Demóna szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Demóna-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-18 17:00:05

budioka
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Demóna beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-19

Egyeztetés
Telefonon történt egyszerűen. flottul. Leegyeztettük a részleteket és mentem is hozzá a megbeszélt időpontban.
Megközelítés
Villamos, busz a közelben. Autóval voltam, a ház előtt tudtam parkolni ingyenesen.
Helyszín
Tipikus panelházban egy szépen felújított lakás. Mindennel fel van szerelve, ami szükséges a randihoz. A fürdőben garmadával a tusfürdők meg minden miegymás ami kell. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
Demóna külseje
Nagyon helyes, csinos leányzó Demóna. Vékony, de mindene megvan ami kell a férfiembernek. Szép cici, jó popó, izmos punci. Egyben van nagyon. Irtó dögös milf Demóna.

Action
Zuhi után ellentmondást nem tűrően a hátamra fektetett és szó szerint a kezébe vette az irányítást. Nagyon eredet stílusú, de nagyon kellemes, krémes kézimunkába kezdett. Nagyon tatszett, meg az is, hogy mindezt az oldalt lévő tükörben is szemlélhettem. Néha-néha rábukott a gyíkra, ezzel fokozva az élményt. Az NF-je is kiváló. Közben egy kis cici játék, egyszóval a csúcson voltam gyorsan. Kezébe tüzeltem a lőszert.

Letisztogatott és dumcsizni kezdtünk. Közben kiváló hátmasszázst kaptam, így fel is frissültem.

Kértem, hogy leheljünk életet az ezredesbe. Némi kézimunka és szopás után felvettem a gumit és kutyusban betoltam a kisbarátomat. Váltottunk pózt és átmentünk misszibe. Így is reszeltünk egy darabig, majd ismét a kezére bíztam magamat.

Ezután irány a tusi és búcsú után indulás a kemény de szép valóságba.
Elszámolás
Az aktus előtt adtam oda a pesti átlagnak megfelelő rózsacsokrot. Az elszámolás korrekt volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes kis délutáni egy órát kaptam a nagyon csinos Demónától. Kicsit aktívabbnak és irányítóbbnak kellett volna lennem, de most ilyenre sikeredett. Jól éreztem magam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Demóna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

SusiMaci
Könyvet írhatna
2020-09-22 14:05:40
Nem mentél bele a mélységek bugyraiba, de nem is kell mindíg szerintem. A lényeg átjött.

2020-07-19 14:57:39
Nem túl részletes, lehetett volna a szobára, hajlandóságra, öltözetre kitérni

2020-07-19 05:37:45
Lehet hogy a hölgy nagyon jó volt, de a beszámolód annál kevésbé, igen rövidre sikeredett.

FunkciókDemóna legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-01-15) : Így a gumi lekerült én felálltam majd franciás kényeztetés kaptam közben kérésemre a heréimmel is játszott nagyon izgató volt hamar újra kemény lettem.

felejthetetlen: 3db
(2019-11-09) : She is tall and thin and her big boobs excited me immediately. Her face is also beautiful to look. My rod became rapidly stiff. She appreciated also the caresses, in particular, her sensitive nipples became rapidly stiff.

(2019-11-06) : Kis pihegés után felém keredekedett, majd egy elég dinamikus és nagyon finom francialecke vette kezdetét. Kézzel és ajkaival egyaránt jól bánik drága Demóna. Kis idő múlva védőfelszerelést követeltem, mert már szerettem volna becsúsztatni a helyére kiálló testrészemet.

(2018-12-22) : Elsősorban a jó erős és hatékonyan végrehajtott masszázsért mentem, ezért a kényeztetés a kölcsönösség jegyében és csak a maradék időben volt lehetséges. A hátra lévő perceket 69- el töltöttük ki.

nagyon jó: 2db
(2019-11-28) : Kedvesem szívta, nyalta, markolászta duzzadó farkamat, körözött nyelvével a makkom körül, majd egyre mélyebbre vette, szívta mígnem teljesen eltüntette szerszámom, mély sóhajaim közepette. Ezen élvezkedés közben megszabadult ruháitól,

(2019-10-31) : Szorgosan dolgozott rajta mellettem térdelve az ágyon. Én közben a hátát, fenekét, punciját simogattam. A puncinak nagyon finom tapintása volt, de lusta lévén most nem kostoltam meg, éveztem, ahogy kényeztetnek. Jó pár perc telt el így, majd egymás szemébe nézve megállapítottuk, hogy behatolásra kész vagyok, így gumit húzott kedves vendéglátóm, rutinosan, kézzel, (nem szöszmötölt, és nem bénázott vele

: 5db
(2020-08-09) : A masszázst a lábamnál kezdi, először átgyúr, majd simogat, végül csak cirógat, ugyanezt ismételve a hátammal. Kellemes és bizsergető érzés. A szobában füllettség volt, lehet, hogy valakit ez zavar, de számomra izgató volt összetapadni egy kicsit Demónával. A masszázst követően én szeretnék foglalkozni vendéglátómmal. A csók a vírushelyzetre való tekintettel most tiltott. Végig simítom, puszilom bársonyos bőrét, testét.

(2019-11-12) : Finom bőnyálas francia következett, kértem enyhe kézimunkát is, nem akartam itt bevégezni. A védőfelszerelés felhelyezését egy kis zökkenő akasztotta meg és a kezdődő lankadás elfojtására újból 69-be váltottunk.

(2019-11-09) : egy egyedi és nagyon jóleső franciát adott elő, melyet szintén tanítani lehetne. Az a fajta francia, amit jó sokáig lehetne pusztán önmagában is élvezni, de ekkor már a tettek mezejére szerettem volna lépni.