2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
134
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Amy szexpartner

szexpartner

Amy-

Nem prémium hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-20 10:58:02

dugattyu11
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amy beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-20

Egyeztetés
SMS és levelezés valamit VTR ami csak létezik minden kommunikációs csatorna.
Megközelítés
Mindig BKV a 7 buszt a 8e javasolnám én. A gépjármű szerelmeseinek sem kell aggódni mindig van parkoló és nem fizetős.
Helyszín
Csak is erre a célra alkalmilag bérelt hatalmas ház rend és tisztaság van, volt mikor én ott jártam.
Amy külseje
Vékony de formás és feszes a teste.A képek elégé visszafogottak de azért a lányeget lehet látni, nincs agyonplasztikázva.

Action
Érkezés kis beszélgetés és részéről némi készülődés / mivel a hard programot kértem /.
Mindet hozott amit megbeszéltünk nyakörvet, bilincset vibrátort.
Minden ott kezdődött, hogy egy pohár tejet megivott előttem, hogy majd mikor már nem bírja tovább torkán tartani a férfiasságom az legyen a jel :-D.
Most leírhatnám, hogy miket műveltünk, hogy miket nem de szerintem ezt megkel élni nem pedig beszélni vagy írogatni ilyenekről.
Aki szereti az igazán kemény és bevállalós pornós filmeket és élményeket ott a helye a hölgynél!!
Itt nincs kegyelem nincs irgalom csak te és a piszkos fantáziád. Az fogtörténi amit te szeretnél és garantálom, hogy nem fogsz csalódni.
Csak néhány kis pillanatot írok, hogy érezd mi minden lehetséges: A kezei hátra bilincselve a vibrátor a punciba én a popsiba a kezem a szájában és egy olyan tekintet a szemébe, hogy na mindent bele ha hagytam, hogy beszéljen akkor is csak biztatott.a hátára fektetem a farkam a popsiba egyik kezem a torkán a másikkal pofoztam vagy a puncit izgattam / természetesen a pofon érőségé azért megvan határozva/.
letérdepeltetem hátra hajtottam a fejét és úgy cumiztattam, hogy felálltam,
Elém térdeltetem a szájával kényeztetett és közben mindenhol játszott magával ahol csak mondtam neki.
Itt te vagy a főnök a rendező és a szereplő is csak a fantáziád szabhat határt mindenek.
Tudom ez most nem lett egy nyálcsorgató minden kéjenc álma beszámoló az biztos.
de ezt tényleg átkel megkel élni.
Elszámolás
ez a durva csomag itt elmondod vagy leírod a hölgynek, hogy mit szeretnél és mond egy összeget.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
majdnem mindet is megér, hogy az és úgy történik ahogyan te akarod! Minden tokéletes volt tisztaságtól elkezdve a kívánságaim, parancsaim szerint történt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Amy szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-08-01 12:42:50
Bátorság kéne hozzá Tozo1 kolléga? :)

2020-08-01 05:04:30
Ki lesz a bátor, aki megírja Amy 100. beszijét???

2020-08-01 05:03:30
A képzeletem nekem megvan, de a besziírásnak pont az a lényege, hogy ne a kitalációnkra, hanem egy vendég valóságára lehessen alapozni és Amyt azon keresztül megismerni. Ez most nekem csalódás!

Electro1
Ismerkedik az oldallal
2020-07-30 11:09:29
Nekem mindent elmond, amire szükségem lehet. Ennyi pont elég.

nowak
Rutinos harcos
2020-07-25 12:45:03
ha nem írod le mi történt, nem adod át, mi történt. a helyesírási hibák pedig végképp elérték az értékelést a részemről. sorry.

FunkciókAmy legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2020-08-06) : Ezek után Amy kezdet nekem franciázni de nem csak úgy lazán hanem durván torokra véve szinte magát kényszerítve jó sok nyálat termelve.Mivel láttam akkor ezzel itt nem lesz gond így én is durván dugni kezdtem a száját torkát minden lökésnél tövig nyomva ameddig csak megy és ment koppanásig néha teljesen rá húzva tartottam a torkában a farkam.Ez nem volt semmi de neki meg se kottyant de én újra a punciját akartam a számba

(2020-06-21) : A hátamon feküdtem és néztem amint oldalt eltünteti a farkam közben néha kinyitja a száját levegőért de valami csodás módon a torkával még masszírozza a farkam, néha olyan habos nyálat öklendezett fel, hogy azt hitem kiszárad teljesen a kis drága és itt nincs megjátszás vagy színészet tényleg majdnem belefullad de olyan nincs, hogy nem menne-le valami tövig koppanásig a torkán!!Teljesen lehet irányítani és figyeli a partnert, hogy mi az ami nagyon jól és mi az ami kevésbe jó neki.Mikor kirajzolódik benne a kép onnantól viszont nincs kegyelem!Elég kreatív és tesz javaslatokat is, hogy hogyan lehet esetleg még jó neked.

(2020-03-10) : Ezek után még jött az én pornós fantáziám. Elmondtam Amynek hogy a filmekben látni lehet hogy a pasi a két lábán áll, a Nő meg fejjel lefelé lóg és úgy szopja a faszit. Egyből rábólintott,próbáljuk ki. Na ezt mi úgy kiviteleztük hogy a fejlelógatósnál nem térdeltem le,hanem álltam,kértem a lábait a vállamra (tudni kell hogy elég rugalmas,hajtogatható) Ekkor a derekánál megfogtam,lábai a vállamon,punci pont előttem,felálltam vele erre Ő szopni kezdett én meg nyalni.

felejthetetlen: 23db
(2020-01-10) : Minden volt jatszott a nyalas spermaval ami vagy 20 cm-re nyult a farkam es az ajkai kozott,,kell meg tobb??Szoval semmi felesleges luke dumat.,ez volt a lenyeg.

(2019-03-31) : Mindent kihozott a szopásból, amit csak lehet. Csinálta lassan, gyorsan, nyalta, szívta, a golyókkal játszott és persze én meg a fejénél vagy a hajánál fogva adtam a tempót. Nem volt semmi ellenállás a torkában, amikor teljesen rászorítottam a fejét a farkamra.

(2019-02-09) : Gyólyó,zsákok nyalása első osztályú.Szemkontakt is van.Köpködte verte a farkam,kombinálta a dolgokat majdnem bexartam olyan jó volt.A végén arcra élvezést kértem.

nagyon jó: 28db
(2020-09-17) : kicsit nagyobb mérettel rendelkezem, de az úgy bukott át a garaton, mintha soha máshol nem lett volna. A torokszorítás meghozta a kedvem, megfogtam a fejlét és alulról alaposan adtam az ütemet. Amikor megjött az a semmi máshoz nem hasonlítható szörcsögős hang, akkor természetesen visszaengedtem magam a szájüregbe, de kisvártatva megint a torkára húzott,

(2020-07-26) : A kölcsönös francia és a francia után rátértünk a kényszerfranciára. Szerintem nem létezik az a póz, vehemencia vagy mélytorok, amit Amy nem csinál meg röhögve. Kúrtam a száját úgy, hogy előttem térdelt, aztán négykézláb szemből, majd ágyon fekve oldalról és végül fölé térdelve szemből.

(2020-02-28) : Jó hozzáállás, tudom ezt vele meg fogom csinálni. Szopás után gumit húzunk meg sikosítunk. A gumi masculan erre sok lány panaszkodott már, de semmi baj nem volt ezzel a gumival, letesztelve popóban is, de előbb szemből a puncijába tolom, mintha tényleg élvezné hogy kap oda egy farkat, ezt csináljuk, majd át popóba, előtte síkosító rá és be szemből. A sikosító a közelben marad néha újra teszek rá miközben dugom a popóját, hasonlót pornófilmben láttam, igaz ott olajcsorgatással. És ki be rakom neki, benyomom tövig a popójába, majd kihúzom és újra betolom, bírja simán a popója.

: 41db
(2020-08-02) : Egy rövid ideig ágyon térdelve hagytam nekik az ismerkedést, de ez nekem nem volt túl kényelmes, úgyhogy az ágy mellé álltam, Amyt közelebb húztam és így már mindketten teljes kényelemben élvezhettük fantasztikus franciáját. Erről makktársak beszámolóiban már sokat olvastam, mennyire élvezetes,

(2020-06-09) : Tudni kell, hogy a VSZ nincs az alapban, de volt annyira rugalmas, megegyeztünk, amennyiben így sikerül, extra. Jó pár percig lehetett így tolni, érzéseim szerint inkább szájba mint torokra, zokszó nélkül tűrte majd éreztem, hogy lassan vége lesz a dalnak, elkezdtem magamnak csinálni, ő megfordult és az arcán landolt a felgyűlt adag.

(2020-03-05) : körbenyalja, leköpi, bekapja tövig, végigszívja, megint leköpi, golyókat is elkapja, megszívja, ismét tövig bekapja, lenttartja, közben a szemembe néz, kiveszi rácsorgatja a nyálát miközben egyre nagyobb elánnal veri és huncutul rám néz...