15
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
18
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 9-22
20
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Prémium
Szofi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Szofi-

V.I.P hirdető
75/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-26 20:43:21

szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szofi reagálása

Köszönöm szepen a rólam irt beszámolódat, azonban engedd meg kérlek, hogy reagáljak pár tényezőre, amit én másképp latok.

Először is a fürdőben egyszerre legalább 10-12 tusfürdő van mindig kihelyezve, és erősen kétlem, hogy egy vasárnapi napon mind egyszerre fogyna ki, hiszen minden nap ellenőrizni szoktuk azokat kolleganőimmel. Legközelebb kérlek próbálj meg egy másikat, vagy nézz magad mögé, mert a kád túlsó felén is vannak tusfürdők kitéve bőven ☺️

Az adatlapon feltüntetett vállalásaim valósak, és alapesetben vállalok is natúr franciát. Igazság szerint nem szerettelek volna megbántani, de sajnos a te higiéniáddal vannak problémák, amit sajnos barátnőim, kollenanőim is meg tudnak erősíteni. Ennek ellenére én próbáltalak nem megbántani, viszont kérlek ne várd el tőlem, tőlünk hirdetőktől azt, hogy amennyiben részedről nincs meg a minimális higiénia sem, úgy natúr kényeztetésben részesítselek. Gondolom fordított esetben te sem szívesen kényeztetnél senkit úgy hogy tiszta pisi és izadtság szagú 🤷‍♀️ Valamint, ha csak gumis francia lenne nálam, akkor nem kellett volna kimennem és keresgeljek gumit, hanem be lenne készítve 🤷‍♀️

Fentiek ellenére szívesen varlak máskor is, és amennyiben megfelelően tisztálkodsz, úgy lesz lehetőséged natúr kényeztetésre is, ahogy arra bármely másik vendégemnek is ☺️ Addig is minden jót neked 😘🥰

Szofi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-29

Egyeztetés
Elérhető:
5
Megtetszett a szalonban lévő lányok hirdetése ,Szofira esett a választásom .Telefonban ismertette a programját délutánra beszéltük meg a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A randi helyszíne a Teleki tér és Fiumei út közelében található.Ezuttal busszal mentem a Keleti pu előtti megállótól tíz perc séta könnyen megtaláltam.Az utcában egy újépítésű ház emeletén található a szalon.Amikor odaértek Szofitól megkaptam a kódot liftel felmentek az emeletre .Egy ajtóval túlmentem Szofi halkan kiszólt,hogy idejöjjek.Üdvöltük egymást beknvitált a szobába vizet kaptam.Szofi megjegyezte,hogy azt hitte nem fogok eljönni,mert nem érezte elég határozottnak a jöveteli szándékomat.Még nem volt rá példa,hogy nem mentem el a randira.Ezután törölközőt kaptam és célba vettem a fürdőszobát.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Egy modern újépítésű ház sokadik emeletén.Több szoba van, Fürdőszobába rendben volt,sajnos a tusfürdök kifogyoban voltak nehezen tudtam kipréselni belőlük valamit
Szofi külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
4
Szofi egy alacsony barna jó alakú lány formás keblei nagy kerek popsi hosszú barna haj világosabb tincsekkel.Fehér egyrészes bodyban fogadott.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
A fürdőből visszatérve Szofi kérte,hogy a sarokban lévő puffon foglalják helyet kicsit felhangosította zenét és szexi táncot modhatnám sztriptíz táncot lejt előttem.Előre hátra mozgott nagyon erotikus volt hamarosan kiszabadította a ciciket a rucijából simogatni fogdosni kezdtem .Szofi megkérdezte tetszik igen nagyon formás keblek majd fokozatosan lekerült róla minden ruha,tal a combomhoz dörzsöli finom borotvált punciját ên közben simogatom ahol érem.Szofi eztkövetően elölről lovaglás imitálva a combomon mozgott a finom puncijával.A szeánsz végén kérte,hogy feküdjek le a tatamira megmaszíroz.Beolajozta a hátam egy kellemes relakszáló masszázst kaptam.A tükörböl tudtam nézni formás testét ahogy ténykedik rajtam,majd beolakozta kebleit és a hátamon csúszka masszázst végzett nagyon erotikus volt.Szofi mindig várja a visszajelzésem,tetszik e a ténykedése,mindig igennel válaszolok.Masszázs közben beszélgettünk elmondta,hogy még kezdő ezen a téren.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
3
Pornós feeling:
3
Szofi kéri,hogy forduljak meg,élőkről illetve oldalról is kapok egy cicis csúszkált.Többször vêgig siklik rajtam,közben a popsiját simogatom a puncijàhoz is benyúlok.Látom rajta hogy neki is tetszik a dolog élvezettel csinàlja.Ezután lejjebb csúszik és formás mellei a farkam közé kerülnek és finoman csúszkált rajta ennek hatására megnő a férfiasságom.Most követett a franciás levezetése Szofi csak gumival vállalja még mindig tart a járványtól.Sajnos egy kis hiba történt nem volt a szobában védőfelszerelés Szofinak kintről kellett hoznia.Én eközben a kezemmel próbálom ébren tartani a kispajtást.Felkerül rám a gumi Szofi próbál a kedvemben járni változatos technikával játszik a hangszeren kérdezi,hogy jó amit csinál és udvariasságból azt válaszolom,hgy jó minden.Sajnos a gumiban nem éreztem annyira a kényeztettést pedig sok mindent próbált nem is tudtam elmenni a végên csak a kezével tudtodott kivégezni.Fürdés öltözés majd egy pohár vízet kaptam még egy pár szót beszélgettünk.Elnézést kért a gumiért azt mondta ,hogy a többi lány a szalonból beválalósabb de ő fél a fertözéstől.Ezután kikísért ellbucsúztunk egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Az egy órás programban nincs kölcsönösség.Az átlagosnak mondható csokrot bucsúzásom előtt a kisszekrényre tettem.Szofi közben kiment mikor visszajött meglátta és megköszönte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szofi egy kedves lány szuper alak, talán a befejezés nem volt az igazi de azért összességében kellemes volt

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szofi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

ex-barom
Ismerkedik az oldallal
2020-08-05 11:13:49
jóöregharcos! Mi a fenét csinálsz te a fürdőszobában? Megengeded a csapot és pacskolod a vizet, mint a rossz gyerekek?
Várom a választ!

2020-08-05 09:33:33
Bár jóra adtam írásod, de ezt a reagálás után már bánom! A higiénia az egyik, hanem a legfontosabb dolog, ha az ember egy ilyen gyönyörű Lánynál vendégeskedik!!!

2020-08-05 07:44:06
Sokszor kellene a lányoktól vissza igazolás egy reagálás, mindjárt más a helyzet. Ki is volt az elnéző és udvarias? Nem semmi hogy ilyen fickók után kerülne az ember sorra.

ex-barom
Ismerkedik az oldallal
2020-08-05 07:05:40
Szofi reagálása kemény!

2020-08-02 11:26:15
Köszi a hozzászólásokat.Valóban egy kicsit elkapkodtam az írást,még a történtek hatása alatt írtam.Végezetül szeretném megjegyezni hogy a legtöbb lány már nincs az oldalon akivel valami nem volt oké.

FunkciókSzofi legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.