20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Prémium
18
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
15
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
BARBI erotikus masszázs

erotikus masszázs

BARBI-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-27 17:44:32

Mrci
Kezdő irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BARBI beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az első randi után nagyon vágytam vissza Barbihoz (1. nagyon elégedett vagyok az első alkalommal kapottaktól, 2. úgy éreztem nagyon szeretném megkóstolni egy kölcsönös franciával) . Majd egy hónap elteltével hívtam is időpont egyeztetésre. Meglepetésemre azonnal felvette. Csak szombaton tudtam menni amibe beleegyezett, miután beazonosított :) . Nagyon köszönöm a gyorsan kapott hétvégi időpontot!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Marina part. Új építésű épületek, igényes környék. Mivel már voltam nem volt nehéz odatalálni (egyébként is jó a megközelíthetőség). Szerencsémre megint volt számomra egy üres parkolóhely.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Új építésű ház, igényes lépcsőház, modern lift, szép állapotú lakás. talán 2 szobás lakás, 2 fürdővel. Zuhanykabinos tiszta fürdő , száraz kilépővel, több fajta tusfürdő és szájvíz. Tiszta normál méretű törölköző kaptam. A szobában masszázságy és tatami a kezelések helyszine (leginkább a tatami szerintem).
Mindkettő mellett méretes tükör a vizuális élmény maximális élvezéséért. Hangulatos félhomály és zene (első alkalmamkor nem is tünt fel hogy szól valami
zene! :))) ). Én a ruháimat ismét a fotelba raktam, de van szobainas is.
BARBI külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Barbi egy igazi mosolygós bombanő! Képeknek teljesen megfelel! arckitakarása semmi rosszat nem takargat! Sőőt! Gyönyörű mosolygós lány. Nagyon hosszú hajjal (fogadásnál leengedve), amit a "kezeléskor" összefog.
Fekete melltartó/tanga szettben fogadott, ami számomra nagyon szexi volt. Alakja az én igényeimnek 100%-os, szuper kerek popsival és közepes méretű természetes cicikkel.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Úgygondoltam a rózsacsokron kívül mással is szeretnék neki kedveskedni. Így az ajtón belépve azt át is adtam neki. Remélhetőleg sikerült a kedvébe járnom.
Most 2 órára mentem. Ugyanis 1.5 és 2 órában lehetőséget biztosít kétszeri élvezetre. Én ezt mindenképp szem előtt tartva és hogy nyugodtan tudjunk beszélgetni is választottam a 2 órát.A programot most közösen megbeszélve alakította az igényeimre.A program pontosítása után még váltottunk jó néhány szót legfőképp arról hogy mik is a határok. Ugyanis nem szerettem volna túlzásokba esni, hogy esetleg legközelebb ne fogadjon. Majd vetkőzés, törölközőt kaptam és irány fürdeni. visszaérkezésemkor a tatamira iráyított. Hasra feküdtem, a melltartó/tanga ismét észrevétlenül lekerült róla :). Ami igazán jó látvány volt a tükörben.
Masszírozást a lábammal kezdte, kaptam egy jó kis talpmasszázst is amire fokozottan szükségem volt és nagyon jól is esett! :) Közben egész sokat beszélgettünk (vagy inkább csak én tartottam szóval...), a múltkori alkalommal elég szótlan voltam, amit elfogadott . Most viszont már kicsit közelebb éreztem magamhoz így érdeklődve beszélgettem vele. Lábam után a derekamra tért , utána fenékre. Közben számomra felettébb izgató mozdulatokkal néha a combom között előre nyúlt a szerszámhoz és a zacsihoz. És akkor jött az olajos csúszka ami ismét fantasztikus élmény volt és totál harcrakészre állított.
Jött a jel : Megfordulhatsz!
A szerszámon jó olajos csúszka a fincsi cicikkel! :) Közben a combot, popót és ciciket simiztem. Barbi pedig átváltott kézi kényeztetésre. Aminek rövid időn belül egy óriási spriccelés lett a vége :). Ami egy része rajtam landolt. De jutott rá is. Kifacsart az utolsó cseppig. Nyugisan nem kapkodva letisztogatott mindkettőnket. A papírtörlőt kivitte. visszaérkezés után pedig ő feküdt az én kezeim alá. Kapott egy jó hosszas teljes hátsótestes masszázst (vagy talán simogatást ezt csak Ő tudja hogy minek érezte), ami remélem egy kicsit legalább jól esett neki. Nekem biztosan jól esett elidőzni a fenekén és combján. Közben ismét jó sokat beszélgettünk (úgyérzem a múltkori szótlanságom be lett pótolva :), amit Brabi lehet azóta sem tudott kipihenni! :) ). De azért sikerült megtudnom hogy bizonyos dolgokat miért is nem erőltet Érdekes módon teljesen őszintén beszélt róla, az egészet avval koronázta hogy meg is tudta magyarázni miért is nem az a nem. Egész sokáig hagyta hogy átjárjam minden négyzetcentiméterét. Ha lehetek őszinte jól esett adni is neki! Majd udvariasan megköszönte és helyet cseréltünk. Ismét hason feküdtem a tatatmin. Most deréktól felfele kaptam egy igazán jól eső és tényleg hatékony masszázst, nem is gondoltam mennyire szükségem van rá!
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ismét eljött (immár a második) az olajozás. Ahogy a testén végigcsurgatja az olajat számomra már az is nagyon izgató mozdulat! :))
Csúszka a cicikkel a combok -on/között , fenéken. Közben brutál jó szerszám és zacsi simogatás a jó olajos kézzel. És a varázsszó: Megfordulhatsz!
Innentől az előzőhöz képest sokkal izgatóbban agresszív (nem túl vad! csak sokkal határozottabb mint az első, olyan pont jó!) csúszka, közben a kezét is bevetette és pont jó erővel markolászta a szerszámot. Itt eszébe jutott hogy volt egy extra kérésem, a múltkor elmaradt kölcsönös francia. Jobb lábát átlendítette felettem és csodás punciját a számhoz nagyon közel tolta. Isteni volt a 69-es póz. Közben kézzel és ajkaival igen aktívan kényeztetett. Nagyon jó volt belekóstolni a fincsi punciba, ez számomra igazán fokozta az évezetet. Ő kitartóan csak kényeztetett. sajnos részemről nem jött aminek jönni kellett volna. Ő pedig mindent megtett!
De így legalább tudom mire is vagyok kalibrálva. Az egyszeri öröm is öröm! Megkrétem Barbit hogy ne fárassza tovább magát, mert nem fog jönni az élvezet, amit ő azért érzett, de nem adta fel míg nem jeleztem. Legközelebbi találkozásunkkor már tudom mit is kérjek amit tudok teljesíteni.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Barbival a 2 óra is olyan észrevételül elrohan mintha fél óra lenne.Maximálisan korrekt. Nagyon jó volt kicsit jobban megismerkedni vele! :)
Rózsacsokrot távozásom előtt helyeztem a kijelölt vázába.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Barbi ismét csodás arcát mutatta nekem! Fantasztikus Nő! Imádnivaló mosollyal! Teljes őszinteséget, átélést és odadást nyújt a vendégnek.
Nagyon bejön mindene! Még biztosan találkozunk! Amiről már szó is esett! :)))

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BARBI erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBARBI legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-05-30) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,fejem következett. A masszázs során a felmelegített olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte.

(2020-04-01) : Most is erőteljes masszázst kértem és kaptam Barbitól. Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam,tarkóm,fejem következett.

(2020-03-18) : Talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.Masszázs közben finom érintésekkel, " benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. Utána a hátam,karom,majd a vállam,nyakam következett. Barbi nagyon jó beszélgető partner,a program alatt kellemesen elbeszélgettünk különböző témákról.

felejthetetlen: 6db
(2020-07-02) : Olajat használtak és elkezdtek masszírozni. Nati a bokáimnál kezdte míg Barbi a derekamnál ténykedett. Barbi masszázsa sok kis érzéki érintés; olyan ami minden érzékszervre hat

(2020-05-01) : Közben Barbi talpmasszázzsal kezdett,majd átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel, "benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta. A program során a felmelegített olajat finoman belemasszírozták a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölték.

(2020-04-14) : Barbi elkezdte masszírozni a hátamat,majd a karom,vállam,nyakam,tarkóm és a fejem következett. Közben Jázmin talpmasszázzsal kezdett,majd alaposan átmasszírozta a vádlimat,combomat.A masszázs közben finom érintésekkel,"benyúlásokkal" a kellemes érzést fokozta.

nagyon jó: 13db
(2019-07-21) : A mennyországban éreztem magam.Közben többször mélyen egymás szemébe néztünk:) Szép lassan kezébe vette a velem egykorút,húzogatni kezdte le-fel,majd finoman szájába vette azt. Kényeztetni kezdett.Nem túl erősen,nem túl gyorsan kényeztetett,csodálatos érzés volt. Időnként egészen "mélytorkos szerűen" eltűntem a szájában.

(2019-04-27) : A masszázst lentről kezdte és tényleg olyan erővel, ahogy nekem éppen megfelelt, szépen haladt a nyakamig. Egy apró hiányérzetem volt, középtájon elékezttehetett volna, hol is vagyok némi eltévedt kézmozdulatokkal, de később ide visszatért finom célzás után.

(2018-10-31) : Feljebb csúsztam, nehogy valami baleset érjen minket. Nagyon megdicsérte a nem létező szakértelmemet, aztán cseréltünk, ő már tényleg jól masszírozott, kezdtem elfelejteni a stresszt.

: 19db
(2020-08-02) : Masszázs közben beszélgettünk, ismerkedtünk. Olajos, simogatós, ehlyenként jól esően erős masszázs. Azt azért tudni kell, hogy az ember nem thai masszázsra érkezik, hanem egy finom ellazulós felvezetés a fordulás utáni akcióhoz. Helyén kell kezelni, és így nekem naygon kellemes, hangulatoldó masszázs volt.

(2020-07-26) : Lábmasszázzsal kezdett (vádli, hátsó combizom), ami közben néhány szót váltottunk. De nem igazán voltam kommunikatív (elég zűrős hetem volt.....) hagyott relaxálni és ügyesen tette a dolgát. Majd haladt feljebb a hátamra. Utána testére locsolt olajat kicsit a fenéktájat is masszírozta, közben (nagyon izgatóan) a golyszikat és a szerszámot is simogatta az olajos kezével......

(2020-07-03) : Közepesen erős masszázst kaptam, a hátammal kezdte majd haladt lefelé, közbe közbe az érzékenyebb részek is kaptak érintést, speciel ezt nagyon elveztem, csuszka és utána fordulás .