2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Dóri szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-19 21:55:44

Kadarka001
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm neked!
Sok sok puszi

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-20

Egyeztetés
Elérhető:
3
Itt az oldalon Lattam a hirdeteset, eleg szukos a rendelesi ideje, mert csak hetvegen fogad és Csak akkor hivhato. Elozo heten nem sikerult ezert most probalkoztam. Szombaton hivtam csak kesobbi idopontban tudott fogadni ezert masnapra kertem az a biztosabb, Nagyon rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Bkv val mentem, keletitol kis seta vagy a reiner frigyes parknal leszalni és itteni ujepitesu lakopark. A haz elott lehet pakolni vagy esetleg a recsei centernel.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tobb szobas lakas, van masik holgyemeny is, de ez csak onnan derult ki hogy rakerdeztem. Nagy nappalis eloszoba onnan nyilnak a szobak és a furdo. Furdo tiszta kadas zuhanyzos, sok tusfurdo, szajviz poharakkal, fogkrem, fogkefek. Szobaban nagy agy, tukkorrel, van masszázságyi ha van aki azon akar lazitani.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon csinos holgyemeny és kis mosolygos ami elcsavarja a fejet. Nagyon formas alakja van, egy feher furdokontosben vagy miben fogadott (bocs nem vagyok en ruha szakembör).

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Kis kozultacio utan furdo visit és vissza a frontvonalba. Szobaba visszaerve mar jott is utana és le is kerult a textil és mintha csak regen nem lattuk volna egymast csokba burkoloztunk. Nagyon finoman, erzekien csokol kozben simi Mindenfele en a feneket, nagyat, melleit o meg Mar a hancurrudat is felmerte erzeki kezmozdulataival. Aztan javasolta irány a vizszint kenyelmi verzio, nem mondtam nemet csok és mar El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell. Nem Kellett sok a vegere gyorsan gumisvedelemert kialtottam. Fel is helyezte szakszeruen kerdezte hogy szeretnem mondtam kicsit lusta vagyok az esorevalo tekintettel 😛. És mar ult is ram 🏇. Kozbe csokok szep lassan indult a galopp fokozatosam novel e a sebesseget egyre intezzivebben és a hangbol hatasara o is elvezte amitöl en meg jobban beindultam.kozben a tukorben kesheted az esemenyeket. Mar szinte faradtam gyorsan valtottunk kutyusba, hat ez se semmi Nagyon jo volt nagyon elvezetes latvány + a hangok hogy sikeres vagyok az offenzivaban. Tobb se kellett tele lett a vedofelszereles. Huu hat eszmeletlen jo volt és meg elmondas szerint o is Eljutott ahova mindanyian akarunk, ez azert volt jol eso erzes, mert nem sok visszajelzest (semilyet) szoktunk ferfitarsaink kapni ebben a ride világban. Kis pihi beszelgetunk a cudar eletrol, Dóri Nagyon tapasztalt sok minden közös dologol beszeltunk tenyleg Nagyon jol elcseveresztunk szinte már repult az Ido. Akkor meg egy kis ero gyujtes mert meg egy masodik round belefér és mar kezelesbe is vette a szerszamot a kello kemenyedes érdekesen. Nagyon jo volt szinte Mar a holdon jártam kertem is a vedekezest és missziben boldogitottuk egymast. Szegényt ugy loktem mintha nem lenne holna, de Nagyon elvezte szuszogtunk, nyogtunk egymas fulebe, oleltem szoritottam, de vegul a masodik loves reszemr nem sikerult, de Dóri annal inkabb elvezte o nagyon elvolt alelve, azert tagadt a melkem.😎 Kis szussz és irány a zuhany, mert mar Ido tullepes kozeleben voltunk. Zuhany, ruha fel, adtam neki egy kis szuvenirt messzifoldrol aminek nagyon orult. Bucsu csok is go to reality.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A Telefonban megbeszelt volt, alapban eleg sok minden Benne van maradtam annal. Pesti atlag. Aszem a bovebb infoban is szerepel a viragok szama. A legelejen ki raktam az asztalra onnan elkerult e azt nem figyeltem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
En nagyon jol ereztem magam az teny hogy kitartonak Kell lenni (mint ahogy a bemutatkozojaban irja) hogy elerjetek, de megeri tenyleg. Nagyon figyelmes eletvidam, odaado, csinos lany. szoval a kedves jovendobeli latogato urak hajra, legyetek gentlemanek.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-20 19:40:26
Még egy-két irományodat elolvasom és pikk-pakk érteni is fogom majd ezt a “kódolt nyelvet”, amin kommunikálsz. Egyébként hangulatos a beszid, de még fejtegetni kell...

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-20 15:17:25
A külső leírása nem sikerült. Az ékezetek nélküli regény olvasása fárasztó,amugy jo lett volna.

2020-07-20 10:26:00
Eltekintve a külalaktól ez egy hangulatos írás ami híven tükrözi Dóri személyét ! Lassan megtanultam ékezetek nélkűl, felcserélt betűrendben írt besziket olvasni, kicsit fárasztó...Eddig úgy tudtam bár a nyelv közös, nem alkítjuk át saját személyünkre. Dóri annyira *helyes csaj*, hogy pont ezért megérdemelne egy jobb *helyesírást* :)

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

nagyon jó: 10db
(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

(2020-06-30) : Hú de jól csinálta. Azt sem tudtam, merre állok arcal. Javasoltam, hogy forduljon 69-be jó is volt ez, csak az orális technikája olyan leírhatatlanul jó volt, hogy éreztem mindjár itt a vég.

: 14db
(2020-10-26) : Nem profi, de már van tapasztalata ahhoz, hogy kellően ellazítsa az embert, csak annyira erős, mint amennyire ilyen helyzetben kellemes. Aztán újabb csókok, majd gumi és lovagló póz következett, majd 69-be fordultunk, ügyködésemet kis sóhajokkal hálálta, meg ő viszont kivégzett engem a szájával és a kezeivel. Az apatejjel szájában egy kis időre eltávozott, majd visszatérése után, beszélgettünk, miközben csodás testét simogattam.

(2020-10-25) : Egy gyors zuhany után az ajtóban várt meztelenül :) Gyorsan egymásnak is estünk, majd az ágyon folytattuk tovább. Olyan franciát kaptam, ami a kedvencem :) és nem is kellet kérnem :) Lassan és gyengéden semmi kezezés, mennyei :) Utána viszonoztam a törődést :) Majd csatába indultam, természetes védőöltözetet megkapva előtte. Szemből kezdtük és így is ért el a vég. Majd tisztogatás és egy kellemes beszélgetés.

(2020-10-24) : Utána kaptam törölközőt és mentem tusolni ahol sok tusfürdő van meg szájvíz illetve dezodorok is. Annyira barátnős hogy nem is kérdeztünk semmit csak ment minden magától . Beszélgetésünk során felmérte hogy feszült vagyok egy kicsit de ezt gond nélkül sikerült feloldani amit jól csinált. Utána egy nagyon jót beszélgettünk mintha mindig is eggyütt élnénk.