Réka szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Réka-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-29 01:02:32

dgab
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Réka beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-29

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Rékával volt már egy nagyon kellemes randim nem is olyan régen, ezért a mostani találkozónk már nem a teljes ismeretlenség jegyében zajlott. Nagyon jól éreztem magam az első randinkon, így nem is volt kérdéses egy újabb találkozó közöttünk. Még az ismerkedésünk legelején személyes üzenetben írtam Rékának, hogy mennyire tetszik, amit látok róla a fotóin és meg is ígértem neki egy közeli látogatásomat, amit üzenetben egyeztettünk. Csodás volt az az első találkozó és amikor annak vége lett, már akkor vártam a következőt.
Most ezúttal telefonon csörögtem, de sajnos csak egy kolleginát értem el, aki javasolta, hogy nyugodtan küldjem Rékának az időpont javaslatomat a randira, elérhető lesz azon a napon és biztosan vissza fogja igazolni a kérésemet. Szuper gondoltam magamban, megköszöntem a kollegina kedvességét és küldtem Rékának a VTR-t és röviddel rá meg is kaptam tőle nagy örömömre a zöld utat :)
Másodjára is tehát személyes üzenetben egyeztettünk, de így is szuper volt minden, Rékával nagyon egyszerűen és könnyen lehet ebben a formában is egyeztetni. A randi előtti napon azonban még arra is volt lehetőségem, hogy meghosszabbítsam a randink idejét, Réka nagyon édes volt, nagy örömmel elfogadta a javaslatomat a hosszabbításra én pedig még nagyobb örömmel vártam az újabb találkozónkat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ahogy a térképen is látható, VIII. kerület, Corvin negyed a randi helyszíne. Az első találkozónk még a Corvin sétányon volt, de Réka azóta pár utcával arrébb költözött, de lényegében még a mostani helyszín is a Corvin negyedhez tartozik.
A megközelítés nagyon könnyű…aki tömeggel megy, az mehet az M3-as metróval, ami most jelenleg pótlós azon a pár megállós szakaszon, majd onnan még egy pici séta és célba jutunk. A parkolást annyira nem néztem, de szerintem tuti fizetős lehet, egyébként maga a parkolóhely közvetlenül a ház előtt van, de ottlétemkor valami rendezvény lehetett az utcában és a parkoló nagy részét éppen akkor kezdték leszalagozni. De ilyen esetekben a környező utcák segítségül szolgálhatnak, azonban figyelni kell, mert ezek egyirányúak.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A főútról gyalogosan nagyon hamar a házhoz lehet érni, ami kitűnik a környezetből, tulajdonképpen a legelegánsabb házat kell keresni. Nekem nagyon tetszett mind a stílusa, mind a kialakítása, azonnal odaköltöznék, csak egyedül a belvárosi forgatag annyira nem az én világom. Miután a kapun túljutunk, lifttel mehetünk fel a megadott szintre, de elég magasra kell menni, ezért a lépcsőzést nem javasolnám senkinek :)
A lakás is minden tekintetben olyan szuper, mint a ház. A bejárati ajtó után egy előtérbe jutunk, itt lehet hagyni a cipőket, innen jobb kézre van egy függönnyel leválasztott helység, ahol Réka és a kolléganői pihenhetnek, majd tovább haladva egymás mellett van két szoba és mellettük a fürdő.
A fürdő is top kategóriás, tágas, tiszta, higiénikus, minden szükséges eszközökkel felszerelve. Pl. annyi fogkefét láttam, hogy szerintem a drogériában nincsen akkora választék.
A fürdőben kád van, pici zuhany paravánnal, itt azért figyelni kell arra, hogy ne áztassuk el a fürdőszobát, de ez megoldható :)
A szoba ahol Rékával voltam egy kisebb hangulatos, kellemesen besötétített szoba volt. Bútorok nincsenek, csak jobb kéz felől van egy széles, kényelmes, nyikorgásmentes franciaágy, átellenben a szoba másik falán egy hosszanti tükör…a csodás élményeket gyönyörűen lehet benne követni valamint a tükör előtt áll egy alacsonyabb keskeny bútor szerű valami… :), a személyes dolgokat oda lehet pakolni.
Hangulatos félhomály, kellemes zene és a csodás Réka, tehát minden adott egy izgalmas együttlétre.
Réka külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Réka szebbnél szebb fotói már előre sugallják, hogy ő egy szexi, nagyon formás alkatú leányzó.
Ezek a megállapítások mindenki megnyugtatására mondhatom a személyes találkozáskor is megvannak, sőt…sokkal-sokkal szebb Réka élőben!! Ő egy fantasztikusan szép, szexis fiatal csajszi, bombasztikus formákkal. Mikor az első randinkon megláttam a lélegzetem is elakadt a szépségétől…de bevallom most is levett a lábamról :)
Rékának nagyon szép, bájos arca van, első pillantásra nekem nagyon megtetszett és a folyamatos kedves mosolyával, valamint a nagy kék gyönyörű igéző szemecskéivel pedig el is csábított.
Fekete fehérneműben, cicitartóban és egy vékonyka bugyiban fogadott, ami lényegében egy egyrészes igen csábító fehérnemű volt, de mégsem body…nagyon jól állt neki és a csodálatos feszes nagy cickói még így a melltartó alá rejtve is bámulatosan szépek voltak. Szemeimet nehéz is volt róluk levennem, de amikor sikerült, akkor pedig az iszonyú szexi alakjában gyönyörködtem. Nagyon formás sportos alkata van, izmos combok, formás lábak, kecses derék és az a gyönyörű kerek feszes popsija…Úr Isten…mennyei…még egy szobor sem lehet ennyire formás, kerek, tökéletes :) Imádtam nagyon a popsiját, csókolni, simogatni…egyszerűen gyönyörű.
Haja most a fotókhoz képest picivel rövidebb, nagyjából a válla alá ér, amit a randink alatt nem fogott össze, mindvégig szabadon hagyta. Bőre szoli barna és nagyon szép, selymes, puha illatos mindenhol, minimális tetoválás díszíti, de ez egyáltalán nem volt zavaró, sőt még szexisebb tőle Réka, aki amúgy is egy roppant dögös szőke szexis csajszi, ha kimegy az utcára szerintem nincsen olyan férfi, aki ne fordulna meg utána.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Siettem Rékához, ugyanis az első találkozásunkkor sajnos időben egy picit megcsúsztam, ami rám abszolút nem jellemző és emiatt akkor ostoroztam is magam rendesen, de most azért pár perccel sikerült korábban is a kapuhoz érnem. Kivártam az időmet, majd hívtam Rékát a bejutási instrukciókért.
Irány a Lift, aztán már villámgyorsan az ajtóhoz is értem és Réka ölelő karjai között találtam magam. Nagyon kedvesen fogadott, örültünk mindketten a viszontlátásnak, majd cipő le és követtem Rékát a szobába.
Összebújtunk, beszélgettünk, nagyon jó volt őt újra látni és már nagyon is érezni akartam, ezért a ruháimat közben lehámoztam magamról, felkaptam a részemre kikészített törcsit és robogtam a fürdőbe. Alapos tusi után Réka a szexis fehérneműjében a szobában várt rám. Az ágy mellett állva összebújtunk, szívtam magamba mámorítóan kellemes illatát, Réka átölelt simogatott, majd az egyik kezével az ekkor már mocorgó farkamat kezdte izgatni.
Megfordult kioldottam a melltartójának csatjait és segítettem neki kibújni a fehérneműből. Háttal hozzám bújt és a kezével a kemény popsija közé illesztette a farkamat, majd körkörös csípőmozdulatokkal előre-hátra csúszkálni kezdett rajta. Roppant izgató volt ez a mozdulatsor, nagyon-nagyon élveztem és a farkam is egyre jobban virgonckodott Réka izgatóan kemény popsifélgömbjei között. Haját félrehúzva hátulról belecsókoltam a nyakába és két kezemmel a hóna alatt átnyúlva a csábító forró cickóit kezdtem gyömöszölni. Ekkor már Réka hangja is picit megjött, édesen sóhajtozott és popsijával gyorsabban kezdte a farkamat izgatni, majd megfordult és szemben állva folytattuk tovább.
Ekkor már a peckesen ágaskodó bimbóit is a számba vehettem, szoptam, nyaltam egyenként a bimbókat, Réka nagyokat sóhajtozott és fejemet cirógatva igazította a cicijeit mélyen a számba. Nagyon élveztem, hogy hol az egyik, hol a másik cickója került a számba, aztán a combjaim közé nyúlva a golyóimat, majd a farkamat izgatta őrült finoman tovább.
Egyre forrósodott a hangulat, leültem az ágy szélére, Rékát magamhoz húztam ő pedig már tolta is a számba ismét egyenként a cicijeit. Alaposan megszopogattam a bimbókat, aztán a formás testét végigcsókolgatva a pociján át a puncijához jutottam. Finoman kívülről befelé haladva kényeztettem nyelvemmel az egyre forrósodó punciját, Réka sem tartotta vissza magát, kezével átfogta a tarkómat és erősen a puncijára húzta a számat.
Aztán bal lábát nagyobb terpeszben feltette mellém az ágyra, még nagyobb teret kaptam így és már ki sem látszott a fejem a combjai közül. Eszméletlen jó volt, élvezettel nyaltam a már kellően benedvesedett punciját, ami ízében is a szenvedélyről árulkodott.
Aztán lassan az ágy közepére helyezkedtünk, Réka a mellkasomra tette a kezét én pedig hanyatt feküdtem és ekkor jött aztán számomra a csodás élvezet.
A lábaim közé térdelt és a forró ajkaival mesés élményű franciában részesített. Lassan gyengéden kezdett szopogatni, a kézhasználat is csak annyiban merült ki, hogy a farkam tövét alkalmanként finoman átfogta és tartotta, leginkább csak az ajkát használta. A lassan induló szopizása aztán gyorsabb üteművé vált, a vákuumot is ennek megfelelően erősebbre növelte, közben a pici nyelve elképesztően kellemes érzetet nyújtva kényeztetett tovább, mind az ajkain belül, mind az ajkain kívül. Brutális élmény volt mindezt érezni és mellettünk a tükörben is látni, hogy egy ilyen gyönyörű szexi lány a szájával kényeztet. Hosszan sikerült kiélveznem ezt a csodás élményt, de végtelenségig bírni nem lehet, kezdtem érezni, hogy nem sokára végem lesz, amit nem akartam és inkább a gumira szavaztam :) Én bontottam a tasakot, Réka pödörte fel a védelmet és már rajtam is volt paciban.
Nagyon lassan vezette be a puncijába a farkamat, hosszú másodpercek teltek el, míg teljesen rám ereszkedett és becsúsztam…nagyon-nagyon élveztem…szűk és eszméletlen forró volt a puncija. Váltakozó intenzitással szexeltünk, hol lassú csípőmozdulatokkal hullámzott rajtam és feszítette csípőjét az ágyékomnak, hol pedig gyors és lendületes mozgással pacizott. Ekkor olyan gyors volt a tempója, hogy egyszer ki is csúsztam a punciból, Réka azonban azonnal cselekedett, visszahelyezte és már ment is tovább a menet.
Cickói bámulatos élményt nyújtva ringatóztak a szemeim előtt, igyekeztem is a számmal egyenként elkapni őket. Szopogattam a ciciket, Réka szorosan magához húzott, összebújtunk, simogatta a fejemet, borzolta hajamat, egyszóval nagyon élvezte ő is és együtt élt velem, aktívan mozgott végig én pedig közben a formás popsijába kapaszkodva alulról segítettem ki a mozgását. Fantasztikus aktus volt és nagyon élvezetes, esélyem sem volt más pózban gondolkodni és egy hosszabb menet után így összebújva csodás élmények között egy nagy élvezéssel robbantam bele a puncijában a gumiba.
Nem váltunk szét rögtön, még sokáig egymás ölelő karjában voltunk és élveztük az élményt, csodás barátnő feeling volt.
Aztán rendbe tettük magunkat és én elsiettem még egy gyors tusira.

Miután visszaértem a szobába felajánlottam a masszázsomat Rékának, nagyon örült az ötletemnek és izgatottan hasra feküdt az ágyon. Finom illatos krémmel a vállainál kezdtem, majd haladtam a kecses ívű hátán át egészen a formás popsijáig. Bevallom ezt a területet élveztem a legjobban :) Igyekeztem azért technikát is belevinni a mozdulataimba, de Réka eszméletlen formás idomai gyakran eltérítettek ettől :)
Közben sokat beszélgettünk minden mostani, aktuális témát érintve, élveztem nagyon a diskurzust, Réka nagyon kedves, igazán jó beszélgető partnerem is volt.
A masszázsom vége felé azonban azt vettem észre, hogy mindig valahogyan Réka popsijánál kötök ki…vajon miért… :), amit Réka is megérzett, hogy nem igazán akarok onnan szabadulni és úgy helyezkedett, emelte forgatta csípőjét, tolta ki magasra a popsiját, hogy minél jobban hozzáférjek. Combjait ekkor még jobban széttárta és az előbújó gyönyörű kis pillangós puncija pedig teljesen beindított. Gyengéden hátulról a combjai közé a popsijához toltam az arcomat a nyelvemet pedig mélyen a puncijába. Szorgosan nyalogattam lassabb és gyorsabb ütemben, Réka mindkettőt nagyon élvezte és puncija is egyre erősebb nedvesedéssel jutalmazott meg.
Hangos sóhajokkal és testének hullámzó mozgásával jelezte az örömét és közben igazította csípőjét úgy, hogy minél jobban elérjem a punciját. Nyaltam is az ekkor már szépen megduzzadt csiklóját, amivel sikerült még nagyobb élményeket szereznem Rékának, majd a nedvesedő barlangját is a nyelvemmel jó mélyen belülről megízleltem.
Egyre jobban fokozódott bennem a vágy, testbeszédünk sok mindenről árulkodhatott, mert Réka nem sokkal ezután gumihúzást javasolt. Fülig érő szájjal mondhattam ki az igent, mert nagyon megkívántam őt újra és Réka már nyújtotta is nekem a tasakot bontásra.
Mialatt bontottam a gumit kértem, hogy még a puha forró ajkaival kényeztessen egy picit. Szinte megbénított ismét, olyan Isteni finom a franciája. Nagyon-nagyon élveztem, hosszasan és szenvedélyesen szopogatott, de a doggyban még érezni szerettem volna, ezért feltettem a gumit és ebben a pózban bele is csaptunk a második körbe.
Gumihúzást követően Réka a formás popsiját magasan kidomborítva széles térdelő pózban fordult háttal felém…hát az a csodás látvány azonnal a retinámba égett!!! Egy nagy és mély puncinyalást követően lassan összeilleszkedtünk a legintimebb pontjainkon és már ment is a szex. Ebben a pózban is nagyon aktív volt Réka, amikor lassítottam ő azonnal erősen tolta rám magát vissza, a válla felett többször visszafordult, ekkor láttam, hogy lehunyt szemmel milyen édesen harapdálja közben az ajkait, két kézzel gyűrte a lepedőt és hangosan nyögdécselt. Lehengerlő élmény volt, vágyaimat ez rendkívül feltüzelte és magasabb teljesítményre kapcsoltunk. Lendületesen szexeltünk, kapaszkodtam Réka popsijába, majd finoman rádőlve a hátát és alulról a cickóit simogatva szárnyaltunk tovább, aminek a legvégén egy nagy robbanással minden energiám a gumiba is szállt.
A végére tényleg alig maradt szusz bennem, még a klíma ellenére is határozottan melegem volt.
Az aktus végezetével most sem váltunk szét rögtön, Réka felegyenesedett, háttal hozzám bújt, összesimultunk és egymást puszilgatva, simogatva pihentünk egymás karjaiban. Full barátnő feelinges levezetést kaptam, csodálatos volt.
A másfél órámból ekkorra már tényleg csak percek voltak hátra, ami elegendő volt számomra ahhoz, hogy vegyek még egy gyors frissítő fürdőt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randink végén a tusolásom és a felöltözésem után került sor az elszámolásra. Átlagos a rózsaszálak mértéke, ami a kapott élményt tekintve tökéletesen megérte a számomra, és az ajándékommal együtt a tükör előtti alacsony kis bútorra tettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Az első nagyon jó élményű találkozónkat követően azonnal még ott Rékánál a szobában elhatároztam, hogy muszáj lesz nekünk újra találkoznunk egy hosszabb randi keretein belül, amit most csodálatos élményeket átélve sikerült is megvalósítanunk.
Réka egy nagyon kedves, ölelkezős-bújós, csodálatos barátnő feelinget nyújtó elképesztően szép és szexi csajszi. Ahogy a bemutatkozójában is írja, tényleg távol áll tőle a durvaság, leginkább a kedvesség a hízelgés és a kellemes barátnős együttlét az, ami Rékát jellemzi.
Szuper volt Rékával, köszönöm Drága, csodásan éreztem magam, bízom benne, hogy ezt még közösen többször átélhetjük majd! :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Réka szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Noctis
Élő lexikon
2020-08-09 20:37:58
Nekem nagyon tetszett, a hossza is jó szeretem a hosszú részletes besziket, csomó apróság csak így derül ki. Csak így tovább! Marad a kedvencek között Réka :)

2020-07-31 10:18:37
Bocsi ezt mellé nyomtam:( Természetesen tetszett az írásod és igen hasznosnak találtam.

2020-07-30 08:36:51
Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez.
Köszönöm, hogy nem esemény leltárt tárták elénk, mert az méltatlan lett volna ehhez a pazar élmény cunamihoz amelybe írásod alapján hűen bele látunk.

2020-07-30 08:34:38
@No-Kecmeccel teljes mértékben egyetértek. És ehhez még jön az, hogy aki veszi a fáradtságot, hogy írjon egy beszit, annak hadd legyen már meg a joga olyat írni, amilyet akar. Ha pl. én fizetnék azért, hogy dgab makktárs engem informáljon, akkor előírhatnám a jelentése stílusát és hosszát is. De nem: itt én örüljek, hogy igaz tényeket olvastam Rékáról, Ha nekem ez túl hosszú (lenne): hát nem kötelező elolvasnom. De azért kritizálnom, hogy túl hosszú - hát arra nincs és nem is lehet jogom. Egyedüli elvárásunk az kéne hogy legyen, hogy a tények/állítások igazak legyenek. Mert az szinte nélkülözhetetlen ehhez az "együttműködéshez".

2020-07-30 07:41:55
Öröm az ilyen beszámolókat olvasni! Persze megy az örök vita a beszámoló hosszáról, de nekem az a véleményem, hogy az ilyen remek programokat nem lehet összecsapni, ki kell fejteni az élmények mivoltát, ami ebben az esetben igazán jól sikerült és megtudhattuk, hogy Réka nem egy hétköznapi teremtés.

FunkciókRéka legfrissebb beszámolói