2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ramóna szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Ramóna-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-27 15:25:40

Ayrton S
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ramóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Áprilisban a szülinapomat is vele képzeltem el, de azóta nem is tudom mennyi randit mondtam le nála. Mint aki el van átkozva, de végre júliusban összejött a randink! Telefonon beszéltük le azt az előző héten, szinte első pár csörgés után felvette. Örültem neki, hogy érezhetem őt végre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kocsival bő két órás út nekem. Hétvége lévén a parkolásért nem kellett fizetni, és a lakással szemben sikerült is üres helyett találni. Tömegközlekedéssel is gond nélkül megközelíthető a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Már sokadjára voltam nála, igy most a lakásról kevesebbet írok. Patyolattisztaság és pedáns rend fogad mindenhol. Modern elrendezésű, hálóban tükrök a szekrényen, amelyet Rami mindig nagyon jól használ a légyott során.:) Tökéletes lakás számomra.
Ramóna külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Lila színű melltartóban bugyiban fogadott. Él bennem a gyanú, hogy nem véletlenül!:) Igaz Fere?:) Fradistaként ez a szín nem a szívünk csücske, sokáig nem is tűrtem meg rajta.:) Elmondhatom, hogy Rami gyönyörű teste a gyengém. Lényétől, szép arcától, mosolyától, fekete hosszú hajától, vékony, tökéletes gazella testétől, már idejekorán merevedésem szokott lenni, olyan hatással van rám. Már az ajtóban felkínálja mindig kívánatos testét, de erről majd lejjebb írnék. Formás mellei, kemény kerek popsija, fazonírozott puncija, mindig hibátlan esztétikai élmény számomra. Szeretem személyiségét, mert nagyon őszinte kedves lányt ismertem meg benne a találkozóink alatt.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
A megbeszélt időben már kívűlről tudva a bejutáshoz szükséges infót, repített is a lift karjaiba. Forró csókkal fogadott amint bezárult mögöttem az ajtó. Élvezettel végig simítottam gyönyörű popsiját, melleire is csókot adtam a textilen keresztül. Nappaliba invitált, picit beszélgettünk, folyamatosan incselkedett velem, lehajolt szándékosan, vagy a konyhapultra támaszkodva, popsiját kinyomva állította be a zenét. Egyből mögé mentem simogattam őt mindenhol. Körkörösen mozgott a farkamon a nadrágon keresztül. Nem tudtam megállni, hogy punciját ne cirógassam meg a bugyiján keresztül. Örülten felhúzott, ledobva a textilt gyors zuhanyt vettem.

Visszatérve a nappaliba Rami a szoba ajtajánál várt, mint egy cica úgy nyújtózkodott az ajtófélfánál. Egyből forró csókot váltottunk simogattam, csókoltam őt mindenhol. Levettem melltartóját, gyönyörű melleit vettem kezelésbe. Kis idő múlva egyik kezemmel már bugyijába benyúlva punciját izgattam. Tangáját levéve, letérdeltem és lábai közé bújtam, finom punciját kezdtem nyalni. Ez már rég álmaim közt szerepelt, hogy igy fogom őt egyszer kényeztetni.
Szobában folytattuk franciás játékunkat, élvezettel nyaltam őt tovább. Idővel Rami egyre közelebb került orgazmusához és végül egy kispárna fojtotta el hangos sikolyát. Ez után én kerültem a szájába. Rami imádja igy kényeztetni az embert, végig szemkontaktus. Centiről centire tüntet el a szájába, s kezeivel is nagyon jól bánik közben. A környékével is bőven foglalkozott, hatalmas élmény ahogyan csinálja. A tükröt is profi módon használta, mindig úgy helyezkedett,hogy totálban lássam őt hátulról, isteni látvány volt!

Negyedóra múlva bontotta a gumit, hogy most már érezni akarja a farkamat belülről. Szájjal húzta fel nagyon profin kőkemény farkamra. Felülre helyezkedett, pillanatok alatt elnyelt teljesen. Isteni látvány volt ahogy ütemesen mozog, vonaglik rajtam, próbáltam alá dolgozni, de megkért, hogy most csak ő mozogna. Teljesen kiakarja a farkamat élvezni! Csókolóztunk, melleit simogattam, bimbói teljesen megkeményedtek közben. Rami egyre vadabbul mozgott felettem, szinte megerőszakolt, azt hiszem én is extázisban simogattam melleit. Imádta igy, s percek múlva ismét elélvezett. Mondta, hogy már 2-0 javára, ez még boldogabbá tett.

Nappaliba mentünk, ott Rami a konyhapultra egyik lábát feltéve kínálta fel magát hátulról állva. Simán becsúsztam toltam ami a csövön kifér. Közben húztam a haját ami még jobban felhúzott mindkettőnket. Nem tudom meddig bírtam, de végül hatalmasat élveztem. Hagyott magában végig megnyugodni csak utána tisztogatott meg. Szünetben a nappaliban összebújva feküdtünk a garnitúrán. Nagyon jót beszélgettünk, roppant őszinte, határozott lány.


Ismét a szobában folytattuk, előjátékként végig igazi nyelves csókok, amiben szinte páratlan. Végigcsókoltam nyakát, melleit amiket imád ha kényeztetek. Hanyatt feküdtem kértem üljön a számra, úgy nyaljam finom punciját. Kérésemre boldogan igent mondott. Szeretem őt így kényeztetni, idővel egyre jobban nyomta, dörzsölte számhoz nedves punciját. Ezt követően aranyosan el is élvezett.

Kispárnát kaptam a fejem alá hamar szájába találtam a farkamat. Élveztem a látványt, élveztem ahogy egy gyönyörű fiatal lány szájával, kezével mit művelni. Tükörben egy tökéletes testű bombázó lány látványa köszönt vissza. Annyira érezhető, hogy mennyire imád igy kényeztetni, tényleg a paradicsomba éreztem magamat. Jó sokáig elhúztuk franciás játékunkat, majd gumihúzás után kutyusban folytattuk a tükör előtt.

Lehet, hogy elfogult vagyok vele, de ahogy feltudja kínálni magát hátulról, úgy szinte csak ő tudja. Popsiját teljesen megemelve, kapaszkodva az ágy oldalába, és a tükörben egyenesen rád néz bestia módjára! Gyere, mire vársz?!:) Mondanom sem kell, az elejétől kezdve végig szenvedélyesen a haját húzva szeretgettem őt. Azt hiszem szereti igy, nekem is egyik kedvencem ez a póz, főleg vele! Sokáig azt az iramot nem is tudtam tartani, akkor lassítottam, melleit simogattam közben. Nála ez gyilkos póz, el is élveztem. Hagyott megnyugodni magában hozzám bújt csókot adott. A tükörbe nézve mondta, milyen jól nézünk ki együtt. Viccesen mondtam: - Jah, szépség és a szörnyeteg.:)


Frissítővel kínált és a nappali dumáltunk, tök közvetlenül gyönyörű vendéglátómmal. Pici időnk még maradt igy ismét a hálóban találtuk magunkat. Hibátlan testét most is végigcsókoltam, kérésemre 69-ben folytattuk. Jó volt ismét punciját nyalni, miközben Rami száját éreztem farkamon. Szexre már nem volt idő igy lábaim közé helyezkedett , kézzel- szájjal csak a csúcsra akart vinni. Kiélveztem minden pillanatát, de már elmenni nem tudtam. Picit szomorúan jegyezte meg, hogy mindenképpen döntetlenre akarta hozni a végeredményt. Semmi csalódottság nem volt bennem, mert bő két órát élvezhettem Istennőmet! Végül zuhany, fájó búcsú, forró csókkal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ajándékot még a randi elején adtam át a gyümölcsök kíséretében. Extráit nem is tudom, szerintem még sohasem vettem igénybe. Számomra ő maga az extra.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ramival minden találkozónk emlékezetes. Nagyon magas fokon űzi a vendéglátást, tényleg mintha a barátnőmmel lennék végig. Mint már írtam, vele minden együttlét szinte lila címkés, joggal! Remélem még nagyon sokszor érezhetem őt!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ramóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Noctis
Könyvet írhatna
2020-07-29 09:14:17
Lila színhez méltó írás a barátnős randiról. Igazán tartalmasan rendeztétek be a két órát, jól el lehetett képzelni a dolgokat. Köszi, hogy emlékeztettél miért is tettem a kedvencekbe Ramit.

2020-07-28 19:35:42
Ayrton!
Szerintem titkolod, de minden jel arra utal, hogy szereted a lila szint!:);):P

2020-07-28 17:48:48
Nagyon jó írás egy pazar taliról. Mindkettő lilát érdemlő. Gratula mindkettőtöknek.

2020-07-28 16:47:59
Fere!

Lila szín nem égeti egy fradista arcát! De megbocsátok mert fehérneműben viszont nem mutat rosszul! Őrület amugy hogy ez a szín végigkísér randijaim során. Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak...:)P

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-28 11:46:39
Ramóna elképesztő mennyiségű öröm forrása. Gratulálok

FunkciókRamóna legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2020-02-27) : Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik.

(2020-02-21) : Az ágyon négykézlábon elhelyezkedett, majd közelebb léptem az ágy széléhez, és miután egy finom puszit rálehelt péniszemre, azt bizony birtokba is vette. Leírhatatlan látvány és érzés volt, ahogy a nemiszervem ajkai finom ölelésébe kerültek, majd megmutatta azt az idegen nyelvet, amelyiket szereti és szívesen beszéli.

(2020-02-12) : Megtalálta állítása szerint az egyik kedvenc játékszerét, s kereste is rajta az egyedi azonosítót, amit meg is talált, s lehelt is rá pár emlékezetes puszit. Úgy elkezdett lekezelni, hogy ilyet is már rég tapasztaltam.

felejthetetlen: 30db
(2020-09-20) : Na mindegy az írásom ezen részét szorozzátok meg legalább ezerrel és akkor még a közelében sem vagytok. A lényeg a lényegben Ramóna elkezdte orális kényeztetésem lassan nem sietve hol csak végignyalva a velem egykorút hol bekapta és közben a zacsit kézzel masszírozta de mindezt olyan finoma lágyan csinálta, hogy csak a csúcs közelében tartott és ügyelt arra nehogy a csúcsra érjek.

(2020-08-11) : Pár perces franciás játék után vitorlát húzhattunk volna, de Rami inkább elém térdelt és folyamatos szemkontakt közben tovább kényeztetett. A Mikulás zsákját sem hagyta ki a játékból. Nyelvével végig nyalta, majd a szájába került és szívogatta. Utána hosszában a hímvesszőmet is megkóstolta, végül a nyelvét kinyújtva makkomat a nyelvéhez többszőr finoman érintette. Percekig játszadozott így velem,

(2020-07-05) : Ezek után mint egy jégkrémet végignyalta teljes hosszában,majd a zacsit,a golyszikat és a gátat is.Visszajött a makkomhoz és nyelve hegyével izgatta azt.Finoman körbejárta az óramutató járásával megegyező,majd ellentétes irányból is.

nagyon jó: 19db
(2020-05-10) : Változatosan csinálja. Hol lágyan, hol teljesen eltűnteti ameddig tudja, pörög a nyelve a makkomon én pedig csak hátra dőlve élvezem a kényeztetését. Aztán vált, a környéket sem hagyja ki, teljes leápolást kapok.

(2019-11-22) : mosolyogva kényeztetett engem. Isteni franciája van, ha csak lenne egy ilyen programja, arra is elmennék hozzá. Hát sikerült eléggé felhúzni és le kellett állítanom,

(2019-11-20) : Nyomban hozzá is látott a bekebelezéséhez.Először nyelvével finoman körbenyalta a makkot,majd teljes hosszában a rudat,de ott sem állt meg,hanem tovább a zacsival és a golyókkal folytatta.Fejét kissé oldalra fordította és ajkai közé véve föl-le mozdulatokkal szopogatta teljes hosszában,mint egy fagyit.

: 29db
(2020-09-10) : Hosszú előjáték és csókolózás után egy kis franciába kezdett, ez is nagyon kellemes volt. Utána pedig rátértünk a lényegre, először én voltam felül, és nagyon jó érzés volt benne lenni, azután pedig hátulról döngettem meg, ez szintén felemelő volt, látni a csinos kis picic popsiját premier plánból. :) Tényleg nagyon ajánlott, abszolút barátnő feeling, még biztos hogy meg fogom látogatni!

(2020-07-10) : így hát franciázni kezdett, nagyrészt a száját és a nyelvét használta, párszor még a golyókhoz is letért amivel tovább fokozta az izgalmakat. Azt kell mondjam szégyenszemre gyorsan kikellett húznom magamat a szájából és a testére élveztem abban a pillanatban.

(2020-06-26) : Piszok jó volt, én csak hátradöltem és néztem élveztem, ahogy csinálja. Nagyon finoman bő nyállal, sok nyelvvel, kevés kézzel, a gojszlikat se hagyta magányosan...nagyon eltalálta, mintha csak gondolataimban olvasott volna.