FLÓRA erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

FLÓRA-

Prémium hirdető
86/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-27 09:08:01

bobinho
Veterán
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

FLÓRA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Harmadik kerületben volt dolgom.  Célirányos keresés több csodálatos hölgyet dobott ki, lehetséges találatként a közelben. Így esett a választásom Flórára.

Call centeres hölgy kedves hangon elmondta Flóra vállalásait és a pontos címet, kapukódot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pacsirtamező úttal párhuzamos utcácska a Bécsi út irányába. A tömegközlekedés a Flórián tér közelsége okán jónak értékelhető. Személygépkocsival is egyszerű a megközelítés. A ház előtt illetve a közelben van sok parkolóhely.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Kapucsengettem. Meglepődtem, amikor azt az instrukciót kaptam, hogy nyitás után a garázson át kellett az épületbe bejutni. Ahogyan, beljebb léptem és a szemem akklimatizálódott a kinti verőfényes napsütésből a garázs éjsötétjéhez, már nem volt gond megtalálni onnan a lépcsőházi bejáratot.

A lakás több helyiségből áll, azok közül is, az egyik, hangulatos szobájába kísért a vendéglátóm.

Középen egy masszív masszázspad foglalt helyet. Piros steril lepedővel volt leterítve. Oldalt, pedig egy bézs színű bőr fotel volt elhelyezve, abba tettem a ruháimat. Tükör és egyéb spirituális ereklyék sorakoztak oldalt a falon.

Sejtelmes fények és kellemes illatok ideális atmoszférát teremtettek egy remek randinak.

Fürdőszoba nagy káddal felszerelt, tiszta helyiség. Flóra előttem cserélte ki szárazra a kilépő szőnyegecskét. Majd megmutatta, hogy hol találom az egyéni tisztálkodáshoz szükséges kelléketeket.

Majd magamra hagyott. Amikor végeztem, és elindultam a szoba irányába, csak akkor észleltem, hogy Flóra mindvégig az ajtó előtt őrködött.
FLÓRA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Flóra - civil ruházatban fogadott a nyakában néhány különleges ékszerrel. Természetesen egyszerűséggel köszöntött, mintha csak a barátnőm albérletébe ugrottam volna fel. Kedvesen mosolygott, udvariasan bemutatkozott, majd beinvitált a kezelőszobába.

Nyitott személyiségével és őszinte magatartásával, nekem nagyon imponált, és ezzel tökéletesen megágyazott egy finom, bensőséges hangulatnak. Éreztem, a szimpátiáját az első pillanattól fogva, de azért a biztonság kedvéért megkérdeztem, hogy maradhatok-e.

Korát meghazudtoló érett gondolkodású, kifejezetten intelligens nő benyomását keltette. Művészi hajlamokkal és spirituális képességekkel is bír. Flóra - nem, a nemzedékére jellemző, tucat, trendi pláza cica, akit, a modern kor fogyasztói társadalma nevelt ki. Hanem, olyan individuum, aki sajátos értékrendet követve az önazonosságot és az autentikusságot tartja szem előtt. Különleges látásmódját és pozitív kisugárzását jó volt érzékelni. Minden témáról jól elfilozofáltunk.

Az oldalon látható képei és adatai a valósághoz közelítenek. A ruházatából kibontva megpillanthattam formás női idomait. Világos színű, selymes bőrét néhány ízléses tetoválás díszíti. Bikinivonal felé haladva egy nagyobb alkotás is felfedezhető.

A rejtett testrészekről, pedig annyit, hogy a bugyika, sajnos fent maradt, az általa elfedett részekről most nem tudósíthatok.

Melleiről viszont igen. Gyönyörűek, természetes tapintásúak, kissé elasztikusak. Élvezet őket dédelgetni. Szeretgetésre vágyó, szemrevaló, ínycsiklandozó darabok. Pont úgy, mint a fotóiról is sejthető, hogy szép, méretesre nőttek az ikrek. Nagyobbacska bimbó udvara közepes erősséggel pigmentált, barnás árnyalatú színben pompázott. Esztétikusnak találtam a látványát és izgatónak az érintését.

Minden más a nagy sikerű képeiről megismerhető. Arcos fotója is van, minden látható. Élőben talán természetesebb, nem olyan művi, photoshoppolt barbi-arca van. Nekem úgy, eredetiben, retusálás nélkül jobban tetszett.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Kötelező program elem a masszázs. Ez, a masszázspadon történt.

Hason fekve helyezkedtem el, derekamon a törölközővel. A karjaimat a homlokom előtt fűztem át, így vártam a kezelést. Azzal kezdte, hogy a kezeimet a testem mellé tette, szorosan. Így a helyes, a testmellett.

A bokámtól indulva haladt a combomon át a derekamig. Meglepetésemre elég erős szorításokat tudott produkálni. A csípő tájékon kifejezetten jól esett a tevékenysége.

A hátamhoz elérve még rátett egy lapáttal. Dinamikában is tudott feljebb kapcsolni. Gerinc mellett gyömöszkélt oldal irányban haladva. A vállaimat is meggyúrta.

Végül a karjaim következtek. A pad mellett oldalt állva, a combjai közé fogta a tenyeremet. Csak pár centi választott el a bikini alsó szélétől. Lehet, hogy csak beképzeltem, de szinte éreztem a „kályha” melegét. Bizsergéssel töltött el a belső combjainak bársonyosan lágy ölelése. Ez tökéletes átvezetés volt a kényeztetésbe.

A masszázs kellemesen felfrissített. Jótékony hatását még sokáig éreztem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszázs után frissítő italért ment. Én addig padnak a szélére ültem, lábamat lelógatva. Elfogyasztottam az ásványvizemet, amit nekem hozott és a poharat a tálcára tettem. Ez idő alatt Flóra levetette a melltartóját. Ez, amolyan trükkös darab volt, én biztosan elbénáztam volna. Így, hogy ő egyedül vetette le, még szexinek is találtam. Az különösen izgató volt, ahogyan ezután a haját megigazította.

Ezután csodálhattam meg nőies bájait. Tangája végig fent maradt.

Közelebb húztam magamhoz. Átöleltük egymást és lágy simogatásokkal kezdtük egymás testének a felfedezését. Formás idomait jó volt érinteni, markolászni. Gyengédséget preferálja, ennek megfelelően szenzitíven kezdtünk az akciónkat. Néha, olyan érzékien ölelte át a nyakamat, olyan finomat szorított magához, hogy teljesen belefeledkeztem, abba, hogy csak pár perce ismerjük egymást. Mintha együtt dobbant volna a szívünk. Szinkronban lélegeztünk. Harmónia gyorsan kialakult közöttünk.

Arcunk szinte szikrázott, ahogy egymáshoz ért. Ajkaink csak egy-egy puszi elejéig érintkezett, de érezhető volt rajta az erős magnetikus vonzás. Lassan közeledett a szám az övéhez, és csüggedten, vonszolva, többre vágyva távolodott el tőle. Csókolózásba nem bonyolódtunk. Ennek ellenére ezek, a meghitt pillanatok emelték magasra az intimitás görbéjét az erotika-érzékiség koordináta rendszerben.

Még mielőtt teljesen átadta volna magát a kialakult emócióknak, levetette magáról a szenvedély láthatatlan palástját és fogasra akasztotta. Egyértelműen jelét adva ezzel, hogy nem lesz most szükség rá. Észrevétlenül akarta tenni mindezt, de az én finom szenzorjaim pontosan jelezték, hogy moderálta magát és továbbiakban a feladata elvégzésére koncentrált.

Különösebb átmenet nélkül léptünk be az intim zónába. Olyan frenetikus francia leckét prezentált, amire nem is számítottam. A padra fektetett. A fejtámlát 30 fokos szögben megdöntötte, hogy tökéletes látványban legyen részem. Oldalt tőlem, a pad mellett állva, karnyújtásnyira foglalt pozíciót. Az ágyékom felé hajolt és a meredező férfiasságomra fogott. Fokozatosan közeledett, lágyan az ajkai közé szippantott. Makkomon éreztem forró nyelvének lüktető táncát. Lassú ütemű mozgásba kezdett a fejével. A rudam feléig érve erőteljes vákuumot produkált, majd indult meg felfelé. Kezével, mintegy táncos a partnerét, vezette lépésről-lépésre pontosan tartva a megtanult koreográfiát és a ritmust. Az arca elé omló arany színű haj fürtjeit kezemmel összefogtam. Nem hozta zavarba, hogy nézem az áldásos tevékenységét.

A szemkontaktust nem erőltette, de nem is tiltakozott ellene. Ha volt kedve, mélyen a szemembe nézve is oboázott. A dákóm oldalát is szívesen kezelésbe vette, ajkaival szánkázott rajta fel és alá. Ilyenkor a tenyerével az ellenkező oldalról lágyan megtámasztotta a velem egykorút. A síkosításról sem feledkezett meg. Bő nyálat köpött a répámra és puha ujjaival gondosan eloszlatta a paláston. Néha, igen látványosra sikeredett ez a csorgatás. A vastag nyálhidat megvárta, amíg elvékonyodik és így jutatta a felhasználási területre. Úgy tűnt nagy gyakorlata van ebben a műfajban, vagy legalábbis szereti ezt csinálni. Játékos formában, interakciót fenntartva sokáig kényeztetett. Szakmailag kifogástalannak véltem.

Technikai bravúrokra is képes volt. Nevezetesen, a mélytorkozásban szerzett felejthetetlen pillanatokat a számomra. Aztán a végkifejletben is meglepetést okozott. Ugyanis a felgyorsított tempót követően az ajkai szorításában tartva történt meg az ejakulációm. Ezután az orgazmusom teljes időtartamában a szájában voltam. Ügyesen levezényelte a finálét. Csak akkor engedett ki, amikor az agonizációm teljes véget ért. Megtörölgette magát és engem is rendbe szedett. Kitűnő leápolásban volt részem.

A rövidke akklimatizálódás után ő is a padra ült. Velem szemben kényelmesen helyezkedett el. Combjait átvetette az enyémen és kissé előredőlt. Mélyen egymás szemébe nézve társalogtunk. Kezeit a tenyerembe helyezte, ezzel, mintegy pozitív energiaáramlást indított be.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyon kedvező. A környéken szokásos méretű csokrokat várnak el. Pesten általában nagyobbat kérnek el, igaz többet is szolgáltatnak. Én előre adtam át, a kis asztalra tettem. Flóra, csak egy diszkrét pillantást vetett rá. Nem foglalkozott különösképpen vele, az ajándékom a randi végéig érintetlen maradt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Flóra-egy különös entitás. Találó nevet kapott. Ő valójában egy szabadon élő, gyönyörű réti virág, aki a Faunából érkező férfiak kedvére hivatott most létezni.

Testi adottságai és technikai tudása meg van ahhoz, hogy emlékezetes órákat szerezzen az erotikára kiéhezett kalandoroknak. Az, hogy ez hogyan sikerül, az, csak rajta (és rajtunk) múlik.

Fridrich Nietzsche idézettel zárom az emlékezésemet:

„Az igazságok illúziók, amelyekről időközben elfelejtettük, hogy azok csak illúziók.”

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés FLÓRA erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.