93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Szyszyke erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Szyszyke-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-21 22:36:25

árrpi
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szyszyke reagálása

Kedvesem !
Köszönöm az istennői beszámolót és köszönöm hogy újra meglatogattál !
Mindig örülök mikor meglátom az uzenetet amikor bejelentkezel :)
Talán azért mert annyira összhangban tudunk együtt eltölteni másfél órát ( ami néha kevésnek bizonyul) !
Minden tökéletesen működik , bár az igazságot megvallva kissé csalafinta vagy :) mert a masszázs időt nem igazán bírod ki és olyan poziturat veszel fel amiben lehetetlen a masszirozas :) nyilván ez amiatt van mert alig varod az erotikus tartalmat :)
Köszönöm hogy vagy és köszönöm Neked az erotikus pillanatokat hisz mesterien tudsz bánni egy nővel !
Ezért is könnyű veled szárnyalni :)
Sokszor Puszillak és várlak vissza egy újabb kis játékra !
❤️😘

Szyszyke beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Még előző este egyeztettem VTR-en, szerencsém volt, Szyszynek is megfelelt  az általam javasolt időpont. Másfél órás programra neveztem be.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedéssel mentem. Mondanám, hogy a Corvin metróállomástól néhány perc séta, de a metrófelújítás miatt a Corvinnál most nem állt meg a metró, de mivel nem voltam késésben, így az is belefért, hogy egy állomással előbb, a Kálvin téren szálltam le, szűk 20 perces séta után így is ott voltam. A parkolás fizetős, és bizony szerencse kell hozzá, hogy találj a közelben szabad helyet. Bár nem először voltam Szyszynél, de a kapukódot már elfelejtettem, így a bejárat előtt telóztam az infóért.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régebbi építésű társasházban van a lakás. A háztömbre talán ráférne egy kis "csinosítás", Szyszy kuckója viszont hangulatos. A tetthely ágyas, sok-sok gyertya, a fürdőszoba kádas többféle tusfürdővel.
Szyszyke külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mivel visszajáró vendége vagyok Szyszynek, így meglepetés nem érhetett. Mivel szerencsére semmit sem változott, most is csak ugyanazt tudom mondani. Gyönyörű kék szemek, eredeti cicik, és elképesztően formás, markolászni való popsi! Kétrészes szexi fehérneműben fogadott.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
A viszontlátás örömére beszélgettünk a közeli múltról, majd irány a fürdő, onnan visszatérve hasra feküdtem, hogy kezdetét vegye az olajos masszázs. A lábfejemtől indult fölfelé, kellemes érintései voltak, nagyon jólesett, bár végig beszélgettünk, így nem emlékszem minden mozzanatra, az biztos, hogy amikor a hátsómhoz ért és finoman "benyúlkált", kicsit kitekert pozícióba kerültem, így abban állapodtunk meg, hogy deréktól fölfelé már nem fontos a masszázs, szóval megfordulhattam... :-)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
3
...és máris kezdetét vette Szyszy csodás csúszkája: beolajozta a farkincámat, és nekiállt a melleivel kényeztetni, de hirtelen eszébe jutott, hogy én valamit nagyon szeretek... Igen, kitalálta, egy kis szerepcsere jó lenne, mint a múltkor, szeretném egy kicsit én is masszírozni. :-) Először hasra feküdt, hogy hátulról is megcsodálhassam, most én kezdtem el kenegetni lábfejtől fölfelé, nem tudom miért, de gyorsan eljutottam a formás combikához és csodás popsihoz, jó alapos "gyúrást" végeztem, majd jött az én csúszkám: az olajos popóján csúszkáltam egészen a háta közepéig, az érzés most is leírhatatlan volt. Eztán Szyszy megfordult, hogy a masszázs-csúszka munkát szemből is folytathassam, néhány csók kíséretébena farkam a combján csúszkált, a cicik sem maradtak ki, finom csókokkal árasztottam el őket, az sem érdekelt, hogy olajosak voltak az ikrek. :-) Utána folytattam a csúszkát, nem is tudom mennyi időn keresztül kényeztettem a farkincámmal Szyszy melleit, az idő mindenesetre rohant, így most már Szyszy is aktivizálni szerette volna magát, de én még kértem pár percet, hiszen eszembe jutott, a csupasz puncival ezúttal még semmit sem foglalkoztam. Nem mertem ígérni, hogy pár perc alatt sokra viszem, de Szyszy bízott bennem, így megkaptam az engedélyt, rövid csikló-simi után intenzív nyelvmunkába kezdtem, aminek gyorsan meg is lett az eredménye, ha jól éreztem, sikerült a csúcsra juttatnom. Rövid hálálkodás után eljött az idő, hogy Szyszy is érvényesítse tehetségét, hanyatt feküdtem, majd finom puszikkal kényeztette a velem egykorút, aztán a nyelve hegyével ingerelt, végül becuppantotta, perceken keresztül élvezhettem csodás francia-tudását, utólag kérdezte is Szyszy, hányszor voltam csúcsközeli állapotban, nos, megszámlálhatatlanul. :-) És én még fokoztam a fokozhatatlant, megkértem, egy kicsit a zacsimat is kényeztesse, nem kellett könyörögnöm, azonnal becuppantotta golyóstól, majd nyalogatta, csókolgatta, végül ismét a farkamat vette a szájába, és most aztán tényleg nem volt megállás, hatalmasat élveztem, az utódok a szájába érkeztek, majd egy részét a visszacsorgatta, igazi happy finish volt.
Elszámolás
Az elején az asztalra helyezve, pesti átlag.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nem véletlenül mentem vissza Szyszyhez, a korábbi alkalmak is szuperül sikerültek, és most is fantasztikusan éreztem magam AZ OTT TÖLTÖTT IDŐ ALATT. Most is a jól bevált koreográfiánál maradtam: a másfél óra ellenére csak egyszeri élvezés, extra NFVSZ befejezéssel.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szyszyke erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókSzyszyke legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-01-17) : Lágyan, simogatósan csinálta, ahogy szeretem, lábtól felfelé haladt, azt hiszem, krémet használt, bár nem vagyok teljesen biztos benne, természetesen a popóm se maradt ki, majd a hátam következett.

(2019-12-03) : Kis állva csókolózás után ledőltünk, olajat vett elő, bekente a ciciket a segítségemmel, és volt egy jó kis csuszka. Jártak a mellkasomon a fütyesznél a cicik.

(2019-10-21) : A masszázs ugye forditott sorrendben van, mivel az 1 órás VTR + 20 perc bónuszt kapsz,igyhát előbb volt egy kényeztetés majd csak a szünetben volt a masszázs.Ez kellemes de profi, jól átgyúrva a hátamat a könyökét is használva,az igazi viszont a kétszeri kényeztetés ami a fullos programban elérhető sőt ajánlott is ezt kérni.

felejthetetlen: 25db
(2020-10-26) : Szyszyke jobb oldalamon térdelt a hátamat vállamat masszírozta a nyakszirtemnél a csomókat eldolgozta.Cindy az alsó végtagjam mellé helyezkedett a combomat lábamat vette kezelésbe.Masszázs közben a lányok beszélgettek egymással számomra érdekes volt sokat megtudtam róluk amit eddig nem tudtam.Mindent együttvéve kellemes volt ahogy a két lány érintését éreztem a bőrömön ami nem mindennap fordul elő.

(2020-07-09) : Szyszyke beolajozta formás kebleit és töbször végig siklott rajtam formás testével,mikor az arcunk összért szájpuszit váltottunk.Majd lejjebb csúszott és a cicije közt kényeztette a velem egykórút ettől a kis ciciszextől nagyon felhúzott.

(2020-04-06) : A nyakam alatti részen most nem talált csomókat,meg is jegyezte,hogy máskor több szokott lenni azon a részen.Végül mégegyszer mindenhol egy simogatós lágy masszázst kaptam.

nagyon jó: 28db
(2020-07-08) : a fel és levezetés között is végig beszélgettünk, a masszírozás inkább csak mellékesen történt. De a derekam köszöni, hogy ő is kapott figyelm

(2020-05-19) : Egy gyors tisztálkodás után a masszázs program következett.Közepes erősségű masszázst kértem. Szöszi alaposan végiggyúrta a lábaimat,majd a karom,vállam,nyakam,fejem következett.A masszázs során az olajat finoman belemasszírozta a bőrömbe,a felesleget pedig gondosan letörölte. Majd egy csodás csúszkamasszázs következett.Csodás kebleivel a hátamon szánkázott le-fel-keresztbe,nagyon kellemes érzés volt.

(2020-03-21) : Szép fokozatosan kezdtem eltűnni a szájában,időnként egészen " mélytorkos szerűen ".Először finoman kényeztetett,majd erőteljesebben folytatta a kényeztetést,gyorsított.Majd végkifejletként az utódok Szöszi mellei között landoltak.......és szép lassan szétfolytak....

: 14db
(2020-05-27) : A masszázs, amiben részesített, nagyon kellemes, érezhetően tanulta és folyamatosan képzi magát ebben az irányban. A kezelést olajjal végezte, ami testem minden pontját érintette, és nagyon üditőleg hatott.

(2019-12-19) : Svédmasszázs fogásait gyakorolta rajtam, aminek az erőssége tökéletesen megfelelt. Mondani sem kellett neki mikor mi fáj, kitapogatta magátòl.

(2019-12-12) : Lábamtól haladt fölfelé mindenem tökéletesen megmasszírozott. Utána hátamat vette kezelésbe. Masszázs közben nagyon jól elbeszélgettünk, minden témát éríntve. Miután vegzett a hatammal és többi testrészemmel kérte forduljak meg