Giulia erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Giulia-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-23 16:24:33

Macika-
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Giulia beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Én már azt sem tudom, hogy Giulia milyen rég is van a kedvenceim közt. Mindég arra gondoltam, hogy túl dögös Ő számomra, de aztán csak telefont ragadtam, és sikerült beszélnem Vele. Nagyon kedves volt, mindent meg tudtunk beszélni, és lefixáltunk egy következő heti időpontot, amit meg is erősítettem az nap. A Hölgy a kiírt időben elérhető, villog a most hívható opció is, tehát aki akarja az eléri.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Marina Part....ezzel sokunk számára nem mondtam újat. Aki tömeget használ annak a Duna bevásárlóközpontot kell megcéloznia, onnan egy tíz perc séta lehet talán a háztömb. Kocsival mozgóknak mint én is, nem sokkal bonyolultabb, Váci út, majd Plaza mellett el, és egy perc. Parkolás napközben nem bonyolult, este már szerencse kérdése, de viszont masszívan fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem rég épült Háztömb, emeleti lakása. Lift repít a magasba, majd belépve egy csodásan otthonos ingatlanba toppansz. Minden van ami kell, szépen berendezett nappali, csodás terasz pazar kilátással, igényes minden szeglete, Vendégszobában hatalmas franciaágy, ruciknak szobainas, jó hangzású muzsika, higiénia, tisztaság magas fokon. A fürdő szintén zenész, ott is maximálisan megtalálható minden, ahogy az jellemzi az egész lakást. Nekem nagyon tetszett minden, simán odacuccolnék, főleg vendéglátómmal karöltve....!
Giulia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát igen, a külső! Nos Giulia képei nem a legfrissebbek, de mégis azt kapod a valóságban amit ott látsz. Egyedül az arc egy kicsit karakteresebb, mos rövid hajjal szerintem még dögösebb is. Alkata egyenesen sokkoló, maga a valóság azért másabb mert látod, hogy valóban szép minden formája. Sportos, feszes az egész Hölgy, szép lábak, iszonyat popsi, kellemesen szolizott az egész teste. Nem tudtam olyan részt fellelni ami ne tetszett volna! Természete nagyon kedves, elég pörgős, jó beszélgetőpartner, hiszen van élettapasztalata, okos Nő. A kiírt kor nagyjából hihető, amennyiben több az évek száma, akkor Giulia megállt a kiírtnál. Nekem nagyon tetszett minden tekintetben, mind a belső értékeivel együtt, a külső pedig nagyon is figyelemre méltó!

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Na az részemre nem volt, én masszíroztam meg Őt! Mikor beléptem egyszerűen sokkolt a látvány, itt döntöttem el, hogy felajánlom masszázsom, ha oda kerül a sor. Giulia egy szexi két részes fehérneműt viselt, fekete selyemköntösbe burkolva, ami csak a popsi aljáig ért, kivillantva ciciket, és csodás lábait, amiken olyan légiesen mozgott, hogy már attól begőzöltem. Megölelve finom csókok egymás nyakára, érezhetően várt engem, kíváncsiak voltunk egymásra. Majd bekísért a szobába, ahol dicsértem minden porcikáját, megköszönte, mosolygott, én levetkőztem majd irány a vizesblokk. Fürdés közben gyorsan elmorzsoltam egy mi Atyánkat, hogy vendéglátóm le ne dobálja ruháit, imám meghallgattatott! Visszatérve Giulia átölelt, egymásba bújtunk, majd nem ellenkeztem, de máris finom érzéki csókokkal halmoztuk el egymás ajkait. Örültem eme kezdésnek, hisz itt már érezhető volt a szimpátia, és ekkor ajánlottam fel massztudásom, amit vendéglátóm örömmel fogadott, és már hasalt is a hatalmas ágy közepére.

Olajat használtam, de előtte közösen megszabadultunk fehérneműitől. és ott volt előttem az a csodás test, amit nagy örömmel olajoztam, és masszíroztam. Közben sokat beszélgettünk, gyúrtam Giulia hátát, gerinc melletti izmokat, popsit a világért sem hagytam volna ki, majd lábait, amik egyszerűen csodásak, mint minden többi testrésze is a Hölgynek. Mikor végeztem szépen fölé hajolva belecsókoltam nyakába, Ő becsukott szemmel élvezte csókjaim, és kértem egy fordulást.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Giulia megfordult, én még fölötte támaszkodva csókoltuk egymást, finoman de mégis szenvedélyesen kergettük egymás nyelvét, majd haladtam nyakát csókolva cicikig, ahol szép kebleit kezdtem nyalogatni. Itt már nem kommunikáltunk, kicsalogattam bimbóit majd haladtam feszes hasán keresztül teljesen csuporkáig. Leérve igen szépen ápolt puncit találtam, csodás hosszú combjait végigcsókolva, punci melletti hajlatokat megnyalogatva kezdtem francia tudásom gyakorlását. Lágyan indítottam, hisz nem tudtam vendéglátóm mit szeret, majd érezve ritmusát, légzését, csípőmozgását, intenzívebbre vettem nyalakodásom, amit már hanghatások is követtek. Simogatta kezem, fejem, Giulia rátért az útra, majd sikerült a finom remegés, elélvezett vendéglátóm. Érzékien még megnyalogattam punci környékét, érzékennyé vált , hagytam lenyugodni, majd mosolyogva megköszönte, én pedig örültem örömének. Felkúszva ismét forró csókok, majd helycsere következett.

Én hátamon, vendéglátóm fölém hajolva csókolt, majd haladt testemen keresztül az akkorra már majd szét durranó cerkámig. Élveztem ahogy környékét nyalogatta, kéjesen nézett, majd lassan de határozottan beszippantotta farkamat. Isteni volt ez az érzés, ahogy Giulia franciázott, hiszen érezhető volt az adni akarása, és a rutin is egyben. Eltűntem szájában, megfelelő szívóhatás, megfelelő mélység volt minden mozdulatában, kézi rásegítés minimális, de az is pont jó ütemben. Nehéz volt tartani kölyköket, ezért, hogy ne az egekbe engedjem őket, egy 69 et javasoltam amit vendéglátóm mosolyogva teljesített. Ahogy fölém térdelt nem tudtam, hogy csak mozizzak, vagy egyből nyalakodjak, egy kicsi volt az elsőből, annál több a másodikból. Imádtam ahogy nyalogatom punciját, kéjes hangok Giulia részéről, amikor éppen nem volt ajkai közt farkam, majd egy utolsó hajrában jelezve kitörésem vendéglátóm cicikre, hasamra irányítva utódokat, lágy simogatásokkal levezette rándulásaimat. Csodás volt minden, majd időm vészesen közeledett, egy bő öt percre mellém bújt Giulia, simogattuk egymást, beszélgettünk majd irány a fürdő, és felöltözve finom ölelések, csókok búcsúzóul, de sajnos lépnem kellett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden részlet olvasható az adatlapján. Az egy órás programért cserébe a végén helyeztem pultra csokromat, kicsit megtoldva hisz nem szeretek ajándékkal a kapuban állni.....Nem kérdés, hogy a Városi átlagnál vagyunk, és részemről maximálisan megérte! Extrák nincsenek....az vendéglátóm volt részemre.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Talán nem túlzom, ha azt mondom egy igen dekoratív, magára, testére rettentően sokat adó Nő társaságát élvezhettem! Giulián látszik az igényesség, az ápoltság magas színvonala, érezhető vendégszeretete. Nagyon jól éreztem magam, egy korát bőven meghazudtoló Hölgy társaságában. Mind emberileg, mind fejben, és ami még fontosabb külalakban is nem hétköznapi jelenség! Nagyon dögös a Hölgy, ajánlom minden Úriembernek!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Giulia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-26 08:26:05
Ebbe beletettél mindent, ami kellett, hogy egy szép randi legyen. Az írásod magas színvonalú, olyan részleteket is megemlítessz, amire csak egy ilyen figyelmes fickó képes, mint te. Gratulálok!

2020-07-25 13:44:57
Pontosan így kell egy nem első beszit megírni. Egyedien, különlegesen, a nem látható részletekre fókuszálva. Persze itt már mesternek kell lenni nemcsak a nyalásban, hanem az írni tudósításban is. Index értékű írás, amihez később is vissza lehet kanyarodni.

marinamasszas
V.I.P. SZTÁR hirdető
2020-07-25 13:18:44
Macika és saját nevemben is : köszönjük!:-)

2020-07-24 13:35:29
A héten már a második nagyszerű élménybeszámolóval kápráztatsz el minket. Nagyon kellemes, magas színvonalú írással tisztelegtél Múzsád előtt , melyből érződik,hogy rendesen el lettél kényeztetve! Gratulálok élményetekhez, egészségetekre!🙂

2020-07-24 13:12:27
Úgy látom, hogy ebbe a beszibe mindketten beleraktátok a magatokét. Giulia tett róla, hogy el legyél látva minden földi jóval, Te meg éltél az alkalommal és remekül megírtad a történeteteket.

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2017-07-04) : Ő a környékét és teljes terjedelmét a velem egykorúnak. Gondoltam most halok meg. De nem vissza tudtam még tartani magam. VV ruha majd a lusta szerető pózában maradtam és élvezkedtem.

(2017-06-29) : A farkam kényeztetésének minden változatát bemutatta, nem tünteti el, de nincs is rá szükség, mert igazán élvezettel csinálja, ami a férfiemberben is élvezetet vált ki. Meg is kérdezte hogy kétszer szeretnék-e elmenni,

felejthetetlen: 8db
(2020-03-07) : Ezután kaptam egy natúr franciát. De még milyet! Ha csak monotonan bólogatott volna, még az is örökké az emlékezetembe vésődne, úgy nézett rám! Látszott szemein a kéj, a "most én jövök!" érzés,

(2019-03-08) : Nagyon jól esett a talptól felfele haladó masszázs. Ahol kellett, ott jobban megdolgozott. A vállamra is figyelt. Javasolt is pár lehetséges megoldást a probléma kezelésére. Nagyon figyelmes, odaadó volt. Masszázs közben nem voltak "benyúlkálások" egyikünk részéről sem.

(2017-05-21) : Miután kicsit pihent, hátamra feküdtem, várva, hogy viszonozza a kényeztetést. Giulia csábos tekinettel fölém hajolt és finom kezeivel simogatni kezdett. Felsőtestemet, majd hasamat cirógatta, aztán végre hímvesszőmhöz ért.

nagyon jó: 9db
(2019-09-08) : A fogások széles spektrumát tapasztaltam, több irányból, szögből kivitelezett, érezhetően tanult, profi mozdulatokkal. Jobb oldalról kezdte, majd a bal lábam után derekamhoz ért, ahol az addigra már megszokott magas minőséggel folytatta a munkát.

(2017-11-16) : én inkább a punciját vettem a számba, szívtam , a csiklóját meg finoman nyalogattam , teszteltem , hogyan reagál a teste. Miután kiismertem, percek alatt szép eredményt értem el. 69-be fordultunk,

(2017-06-27) : Gumi került a cerkámra és szemből támadva mélyen behatoltam . Fenomenális érzés volt ,majd szétdurrantam ,de ne akartam még elmenni ,élvezni akartam együttlétünk minden pillanatát. Mivel popsi fan vagyok rákérdeztem a dologra

: 32db
(2020-02-03) : akes care of me asking is all ok, girl friend attitude. As for other things also, great skills and as per my standards great. Great lady and skills! Details will stay for me but if you are looking for sexy, lady with experience and positive attitude this is women for you. For sure will be back for my next visit to Budapest. Just treat her properly and with respect and you will not be regretted, trust me.

(2019-08-01) : Vendéglátóm olajat használt, s lábamtól kezdve gyúrta át testemet. Mozdulatai alaposak, szakszerűek. Megérzi, hol vannak a problémás részek, s erős kezeivel kimasszírozza a csomókat. Leginkább derekamat és vállamat gyúrta át.

(2019-03-11) : Tanulta, látszik a mozdulatain.NAgyon hosszan elnyújtva masszírozzaa a lábakat, majd a hát és így tovább.Ami nekem hiányzik, hogy hason fekve nincsenek benyúlástok.Viszont nagyon jó beszélgető partner.V