2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Kamilla szexpartner

szexpartner

Kamilla-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-23 08:40:58

cliif12
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kamilla beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon egyeztettünk. Könnyen el lehet érni. Egy fogadási időn kívüli korai időpontra kérdeztem rá és nagyon rugalmas volt, így még később SMS-ben megerősítettem jövetelem, ekkor kaptam meg a címet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás a korai időpont miatt könnyen ment. Gyakorlatilag közvetlenül a cím előtt sikerült parkolni. Telefonon csörgés után megadta a kapukódot és az emeletet.
Helyszín
A lakás nagyon kellemes szép, tiszta. Kívánni sem lehetne jobbat szerintem. A fürdő maximálisan felszerelt. Két szoba közül lehetett választani, melyek franciaággyal felszereltek. Nincs átmenő forgalom, nagyon diszkrét kis kuckó.
Kamilla külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Képeknek teljesen megfelelő, nagyon szép vonzó lányt ismertem meg. Hogy pontosan miben fogadott azt már nem is igazán tudom...Az arca és a személyisége jobban lekötött. :)

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Aktus:
5
Csók:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
3
Miután ajtót nyitott bekísért a lakásba és megbeszéltük, hogy melyik szobát válasszuk. (kutyás vagy nem kutyás) Én inkább a kutya nélkülit szerettem volna, így a cuccok lerakása után és a részletek egyeztetését követően kaptam egy türcsit és elmentem a fürdőbe.
Visszatérve már meztelenül várt és az ágyra heveredtünk. Csókokkal kezdtünk, mely közben kicsit a ciciket is kóstolgattam. Majd ő kezdett kenyeztetni és hamar hadrendbe állított. Mivel a popsit mindenképp szerettem volna kipróbálni, így a javaslatára ott kezdtünk. Szépen beleült a popsival és így lovagolt meg. Annyira jó volt, hogy mire lassítást kértem volna inkább gyorsítottunk és így is lett végem. Szépen letörölgetett és kis dumcsi után elmentünk együtt lefürödni. Visszatérés után javaslatára kaptam egy kellemes masszázst, mely közben beszélgettünk néhány dologról. Mikor úgy gondoltuk, hogy jöhet a következő kör akkor újra elővette finom kis franciáját és a dákó újra engedelmeskedett neki. Újabb gumi húzás után puncival beleült és nagyon jó technikával lovacskázott rajta, sokszor épp hogy a hegyét ingerelve. Egy idő után kutyusra váltottunk és így is kiélvezhettem a helyzetet. Még egy lovaglásra való visszatérés után kérdezte, hogy szájjal végezzen-e ki, és igenlő válasz után nekilátott a finish-nek. Eleinte szájjal próbálkozott, majd mivel az előzmények miatt már elég jól bírtam, így többször kézi vezérlésre váltott, mely szintén nagyon jó volt. Ezen ügyködésnek köszönhetően végül csak megindultak a barátaim és kilöveltem, melyből egy pici ment az arcára is. Letörölgetett, kaptam egy friss türcsit és elmentem zuhanyozni. Visszatérve felöltöztem, elbúcsúztunk és kellemes élménnyel gazdagodva elhagytam a helyszínt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején megbeszéltük és rendeztük. Az alapra néhány extra került: popó, csók. Így egy átlagos csokrot hagytam ott.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy nagyon szép és kellemes társaságú lányt ismertem meg Kamilla személyében akivel akár beszélgetni is lehet. Odafigyel a vendégre és a kívánságait próbálja maximálisan kielégíteni. Kicsit tartottam a magasság különbségtől, de szerencsére ez elröppent, miután beléptem az ajtón. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Kamilla szexpartner beszámolójáról

A hirdető Már Valaki itt rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-23 22:12:20
Ez egy jó irásnak mondható költemény lett. Köszönöm, hogy megírtad.

FunkciókKamilla legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2018-10-19) : Kamilla lassan rámcsusszan, rámtámaszkodik, teljesen rámhajolva átkarol, szorosan belém kapaszkodva aklimatizálódik, mig vaginája fel nem veszi hímvesszőm inverz alakját. Szük puncija nekem személyes menyországom,

(2018-08-06) : Puha ajkai közé vette a kőkemény kiskukit, ügyes nyelvecskéjével, kellő mennyiségű nyálával, fergeteges francia tudásàt megcsillogtatva, hatàraimra figyelve repített a kéjek birodalma felé,

(2018-02-06) : Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni.

felejthetetlen: 8db
(2019-12-26) : She started to lick and suck my rod without condom for a few minutes, delightfully caressing and kneading my balls. It was also delightful to see my penis

(2019-10-27) : Kamilla közben keményen dolgozott az én beteljesülésemen. Valamiért az én bőröm hideg volt az övé forró, így minden érintése fokozta az érzékenységemet, simogattam, ölelgettem, csókolgattam a bőrét, ahogy csak bírtam,

(2018-06-30) : majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe

nagyon jó: 11db
(2020-02-13) : Megérkezéskor a már megszokott telefonos beléptetés müködik, röpke séta az x emeletre,ahol már Kedvesünk széles mosollyal, mindössze egy vadító, piros miniruhácskában fogadott,mely al...

(2020-02-07) : Lecsúsztam a melléhez és azzal játszottam, nyaltam-szívtam finoman közben a puncijával játszottam. Szeretem hallani mikor sóhajtozik, az nagyon be indít. Kértem a natúr franciát. Lassan-erotikusan csinálta, a nyelvével édesen játszott rajta. Először csak a makkot,később mélyebben csinálta közben nézett a szemembe. A kezeivel a testemet simogatta, az egyikkel a mellem, hasam, kezem, a másikkal a belső combom, fenekem, lábam!

(2019-06-20) : She went down and started licking and sucking my rod without condom for a few minutes. It was delightful to see my penis disappearing in her beautiful small mouth, watching her beautiful eyes. I wanted then to return the favour and I moved on her to kiss her body and her cute boobs, going down slowly up to her hidden treasure.

: 13db
(2020-09-01) : Utána végre Ő méltósága is úgy döntött egy kis francia óra után hogy most már kezdődhet a show. Popsit akartam kipróbálni úgy hogy azzal kezdtük, hátulról bele ült, minden gond nélkül magába fogadott úgy hogy tényleg nem reklám szöveg a méretfüggetlenség. Popsija szűk és ahogy a farkamon jár fel alá egy eszméletlen látvány. Majd gumi csere és a punciját támadtam kutyában ami szintén jó szűk,

(2020-03-27) : Rá helyezkedik a combomra és érzékel kezdett neki. Kis puszi a makkra majd lassan nyelvesen eltüntette. A kezei meg a testemet kényeztették, a mellem, hasam, belsőcombjaim és a fenekem.

(2020-02-29) : Egy hosszabb pettingbe kezdtünk. Ölelkezve csókolóztunk és simogattuk egymást. Én közben a punit simogattam és a csiklóját izgattam. Lejjebb a mellét nyaltam szívtam, de nem durván hanem finoman. Meg is volt az eredménye mert halottam a mély lélegzet vételét közben. Ez mindig be indít! Kértem, hogy helyezkedjen el kényelmesen mert most én szeretném kényeztetni.