3
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 10-16
Tia erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-23 07:28:12

GaboG
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Liza csevegőjében megjelenő egyszerű kis közzététel a duplázásról, az eltérő technikáról, és a Jin és Jang harmóniáról keltette fel érdeklődésen. Röviden egyeztettem vele, majd az időpont foglalásért Tiát kerestem telefonon és ekkor rögzítettük a duplázós pontos időpontját.
Megközelítés
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A helyszín, jelenleg felújítás alatt álló fővárosi főpályaudvarunk szomszédságában található kis utca egyik épületének felső szintjén van.
Megközelítése minden szempontból kellemes a tömeges közlekedés minden irányból biztosítja az elérhetőséget.
Gépkocsival is jól megközelíthető csupán a parkolással lesz majd gond.
A környező utcák biztosítanak némi szabad parkolóhelyet de ez eléggé esetleges. Jó megoldás a parkolásra a közelben lévő bevásárlóközpont parkolója innen egy kellemes jó néhány perces sétával érhető el a helyszín. Ez a biztosabb megoldás, megéri rászánni a körülbelül 10 percet.
A megadott cím pontos a gps is a kapu elé visz. A bejárat eltéveszthetetlen a bejutás diszkrét és egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
A helyszín számomra jól ismert. A belépés után tágas előszoba fogad fogassal cipőtartóval, lépcsőn jutunk fel a felső szintre ahol a szobák és a fürdő található. Mindenütt rend és tisztaság a fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, sokféle tusfürdő és dezodorok között választhatsz, szájvíz és pohárka van. A szoba tágas és nagy, masszázspad és tatami a főszerephez, szobainas ruháknak asztalka fotel és szék. Meg még minden ami a kellemes hangulatot biztosítja.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Belépéskor Liza és Tia együtt fogadtak. Tia kedvesen üdvözölt, kellemes benyomást keltve bennem. Tiával már találkoztam korábban egy rövid bemutatás erejéig, de csak most nyílt lehetőségem közelebbi megismerésére. Tia egy vékony lenge és áttetsző baby doll szerűségben fogadott, amely sejtelmesen érzékeltette az alatta megbúvó gömbölyded női formákat. Formás popsija és hangsúlyos, erős mellei kiemelik helyes mosolygó arcát, barna szemeit és hajkoronáját.
Lizának friss új képei kerültek fel nemrég és arccal hirdet így senkit nem érhet meglepetés. Pont olyan mint az új képein. Lizával kapcsolatunk nem új keletű, az utóbbi időben sokat foglalkozott alakjával ami jól látható előnyös változásokat okozott.
Arcán széles mosollyal fogadott, kivillanó fogai hangsúlyosan kiemelik mosolygó arcát, csillogó kék szemei igézőek. Kérésemre fekete kombinéban fogadott, amely hangsúlyosan kiemeli magas alakját és gyönyörű combjait és lábát.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Szakszerűség:
5
A hölgyek Liza vezetésével kísértek a felső szintre, haladás közben Liza gyönyörű formás lábait csodáltam. Bevezettek a szobába ahol Tia illatgyertyát gyújtott Liza pedig az innivalóról kérdezett. Ezután ruháimtól megszabadulva a fürdő felé vettem az irányt majd visszaérve elhelyezkedtem a masszázs padon. Liza instrukciójának megfelelően hasonfekvés pozíciót vettem fel. A hölgyek felső ruhájuktól megszabadulva kétoldalt helyezkedtek el balra Liza jobbra Tia. Liza irányításával megkezdték a hátam masszírozását. Miközben a négy kéz dolgozott rajtam néha szakszavak hallatszottak. Az olajos kezek a hátamat dolgozták meg, különféle mozdulatokkal, amelyek hatására egyre jobban kezdtem ellazulni. A hátam és a lapockám környékének alapos átdolgozása után Liza fejem elé került és a nyakam és a vállam masszírozásába kezdett. Fejem kissé megemelve szemem előtt ringatózó mellek jelentek meg, A látvány kizökkenttett az ellazulásból. Eközben Tia a lábam masszírozásába kezdett és a lábszáramtól haladt felfelé. Combtőnél egy egy kisebb erotikus érintéssel haladt tovább.
Liza ringatózó mellének látványa hipnotikus érzést kezdett kelteni bennem, de fejem vissza parancsolta a masszázs padra mert a nyakam és vállaim masszírozásába kezdett. A négy finom női kéz gyakorlatilag bejárta lábamtól a nyakamig a testem. Mindezek után érkezett a felszólítás a fordulásra.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fordulás után szemem elé tárult a két csodás női felső test.
Különösebben nem vonzódom a szilikon humán célú felhasználásához, de Tia szépen megformált hangsúlyos és méretes cicijei erősen vonzották tekintetem, és már késztetést is éreztem a vizuális pásztázás utáni manuális letapogatásra. De ennek még nem jött el az ideje. A hölgyek melleik olajozásába kezdtek majd egy pillanat múlva négy női mell siklott testemen káprázatos érzést okozva. A cicik játéka mellett a négy kéz is testemen mozgott szinte minden irányban. Tia keze be-betévedt lábaim közé, combom belső oldalát simítva eljutott zacskómig és hamarosan éledező szerszámon egyszer csak kezei közé került. Kézimunkája különleges érzéseket keltett, és miközben felpillantottam a két hölgy széles mosolyával tekintett le rám. Tia kézimunkája nagyon mámoros és eredményes volt, de a következő pillanatban Liza vette át a kezdeményezést, és vette ki Tia kezéből játékszerét. Tia szép formázott melleivel hasamra csusszant és mellkasom felé haladva közelített.Elérhető közelségbe került a lehetőség hogy végre kezemben vehessen a feltuningolt csodás sebészi remekműveket. Mivel korábban még soha nem volt lehetőségem ilyen gyönyörűségek nagyon közeli tanulmányozására, így most ez a lehetőség és helyzet igen erős ingereket keltett bennem. Mindeközben Liza altestem ékességével behatóan és nagyon hatásosan foglalkozott. Mindezek eredményeképpen gyorsan kezdtem telítődni a mámor és a kéj keverékével. Hol Tia szája járt melleimen, hol Tia melleit ízlelgettem, hol száját keresve csókot váltottunk. Mindeközben szerszámom Liza finom szájába került, és a kettős ingerlés hatása alatt a csúcsig lebegtem. A masszázs padra visszatérésemet, lenyugvásomat a két csodás nő folyamatos simogatása testi érintése kísérte. Az első emlékképem: két csodás mosolyú fölém hajló női arc, majd Liza finom puha csókja amivel lezárta ezt csodás négykezes foglalkozást.
A fürdő után bónuszként Liza még röviden megmasszírozta nem különösebben gyógyuló vállamat.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Ez a négykezes szeánsz már önmagában extra volt, 2 az 1 ben. A meghirdetett virágcsokrot néhány szállal megtoldottam, de még így is nagyon átlag alatti volt.

Rózsacsokor
egy órás randira 16, másfel órás randira 24, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Liza masszázsa utolérhetetlen és egyedi, lehetne ódákat zengeni róla és oldalakat megtölteni a leírásukkal. A mostani alkalom nem annyira a gyógyításról mint inkább a gyakorlásról szólt. Tiával gyakorolt, aki jó tanuló mert ebből szinte semmit nem lehetett észrevenni. Örömteli volt Tiával közelebbről is megismerkedni, ügyes kezecskéje emlékezetes maradt. Ami észrevehető az a fokozott intenzitás, a dupla érintések a négy kéz és a két test által okozott extra mámor! Különleges és ritka élményben volt részem.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-28 16:04:27
A sima copy paste nem elegáns. Egyszer, ahogy írtam, tetszett. Másodszor - belekezdve az olvasásba - már nem annyira.

2020-07-24 13:27:57
Kellemes hangvételű beszámoló egy kiváló programról. A két Grácia láthatólag alaposan elvarázsolt,de hát így van ez rendjén. Gratulálok a pazar randihoz.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-23 22:18:03
Alapos iromány, tényszerű ís személyes hangvételben.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-02-11) : Meleg olajjal bekente minden porcikám, és egy nagyon szakszerű gyúrás vette kezdetét. Tia tanulta ezeket a fogásokat, bokámtól alaposan átgyúrta mindkét lábamat. Itt is volt mit szétnyomkodni, majd derekam következet erősen de néha finom simogatásokat beiktatva dolgozott rajtam. Haladt felfelé, gyúrta gerinc melletti izomzatot, majd a végére hagyta lapockáim, vállam, csuklyám rendbetételét. Isteni volt az érzés, ahogy éreztem forró tenyerét, szétáradt bennem a kellemes fájdalom

nagyon jó: 4db
(2020-07-24) : Két kézzel kezdte, ujjai körkörösen tekergőztek rajtam mint ha kígyók leptek volna el, majd egy kézre vett és hosszanti irányban gyúrta a makkot. Másik keze testemen barangolt, mellkas, bimbók, ágyék, gát, bőrtárca és a fene sem tudja még merre.

(2020-03-19) : Kedvesünk előremelegített olajat öntött tenyerébe, és nagy szakértelemmel elkezdte lábamat,combomat masszírozni. Nagyon kellemes érzés volt, ahogy hol gyengédebb,hol erősebb mozdulatokkal igyekezett leharcolt izmaimat rendbe tenni,időnként combjam közé nyúlva beköszönt a zsákos családhoz is .

(2020-03-13) : Tia átvette az irányítást, hanyatlökött, mondván egy kis kényeztetés nekem is jár. Csúszkával kezdett, ami szinte az erre a célra teremtett melleivel egy csodálatos élménnyé növekedett.

: 3db
(2020-03-22) : Szóval a masszázs: a kissé finomabb helyett én az erősebbet, sportosat kértem, és hagytam kibontakozni. Szakszerű és nagyon jó volt, átmozgatva, gyúrva mindent jó alaposan. Felismerte, kezelte ahol gond van (leginkább irodai munka, számítógép miatt), sőt tanácsokat adott nyújtással, sporttal kapcsolatban.

(2020-03-09) : tényleg kellemes volt, ahogy 4 kéz fonódik végtagjaimra és simogatnak mintha egy háremben lennék. Percről-percre egyre nagyobb összhangban átvéve a lazító zene ritmusát kergetőztek a tenyerek a hosszú hátizmomon

(2019-12-20) : A bokámtól egészen a nyakamig alaposan átgyúrt. Közben, hogy ébren tartsa bennem a vágyat a kezeivel a combjaim közé is benyúlt. Nagyon ügyesen masszírozott. Pont annyira volt erős amennyire kellett. A tatami mellett egy nagy tükör van a falon.