Edina szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Edina-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-28 14:35:55

Fere
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Edina beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Megismerkedésünk óta nem kérdés a visszatérésem hozzá, de ilyen rövid idő után nem akartam meglátogatni. Nemrégiben viszont kaptam tőle egy privát levelet, amit elolvasva nem várhatott tovább az újabb kaland. Mivel kevés a szabadidőm abban maradtunk, hogy majd jelentkezem....Péntek délután a heti robot után a 35°c-os melegben a dugóban araszolva felhívtam. Ugyan nem értem el, de küldtem a telefonjára egy üzenetet. Később felhívott és az általam javasolt időpont neki is megfelelt. Ennél rugalmasabban nem is mehetett volna. Másfél órán belül az ágyában voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Mint az esetek döntő többségében most is autóval érkeztem vendégségbe. A szomszédos utcában egy árnyékos helyen támasztottam le a verdát, majd némi apró ellenében meghatározott ideig bitorolhattam a területet. Tömegközlekedés pár perc sétára, ami nem jelenthet problémát senkinek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésűnek nevezhető ház felsőbb emeletén van az ingatlan, ahol ugyan több lány várja a hódolókat, de a diszkrécióra nagyon ügyelnek. A szobában franciaágy, mellette a falon tükör és úgy emlékszem, hogy telefonról ment a nóta. A ruháimat a kanapéra dobáltam és megnyugodtam, mert itt valóban van klíma, ami még működik is.
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ilyen kaliberű lányokra szokták azt mondani, hogy megfordulnak utána az utcán, de Edina esetében a környéken az élet is megállhat. Aki nem ismeri annak annyit írnék, hogy fel kell készülni egy olyan nőre, akire nem lehet felkészülni! Okozhat kisebb lefagyást egy férfi számára, amikor megpillantja a valóságban. Én annak örülök a legjobban, hogy a lakásban ágyék magasságban nincs semmi, mert forgolódva levernék mindent, amikor a közelemben van. Ismét fekete magassarkúban várt és egy általam ismeretlen színű fehérneműben.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
4
Csók:
4
Türelmetlenül vártam az autóban ülve a megbeszélt időpontot, majd a lift segítségével szárnyakat kaptam és repültem fel az emeletre. A lakásba lépve nagy mosollyal üdvözölt, utána a bejárati ajtó becsukódott mögöttem és kaptam két puszit az arcomra. A cipőmet ledobva bekísért a szobájába, de azért hátra szólt előttem haladva, hogy ne nézzem a popsiját. Őszintén szólva mindenét néztem, mert a látványa kényezteti a szemem. Gyorsan ledobáltam magamról a ruháimat, majd frissítő zuhanyt vettem.

Tusolás után visszatértem a szobába és az ajtót kinyitva azt láttam magam előtt, ahogy Edina az ágyon fekszik és epekedve várja a társaságomat. Egy pillanat tört része alatt mellé kerültem, majd közelebb hajoltam hozzá és ajkaink összeforrtak. Szeretem érezni feltöltött ajkai érintését, miközben vadul csókolózunk. Kis nyelvjáték után feltérdelt ő is az ágyra, majd egy mozdulattal megszabadult a melltartójától. Élvezettel néztem a testét, simogattam ahol értem és csókokat leheltem a melleire.

Pár perc múlva gerincre vágtam magam és felkínáltam a testem, Edina pedig nem félt élni a kínálkozó lehetőséggel. A lábaim közé helyezkedett, majd birtokba vette a hancúrlécem. A tövénél megragadta, nyelvével pedig végig nyalta kéjrudam. A makkra rácsurgatta a nyálát, majd a szájába vette és elnyelte bájdorongomat. Élvezettel szopta hímvesszőmet, közben a szemembe nézett, de időről-időre kitekintett a falon lévő tükörre is és nézte magát benne, ahogy péniszem ki-be jár ajkai finom ölelésében.

Érezni akartam már belül is, így gumiért nyúltam és felhúztam magamnak. Edina közben megszabadult a bugyitól, utána pedig nyeregbe pattant. Lovaglása közben a melleit markoltam és élveztem a látványt és érzést, ahogy vonaglik rajtam. Egy hosszú és vad vágta után pózcserét javasolt, majd az ágyon négykézlábra helyezkedett. Gyorsan mögé kerülve behatoltam nedves barlangjába, majd a derekánál megragadtam és vadul szeretkeztünk. Néha a tekintetünk találkozott a tükörben és miközben egymás szemébe néztünk, láttam ahogy a péniszem ki-be jár benne, s hallgattam ahogy nyögdécsel.

A hátára feküdt, mert érezni akartam a csókját. Miután elhelyezkedett az ágyon, a nedves vágyainak birodalmába könnyedén bejutottam és folytattuk tovább vadul a mókázásunkat. Edina esetében bajban vagyok az orgazmusával, de minden jel arra utalt, hogy ő is élvezi a társaságomat. Közben éreztem magamon, hogy közeledik a végállomás és titkon abban reménykedtem, hogy ajkai között ér majd a végzet.

A hátamra feküdtem és a gumi eltávolítása után ismét a szájában találtam magam. Falni kezdte ágaskodó hímvesszőmet és vadul kényeztetett, ahogy birtokba vette a nemiszervem. Én pedig nem bírtam magam sokáig tartani az élvezetek élményei hatása alatt. Sokat nem kellett már játszania velem, és ahogy érezte rajtam, hogy közeledik a vulkán kitörése, a melleihez rakta lövésre beélesített fegyveremet. A melleit célba vette és finom kézimunkával a melleit beterítette.

Tisztálkodás után pihenésképpen kicsit beszélgettünk, majd felajánlotta, hogy megmasszíroz. Vissza kellett utasítanom, mert én akartam a nyelvemmel megmasszírozni a lábai között. Miután elhelyezkedett az ágyon, neki estem, mint Micimackó a mézescsupornak. Finoman nyaltam a csiklóját, közben kezemmel bejártam az egész testét és ténykedésem közben néztem és hallgattam, ahogy élvezkedik. Biztos vagyok benne, hogy nem jutott a csúcsra, de abban viszont igen, hogy nagyon felizgattam. Az ágy széléhez nyúlt, ahol a gumik pihentek, majd a szájába vett egy tasakot és a fogaival a csomagolást eltépte. Amint kiejtette a száján: Dugjál meg! – Már nyúltam is a védelmi eszközért és beöltöztettem a játékosomat.

Az óvszer felhelyezése után ismét behatoltam és vadul játszottuk a játékunkat. Kedves vendéglátóm szeretkezésünk közben azt figyelte, ahogy a péniszem ki-be jár benne, s közben hangot is adott a tetszésének. Sajnos az óra a végéhez közeledett, így ismét ajkait követeltem. Miután a hátamra feküdtem Edina elhelyezkedett mellettem és vadul szopni kezdett. Arra kértem, hogy csinálja finoman, mert szegényt már széthajtotta a móka alatt. Amint érzékibb franciába kezdett, s közben a szemembe nézett, amikor nyelvével a makkom simogatta, éreztem magamon, hogy nemsokára végem. Pár perces édes kínzás után a melleire élveztem.

Kicsit pihentünk az ágyon, majd levezetésként elkísért a fürdőbe. Tusolásom közben dumálgattunk, de a csevegésünk alatt végig a szemem legeltettem rajta. Utána a szobájában felöltöztem, majd az ajtóban pár búcsúcsók elcsattanása után haladtam a dolgomra..
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A kanapé előtt található dohányzóasztalra tettem a fővárosi átlagnál nagyobb virágcsokromat. Szóba sem került és hozzá sem nyúlt ottlétem alatt. Persze ideje és lehetősége sem lett volna rá, mert rárepültem az első pillanatban.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Sajnos az egész heti hajtás és a hőség rányomta a bélyegét a teljesítményemre. Gyengébben muzsikáltam, mint az első találkozásunk alatt, de Edina végig kereste a kedvem és kihasználta végletekig a testem. A visszatérésem továbbra sem kérdés.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-29 16:06:07
"Okozhat kisebb lefagyást egy férfi számára, amikor megpillantja a valóságban." Érdemes lett volna kifejteni, hogy miért. Ettől eltekintve jó.

2020-07-29 08:25:17
Fere szokás szerint remek novellát írtál. Gratulálok

2020-07-29 06:20:45
Ez igen!!!!! Szuper beszámoló és egy szuper élmény. Itt-ott vicces, ám de nem sértő írás, mindvégig hatalmas tisztelet a hölgy iránt. Gratulálok szuper volt olvasni, na és az élményért pedig irigyellek.

2020-07-29 02:29:36
Nem sok lány mondhatja el hogy a nagy Fere több beszit is írt róla. Meglelted álmaid nőjét, ebből látszik Edina tud valamit. Ha mást nem boszorkány, aki elbűvölt és megbabonázott. Jól mondom Fere? :)

2020-07-28 23:01:11
Részletes, jól megírt beszámoló. Élmény volt olvasni ;)

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-06-15) : A lábaim közé helyezkedett, nyalogatta, a szájába vette a farkam, finoman játszott rajtam. A kezét csak minimálisan használta, pont amennyire kellett. A golyókba is bele kóstolót picit. Huncutan a szemembe nézett, olykor néztük magunkat a tükörben.

(2020-06-04) : Ahogy kényelembe helyezte magát az ágyon a szemembe nézett, majd ajkai finom ölelésébe vette péniszem. Élvezettel nyalta és szívta a bájdorongom, amit nézni és élvezni nagy élmény volt. Kényeztetésem közben néha kitekintett a falon lévő tükörre, hogy lássa magát, ahogy a férfiasságom birtokolja és játszik vele.

(2019-11-24) : majd a lábam közé kuporodott. Ez a ténykedése egész addig tartott míg mosolya mellé egy csík is került a szép arcára a szája mellé. Megtörölgetett és folytattuk a "dumaparty".

nagyon jó: 1db
(2020-07-23) : Próbálta, franciával, kézzel, hanggal, pózzal, de nem akarta a kis főnök az igazit, így megnéztem hátha én tudok valamit kezdeni a történettel, így mellém feküdt és egymás mellett maszturbáltunk. Itt teljes pornó feeling, hangokkal, mozgással, én közbe simogattam, megtette a hatását, így tudtunk végül gumit húzni.

: 1db
(2020-06-28) : A gumit én tettem fel és ezek után lassan majd fokozatosan dugtunk sok biztatással és nyögésekkel fűszerezve ösztönzött. Többször jártam az eldurranás közelében