15
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Zsófi erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Zsófi-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-26 13:47:21

ThomasShelby
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsófi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-27

Egyeztetés
Elérhető:
5
Aznap délelőtt hívtam elsőre felvette, egy darabig nézte a noteszt de sikerült egy 12:30-as időpontot leegyeztetnünk 1,5 órára
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
BKV-val mentem az ALLE-ban előtte megpihentem egy kicsit, majd villamos és egy forgalmas csomópont előtt leszálltam a Fehérvári úton a 17-es villamosról, kb 2 perc onnan. Vigyezni kell mert a bejárt nem pont a Fehérvári útról nyílik hanem az azt keresztező utcáról a benzinkúttal szembeni sarki épület
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Körfolyosós 5-10 éve épült liftes lakások. Könnyen oda találni a lifttől kb. 15 méterre az ajtó. Maga a lakás amerikai konyha nappali ahova belépsz jobbra fürdő majd még egy jobbos és egy hálófülke szerű kicsiny szoba. Cumiztatásra megfelel bár nagyobb lepedő mutatványok azért kétségesek a hely szűkössége miatt de nem is ezért jöttem. A fürdő lehetne jobb, a zuhanyrózsa szára szétesőben, itt lejött csempe, de legalább volt szájvíz és fertőtlenítős szappan.
Zsófi külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Valamivel vékonyabb ami a képeken illetve több volt a smink is pedig biztos vagyok benne, hogy anélkül is nagyon szép az arca. A fiatal kora igaz, ezt éreztem is a kommunikációján illetve a lazaságán, ha itt egy kicsit nőiesebbre venné tökéletes lenne az illúzió, minden esetre a későbbiekben leírt hozzáállása kárpótolt a néha szeleburdi talán túl fiatal lány benyomásáért.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
3
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A masszázs egész jó volt amíg bele nem fáradt ezen jót nevettem mikor elterült mellettem és csak simogatott közben hümmögve majdnem elaludt. fáradt volt a drága, bár nem vettem fel, újdonság két hatott amikor kicsit mellém bújt. Amit sikerült megtapasztalnom belőle hogy a kezei igen erősek és ameddig csinálja egész jó bár nem fedeztem fel benne profi fogásokat illetve szerintem ösztönszerűen csinálja, bár nincs ezzel baj, mivel nem is ez volt a fő célja a látogatásomnak.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Mint hamar kiderült nem csak a masszázst de az ajakkal való kényeztetést is ösztönszerűen éli meg Zsófi, legalább is egyszer sem mondta hogy valamit ne csináljak mert nem jó neki, igaz azért finoman adagoltam neki, de tetszett hogy engedte az irányítást. Egy igazi mélytorkos franciát kaptam kétszer is mind a kétszer sokszor ellentartva neki hogy tövig bevegye, kisebb nagyobb sikerrel mivel lehet hogy túl nagy volt neki a farkam de bátran próbálkozott. Volt hogy alulról adagoltam neki, néha finoman ráfogva a fejére hogy jó mélyen lent tartsa. Tetszett ahogy éreztem a torka szorítását és ahogy feljött levegőért már bukott is vissza a farkamra, én pedig mindkétszer teleengedtem a száját/torkát ZSófinak amit nem bánt és egy laza szílvia majd Orbit rágóval abszolvált, bár jobban tenné ha ilyenkor a Listerinhez nyúlna nem a rágóért de ő tudja, talán ez is a fiatalság bolondság kategória. Minden esetre a cumizáshoz való hozzáállása 10/10 és tényleg élvezet volt elmenni abban az erős szorításban amit a DT-vel idézett elő a farkamon.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az NFVSZ extra, így azzal kiegészítve tettem le az asztalra a randi elején, pesti átlag egy átlagon felüli mutatványért.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A képek valamennyire idealizáltabbak az alakot tekintve, vagy csak ledobott pár kilót amit nem kellett volna de az arc és a hozzáállása 10/10 így ajánlott kategória mindenképp, bár tényleg a csiszolatlan gyémánt kategória.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsófi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

nzuri
Élő lexikon
2020-07-28 00:09:28
Elnézést. Jól megírtat akartam adni.

2020-07-27 17:13:26
Hiánypótló, tömör és lényegretörő írás, ami a legfontosabb infókat teljeskörűen tartalmazza. Mivel itt líra nem nagyon volt, erről nem is kellett írni, viszont sok mindent kaptál, ilyen DT ritkaság számba megy:)

2020-07-27 10:46:54
Gratulálok a kedvcsinálódhoz,jo kis élményt kaptál