2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Zaya szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Zaya-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-28 09:51:34

Penumba2
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zaya reagálása

Szia drága Penumba ( kis szép nevű 🤪🤪🤪 )

Köszönöm a beszámolót . Nekem tetszett🤪 néha a kevesebb több🙊🙈🙉🤪
Csókollak 😘

Zaya beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Üzenetben kerestem fel, azonnal válaszolt , nagyon kedves volt!!
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Kocsival mentem , volt parkolóhely a bejárat előtt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Teljes tisztaság , bár nehéz volt nem Zayára figyelni.
Zaya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nekem nagyon bejött , aki szereti a vékony csajokat, annak Zaya tetszeni fog. Az arckitakarástol egyáltalán nem kell félni, tök szép csaj. Valaki írta , hogy neki nem nagyon jött be , nem is értem . Ja igen és van egy csomó tetkója, bár én hajlamos vagyok nem figyelni a részletekre.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Egy nagyon jó fej csaj, de tényleg , valóban lehet valakinek túl közvetlen, de nagyon jól oldja vele a hangulatot. Nem szeretném annyira részletezni a dolgot, nem az én stílusom , de annyit mondhatok, hogy tényleg mindenben ügyes. Igénybe vettem az extrát is , nagyon jó volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején borítékba tettem volna le, de persze leejtettem a földre .( be voltam tojva, de nem kellett volna)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Na itt jön talán a hölgy igazi értéke . Egy nagyon jófej , értelmes okos nő .( simán összejönnék vele, nagyon veszélyes ). Őszinte leszek, nem is tudom hogy a társaságát élveztem e jobban vagy a szexet. ( pedig az is nagyon jó volt). Szerintem egy fel órával tovább voltam, mert meg beszéltünk , már akartam tiplizni, nem akartam bunkó lenni, hogy raboljam a drága idejét , de kétszer is visszahívott , marasztaltat, hogy nyugodjak meg nem kell elrohanni. Meg egy tök jót dumaltunk a végén. Tényleg nagyon jól éreztem magam , kicsit kirántott a gödörből( köszi Zaya). Nemtudom vissza megyek e, nem akarok beleszeretni Zayába. Haha .
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zaya szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZaya legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-09-04) : Nem bírtam már, ki akartam bontani és levettük a melltartót és a bugyit és az ágyra mászott, hogy ott térdelve kényeztessen egy kicsit. Nagyon lágy és finom a franciája, néha jó mélyen bevéve a cerkát és ott is tartva magát kicsit.

felejthetetlen: 18db
(2019-12-11) : ő is rám markol, majd kezelésbe is vesz szájjal, ahogy kell. Lágyan bekapja és kézzel is szolidan rásegít. Néha mélyre ereszti, lent is tartja kicsit, majd újra visszatér a lágy alapokhoz

(2018-12-16) : Ezen a ponton elkezdtem bontogatni az előkészített gumit, amit átvéve felhelyezett és úgy szopva tovább készítette fel a dákóm a beleülésre. Miközben elkezdett lovagolni rajtam, én a csípőm mellett feszülő lábikráit simogattam, ő pedig hol a lábszáraimon

(2018-10-17) : Ezután Ő vett kezelésbe engem szájjal, ami nagyon jól esett, egy kicsit később gumival folytatta, majd rám ült és hihetetlen tempóval elkezdett lovagolni rajtam.

nagyon jó: 22db
(2020-07-21) : Majd jött a második menet ahol is franciával indított amit jó mélyen csinál és szép lassan erotikusan. Majd gumi fel ismét és irány a puncija. Megint rámhúzta magát, de én szerettem volna a popsiját is kipróbáni.

(2020-07-12) : rá oly jellemző módon 69-be fordultunk, és egyszerűen egy fantasztikus francia kényeztetésbe kezdett. Nem volt ott kegyelem, éreztem ágyékom minden pontján ajkai melegét,

(2019-09-30) : Zaya lentebb ereszkedett és belekezdett egy finom franciába. Volt ott minden, szépen bekapós, lágyan szinte tövig engedős, néha a kezet is használta. Majd jött a fordulat és hanyatt fektettem és én kezdtem kényeztetni,

: 36db
(2020-08-10) : Finom a technikája, rutinosan nyúlna a golyókért is én kérem hogy azt nem kell. Fekszem és ő pedig fölöttem van, nem megyek át 69-be, simogatom a mellét, a fenekét, és a popója jár a fejemben. Érzem kérés nélkül is próbál minél mélyebben eltüntetni. Mivel már látható mivel van dolga megkérdezem a popót, szabad-e vagy méretfüggő. Nem mond nemet, csak azt kéri hogy a popó szemből történjen.

(2020-06-23) : Remekül megadta az egészhez az alaphangot, és a végére már teljesen feloldódtam! Utána a hálóba mentünk (Innen nyílik a fürdő is hála az égnek :D ). ott kényelmes franciaágy, tisztaság. Simogatós ismerkedéssel kezdtünk, csókokkal folytatva. Bevallom, inkább én voltam a kedvezményezett, nem annyira a kölcsönösség elvét követtük :) Jeleztem neki előre, hogy mivel eléggé be vagyok "töltve" és rég voltam így, lehet, hogy nem fogom sokáig bírni, de kedvesen csak annyit reagált, hogy nem baj, úgyis lesz még egy kör :)

(2020-06-18) : Ezután szuper natúrfranciát kaptam végig el tudtam volna viselni, de képtelen lettem volna kihagyi az aktust annyira gyönyörűen sportos