2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Enikő szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Enikő-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-25 11:40:06

donpapa
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Enikő beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-28

Egyeztetés
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
( tudom így nem kezdünk mondatot hogy HÁT de most igen) ......hát hol is kezdjem, 1000 éve nézegetem Enikő oldalát és fogalmam sincs, hogy eddig miért nem volt vér a pucámban, hogy felhívjam és meglátogassam. ez nagyon nagy hiba volt!!! talán gondoltam 1 vidéki parasztgyerek mit keresne egy ilyen tökéletes szőke gyönyörű NŐNÉL :)) (és akkor még fogalmam sem volt semmiről)
szerencsére május közepén 15.-én pont összeszedtem minden bátorságom és felhívtam. M7 autópályán kifelé Pestről, de nem vette fel. Ikeánál járhattam és láttam hogy csörög a telom, Enikő vissza hívott!! beszélgettünk kb. 5 percet és egyből tudtam, hogy jó számot hívtam:) de időpontot nem egyeztettünk! következő héten próbáltam elérni de nem tudtam. aztán a következő héten megint kerestem de nem jártam sikerrel.. gondoltam ez nem fog össze jönni vagy csak nagyon nehezen. majd másnap kaptam Enikőtől 1 sms-t, hogy "a hétvégén már leszek ".
Következő hét hétfőn írtam neki, hogy nekem a szerda lenne a megfelelő. nemsokára válaszolt és egyeztettünk időpontot ami megfelelt mindkettőnknek.
sms-ben megkaptam a címet és vártam a szerdát...
szerda reggel ráírtam mint 1 jól nevelt Úr hogy "megyek" de válasz nem jött.. gondoltam engem tuti elfelejtettek:))))
a megadott időpontban kicsit parázva hívtam Enikőt , felvette és megadta a bejutáshoz szükséges kódokat. innen sem volt egyszerű a bejutásom de ez az én balekságom nem írom le :)))
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
google maps vitt Enikőhöz, köszönöm neki:))) különbem nagyjából tudtam hogy hol lakik, közel van a Duna Aréna. parkolót könnyen találtam, közel a házhoz.
a BKV-ról nem tudok semmit mindig kocsival megyek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Enikő lakása olyan mintha haza mennék! csak otthon az ajtóban sajnos nem Enikő vár:)))))) lakás tökéletes, nagyon igényes pont mint a gazdája. a franciaágy egy amerikai stílusú magas ágy mint a komolyabb 4 -5 csillagos hotelekben imádom!! fürdő pont jó méret, kád van benne. mindenféle tusfürdő megtalálható, szájvíz és Dove dezodor:))))) a lakás bal oldala el van választva 1 spanyol fallal, az a magán szféra arról csak sejtésem van hogy ott mi lehet:)
de ami az egész lakás fényét a legmagasabb szintre emeli persze Enikőn kívül.... az a fantasztikus dzsessz zene!!! ez mindent elárul Enikő műveltségéről!!!!!
a hálószobában folyamatosan kellemes hangerőn végig szól a dzsessz és ez megadja az randi alaphangulatát. Tökéletes!!!!!
mondjuk az első randinkkor a lakásból szinte semmi nem maradt meg:) ott Enikő elvette az eszem, akkor csak a dzsessz és Enikő maradt meg emlékül:))
a többi emlék a további látogatásokkor maradt meg....
Enikő külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Enikő milyen...!! én totál elfogult vagyok, Enikő nekem az álom NŐM..:) róla álmodom amióta először életemben megfordult a sex és a NŐ a fejemben..:)
a fotók szerintem nem sokat adnak vissza róla. minden képe tudatosan válogatott, mindegyik más arcát mutatja. csak az igazi Enikő nem látszik szerintem egyik képen sem. képeken jól látszik az igényessége és hogy mennyire figyel az apró részletekre is. minden kép tökéletes, de Enikő 1000 x különlegesebb, talán kiismerhetetlen. én már jó ideje próbálkozom a kiismerésével és valamikor úgy érzem már, hogy jó úton haladok, és akkor ő húz 1 váratlant és borul minden:))))

Enikő teste tökéletesen ki van tesizve, minden izom jól látszik ebben rengeteg munka és energia van. a popsija olyan tökéletes amihez hasonlót én még soha nem láttam nem fogtam életemben, (ezt a testet nem a hangyák hordták össze) :))))))) szinte minden nap keményen edz a közeli fitness teremben... a mellei csoda szépek én meg sem tudnám mondani hogy szilikonok. a hasa vadító és a sok edzéstől jól látszik a SIX PACK.:)))) Enikő magas így csodás izmos lábai vannak imádom őket is. bomba testén pár ízléses tetkó található. hosszú szőke haja érkezésemkor mindig makulátlan a végére kicsit mindig átalakítom :)))) ami viszont engem totál levesz mindig a lábamról Enikő csoda szép barna szemei:))

mikor beléptem az ajtón ott állt előttem meztelen 1 szét húzott selyem köntösben (mintha ismerne, mintha tudta volna, hogy én imádom a meztelenséget és nem nagyon szeretek vetkőztetni) majd elmondta, hogy ő sem szereti ha vetkőztetik...(vagy öltöztetik?) :))))) csak néztük egymást talán percekig is csendben.... néztem bele a azokba a barna szemekbe és éreztem hogy ma itt engem szétkapnak...:) jaj és a csókos, húsos szája.. majdnem elfelejtettem:))) (pedig felejthetetlen)

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Lábimádat:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
(megint a HÁT)
hát ez a fejezet nem lesz egyszerű....:)))) aki erre a részre kíváncsi csak az csalódni fog!!!!!

attól a pillanattól hogy megláttalak és összenéztünk szinte semmire nem emlékszem:)) a kronológiára pedig pláne nem... !!!!!!
beléptem az ajtódon és megláttalak és ott történt velem valami ami még soha az életemben.. és azóta is tart (pedig nem 25 éves vagyok) megláttam azt a lányt aki az álmaimban szerepel jó régen:)))

izgulva mentem előszór Enikőhöz azon a kora nyári délutánon (pedig nem vagyok az a fajta:) :)))) valahol éreztem, hogy itt ma valami történni fog valami különleges.. és történt is:))

beléptem az ajtón és ott állt anyaszült meztelen egy kék selyem köntösben, de pont úgy széthúzva hogy mindent jól lássak a tökéletes, izmos kitesizett testéből.
megláttam és totál megnyugodtam:))) onnantól nem gondolkoztam nem láttam csak cselekedtem érzésekből talán ösztönösen... olyan volt az egész mintha el kapott volna a cunami!!! és csak sodródtam szótlanul az eseményekkel...
valamikor később beszéltünk pár mondatot de mikor mi előtt és mi után azt nem tudom leírni... éreztem hogy nemcsak nekem tetszik Ő hanem neki is tetszem én. (remélem) :)))) ha jól emlékszem többször megdicsért "jól ki vagy tesizve" (ez nagyon jól esett) kérdezte hány éves vagyok.. de sok beszélgetésre nem adtunk időt magunknak!!!!
mint már írtam nem tudom hogy mi milyen sorrendben történt!!!! valamikor elzavart tusolni és igen akkor beszeltünk pár szót...
1000 szer végigcsókoltam az izmos testét de úgy lábujjaktól a szájáig.... láttam hogy minden mozdulatomat, csókomat, simogatásomat élvezi. totál egymásba gabalyodtunk:)) majd meg álltam a nagyon durván nedves puncijánál és itt folytatódott az őrület:)))) ebbe az egymásba gabalyodásban volt minden rengeteg csókolózás (mert azt meg kell mondanom, hogy én kurva jól csókolózom szerintem de Enikő az valami brutál) :))))))
...fogalmam sincs mennyi időt voltam nála de az olyan volt mint egy utazás egy luxus magán repülővel... de az a LUXUS-féle nem az az egyszerű!!!! ilyen gépe talán csak Floyd Mayweather- nek lehet vagy még neki sem:))))))


ne haragudjatok de többet nem írok...:)) nem írom le, hogy ki mikor és hogy élvezett el!!! nem is emlékszem mindenre teljesen mert Enikő el vette az eszem (és ez azóta is tart) hazudni meg nem akarok mert annak nincs értelme...

mikor vége lett az őrületnek fekve a nagy amerikai extra kényelmes franciaágyon beszélgettünk és rengeteg nevettünk... és halkan szólt a DZSESSZ!!!!


ez egy júniusi szerdai nap volt és vasárnap már megint nála voltam:) és azóta ez így megy pár naponta!!!!! Engem elkapott Enikő cunamija és csak sodor és fogalmam sincs hogy hol és mikor fog letenni!!!! de nem is akarom, hogy letegyen!!!!!

ne haragudjatok tudom nem ezt vártátok..... de az most nem lesz:))))
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
1 órára mentem, sokkal többet maradtam mondhatni majdnem ott ragadtam:))))) a végén a ruháim helyett a széken hagytam a rózsa szálakat...
szerintem a rózsák száma csekélység az élményhez képest.. Enikő az a kategória akiből csak 1 van. én még soha nem láttam és nem éreztem hozzá hasonlót.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
nem sok beszit írtam eddig. nem is vagyok talán jó író. és most az tuti, hogy az utolsó beszim!!!! Enikővel való találkozásom tudom hogy kihat a jelenemre és a jövőmre!! meg kellet írnom ezt az utolsót... talán ez egy emlék lesz nekem:))
életem legnagyobb élményeit adta nekem és adja azóta is. pedig nem volt eddig sem unalmas életem.:)) minden randi más és más vele... nagyon izgalmas egy ilyen intelligens nővel találkozni, beszélgetni és pláne sexelni....ja és percekig nézni, csak nézni a szemébe... nem tehetek róla de imádom nézni:))) nagyon nagyon szép......
már régen el kellet volna mennem hozzá, igazából nem is értem mire vártam ennyi évet...nagy hiba volt..
Enikőnél mindig jól érzem magam. "legyen tél vagy nyár, eső vagy sár...." minden mindegy. Ő mindig feldobja a napomat és úgy érzem hogy talán én is az övét (remélem) :))))) soha nem beszélünk meg semmit előre, csak cselekszünk talán ösztönösen, de ez a mi játékunk és nagyon nagyon élvezem...
hihetetlen hogy egy ilyen okos, tökéletes, aranyos, közvetlen és gyönyörű szőke bombázóval tölthetek el órákat....

sajnos olyan kategóriát,rangot nem tudok adni Enikőnek amit szeretnék, de nincs is olyan rang az oldalon!!!!!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Enikő szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Enikő nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókEnikő legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-08-18) : Elindul a farkam irányába, ajkai közé veszi először picit finoman, de már lódul is be, elkap rendesen. Egyre gyorsabban bólogat, kezével hol csak a tövét, majd veri rendesen. Elengedi, csak ajkával érint, kéz nélkül lassabban, le és fel siklik húsos ajka a farkamon, itt húzott fel végtelenségig és még tovább. Lassít, a szemembe néz, mélyebben eltűntet, újra belendül, annyira élvezem.

(2020-03-05) : A finomabb részeket az elejére tartogatta, kicsit nyalogatta, finoman rácuppant, lassan, szinte óvatosan szopta fel magát a szerelemcsüngőre, mintegy méretet vett róla, egészen addig, amíg ajkai a farkam tövét cirógatták.

(2019-12-21) : Enikő a hátamra fektetett, és a már régóta kőkemény farkammal kezdett játszani. Nyalogatta hosszában, majd a makkot szopogatta, majd a golyókkal tette ugyanezt, én pedig moziztam..tényleg úgy éreztem ez nem is velem történik.:D

felejthetetlen: 8db
(2020-06-08) : Végig puszilgatta testem lefelé haladva, majd franciázásba kezdett. Nagyon finoman csinálja, a golyókat is kényezteti, szopogatja. Úgy forgolódott, hogy elértem a fenekét és punciját is cirógattam. A látvány az érzések miatt szinte azonnal elmentem, de próbáltam kiszabadulni heves franciázásából.

(2019-10-24) : Játszik vele picit, ajkai közé vesz, nem kímél, nem is azt akarom, tekintete az enyémbe fúródik. Csodásan csinálja, falja, habzsolja, a kezét épp kellően használja.

(2018-06-11) : Egy pont után feje mellé álltam ő pedig nekiállt szopni a farkam, közben kezem puncijára tette, és követelte hogy vele is foglalkozzam. Ezt a tatamin folytattuk, ahol bemutatta francia tudását .

nagyon jó: 7db
(2018-08-26) : Utána elvesztettem a fonalat és csak bevillanó képek maradtak ahogy a missiben felülről a szemedbe nézek, ahogy 69-ezésnél a forró nedves puncidba fúrom a nyelvemet

(2018-04-27) : Enikő domináns stílusa ezen azonban ott és akkor nagyon nem segített. Nem tudom, "titkos jótevőm" ágyazása alapján gondolt-e olyan vasmacsó férfiállatnak, aki két szó után falhoz állítja és nyársra húzza,

(2017-09-21) : Fürcsi után vissza a szobába,felfektetett a masszázs padra,majd kezdte lentről,lábaktól felfelé végig a teljes testemen. Nagyon jól masszíroz ezt biztosan állítom

: 71db
(2020-07-16) : Nagyon korrekt és rugalmas!

(2017-12-08) : Szobába betérve kaptam egy teljes testes masszázst ami egy teljesen összeszedet rendezett félig erős masszir volt! Közben nagyon kellemesen el lehetett velle beszélgetni elég sokmindenről

(2017-07-11) : Lábaktól, egészen a nyakig, kezeket is jól átdolgozva jutottunk el a masszázs végére, amikor is megkért, hogy a többit a földön folytassuk, aminek egyáltalán nem voltam ellenére.