2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
39
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lizzie szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lizzie-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-23 19:41:00

kazmaier
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lizzie reagálása

Oh, hát nagyon örülök, hogy ezek szerint megérte "vadászni rám". :)) Köszönöm szépen a kékséget! :)

Lizzie beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-24

Egyeztetés
Már jó ideje "vadásztam" Lizziere, eddig párszor elkerültük egymást, de most szerencsére sikerült összehozni egy randit. Dél körül hívhattam, délután 4re egyeztettünk időpontot.
Megközelítés
A címet megkaptam amikor hívtam, Róbert Károly körút / Lehel út kereszteződéstől pár perc sétára található a lakás. Nekem rögtön beugrott az utca amikor kimondta, már jártam az utcában korábban egy másik lánynál.
Helyszín
Teljesen elégedett voltam a helyszínnel, újépítésű panel egyik emeleti lakása. Belülről tisztaság és igényesség sugárzott, nemtudnék kivetnivalót mondani. A fürdőszobában minden megtalálható, millió fajta tusfürdő, szájvíz és hozzá kis kerámia poharak. A szobában a méretes ágy dominált ami kényelmes és kellő keménységű. Párnákból is volt bőven, ami hasznosnak bizonyult, gyönyörű látvány volt, amikor játszott a műszerrel, de ezt majd az action résznél leírom.
Lizzie külseje
A fotók hitelesek, az a lány fogadott egy piros egyberészesben akit a fotók alapján elképzeltem. Nagyon kedves mosolygós arca van, megfogott rögtön amint beléptem. Cicik szépek és ami tetszett, hogy szilikonmentesek, nagyon szépen beleillettek a kezeimbe :) Popsi is nagyon formás, feszes, ami pedig a puncit illeti nagyon tetszett a leszállópálya formájú frizura, olyan kedvesen cirógatta az arcom amig nyaltam, szinte még most is érzem. Lizzie, le ne borotváld :))

Action
Megérkeztem, nagyon kedvesen fogadott, majd bekísért a szobába. Elkezdtem levetkőzni Ő pedig elugrott hozott egy pohár vizet. Megkaptam a törölközőmet, majd pedig bekísért a fürdőszobába, ahol letusoltam. Innen vissza a szobába, ahol kedvesen felkínált egy masszázst, de eléggé beindított a látványa, ezért a masszázst későbbre tettük. Lekerült a piros, egyik fotón is látható ruha, majd pedig mesztelenül álltunk egymás mellett és csókolóztunk, illetve simogattuk egymást. Csókja barátnős, mély, nagyon jól esett. Elkezdtünk az ágy felé orientálódni, gyakrolati oka is volt, nagy volt a hőség és arrafele volt belőve a ventilátor. Elterültünk egymás mellett az ágyon, hosszasan csókolóztunk, majd elindultam és finoman felfedeztem a ciciket, majd pedig a puncust is. Ahogy írtam korábban nyalás közben a leszállópályára nyírt frizura cirógatta az arcom, imádtam. Szerintem tetszett neki is amit műveltem, legalább is erre a következtetésre jutottam a reakciókból. Ezután helyet cseréltünk és megmutatta franciatudását. Bőven volt párna, így kedvemre mozizhattam. Francia előtt "beszorult" a velem egykorú a cicik közé és keményedni kezdett. Sokat foglalkozott a golyókkal is, illetve végig a szemembe nézett a szép szemeivel. Gyorsan betonkeményre nőtt a műszer, javasoltam a gumit. Így is történt, majd pedig nyeregbe pattant. Szuperul lovagolt, nem túl gyorsan, közben csókolóztunk és simogattuk egymást. Csere és jött a misszi. Itt már nem sokáig bírtam magammal, pikk pakk megtelt a gumi.
Az első kör után már szívesen elfogadtam a masszázst, jól esett pihenés közben. Beszélgettünk mindenféléről, közvetlen és intelligens lány Lizzie. Olyan jól esett a masszázs, hogy viszonzásképp én is megmasszíroztam. Ő hason előttem, a látvány még mindig a szemem előtt van. Lassan éreztem, hogy a műszer kezd visszatöltődni a második körhöz. Elkezdtem hozzá bujni, simogattam a testét, puszilgattam a nyakát, arcát. Lizzie sem volt rest, úgy elkezdte mozgatni a csípőjét és a popsit, hogy én is meglepődtem milyen gyorsan varázsolja puhából betonkeményre a farkam. Ez ahogy hozzádörzsölte a popót a farkamhoz, eszméletlen. Nem is kellett francia, jöhetett a gumi. Kutyusban kezdtünk dugni, gyönyörű látvány volt ahogy ki-be járok a punciban, fogom a csípőjét, Ő pedig magasra emeli a popsit, feje pedig lent a párnákon. Kicsit összébb tettem a lábait, hogy jobban odaférjek, hát a látvány és a puncó szorítása megtette a magáét, belerobbantam a gumiba.
Kis tisztálkodás után még pár percig megpihentünk egymás mellett az ágyon, csókolóztunk, majd pedig ujra el tusolni. Innen már várható mi történik, felöltöztem, kaptam pár búcsú csókot, majd elindultam haza.
Elszámolás
A bővebb info gombot megnyomva egyszerű tájékozódni az ajándékról. Mértéke átlagos, egyetlen cimlettel elintézhető. Az elején mikor vetkőztem a szekrényre tettem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Felejthetetlen élményt kaptam ezen a csütörtök délután. Nagyon közvetlen, barátnős hangulat volt végig, szuperül éreztem magam. Végig aktív volt mindenben, ahogy az általam nyújtott masszázs után mozgatta a csípőjét és hozzádörzsölte a popsit a farkamhoz hihetetlen volt pár másodperc alatt úgy megkeményedett a léc, hogy szöget lehetett volna beverni a falba vele. De minden más is jól esett amit csinált, szinte rámérzett, hogy mi esik jól. Szuper élmény.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lizzie szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

SZ_
Nagytudású
2020-07-25 11:45:48
Köszönöm a beszámolót. Szép részletes, élvezetes írás. :)

2020-07-24 12:39:38
Remek írás, hangulatos beszámoló. Külön értékelem, hogy a női nemiszerv új nevét tanultam meg Tőled. Pedig nem vagyok mai gyerek.

FunkciókLizzie legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-04-20) : Egy két perc után Lizzie kezdeményezően hanyadt döntött engem és a hasamat végig csókolva lekúszott az ágyékomig. Tüzes tekintettel szemembe nézve kezdte a szájával kényeztetni a farkamat. Selymesen lágyan, érzékien csinálta.

(2019-04-13) : Ez így nagyon kedves és intim volt nekem. És szerintem végig csináltuk, mert elég rendesen beszorultam csini combjai közé és már-már a levegőm is elfogyott. Valsz. jól esett neki, nekem meg pláne. Utána kellemesen egymásba fonódtunk és ismét dumálgattunk egymás karjaiban de már fogalmam nincs miről, mert a tér és idő ott már elkezdett enyhén görbülni, talán gömbvillámok is cikáztak

(2019-04-03) : . Szépen érzékien , ahogyan egy titkos szerető tenné el is kezd kényeztetni. Finom puha szája van, nagyon jól esik. Nyalogatja a zacsit is, van egy rá jellemző technikája, ahogyan rezegteti a nyelvét. Látványos, pornós elemek nincsenek, de selymes, beleélős, izgató.

felejthetetlen: 24db
(2020-07-20) : Érzéki nyelvjáték, puha ajkak ölelése, egy-két alkalommal diszkrét, de azért jól látható és még jobban érezhető nyálcsorgatás, a tojástartó gyengéd kényeztetése, sőt nyelve elkalandozott a zacskó alá, a gátra is

(2020-07-10) : Azért nem maradt el természetesen az action, kaptam egy kellemes franciás felvezetést, amit gyorsan le is kellett állítanom és kérem a gumit mert félő volt, hogy gyors vége lesz a dolognak.

(2019-10-17) : ost Ő nyalakodott lefelé, egészen kecmeckéig, azt is végig nyalintotta a bekapás előtt. A lágyan kellemes franciája, nekem nagyon bejött, megértem, hogy az általam vitt gumit helyezze fel. Nem volt ellene kifogása, felhelyezés után rám is ereszkedett az álltam annyira imádott szemkontaktussal.

nagyon jó: 24db
(2020-07-28) : Csókja az egyik fő műsorszáma számomra. Ölelés és az ágyra dőltünk. Megbeszéltük kivel, mi történt, de közben hasra fordítottam, hogy dögönyözhessem kicsit, plusz ilyenkor hozzáférek imádni való hátsójához és egybéként is mindenfelé garázdálkodhatok gyönyörű testén.

(2020-01-11) : She moved down and approached my penis. She took it in her mouth without condom and sucked it delicately a few minutes, with sometimes deep throat movements, and sometimes also sucking my bowls

(2019-11-18) : Az ágy mellett állva bonyolódtunk csók és simogatás manőverekbe, ami nagyon jól esett. Ha nem figyelnék a szóismétlés kerülésére, akkor kb százszor lenne leírva, hogy "finom" és "érzéki", mert erről szólt ez a randi. Az ágyra keveredtünk, Lizzie lefeküdt, én pedig tetőtől talpig végig csókoltam a testét. Néhány pontra visszatértem, és senki sem fog meglepődni, de végül a puncihoz tértem vissza, és kezdtem részletesebb kényeztetésbe. Úgy tűnt, hogy Lizzie élvezi a ténykedésem, aminek részéről remegő lábak lett a vége, nekem pedig ha elálló füleim lettek volna előtte, mostanra a fejemhez lennének simulva, úgy megszorított.

: 35db
(2020-08-13) : Na nem elég, hogy szép a Lizzie, de olyan kisugárzása van, hogy mintha hazamentél volna az új csajodhoz. Tök normális, okos, humoros... nagyon ott van. Hát, hogy tovább fényezzem, na ez az a pont amiben nem tudom, hogy hogy írjam le... A franciája olyan, hogy életed legjobb franciája lesz, atyavilág nagyon komoly, és ügyes mindenben (is)!

(2019-09-12) : Újabb nyelves csók és ő következett. Nagyon jó franciát lenyomott igazi bő nyálasat még a golyókat sem hagyta ki nagyon csodálatos érzés volt! Aztán gumi fel és elkezdett egy kemény vágtát nyomni és közben elkezdte a simogatni a golyókat

(2019-05-18) : Először ő kényeztette a velem egykorút. Francia tudása az egyik legkiemelkedőbb. Top 3-ban benne van. Érzéki, bőnyálas, nyelvét ajkait, és kezeit is használja, méghozzá a legjobb koreográfiában.