszöm, mint a kamaszok.

(2020-06-14) : Bebarangolta minden porcikám, majd úgy gondolta, hogy elrepít Franciaország fővárosába. Ennyire hamar még nem értem soha Párizsba, és érdekes, most sokkal szebb és elbűvölőbb is volt számomra.

: 15db
(2020-07-25) : zuhanyzás után felmentünk a tetthelyre, lefeküdtem az ágyra , ahol finoman bekapta, nagyon kellemesen csinálta, mikor majdnem nem bírtam kértem, hogy üljön bele, aminek eleget tett természetesen, ha jól láttam, akkor ő is élvezte... így is fejeztük be

(2019-08-12) : Fekete köntösben és magassarkúban és puszival fogadott. Üdítővel és kávéval kínált, közben megszabadult a köntöstől, ami alatt tanga-melltartó-combfix trióban volt. Én már itt elv...

(2018-04-15) : A masszázsa nem volt túl erős, hanem éppen kellemes, azért a hátamon a fájósabb pontokat megnyomkodta egy kicsit. Nem hagyott ki semmit, egy testrészemet sem. A nyakamnál is nagyon jól eset...