Liza 21 erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-28 18:54:31

lompika
Billentyűbetyár
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Néhány csengés után felvette. Egyeztettünk, és pár perc után újra hívtam az időpont miatt. Nagyon cuki hangja van! :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A lakás a 11 kerületi uszoda mellett.Parkolás, nekem mázlim volt! :) Hagyj időt a parkolóhely keresésre. Bkv ok, én kocsival járok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Maga a helyszín új építésű, mindennel felszerelt ami a találkozókhoz kell. Fürdőben férfi tusfürdők, kezemben friss illatos törölköző.
Liza 21 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Engem már Liza hangja elvarázsolt de amikor beléptem és előlépett az ajtó mögül, egészen zavarba jöttem! Valószínűleg köszöntünk egymásnak, de fogalmam sem volt mit, csak azt láttam hogy beszél hozzám! :) A tündéri hangján azzal a gyönyörű ajkaival! Közben rám néz azokkal az őzike szemeivel..Egészen elbűvölő volt. Szóval Liza gyönyörű, hihetetlenül vékony derékkal és kerek popsival tinis cicikkel valamilyen szexi fehérneműben várt. Kedvenc testrészem??? Minden apró részlete tetőtől talpig!

Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Még sosem voltam ilyen típusú masszázson , gondoltam itt az ideje kipróbálni. :) Hogy Liza hogyan masszíroz??? Fogalmam sincs, arra nem volt időnk! Majd legközelebb! :) (se) :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Fürdés után ismerkedni kezdtem Lizával. Zavarba ejtően barátnő feeling érzésem volt, ölelések csókok közben lekerült a melltartó. Próbáltam megkeresni érzékeny pontjait kézzel és szájjal egyaránt. Sokszor úgy éreztem élvezi a csókokat simogatást, mindent.Ha nem csókoltam ő nyújtotta csókra puha ajkait. Én persze kész voltam, kértem feküdjön le, mert nem élem túl ha nem nyalhatok bele az isteni kis puncijába! :) Nagyon klassz érzés volt, pláne közben látni érezni Liza kis rezdüléseit. Szólt hogy szorít az idő és ő is szeretne nekem örömet okozni. Felálltam, Ő elém térdelt és szenvedélyesen szopni kezdett, közben fátyolos szemekkel rám nézett! Azokkal a gyönyörű zöld szemeivel bűvölgetett, nekem meg végem lett.... Az utódok a legfincsibb ciciket beterítve cseréltek gazdát. :) Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába. Ezért nekem sokkal többet nyújtott mint vártam, reméltem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrák nincsenek, nagyon korrekt , Minden virágszálat megérdemel!!! :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hogy elégedett voltam -e? Kifelé menet majdnem a ballábas cipőmbe bújtam ....jobb lábbal... :) :) Még mindig nem tértem magamhoz olyan jól éreztem magam Vele! Volt néhány nap mikor csak néztek rám mert hülye vigyorral a képemen jöttem mentem. :)
Kedves Liza. Hálásan köszönöm az időt amit adtál magadból. Nekem fantasztikus volt. Remélem még találkozunk. Puszi. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Passs
Ismerkedik az oldallal
2020-08-23 11:51:56
Teljesen egyetértek, hasonlóan éreztem őt és magamat - ez gondolom egy fél indoknak elmegy... ;)

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-29 11:26:43
Ez a lényeg:Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába. Ezért nekem sokkal többet nyújtott mint vártam, reméltem

2020-07-29 07:44:09
@kutato: egy szép, kedves, ügyes, okos fiatal lányka eléri, hogy jó legyen nekünk. Milyen egyéb misztikumra vágysz?

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-29 06:25:18
Újabb apró lépést tettünk hát Liza lélekgyógyász- és szívtipró kisasszony titkainak feltárása érdekében! Én azonban még mindíg csak tamáskodom vele kapcsolatban...mert kell itt lennie valahol egy adekvát magyarázatnak ami erre a misztikumra rávilágit...

2020-07-28 23:57:24
Tizenpár év után újabb beszámoló? Ezt nevezem! Amúgy szerintem nagyon jól leírtad Lizát. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókLiza 21 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-07-15) : Mivel első alkalom volt nála és valahogy nem érzem, hogy illene letámadni egy lányt így elsőre úgy gondoltam, hogy a masszázs nagyon jó egymásra hangolódásra. Kellemes simogatást kaptam, miközben beszélgettünk,

nagyon jó: 3db
(2020-10-12) : Amint hasrafeküdtem a tatamin, Lizácska mellém ült és krémmel, finoman elkezdte gyúrni a hátamat úgy középtájon. Később kicsit feljebb és kicsit lejjebb is ment, de valójában meglehetősen rövid időt töltöttünk ebben a pozícióban. Ezalatt mindenestre igen kellemeset beszélgettünk, teljesen fesztelenül. Tulajdonképpen bármiről lehet vele beszélni,

(2020-06-29) : Félig oldalról kezdte szopni a farkamat, miközben én a tükörben az elképesztő pucsításában gyönyörködtem. Felültem és úgy engedtem őt tevékenykedni,

(2020-05-16) : A fent leírt körülmények miatt a klasszikus masszázs kimaradt. Én egy általa kiválasztott krémmel bekentem a hátát, és nyilván a popsiját és a combjait is. Jó volt ez az egymásra hangoldáshoz, meg eközben egy pár perces ismerkedő beszélgetéshez.

: 3db
(2020-10-08) : masszázs ilyen sűrű masszázskrémmel történt. A tatamin, vagy inkább szivacson a hasamra feküdtem, Liza mellém térdelt és úgy masszírozott. Közben beszélgettünk. Úgy éreztem mintha szándékosan szóval akarna tartani, ami nem volt ellenemre, sőt arra gondoltam, hogy jó egy kicsit megismerni a személyiségét. Kérdéseimre válaszolt, úgy tűnt, hogy sok mindenben őszinte velem.

(2020-08-03) : A zuhanyzóból visszatérve a programot egyeztettük. Éreztem, hogy még mindig zavarban van, amikor rákérdeztem a koreográfiára. Elmondta a táncrendet, de amikor rákérdeztem, hogy lehet-e ezt rugalmasan kezelni, igen-t mondott. Úgyhogy a masszázs érdeklődés hiányában elmaradt..

(2020-06-05) : A testével nagyon jól el lehet játszani nem egy csiklandós fajta, ha lehetne napokat töltnék vele és élvezném fiatalsága gyöngyöreit. Közvetlen kedves barátnős feelingben telt el a masszás, be kell valjam inkább a gyöngyörködtem és ismerkedtem a testével , élménnyel mint inkább a masszázs törént.