2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Amelia5 szexpartner

szexpartner

Amelia5-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-22 11:50:54

KeKa
Nagytudású
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amelia5 reagálása

Kedves KeKa!

Köszönöm szépen az érzékletesen megírt beszámolót! Mindig értékelem a szép szavakat és az építő jellegű kritikát! Mint ahogy ki is írtam az adatlapomon, igyekszem mindenkit visszacsörgetni telefonon, de elképzelhető, hogy emberi létem miatt ez esetenként elmarad, emiatt elnézést kérek, módosítottam is az adatlapom szövegén emiatt.

A 25 perc késés az én hibám, így volt. Nem csak az az oldala létezik az életemnek, ami itt megismerhető számotokra és néha ezek sajnos keresztezik egymást. Vagyunk így ezzel páran.. Nem szeretem a magyarázkodást, de ha ennyire fontos az ok: előre nem sejtett telefonhívásba
keveredtem, így neked telózni sem tudtam közben. Részletezhettem volna jobban, de nem gondoltam, hogy el kell számolnom a bocsánatkérésen túl, viszont az tény, hogy valamilyen kárpótlást felajánlhattam volna… Ha legközelebb jössz, esetleg ezen segíthetünk 🙂

Kilépő szőnyeg: otthon kényelmes, de amíg a padlót minden vendég után fertőtlenítőszeres vízzel megfelelően le tudom takarítani, addig a kilépőt sajnos nem tudom cserélgetni. Ez számomra nem csak a koronavírus miatt fontos.

A VTR-es bejelentkezés teljesen kiment a fejemből, sajnálom és elnézést kérek érte. Viszont ha véletlen nem jut eszembe, szólj, Kedves, és biztosan nem marad el semmi..

Egyebekben, ha bármi probléma adódik, kérlek a helyszínen jelezzétek, én hiszek abban, hogy meg lehet beszélni a dolgokat.
#sablonosidézet: "A szavak karddá válnak annak a kezében, aki jól bánik velük."

Puszi, szép estét, A.

ui.: Továbbiakban tájékoztatok mindenkit, hogy az anatómiai predesztináció miatt, a királyi jogar bevétele az orális apparátusba egyénileg eltérő lehet. Nekem mély volt, Kekának meg hosszú 😉

Amelia5 beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-22

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
3
VTR-en jelentkeztem be, sajnos telefonon nem sikerült elérni, pedig első alkalom előtt szeretek szóban is beszélni a kiszemelt hölggyel, de nem vette fel többszöri próbálkozás után sem, így maradt a VTR-en való tisztázása a dolgoknak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Címet pontosan adja, parkolás fizetős, de 200 méteren belül megoldható, BKV olyan 5 perc távolságra.
Helyszín
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Egyszobás lakás egy újépítésű társasházban, megfelel a célnak, kicsi, de épp elég.
Ruhákat kis székre tettem. A fürdőből amit hiányoltam az a kilépő-szőnyeg illetve törülközőnek valami akasztó a közelben (bár ezt lehet, hogy cska én nem láttam), ennek a kettőnek az összjátáka láthatóan az előző látogatót is a padló összevízezésére kényszerítette, ezen én sem javítottam. :)
Az ágy rendben volt, megtette, amit kell. :)
Amelia5 külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Csinos, fiatal lány, sok szeplővel testen is, amolyan szomszédlány típus, megfordulnék utána az utcán.:)
Arca is szép, 4 csillagot adnék arra is. :)

Action
Mélytorkos francia:
3
Aktus:
4
Csók:
5
Ujjazni:
3
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
3
Sajnos a bejutás elég problémás volt, a megadott időpontban nem vette fel a telefont, majd 25 perc után - mialatt a telefon/SMS/Viber/VTR minden tagján próbáltam őt elérni többször is - visszajelzett, hogy elnézést, most már mehetek, ha még ott vagyok. Még éppen ott voltam, mentem.
A lakásba bejutva puszikkal fogadott, és gyors csevegés után rögtön a fürdő fele terelt.
Fürdés és szájöblítés után állva kezdtünk csókolózni, majd elkezdtek lekerülni rólunk a ruhadarabok/törülköző, majd Amelie térdre ereszkedett és szájába vett. Kellemesen csinálja, versenyre kel a látvánnyal az érzés, bár nem veszi be igazán, inkább csak mély, de nem torok az a mélytorok. Megelőzendő a gyors eldurranást a hátára fektettem, és most én kényeztettem nyelvvel-ujjal, aminek hatására közepesen idő után eljutott a csúcsra (Vagy nem, ugyebár, de hálásak vagyunk az illúziókért. :) )
Ezután ismét ő vett a szájába engem, majd rövid idő után így i s lett végem, miközben csak a farkam legvégét tartotta a szájában. Ezután rögtön el is távozott a szépreményű (de balsorsukat már sejtő) utód-jelöltjeimmel, amíg én felderítettem a terepet törlési lehetőségek után kutatva.
Visszatérvén mellém feküdt és egy tartalmas beszélgetésbe merültünk, kitárgyaltunk a "könyvtárát", tanulmányait. Okos leányzó, jól lehet beszélgetni vele, jól telt az idő.
A második menetet franciával kezdtük, majd nyeregbe pattanva folytatta, majd négykázlábra állítottam és úgy gyönyörködtem benne,mielőtt visszatértünk volna a nyereghez és kérésémre beleguggolva mozgott fel és le, amivel maximális hatékonysággal végzett ki újra. :)
Ezután öltöztem és csókot váltva távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Az extrákat VTR-en tisztáztuk, megérkezéskor az asztalra helyeztem a csokrot.
A fél órás késés után kereken egy órával távoztam, mikor finoman jelezte, hogy letelt az idő. A VTR-es bejelentkezés esetére ígért 15 perc plusz idő nem került szóba.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A csúszás és a plusz 15 perc elmaradása nem tetszett, a leányzót és szolgáltatást jónak értékelem, bár a franciától kissé többet vártam volna.
Aki szereti a fiatal, aranyos lányokat (hát ki nem?), annak ezek figyelembevételével ajánlom. :)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amelia5 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-02 15:12:03
Korrekt, intelligens reagálás, én mindig nagyra értékelem az ilyet a lányok részéről. Nem tudom kekat ez mennyire vigasztalja, de az biztos, hogy nekem így sokkal szebb/szimpatikusabb az összkép.

2020-08-02 10:54:13
OrangeLabel, eszerint jártál Ameliánál?

2020-08-02 06:04:19
Amelia nem szelhamos. O is ember, akivel tortenhetnek elore nem lathato dolgok is. Szerintem korrekt mindket fel visszaemlekezese. A kollega kitartasa peldas, akarcsak Amelia reagalasa es felajanlasa a karpotlasra legkozelebbi alkalommal.. ha esetleg a kollega nem tart ra igenyt, akkor szivesen atveszem en a karteriteset! Majd elmeselem...:-)))

forrego
Lelkes irogató
2020-07-23 11:11:27
Nem részrehajló, kritikus írás. Nekem picit más tapasztalataim voltak, de így kerek a világ...

forrego
Lelkes irogató
2020-07-23 11:05:12
Nekem is volt a hölgyhöz szerencsém. Bevallom a 15 perc kedvezmény nem is foglalkoztatott. Lehet, hogy érdemes a randi előtt megerősíteni az ilyesmit. Nekem érdemi, pontatlansággal kapcsolatos problémám nem volt. Szerintem így jött ki a nap. Nagyon sokat beszélgettünk és meg is csúsztunk időben. Lehet, hogy miattam volt? :)
Nem mellesleg nagyon aranyos lány...

FunkciókAmelia5 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-05-02) : Elém térdelt és franciázott, de valami olyan átéléssel, hogy tuti ő is élvezte. Egyre fokozva a tempót, majd ráérezve, hogy mikor érkeznék el a csúcsra, alábbhagyott a dologgal, felállt, csókolt, de a kezével nem engedett el!

felejthetetlen: 2db
(2020-04-30) : Amelie lecsúszott és elkezdte guggolva a kényeztetést, majd jött a csere egy adott intervallumon belül. Akkor lett nagyon szép látvány, amikor a cserénél valamelyikük nemjött fel csókra és amikor lenéztem, két forró száj kényeztette a rudamat.

(2019-06-02) : én Amit kényeztetetem, a többiek meg akit épp akarnak. Csókokat váltottunk, végigpuszilgattam a formás testét. A testalkatán domborműként hat a feszes kerek cici, így annak kényeztetésével sokat voltam kénytelen foglalkozni.

nagyon jó: 5db
(2020-08-04) : Megérkezés után bemutatkozás, beszélgettünk és megfürödtem. Első menetben igazi barátnő feelinges csókok kölcsönös natúr francia és, szex. Szuper volt. Picit mintha tényleg élvezte volna... Pihenés közben jót beszélgettünk elsősorban róla és a tanulmányiról. Nagyon okos csaj. Második menetben kezdés újra francia, majd szex több pózban. Majd a végén a szájával fejezte be! Fürdés és léptem is....

(2020-08-02) : Már megy a simi is egy ideje, amikor vendéglátóm kaján vigyorral és kacsintással szemembe néz, majd lassan, kezeit oldalamon végig eresztve térdre rogy, és kardnyelővé avanzsál. Finoman cumizik, több technikát is felvonultatva; érzek szívást a makkomon, majd körbe tekeri nyelvét rajta,

(2020-06-05) : Gyors fürdés, utána csókolózás felváltva, majd már térdre is ereszkedtek, és felváltva szoptak. Érdekes volt érezni, hogy mennyire más mind a csók, mint a szopás technikájuk a lányoknak, nem volt ezzel gond, tényleg izgalmas és változatos volt. Utána az ágyra fel, doggy style mindketten pucsítottak én pedig hol ide hol oda tettem amit tenni kell.

: 3db
(2020-08-31) : Úgy tűnt, hogy tetszett neki, ezért hamarosan levettem a bugyiját is és a punciját kezdtem nyalni. Szerintem ez is kellemes volt neki, de orgazmusig nem tudtam eljuttatni (talán majd legközelebb). Kis idő múlva felült, ekkor cseréltünk és szopni kezdett, amit nagyon jól csinált, simán elsültem volna, ha nem kérdi meg, hogy húzzon-e gumit, amire nyilván igent mondtam

(2019-05-30) : Hosszasan csókolóztunk, mígnem lefelé vette az irányt. Kimondottan kellemesen szopogatott, sok nyállal, a látványra is játszva, többször kacér tekintetével a szemembe nézve. Így kényeztetett egy darabig, majd javaslatomra 69-be fordultunk.

(2019-05-12) : Finoman nyalogatta, a zacskót sem felejtve, néha, majd egyre gyakrabban eltüntetve szájában a legbecsesebb testrészem. Kértem, hogy forduljunk 69-be, hogy egy szusszanásnyi kis időt nyerjek, de nem sokat segített.