93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Freya Tantra erotikus masszázs

erotikus masszázs

Freya Tantra-

V.I.P hirdető
78/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-24 22:27:03

Laurel
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Freya Tantra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-25

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Freya nemrég tünt fel az oldalon és annak különösen örültem, hogy szűk hazámban az I. kerületben, ami valamiért nem túl népszerű a masszázslányok körében. Fel is hívtam iziben, hogy néhány számomra fontos dolgot még megtudjak tőle és természetesen a hangjára is kiváncsi voltam. Kedvesen és részletesen tájékoztatott, a hangja is szimpatikus volt. Megbeszéltünk egy két nappal későbbi találkozót, ami mindkettőnknek megfelelt. Freya még kért egy megerősítést a randi napján.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Freya kis szentélye a Várban van igazàn romantikus környezetben. Már csak a környék nevezetességei miatt is érdemes oda menni. Nem messze a Mátyás templomtól és a Bécsi kaputól. Autóval a közeli utcák drágák, a távolabbiak megfizethetőek. A bkv. jobb megoldás, a 16-os busz megállója kb.100 méterre a háztól. A cím egyértelmű, kint van a falon.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ennél romantikusabb helyszint nehezen tudok elképzelni. A vár egyik legszebb utcájában egy műemlékházban, belépsz a múltba, szemben egy kis kert. A kert elején egy bokor mögött jobbra már ott a bejárat. Egy nagyon jó izléssel és fantáziával felújított lakás, valamikor egy tantra központ volt. Keleties stílus jellemzi az egész lakást, ahol még az eredeti boltívek is megtalálhatóak. A fürdő is egyedi, szintén középkori stílusban. Freya kezelője egy a bejárattól rögtön jobbra lévő szoba. A földön egy jó nagy matraccal, szintén keleties stilusban, izlésesen berendezve, gyertyák félhomály.
Freya Tantra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Freya arca nekem a képeken is bejött, de életben természetesebb, az a fajta szépség, ami belülről jön, szemei elbűvölnek. Minnél többet láttam ,annál jobban tetszett.
Alakja vékony, de arányosan vonzó, cicik kamaszlányosak, szép hosszú nyak, formás popsi, szép szeméremtest zárt ajkakkal, felső részen kis testékszer. Szóval cuki egy csajszi.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Mint kiderült, Freya már évek óta dolgozik, mint masszőr , de eddig főleg külföldön. A sors úgy hozta, hogy most itthon, szerencsére.
Naggyából már képben voltam a tantra masszázzsal kapcsolatban, úgyhogy azt kértem Freyától. Hasra feküdtem a szép nagy tatamin és rábíztam a testem vendéglátóm érzéki kezeire. Kellemes meleg olajjal dolgozott, kezei fokozatosan pásztázták testem hátsó részeit, hol kicsit erősebben, hol csak éppen érintve, de nagyon izgatóan. Egész testét hsználta, finoman mozgott rajtam, időnként a nyakam és a fejem is kapott egy kis törődést. Időnként visszaült a lábaimhoz és az erogénabb zónákat részesítette előnyben. Majd egész testével újra rámkúszott és finom mozdulatokkal hullámzott rajtam, amiben már én is partner voltam, próbáltam felvenni a ritmust. Freya nagyon érzékien csinálta, ez egy más dimenzió volt, itt főleg agyban történtek meg a dolgok. Persze a gyarló test sem maradt ki a ,,fényből". Egy idő után Freya finom kezei már inkább a fenekem és környékét dédelgették, mire én ösztönösen megemeltem alsó testem. A finom kis kezecskék lágyan szeretgetni kezdték, amit ott elöl találtak. Szinte már térdeltem, amikor Freya az iránt érdeklődött, hogy így szerezzen-e örömöt? Nehéz volt azt mondanom, hogy köszönöm, még nem.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
4
Másfél órára mentem, Freya a hátamra fektetett és a lábaim közé ült, két lába a combjaimon. Egy kicsit simogatott, majd olajat kent az öregre és környékére. Mindkét kezével kényeztetett, különféle fogásokat használt, megkérdezte, így jó-e, vagy esetleg, hogy szeretném. Nagyon figyelmes, figyeli minden rezdülésed. Egyszerűen szerelmes lettem a kezeibe!
Mivel az időnk a vége feĺé közeledett, de én még nem, mellém kuporodott és addig unszolta hímtagom, mig eljött a vég, egy mindent elsöprő nirvana. Freya egy kicsit még hozzámbújt, jólesett. A fürdőben még dumáltunk egy kicsit, nem sürgetett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején kérdeztem, rendezzük-e, nem kellett.
Extráról nem tudok, le van írva mit vállal,
budai átlag,

Rózsacsokor
egy órás randira 16, másfel órás randira 23, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Freya egy különleges lány, nagyon érti, amit csinál. Nem gépies, átérzi amit csinál, ha te is partner vagy, megvan az összhang. Ha valaki nem csak a gyors örömöt keresi, akkor Freya mindenképpen ajánlott.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Freya Tantra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-25 17:13:42
Remek kedvcsináló írás, kissé visszafogott köntösbe csomagolva.
Első beszinek viszont tökéletes!!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-25 11:35:27
Finom stílus, alapos munka jellemzi a művedet. Gratulálok.

2020-07-25 09:57:22
Az íráskézséged változatlan kiváló, jó érzéssel olvastam ismét. Azért maradt egy kis hiányérzetem.
A pontozásod leletne még jobban részletezett tartalommal indokolni. Értem ezr a külső, masszázs, levezetés fejezeteket. A Tantra, sokunkat érdekel, erről szívesen olvastam volna, akárcsak a partnered bővebb bemutatásáról, ha már megkaptad a bizalmat, hogy megérintsd. Összességében jó kis írás, gratulálok és köszönöm.