49
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:30-tól hívható
Lara szexpartner

szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-27 20:04:47

Dave9
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon könnyedén utól lehet érni, legalább is nekem egyből felvette úgy, hogy még nem jártam nála.Kellemes érzéki, vendég-centrikus női hang volt a vonal másik végén.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ha a Szél Kálmán tér a kiindulási pont, akkor onnantól 10 perces séta, tömeg közlekedni onnantól már nem szükséges. Autóval fizetős parkolóhelyek rendelkezésre állnak.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Hely diszkréció:
5
Szép, frissen átadott társasházi lakás. Porta, lift, nagyon modern épület. A lakás egy praktius garzon, egyszemélyes találka hely. A hölgy egyedül, diszkréten fogad. A lakás egy nappalis amerikai konyhás garzon. Fürdésre is modern körülmények között volt szerencsém, nem panaszkodhatok.
Lara külseje
Adatok valóságtartalma:
4
Arc:
4
Ahogy a képek ia sugallják, egy igen vonzó 30-as hölgy. Arca karakteres, ízlés kérdése, hogy kinek jön be. Nekem tetszett. Alakja karcsú, fenék formás, cicik is rendben vannak.

Action
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Bemutatkozás után egy rövid beszélgetés arról, hogy mit szeretnék. Gyorsan a tárgyra tért. Fürdés után egy izgató piros ruciban várt, melyet le is vettem azonnal. Kis testcsókok után gumit kértem, és mélytorkos fraciával kezdtünk. Eleinte lassabban, érzékien, nem sietve szopta a farkam, majd egyre mélyebbre vette, és meg-megállva torkig eresztve hagyott élvezkedni ebben a fantasztikus érzésebn és látványban. Igazi mélytorok, nem kétséges! Minden öklendezés nélkül ment neki, és igen kitartóan ment neki, úgy 15 percig. Aztán kértem, hogy hátulról kezdhessem. Azt mondta, hogy remek választás, és már tolta is rám a feszes fenekét. Hmmm.... Szintén fantasztikus érzés volt. Toltam neki, a hangok alapján élvezte, és bíztatott, hogy mehet még keményebben, közben perverz dolgokat is mondogatot. 10 percigígy ment, majd misszi. A keblek látványa és a vonaglása frenetikus volt, kész csoda, hogy kibírtam orgazmus nélkül. Lassítanom kellett, hogy a holtponton túljutva megint fokozzam a tempót, és a Drágát a csúcsra juttatva, kis szopó szünetet tartva ismét hátulról tehessem magamévá. Ezt viszont már ténykeg nem tudtam sokáig tartani, a befejezést megint orálisan kértem, amit nagyon készségesen teljesített. Tövig bevéve, torokkal ráerősítve és egyben vákuumot csinálva ért el a vég. 48 perc telt el pontosan, így gyors tusolás, öltözés, és elszámolás. Az 1 óra szinte percre pintosan eltelt, mire kínt voltam a házból.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Extra nem volt, alap 1 óra, teljesen korrekt árazás mellett. A régi pesti átlagot egy hajszállal múlja felül, az élményért cserébe nagyon megéri.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Egy profi, nagyon vendég orientált, érzéki, ésnegyben perverz érett hölgy, aki maradandó élményt nyújtott nekem. Az udvariasságot úgy vettem észre, hogy extra figyelemmel honorálta.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-31 06:40:28
Nagyon szűkszavú és a pontozás is hiányos. Kár, hogy nem szántál rá több időt. Kösz!

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-28 10:31:55
Kissé tán szűkszavú, de a lényeg azért minden képen átjött. Így kell bennünket, kellő tisztelet esetén, elégedetté varázsolni!!!

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 10db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-09-06) : Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan.

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

(2020-08-04) : Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem,

: 14db
(2020-10-18) : Itt már a nekem oly kedves érett kebleit csókoltam hosszasan, majd testét végigcsókolva lefelé vettem az irányt. Imádnivaló punciját ezután nyelvemmel egészen hosszasan kényeztettem és néha besegítettem ujjal is. Fantasztikus érzés volt őt egész hosszasan kényeztetni és a végén hangos sóhajokkal, nyögésekkel és kiáltásokkal élvezett el. Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem.

(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,

egyeztetési probléma: 1db
(2020-07-15) : Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelg...