2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bunny szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-22 22:16:35

Zébácsi
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-23

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mivel már nem először jártam nála ezért itt az oldalon sima üzenetben írtam neki. A sok szmájli és a válaszai azt mutatták, hogy örül hogy újra találkozunk. Másnap reggelre beszéltünk meg időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval érkeztem mint eddig mindig. Bár két házzal arrébb "költözött" de ugyanúgy simán találtam parkolót a ház előtt. A parkolás továbbra is ingyenes. A GPS egyébként simán odavisz. Nem bonyolult.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A "régi" lakás is rendben volt és ez is. Nem is vártam mást Bunnytól. Amennyire igényes magára annyira igényes a környezetére is. Tisztaság, kényelmes ágy finom illat, kellemes zene fogadott. A fürdőszoba is minden igényt kielégítő.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Bunnynál nincs zsákbamacska. Több helyen jártam már úgy hogy a képeken egy csinos lány volt látható élőben pedig már 10-15kg mal erősebben láttam meg. Bunnynál azt kapod amit a képeken látsz. Direkt egy szexi utcai ruhát kértem tőle ami az egyik képén szerepel. Szuper dögös volt ebben is amikor belépve megláttam.

Action
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
A lakásba lépve mosolyogva üdvözölt, bezárta az ajtót és a nyakamba ugrott. Egy forró csókkal üdvözölt ami bizonyította hogy tényleg örül nekem. gyorsan megbeszéltük, hogy sajnos nem igazán volt lehetőségem jönni a helyzet miatt de most már itt vagyok és ez a lényeg. Mint írtam egy szexi fekete ruha volt rajta fekete csizmával. A háta mögé álltam félrehúztam a haját és finom puszikkal indítottam a tarkóján. Abban a pillanatban végigfutott rajta a libabőr....Nagyot sóhajtott....Elkezdtem lassan vetkőztetni. Lehúztam a ruha cipzárját és a válláról lefejtve a vállakat is puszikkal borítottam. Előbukkantak a gyönyörű mellei amiket akkor még egy fekete melltartó tartott kordában. Ezzel nem sokat vesződtem gyorsan lekaptam és elkezdtem falni a fantasztikus cickókat. Nehéz volt megállni de ezen a ponton nekem is vetkőznöm és tusolnom kellett így egy kicsit félbe kellett szakítani az akciót. Gyors zuhany után Bunny az ágy mellett várt majd az ágyra pattant és a fejemet a kannák közé húzta. Kicsit játszottam velük majd hanyatt löktem és a combjai közé vetettem magamat. Félrehúztam a falatnyi tangát és kényeztetni kezdtem. Először csak a nyelvemmel aztán a kezemmel is ami nagyon is tetszett neki. Na mármost ő az aki nem csak kapni szeret....Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt. Ezt a helyzetet azért kedvelem különösen (mondjuk ő is) mert ilyenkor miközben hüvelykujjal a punciban dolgozok közben ugyanazzal a kézzel tudom markolászni a feszes fenekét is. Tettem egy próbát és a mutatóujjamat lassan betoltam a popsiba. Jól csinálhattam mert egyre hangosabbak lettek a nyögések és egyre határozottabbak a csípőkörzések. Mikor már jól felpörögtünk gumiért nyúlt és pillanatok alatt a nyeregbe pattant. Nekem háttal kezdett lovagolni. A látványnak sem utolsó kerek popsikat gyúrhattam, markolászhattam kedvemre. Kisvártatva kutyapózban folytattuk. Itt már csattogott a popsi rendesen ahogy kell. Előre nyúltam, kicsit beletúrtam a hajába és bár nem durván de azért elég határozottan meghúztam. Finoman felnyögött, majd visszakövetelte a farkamat a szájába. Itt jött aztán minden ami élvezetet nyújthat egy férfinak. Mélytorok, bő nyál, nyögdécselés......Ennél a pontnál a legrosszabb a helyzet mert miközben annyira jól csinálja a szájával közben azt kívánom, hogy bárcsak még benne lehetnék. Sajnos nem tudtam tovább húzni a dolgot és a szájába élveztem. Még az ágy szélén pihegtem mikor visszajött a fürdőből. A hátam mögé térdelt, átkarolta a nyakamat miközben a mellei a hátamat simogatták. Kicsit dumáltunk még aztán láttam, hogy hamarosan lejár az időm. Felöltöztem rendeztem a virágszálakat és elindultam az ajtó felé. Az ajtónál még egyszer a nyakamba ugrott megcsókolt és azt mondta, hogy szeretne minél előbb újra látni. Nem is kérdés, hogy jövök még!!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt elszámolás. Az ár teljesen fedi a szolgáltatást. Ezúttal nem vettem igénybe extrákat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem titok nekem Bunny a kedvencem. Nála nincs kamu kép. Azt kapod amit látsz sőt annál is többet. Igazi barátnő feeling, de egy olyan barátnőé akivel kiélheted minden fantáziádat. Nagyon jó visszajönni hozzá és az sem titok, hogy még fogok is. Szuper a csaj, szuper az élmény! Ha lehetne egy olyan fokozatot adni akkor azt adnám hogy "Mennyei.."

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

(2020-08-20) : Majd édes hangon megszólalt, most ő szeretne a farkammal foglalkozni. Az ágyon négykézlábon elhelyezkedve, miközben én előtte álltam finoman szájába vette a farkamat, és fantasztikus franciába kezdett. Szopta, nyalta a farkamat, a makkot is finoman nyalogatva, időnként majdnem tövig befogadva kényeztetett. Majd pózt váltott, hanyatt feküdt az ágyon,

felejthetetlen: 6db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 6db
(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-01-20) : Utána még egy isteni franciát kaptam a végére, a gyerekek a szájában végezték. Fantasztikus élmény volt ismét vele lenni. Ez a lány megunhatatlan!

(2019-11-25) : gumit húzott nyomban a péniszemre majd mondta, hogy nyuszi hopp és már fordított lovagló pózban kezdett vágtába a farkamon eközben Én mellmániásként előre nyúlva a melleit markolásztam. Bunny a finom lovaglást követően lepattant a farkamról

: 8db
(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.

(2020-08-12) : Itt picit bajban vagyok, teljesen nem tudom leirni a sorrendet, mert annyira kezdeményező és akciódús volt :)\r\nÁgy mellett rögtön neki esett a farkamnak, nem kényeskedik, sőt, inkább arra...