93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Alexandra erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Alexandra-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-21 20:30:25

sztbali
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexandra reagálása

Drága Bali!

Szeretném megköszönni kis élménybeszámolódat.

Nem gondolnám, hogy „beszóltam” volna, a „szürke szamár a ködben” csak egy hasonlat volt, hogy régen láttalak, találkoztunk, illetve a hangnem is tükrözhette, hogy jó újra hallani a hangod a telefonban, én ezt egyáltalán nem venném nehezményezésnek, a visszajáró vendégeim örömmel veszik ha hiányolják őket, mert tudják, hogy kedvesek számomra, ahogy Te is :)

Örülök, hogy maga a masszázs alatt jól elvoltunk, mint a befőtt, jó érzés volt a régi szép emlékeket felidézni és emellett simán élvezni egymás társaságát, bár tény és való, hogy egyikünk se volt topp formában de részemről mindent megtettem, hogy a feszültséget oldjam Benned, legalább fizikailag összejött szerintem :)

Az élvezkedő résznél említést tettél, hogy megugrottam néhányszor amikor „toltad befele az ujjad”.
Idáig ez nem volt jellemző Rád, mert olyan ügyesen használtad a kis ujjacskáidat, hogy mindig kellemes örömöket tudtál vele okozni és azokat a finom mozdulatokat bármikor szívesen veszem tőled ennyire már igazán megismerhettél volna hisz semmi jónak nem vagyok az elrontója :)

Amikor ezt telefonon megbeszéltük, bocsánatot kértél emiatt a nagyközönség felé is legyünk korrektek azért húztam el magam, mert fájdalom volt a „kis barlangban” amit nem tudok elviselni ahogy sok érzékeny nő sem akkor lett volna kerek a történet ha ezt is megírod a beszámolóhoz való hozzászólásokban, mert így csak az érem egyik oldalát látták-olvasták az urak.

Lehet nem volt mindenki a legjobb formájában illetve nem voltál költői hangulatodban, pedig szeretem az írásaidat de sajnos most nem voltál hiteles írói hangulatban néha megesik az ilyen még a legjobbakkal is :)

Bízom benne, hogy lesz még alkalmunk ezeket a kisebb malőröket kölcsönösen kiküszöbölni addig is sok puszit küldök Neked :)

Alexandra beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, bár egy enyhe odaszólással köszöntött a telefonban. Nem szólt be, de egy kicsit nehezményezte, hogy elhanyagoltam őt a közelmúltban. Kicsit hosszasan és lépésről lépésre egyeztettünk.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A kitérő egy forgalmas csomópont, mert sok villamos és busz is megáll itt. Legutóbb is itt találkoztunk. Parkolás megoldható, mert lehet találni szabad helyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ugyanaz a lakás mint legutóbb. 2 szoba és a nappali amerikai konyhával. A fürdőben egy ultramodern zuhanykanin, amit nem szabad kihasználni. A kabin mellett egy mini dm, mert kb. 20 fajta tusfürdő van ott és a mosdó feletti polcon 4 féle szájvíz kis poharakkal. A szobában ágy van, ami elég kényelmes és a higiénia is magas szinten van.
Alexandra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Alexa a legmagasabb lány az oldalon és mivel nálam is magasabb egy kicsivel, ezért minden találka igazán különleges vele. Kisebb méretű cicik lapos has és feszes popsi jellemzi őt. Néhány merészebb képet is látni róla, amiket én nagyon kedvelek. Ha jól emlékszem akkor feketeneműben fogadott.

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Relaxmasszázs:
5
Időráfordítás:
5
Svédmasszázs:
5
Egyéni igények:
5
Talpmasszázs:
5
Szakszerűség:
5
Mikor megérkeztem, akkor gyorsan üdvözöltük egymást és bevezetett a szobába. Itt elkezdtem vetkőzni és csevegtünk az elmúlt időről s felelevenítettünk néhány emléket. Elvonultam fürdeni és miután ez megtörtént, akkor Alexa egy félpercre kiugrott a fürdőbe (meztelenül) egy kis fertőtlenítés erejéig.Miután visszatért hozzákezdtünk a masszázshoz. Igazából már nem rémlik, hogy melyik típusú masszázs szert használta, mert csak rá tudtam figyelni. Talpmasszázs volt az első rész. Rendesen átgyúrta először a bal majd a jobb talpamat.Simító mozdulatokkal dolgozta meg a lábaimat és a derekamat is. Lassan haladt feljebb és a hátamat is elkezdte megdolgozni. Alapos technikája van, mert nem hagyott ki egyetlen apró részletet sem. A bal karommal folytatta és a jobb karom átdolgozásával fejeződött be a masszázs első része.
Jött a csúszka ami igazából, nem tartott túl sokáig de én élveztem ezt a részt. Először fordultam a hátamra és utána Alexa bekente a felsőtestem majd a sajátját is. Csúszkált egy picit velem szembe majd lecsúszott a velem egykorúhoz. Jött a kényeztetés.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Egyik lábát átvetette a testem felett és így kialakult a 69-es pozíció. Így kezdtük elegymása kényeztetését. Lassú majd egy tempósabb franciát alkalmazott és én közbe nyalakodtam és próbáltam ujjazni, de valami nagyon nem klappolt, mert amikor az ujjaim toltam befelé akkor mindig megugrott, ezért pár próbálkozás után felhagytam a további próbálkozásokkal. Maradt a nyelvem és a szeméremdomb körüli simítások. Egy idő után pozíciót váltottunk és ő mellém fekve folytatta franciát és néha megsimogattam az arcát. Egyre magasabb kéj érzetet keltettem bennem és az előre megbeszéltek alapján lenyelte az utódokat. Megtörölgetett egy picit és csevegtünk majd jöhetett egy újabb tusolás.
Még csevegtünk pár szakmai dologról és elkezdtem öltözködni. mikor minden ruhám megvolt akkor rendeztem a csokrot a cipőmet visszahúztam és mivel a csók nála nem engedélyezett, ezért egy-két búcsúpuszi után a maszkomon keresztüli szájrapuszi aszolválható volt végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az új átlag feletti a csokor. Sokaknak meggondolandó, hogy meglátogatják-e Alexát vagy sem. Az extrák kedvezőek, mert egy Bethlen egyenlő egy extrával. Nekem megérte, mert maga Alexa személye nekem sokkal többet ér.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó élmény volt ismét találkozni Alexával, de az is igaz, hogy nem ez volt a legjobb randink, de én nem vagyok elégedetlen. Most így sikerült.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexandra erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

az_alfonz
Becsben tartott
2020-07-27 20:48:02
Határeset, de végül jó lett. Van ilyen, hogy a randi még a megszokott helyen sem 100%-os. Alexa keigészítésével lett teljes a kép.

Alexxandra
V.I.P. SZTÁR hirdető
2020-07-27 17:57:43
Kedves Phil,és Zorba szerintem a beszámolómat kellene kivesézni,nem pedig,hogy ki a legmagasabb az oldalon a lányok között:D
Sok puszi:)

2020-07-24 13:01:18
Megragadták az urak a beszámoló lényegét. Látom... Kicsit technikai lett az egész, mintha a randi hangulata teljesen lemaradt volna.

2020-07-24 09:49:20
Szia Phil, a kereső szerint van Alexától magasabb lány.

2020-07-23 22:13:28
Nem verseny, ugyhogy batran kerdezem, biztos Alexa a legmagasabb lany az oldalon?

FunkciókAlexandra legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-01-07) : Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam.

(2018-05-22) : Most kértem, hogy lábamon ne időzzön, annál inkább vállamon és karomon. Szépen megdolgozta a hátam és környezetét aztán a fájósabb részeket. Mondhatom hatékonyan tette.

(2016-10-14) : A kényeztetést a félmagas ágyon szoktuk csinálni, kicsit hosszába, keresztbe hozzám bújik és szép lassan nekilát a cerka kezelésének. Ehhez dupla párnát szoktam kérni, hogy jobban lássak.

felejthetetlen: 13db
(2020-10-25) : Néhány mozdulat igazán intenzív volt, mert érzékeny területre koncentrálódott. Haladt lefelé és itt már kellemesebb volt. Ekkor meséltem neki egy másik történetet, ami szintén érdekelte őt és sokszor megjegyezte, hogy micsoda szappanopera jellegű az a fél évtizedet is felölelő történetem. A masszázs a végéhez közeledett, ahogy én történetem is és nagyjából egy időben fejeztük be a dolgot.

(2019-11-05) : Jó a szája. Francia masszázs kényezteti a farkam. Majd elkísér Alexandra kezei alá. Masszázspadra fel. Kétoldalról kapom a kényeztetést.

(2019-09-11) : Kezei serényen dolgoznak a hátamon. Alexa kiválóan köti össze a mozdulatait és a beszélgetés fonalát. Egyszerre szórakoztatja a testem és a lelkem.:) Valahol eljött az a pont,ahol a szavai átfordulnak incselkedő hangnembe, és a mozdulatai is. Érzem a kezeit a combjaim között, átsuhan az érintés a farkamra.

nagyon jó: 31db
(2019-10-23) : A masszázs a lábaim fáradtságát megszüntette. Alexa tanulta a masszázst, több tanfolyamot elvégzett és ami a legfontosabb szakszerűen, számomra jólesően és közben viccelődve jó hangulatban velem beszélgetve masszírozott

(2019-09-27) : Éreztem, hogy van benne erő, de nem mondanám, hogy egy kész kínszenvedés volt a masszázs. Rendesen megdolgozta a lábaim után a hátamat és vállaimat és a karom is kapott fogásokat amikor fordulhattam.

(2018-06-26) : Ágyon én már háton, es ő pedig lentebb húzódva ült, szép látványt nyújtva, majd szintén egy olajjal nagyon gyengéden elkezdte a célirányos “masszázst” néha ekkor is valtottunk pár szót, de maximálisan Ő-rá figyelt, néha a szemebe nézett rajta keresztül ami nagyon izgató volt

: 86db
(2020-07-20) : A lábaktól egész a kezem végéig, teljesen át nyomkodott, masszírozott. Ne sajnálta a masszázs olajat. Ami a leges leg jobb volt az a vádli, illetve a hátam. Mind a két helyen nagyon le vannak tapadva az izmaim is és jó volt, hogy kicsit át nyomkodta. Lelkesen, teljes figyelemmel dolgozik, folyamatosan keni az olajat, véletlenül se legyen fájdalmas.

(2020-02-21) : Azután egy elég hosszú kényeztetés indult, melyet halk sóhajokkal kísért és ebből tudtam, hogy jó úton járok. Mivel kicsit habzsolásba ment át a ritmusom, ujjazással karöltve, így néha rám szólt, hogy így vagy úgy vagy lassabban, aztán szépen elérkeztünk a végkifejletthez.

(2019-09-22) : Ez már profi masszázs volt a javából, mindent testrészemet alaposan kezelt Alexa, bár gyakran kellett fegyelmeznie. Ugyanis egy ilyen felvezetést követően ki állja meg fabábuként, hogy egy gyönyörű nő meztelenül járkál körülötte érintési távolságon belül.