2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Noémi szexpartner

szexpartner

Noémi-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-20 12:33:54

Penumba2
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Noémi beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Pár nappal a találkozó előtt hívtam telefon m. Tájékoztatott hogy több napra előre nem foglal időpontot , úgyhogy aznap hívjam. A randi előtt hívtam , és mehettem is aznap.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem , rögtön a ház előtt volt parkoló hely , tömegközlekedés is van.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egy klasszik panellakás , a barátnőjével rendel,de nem találkoztam vele, minden ok volt.
Noémi külseje
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Magas nő, szép vékony , jó nagy mellek, arckitakarastól nem kell tartani , vannak tetkói is de engem nem izgatott.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
4
Először vette igénybe ilyen szolgáltatást úgyhogy tök zavarban voltam, de ő kedves és nyugott volt úgyhogy , ez engem is megnyugtatott. Elmentem életem leggyorsabb zuhanyára. Visszatértem házakra feküdtem és rámmászott, huh nagyon jó volt. Franciazott , jól csinálta , kérdezte a gumit mondtam hogy mehet a menet . Meglovagolt, nagyon jó volt aztán kutyus és végén is lett. (Kb5perc volt). Kaptam egy masszirozást , dumaltunk közbe kicsit és léptem is. Nem barátnős de egyáltalán nem futoszallag odafigyel rád. Nagyon jó volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Borítékba odaadtam az elején .

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Teljesen korrekt volt, sajnos csak egy fel órára tudtam menni. De így is nagyon jó volt.
Webmesteri megjegyzés
Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Noémi szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókNoémi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-05-11) : Isteni natúr franciájával bűbájosan felszopott, remek technikával és az előttem már többek által említett varázslatos technikával. Egy kájúrnak éreztem magam,

(2015-03-15) : Az első körben franciás kényeztetést kaptam és akartam is, nagyon jól el találta a száj és a kéz technikának együttes használatát,miközben a farkam kényeztette

felejthetetlen: 16db
(2019-12-20) : Fantasztikus technikája van, komolyan kell figyelni nehogy idő előtt lövöldözés legyen, viszont itt sem a kivégzős stílus dominál benne, úgy csinálja ahogy neked a legjobb -türelmes.

(2018-01-01) : a pajszert is kezdte éleszteni,huh de jó volt megint.Aztán leheveredtem az ágyra,és kezdésnek kaptam egy isteni franciát,bár már túl sokat nem kellett dolgozni az állóképességemen.:

(2016-12-29) : Nagyon finom a franciája. Nem túl gyors és nem is lassú. A kezét is csak annyira használja amennyire kell. Kértem a kölcsönös franciát. Puncija nagyon szép szinte kislányos, pedig nem 18 éves. J

nagyon jó: 38db
(2020-08-28) : Ő is el el kalandozott a velem egykorúhoz. Közben leheveredtünk az ágyra és kaptam egy bevezető franciát, majd én kalandoztam testének simogatása közben le a kelyhéhez. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy itt addig maradjak, amíg neki nem lesz megfelelően jó a tevékenységem.

(2019-12-28) : Kertem, h forduljon hasra, elsore kutyusba fordult, ami brutalis latvany, a kerekpopsi, noies csipo, sexy vall...huuu, meg is dongettem. Visoznt az en kedvencem hatra volt, a hason fekvos, popsit kinyomos, kemenyen megd...os egyuttlet

(2019-07-26) : Alapos tasakgyúrást kaptam, mind kézzel, mind szájjal. Később egy erőteljesebb makk nyalogatás és egy kézzel húzogatós szájbavétel. Gumit kértem és rögtön megoldotta, de szólnom kellett, hogy csak óvatosan, mert tele lövöm a gumit punci nélkül.

: 107db
(2020-07-04) : Nagyon jó technikája van, nem veszi be túlságosan mélyen, de iszonyat izgató amit a szájával művel. Érezte hogy nem bírom ki, hogy ne érjek hozzá, ezért úgy helyezkedett el hogy a punciját is kezelésbe tudjam venni.

(2020-01-14) : Először ő vett kezelésbe. Nagyon finom franciája van. Nagyon finoman csinálja de néha belelendül. Egyáltalán nem pornós de valahogy még sem az a szégyenlős fajta technikával franciázik.

(2019-11-13) : We then tried several positions starting with missionary, then cowgirl, doggy, missionary again and I finished in her mouth. She is very active in most positions but does not like you to go on for too long or too hard

lehetne jobb: 1db
(2015-04-18) : Rövid, csókos ismerkedés után ő került felülre és oldalra, a jobb kezem felé kitolt puncival, nagyon kellemes franciás kényeztetésbe kezdett, én eközben a puncijat simogattam.