Edina szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Edina-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-23 20:53:12

unit
Könyvet írhatna
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Edina beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-24

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon csörögtem, de nem értem el, és teljes meglepetésemre visszahívott, ami azért elég ritkán fordul elő. Ebből adódóan lebeszéltük a részleteket, nem volt sok kérdésem, megbeszéltük az időpontot, a lényeget. Annyi volt a kérése, hogy az időpont előtt X idővel írjak egy sms-t hogy megerősítsem a találkát. Ez meg is történt.
Megközelítés
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Autóval mentem, parkolni tudtam a ház előtt szinte, fizetős, ezt Edina külön mondja is. Ha valaki BKV-t venné igénybe, akkor nem messze van a 75-ös troli megállója és onnan minimális gyalogtávra van a ház, nem nehéz felismerni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Modern társasház, a pontos útbaigazítás miatt nem volt nehéz odatalálni, vannak kis segítők is az ajtó előtt, de lényegében a lifttel szemben megtalálja az ember. A lakás tiszta volt, a cipők számából egyértelmű, hogy nem egyedül van, de ennek semmi jelét, hangját nem vettem észre, diszkrét volt a lakás teljesen. A fürdőben a kád, tusfürdők, biztos mindenki megtalálja azt amit szeretne. Ami jó pont a szájvíz, hozzá kispohár, továbbá kis kosár, hogy hova dobd. Apróságok, de segítik a kezdeti logisztikai kérdéseket.
Edina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alacsony sexbomba Edina. A képek között mindent látni, arcot, alakját, így nem igazán érheti az embert meglepetés, valós képek vannak, nem kell meglepődni, nagyon csinos. Bombasztikus feneke van, izmos hasa és szép arca. Persze ez mindenkinek szubjektív, de nekem nagyon tetszett. Szilikon cicik, pici bimbókkal. Én szeretem a szilikont, mert nem szokott csalódás érni, így történt most is. A feneke fenomenális, nem csak izmos, de formás is, jó volt fogni és szó szerint bámulni. Arca nekem tetszett, vadító vadmacska benyomása volt, aki egészbe megesz. Egy egyrészes hálós/tépett fekete ruhában volt, alatta meg semmi, a ruha nagyon szépen kiemelte a kerek fenekét, nehéz volt levegőt venni.

Action
Kölcsönös francia:
4
Aktus:
5
Közös maszturbáció:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Beértem a lakásba és megkérdezte, hogy szeretnék-e maradni. Ezt mintha olvastam volna máshol, hogy megkérdezi, de meglepett, mert hogyacsudába ne! Amikor bementünk a szobába a feneke teljesen elvarázsolt, gyorsan elmentem fürödni és siettem vissza. Előtte is utána röviden beszélgettünk, leheveredtünk az ágyra, csodáltam izmos testét, majd a lényegre terelte a figyelmem, kicsomagolta a melleit és a szájamba tessékelte őket, hogy finoman nyaljam őket. Alig bírtam betelni velük meg lábaival, fenekével, puncijával, így próbált a francia irányába kanyarodni, de szó szerint bevadultam annyira, hogy én akartam az első lenni, és ezt látta is, hogy nem bírok magammal. Így nekiestem. Csiklandós odalent, így óvatosan, de kicsit elidőztünk, majd gumit húztunk és szemből indítottunk is. Mindvégig hangok kísérték a tevékenységemet, ami adott az élményhez, de akartam egy másik pózt, ami azt az Isteni feneket ellátva, csakis a kutyus lehetett. És hát nem csalódtam, formás fenekét markoltam, miközben nem bírtam magammal és itt is ért el a vég a gumiban. Nem lehetett bírni a látványt, sem az élvezeteket. A csók elv volt az étlapon, és azért oda is vagyok, de valahogy nem jött ez most elő, én sem és ő sem erőltette, majd talán legközelebb.

A szünetben beszélgettünk, szerintem jót, voltak érdekes témák, szabad stílusa volt, ami nem biztos mindenkinek bejön, de nekem szimpatikus volt, nem volt kényszer a beszélgetés. Kérdezte, hogy 2. menet indulhat-e esetleg, ami zsákbamacska, hogy sikerül-e, de persze belevágtunk. Próbálta, franciával, kézzel, hanggal, pózzal, de nem akarta a kis főnök az igazit, így megnéztem hátha én tudok valamit kezdeni a történettel, így mellém feküdt és egymás mellett maszturbáltunk. Itt teljes pornó feeling, hangokkal, mozgással, én közbe simogattam, megtette a hatását, így tudtunk végül gumit húzni. Nem cseréltem le a jól bevált kutyust, így abban a pózban indítottunk, az elsőhöz képest hevesebben és ilyenkor valahogy nem nézem az időt, hogy mennyi van, és azt gondolom sietni kell, pedig nem kellett volna még, így nem is akartam más pózt, ebben nyomtuk végig az etapot. De hát, ami jó, azon ne változtass, ez pedig igencsak jó volt. El is ért a 2. vég, meglepetésemre. Majd ha adódik másik alkalom, akkor mást is megnézünk, valamit hagyni kell másik alkalomra is.

Utána már elköszöntünk egymástól és elégedetten távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megláttam és teljesen elfelejtettem, hogyan mit is szoktam, kiment teljesen a fejemből. Általában mindig előre lerakom, az gondolom alap, de teljesen kiment a fejemből, Edina meg nem említette meg egyszer sem, még a végén sem. Öltözésnél vettem észre, hogy valamit elfelejtettem, így diszkréten az asztalra raktam, annyit amennyit a telefonban beszéltünk, csomagár van, így nem kellett mindenféle extrákkal össze vissza matekozni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jól éreztem magam Edinával, így nekem teljesen megérte, de ezt mindenkinek magának kell eldönteni. Tudtunk beszélgetni, partner volt, és összességében jó benyomást keltett, jól telt a vele töltött időm.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Edina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-09-05 07:22:35
Minden egyes mondatrészből sugárzik, hogy Edina mindent megtesz a vendégeiért és kedveli is a vendégeit. Jó volt olvasni a randid történetét!

Whip
Már Valaki itt
2020-07-24 10:00:58
Szuper beszámoló, teljesen át jött Edina sexuális kisugárzása. Élvezettel olvastam, szuper élmény lehetett. Grat

FunkciókEdina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-06-15) : A lábaim közé helyezkedett, nyalogatta, a szájába vette a farkam, finoman játszott rajtam. A kezét csak minimálisan használta, pont amennyire kellett. A golyókba is bele kóstolót picit. Huncutan a szemembe nézett, olykor néztük magunkat a tükörben.

(2020-06-04) : Ahogy kényelembe helyezte magát az ágyon a szemembe nézett, majd ajkai finom ölelésébe vette péniszem. Élvezettel nyalta és szívta a bájdorongom, amit nézni és élvezni nagy élmény volt. Kényeztetésem közben néha kitekintett a falon lévő tükörre, hogy lássa magát, ahogy a férfiasságom birtokolja és játszik vele.

(2019-11-24) : majd a lábam közé kuporodott. Ez a ténykedése egész addig tartott míg mosolya mellé egy csík is került a szép arcára a szája mellé. Megtörölgetett és folytattuk a "dumaparty".

nagyon jó: 2db
(2020-09-11) : ő is elkalandozott kezével erre meg arra, mígnem lecsúszott, s egyből a lényegre is tért. Nem teketóriázott, bekapta, s vehemensen elkezdte kényeztetni. Izgató volt, mikor a szemembe nézett, olvashattam belőle olyat ki, amit szerettem volna. Közben megerősítette azt, hogy ugye megmondtam, hogy az. Őrület ez a lány! Bírtam a játékát, bár kicsit hiányzott néhány mozdulat és cselekedet, de így is élvezetes volt.

(2020-07-28) : A lábaim közé helyezkedett, majd birtokba vette a hancúrlécem. A tövénél megragadta, nyelvével pedig végig nyalta kéjrudam. A makkra rácsurgatta a nyálát, majd a szájába vette és elnyelte bájdorongomat.

: 2db
(2020-09-22) : Emiatt kézi segítség kellett a megfelelő keménység eléréséhez és egy kis lassítás. Mire belejöttünk, 5-6 pózban szexeltünk, már inkább azt jegyezte meg a vendéglátóm, hogy milyen meglepően jól bírom. Nehéz volt tartani magam. Sok volt az inger, hang, a látvány. 3D pornófilm durva pornós elemek nélkül. Ágyon, de a fal mellé támasztva is szexeltünk.

(2020-06-28) : A gumit én tettem fel és ezek után lassan majd fokozatosan dugtunk sok biztatással és nyögésekkel fűszerezve ösztönzött. Többször jártam az eldurranás közelében