6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Alisa szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Alisa-

Nem hirdet nálunk
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-24 17:25:30

brokkoli
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alisa beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-24

Egyeztetés
Reggel telefont ragadtam, ő vette fel. Kicsit lazának tűnik a stílúsa. Délben már ott is voltam.
Megközelítés
Marina lakópark... Talán nem kell bemutatni senkinek... Parkolás a legolcsóbb, de fizetős
Helyszín
A környéken megszokott újépítésű lakás belülről. A tusfürdő választék kettő darabból állt, egy nagyon semleges és a kedvenc darabom :) Ha jól észleltem a dolgokat Alisa egyedül rendel a lakásban. Bár vannak még ajtók, amik nem tudom hova nyílnak, de a mi a nappaliban lévő franciaágyon akcióztunk.
Alisa külseje
A fotók hűen ábrázolják őt. Értsd: élőben is egy kegyetlen jó csajjal van dolgod. Valahogy a fotók alapján egy szendébb, szolidabb arcra számítottam, de a valóságban Alisa arca inkább vadabb, szenvedélyesebb karakter, hibátlan vonásokkal, pompás ajkakkal, szép szemekkel. Ritkán szoktam ilyet tenni, de most küldtem neki egy smst, hogy ha megoldható, akkor úgy fogadjon, hogy a harisnya alatt ne legyen bugyi. Nos, megoldható volt:) A fotókon is látható piros magassarkúban fogadott, így eszméletlen volt a ringatózó fenekét figyelni, amíg a fürdőbe kísért illetve a sokat sejtető puncikát, amíg az első pár mondatot váltottuk. Félárbócon zuhanyoztam :)
A puncikája belülről elég szűk. Ha jól emlékszem valamelyik behatolás előtt síkosítani is kellett, pedig előtte nagyon jól érezte magát. Kívülről ugyanis nagyon könnyen és jól izgatható, mondtam is neki, hogy ez a darab arra van megteremtve, hogy egész nap kényeztetve legyen.

Action
Mire a fürdőből visszatértem Alisa már meztelenül várt a hátán fekve. Fölé ereszkedtem és a bimbiket kezdtem finoman nyalni, szopogatni, bekapni. Ezt aztán lágy csókokkal dúsítottuk tovább, miközben tovább simogattam a testét, a hasát, a fenekét, a tökéletesen pihementes combokat, vádlikat. Ujjam természetesen egy idő után a puncikára tévedt, amit bőségesen benyálazva izgatni kezdtem. Szóbeli figyelmeztetésben részesültem, hogy belülre ne kalandozzak. Pár perc ügyködés után Alisa: - Kinyalsz egy kicsit? Azt nagyon szeretem.
Lehet ilyen kérésnek ellenállni??!! Nem bizony. Változatos technikával és hosszan próbáltam örömet szerezni a hölgynek, ami sikerült is, de a beteljesülésig nem jutottunk. Klassz volt: egy hibátlan testű és gyönyörű lányt izgatni, összefogni közben a farpofákat, fel-felnyúlni egyik másik mellbimbóért, amik igencsak keményen reagáltak a szituációra, a combjai belső felét simogatni, nyalogatni. Nekem ez legalább akkora élvezet volt, mint neki, amikor Alisa javaslatára áttértünk 69-be, akkor alaposan meg kellett tisztogatni kicsi brokkolit.
Nagyon lágyan, lassan dolgozott a farkamon, épphogy csak ki-be vette a szajába/szájából, nyalogatta. Mostanában ez nagyon jól esik nekem. Az volt a tervem, hogy csak gyönyörködni fogok a hangszeres tudásában, miközban a gyönyűrű felizgult punciját nézem az anusszal és a tökéletesen gömbölyödő fenekét, de persze nem bírtam ezt sokáig. Rá kellett markolnom a fenekére, végig kellett simítanom a derekát, a csípőjét, kicsit megemelve őt el kellett érnem a mellleit és meg kellett fognom a nyakát, az állát, az arcát, éreznem kellett azt a szervét, amelyik a legközelebb van az el-eltűnő, magát nagyon nagyon kellemesen érző betonkeménységű farkamhoz. Igazság szerint nem sok mindent csinált Alisa, de az ő adottságaival ez is éppen elég volt, hogy hihetelen élményben legyen részem.
Gumit húzott rám és rámült kedves vendéglátóm. Elég erősen mozgott rajtam, majd lejjebb vettünk a tempóból, csókoltuk egymást és úgy ringattam, mozgattam magamon a hölgyet, majd röviden egy erősebb reszelésnek is alávetettem. Majd pózcserét javasoltam, aminek keretében Alisa négykézláb foglalt el a pozícióját az ágyon. Én gyönyörködtem egy kicsit az előttem elhelyezkedő hölgyben, majd betoltam neki hátulról. Lassabban és gyorsabban is mozogtunk egy kicsit, de mostanában elég erős a gumifóbiám, ezért lelankadtam, így kihúztam a félig kemény fütyköst Alisából és egy kicsit pózt váltottam, mellé térdeltem és nonverbális jelekkel felkínáltam a farkamat egy kis kézi helyzetbehozásra. Alisa nem vette le a gumit, így kezdett el izgatni, négykézláb, félig hátranyúlva a jobb kezével és ez olyan jól esett, hogy nyögdécselni kezdtem egy kicsit, mire Alisa azonnal vette a lapot, rámfogott is kiverte a gumiba a farkamat.
Tisztogatás stb, majd még a hátralévő negyed órában dumáltunk egy jót ennek a kis kincsnek a szakmai múltjáról, a karanténos élményekről stb. eléggé kitárulkozó volt a hölgy, nekem pedig jól esett őt hallgatni.
Elszámolás
Alisa a két legértékesebb virágszálat egyszerre szereti szagolgatni. Még a felöltözött résznél kérte is ennek a rendezését.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Ahogy már fentebb is írtam: egy tökéletes adottságokkal megáldott hölgyről van szó. Mind arcra, mind testre. És nagyon jó korban van, már tapasztalt, de még nem unott vagy túl rutinos. Nagyon tudja mi kell egy férfinak, nagyon ismer minket. A mi szeánszunk alatt tulajdonképpen nem csinált sok mindent, de egyrészt a kevesebb néha több, másrészt pedig annyira izgató vele lenni, hogy ettől is felejthetetlen lett az élmény. Aki elfogadja és meg tudja tartani az általa megszabott határokat, annak nagy kielégülést és akár függőséget is okozhat.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alisa szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

jamesnyom007
Belát a dolgok mögé
2020-07-27 07:05:42
Pontosan adta vissza azt a képi és személyes kontaktot amit én is átéltem, remek beszámoló. Aki ez alapján is tanakodik, az regisztráljon máshova. :)

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-26 14:25:40
Alisa végül rutinosan megoldotta a végjátékot is, így nem maradtál kielégítetlenül!
Gratulálok mindkettőtöknek a randihoz!!

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-25 12:31:39
Jól megírt novella, minden kényeges benne.volt a művedben.

2020-07-25 11:09:40
Kedves brokkoli! A hölgy egyik visszatérő vendégeként kellemes emlékek tolultak fel bennem e gördülékeny stílusban megírt, könnyed hangulatú beszámoló elolvasásakor, tömörebben - mint én tettem - de nagyon szépen lefestetted az Alisával együtt töltött pásztoróra élményét. Gratulálok mindkettőtöknek az élményhez!

2020-07-24 19:58:38
Gyenge kezdett utan vegul hasznosra sikeredett az iras.

FunkciókAlisa legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-09-03) : Alisa, a Rá jellemző módon, szájával helyezte fel a gumit, ajkai között a latexszel rám vigyorgott, nem tudtam kihagyni, hogy vidám perceket okozva a gumis szájával ne csókolózzak. Művi síkosítást mellőzve, az ágyon hanyatt fekve Alisa eltüntetett a forró, szűk puncijában és pár finom mozdulat után vad vágtába kezdett, kezeimmel hol a csípőjébe kapaszkodtam, hol a melleibe.

(2020-07-11) : Kértem gumit és arra gondoltam a második körben kérem, hogy Ő legyen felül, így átadhatom magam teljesen a kéjnek. De nem kellett kérnem, gyönyörű vendéglátóm, mintha kiolvasta volna, hogy mi jár a fejemben és azt mondta, "most jövök Én..".

(2020-02-15) : Finally we decided to continue and she started kissing me softly moving down and down until her lips grabbed my cock and I got a nice and soft BJ.

felejthetetlen: 8db
(2020-10-19) : Alisa kezébe akadt valami keményebb aminek igencsak megörült és indítványozta, hogy kezdjünk el más nyelven is beszélgetni. Megkérdezte, hogy milyen testhelyzetet vegyünk fel és én a 69-t választottam. Kis brétisztotgatás után - mondtam már, hogy pedásns a hölgy? - Alisa átlendült felettem és a képembe tolta formás kis fenekét és szinte ráült a számra.

(2020-07-09) : Alisa szerencsére csak a szájával izgatott gyengéden, s nagyon édesen, én pedig az arcom előtt táncoló még mindig lángvörös puncit vettem ismételten kezelésbe, miközben a feszes feneket markolásztam.

(2020-05-28) : A második menetben a punci kényeztetését követően kölcsönös franciával folytattuk, Alisa nagyon ügyesnek bizonyult, érzéki nyelvjátékával túl is teljesítette az előbbi kényeztetésem viszonzását; egyre erősebben kapaszkodnom kellett a formás popsiba,

nagyon jó: 5db
(2020-07-30) : Lábak tárulnak, közébük telepedve kis csókok és lassan kezdtem nyelvem felfedező játékát. Idővel ajkak nyílnak, csikló nagyra duzzad, nedvesedik, szolid hangok is jelzik, hogy tán rosszat nem csinálok, ám ennél tovább nem jutok. Érzem valamit elrontottam, meg is beszéljük, hogy kicsit a kelleténél korábban kezdtem vehemensebb lenni.

(2020-06-22) : Nem kellett sok és újra harckész voltam. Egy rövid 69 után már kutyusban tettem magamévá, minden lökésnél felnyögött, közben jobb kezével izgatta magát.

(2020-06-10) : Gyors mozdulattal szájába véve a kezdeményezést, pár percig tartó élvezetes szájmunkával meggyőződött arról, hogy készen állok-e még, kezeimmel a vállait simogattam eközben; ügyes technikájával és a látvánnyal, ahogy csinálta gyorsan eljött az idő,

: 2db
(2020-06-11) : Kicsit elkalandoztunk, ezek után kértem egy franciát tőle. Nem csodálkoztam azon, hamar el is durrantam (a gumiba). Egy órára mentem, így ezek után elkezdtünk beszélget

(2019-08-25) : Fürdőzésem végén Alisa a szobában serénykedett. Ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk, furcsamód, gyorsan egymásra találtunk. A törölközésem befejezéséig még nézhettem, ahogy jó há...