Zsuzska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Zsuzska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-18 10:24:12

sug83
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zsuzska beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-19

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon egyeztettünk, ami a második egyeztetési alkalom volt. Három hete VTR-en már bejelentkeztem, el is fogadta az időpontot, de az élet közbe szólt és le kellett mondanom. Akkor ígértem hogy rövidesen jelentkezem és ez az alkalom most érkezett el. Most a telefont hamar felvette, örült hogy előkerültem és az időpontban is könnyen megállapodtunk, amit VTR-en is megerősítettem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A Marina part egyik utcájában rendel, aminek megközelítése nem okozott gondot, mivel autóval mentem és már jártam is a környéken. A parkolás persze fizetős, de legalább találtam a közelben parkolót. Tömegközlekedéssel is megközelíthető, a Váci úttól pár perc kellemes sétával elérhető.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Egy új építésű épületben találkoztunk, egy felsőbb emeleti lakásban, ahol egy nagy előszobából nyílnak a szobák, fürdő stb. A randi szoba fő eleme egy nagy és kényelmes francia ágy, szoba inas meg egy kis szekrény az apróságoknak, ill. egy beépített szekrény polcokkal és sok funkciós lehetőséggel. A fürdőben kád zuhany függönnyel, megfelelő tusfürdő és szájvíz választékkal. Mindenhol rend és tisztaság, ahol csak jól érezheti magát a vándor.
Zsuzska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zsuzsi arcos képekkel hirdet, így meglepetés nem érheti senkit, viszont belépve hozzá, szembesülhettem erotikus kisugárzásával, mosolyával és szép kék szemével vagyis egyből elvarázsolt. Egy sötét egyberészes mini ruhában fogadott, mely praktikus, patentos gombokkal volt deréktól felfelé ellátva, ami kiemelte karcsú derekát, a dekoltázs a gömbölyű ciciket és persze látni engedte a karcsú, sportos lábait.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
A mikor belépem és az ajtó mögül felbukkant Zsuzsi, a rajta lévő ruha felső részén lévő kapcsok szétpattantak a mellén és elém tárultak keblei, melyek az elkövetkező órák kellemes eltöltésének ígéretét hordozták. Jót mosolyogtunk ezen a szimpatikus kezdésen, aztán puszikkal pecsételtük meg ismeretségünket. Beinvitált a szobájába, ahol átadhattam virágaimat és apró ajándékaimat, melyeket mosolyogva fogadott, majd pusziból induló csókkal köszönte meg. A csókból többet is adtunk egymásnak, mert tetszett mindkettőnknek és kedvező jelnek tekintettük, hogy ezután csak jó dolgok következhetnek. Amíg vetkőztem mesélt a váltás okairól és kedvező benyomásairól, majd a kapott puha törölközővel bevettem a fürdőt. Alapos fürdés után az ajtóban várt és megcélozva az ágyat végig heveredve rám hasalt és csókolózni kezdtünk, miközben csípőjével le-föl csúszkálva, a családi ékszert maga alá gyűrve múlattuk az időt. Melleivel csúszkálva, bimbóimat szívogatva és csókokért mindig visszatérve istenien telt az idő, de egyszer csak nem érkezett az időszerű csók, hanem lejjebb csúszva kis barátomat kezdte csókjaival elhalmozni. Hálás lévén ágaskodni kezdett, amit Zsuzsi kihasználva nyelves csókjaival halmozott el, majd körbe-körbe nyalva le, s föl szánkázott farkamon, majd a tölténytárat megcélozva nyalta-falta isteni technikájával. Szorult helyzetemből a kölcsönösség lehetőségének felvetése által tudtam menekülni, melynek nem állt ellen drága vendéglátóm. Így hát csókjaitól búcsút véve, nyakát, melleit kényeztettem, majd cirógatva haladtam lejjebb hasán, a kéjek völgyén, belső combjain bokájáig, majd vissza, s a kéjek völgye immár fogjul ejtett. Ha már ott voltam körbe nyaltam, harapdáltam nagyobb, majd kisebb ajkait, belenyalva közéjük óvatosan fölértem a csiklóig, körözgettem, szívogattam, majd vissza a nedvek barlangjáig, bekukkantottam, majd csókolgatva, csócsálgatva, le-föl járatva nyelvem fokoztam a kéjt, amit Zsuzsi csípőmozgásával tartott helyes mederben. Az élvezetes pillanatokat cserével folytattuk, amikor is nyergembe pattanva Zsuzsi csókolózós vágtáját élvezhettem, minden domborulatának símogatása, markolászása közben. Ezután hátulról becserkészve pucsító kedvesem barlangjában vitézkedtem derekasan, miközben a drága, a csiklóját izgatva élvezkedett és hamarosan nagyon is jól érezte magát. Még a hasonfekvős, keményen pucsítós, (szemet és farkat gyönyörködtetendő) rohamaimat állta derekasan, majd a franciás befejezés következett. Isteni tekergetős, bőnyálas bólogatással fokozta kéjemet, többször csúcsra járatott mire elért a vég, ami után hozzám bújva, megbeszélve e kellemes élményeket, az élet dolgait értünk időnk végére. Tusolás majd forró búcsú és nagyon kellemes délelőtti élménnyel gazdagodva indultam utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ajándékomat érkezésemkor helyeztem el a szekrényen, ami távozásomig ott is maradt. Csokor mérete egyébként nyilvános, a bővebb infóban megtalálható, ami nagyon kedvező a kapott élményekért. Zsuzsi egy nagyon korrekt, sok mindenre nyitott nő, élmény Vele minden egyes pillanat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Zsuzsi egy nagyon figyelmes, kedves és odaadó Nő. Végig kereste, hogy hogyan járjon a kedvemben. Hamar megtaláltuk a közös hangot, azt is hogy ki mit kedvel és ez sok ponton egybe esett mindkettőnk vágyaival. Csókolózással kezdtük és fejeztük be találkánkat és ez keretbe foglalta a sok lágy érintést, izgató, örömszerző nyelvelésünk és egymásba fonódásunk, levezető beszélgetésünk. Egy randi mindig gyorsan elillan, de tudtunk sok kellemes pillanatot szerezni egymásnak, amit nagyon köszönök Zsuzsi.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zsuzska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZsuzska legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2020-10-06) : Lágyan végig simogatta,megmorzsolgatta a zsákos családot is, majd rudam oldalán éreztem,hogy kíváncsi nyelvét végig húzza rajta. Már vártam,hogy végre elmerüljek ajkai közt,de Ő még nem így gondolta...

(2020-09-05) : Először a formás ikreit vetette be olyan csuszkálósan ikrei közé véve barátomat, majd dél felé vette az irányt eltüntetve férfasságomat a szájában egyszer egyszer a golyszlikat is bevonva a játékba. Közben többször fel jött és csókolóztunk hol rövedbb hol pedig hosszabb ideig. Isteni a csókja nem lehet betelni vele. Közben én is ténykedtem a ikreivel foglalkoztam hol a kezemmel esetenként pedig a nyelvemmel. Vissza vissza tért a barátomhoz is.

(2020-08-31) : Lassan haladt lefelé, kis puszikkal és a kemény bimbókkal örvendeztetett. A célterületre érve ajkai először kívülről köszöntötték a vendéget, majd lágyan tették magukévá a már merev szerszámot. Élveztem a helyzetet. Néha felnézett rám, s tapasztalva elégedettségemet, szorgalmasan folytatta a megkezdett műveletet. Nem volt vad, inkább érzéki, mint az egész lénye. Egyszer kétszer kiengedett ajkai közül.

felejthetetlen: 19db
(2020-10-21) : Szólt, hogy most már szeretné szájában érezni barátomat én pedig engedtem a csábításnak és átadtam neki a terepet. Lágy franciával ajándékozott meg egyszer még a ikreit is bevonta a játékba. Nem tudtam tovább hagyni kérnem kellett a védőszerelést gumi formájában. Szemből kezdtük, miközben csókolóztunk is, nem lehetett kihagyni

(2020-09-21) : Egy csók után mellé térdeltem, Ő egyből magáévá tette a félkemény szerszámot. Nem sokat kellett küszködnie, hamar újra keménnyé varázsolta. Azért én hagytam minél tovább dolgozni, így tovább élvezhettem törődését. Közben a nedves puncit simiztem, időnként ráhajolva, csókolva öle rejtekét. Most már belülről is érezni akartam partneremet, kértem a védelem felhelyezését.

(2020-09-17) : Ezek után átadva neki a terepet helycserés támadás következett és egy iszonyatosan finom franciával lepett meg ismét én pedig az ikreivel voltam elfoglalva. Kértem a kölcsönösséget is, amit nem kellett kétszer mondanom hatvankilencben is voltunk. Így is elvoltunk egy darabig ,szerintem érezhette hogy kemény barátomat hamarosan kifogja végezni, így beöltöztette egyenruhába.

nagyon jó: 7db
(2020-07-01) : Nagyon finoman csókol, éreztem puha ajkait, majd finom nyelvjátékát. Kezemmel bejártam teste minden pontját, simogattam popsiját

(2020-06-22) : Zsuzska elmosolyodott,és a megfelelő poziciót felvéve szépen arcomhoz igazította frissen borotvált , illatos kelyhét. Óvatosan végigsimítottam a számomra oly kedves szerelemrést,majd nyelvemmel finoman izgatni kezdtem. Szépen körbe barangoltam a nyílást,lágyan érintve az elémtárt hívogató tájat, közben Kedvesem is feltalálta magát,és rudamat fentről lefelé végignyalogatva tiszteletét tette a zsákos csaladnál is.

(2020-03-12) : A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam

: 4db
(2020-09-09) : Ismét csókkal folytattam, és gondoltam megszoptatom egy kicsit, amit nagyon jól csinált. Gumihúzás és elölről bedugtam a kukimat a jó csúszós forró puncijába. Élvezettel dugtam és csodáltam ahogy ki be csúszik.

(2020-08-03) : Jól reagált a franciázásra, azonban sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Mikor elfáradtam a nyelvmunkában, akkor cseréltünk, és következett az a rész, amikor ő kényeztetett engem. Kaptam egy kellemes franciát, amit pont megfelelő erősséggel csinált, így elég kellemes perceket szerzett nekem. Lassan kértem a védőfelszerelést, madj a felhelyezés után beleült, és elkezdett lovagolni.

(2019-12-17) : Először kaptam négykezes masszázst és el kell ismernem, hogy már az felemelő érzés, amikor mindkét lábamon egyszerre érzem szorgos olajos kezek összefonódott mozdulatsorainak ritmusát. Liza látványosan mindent beleadott a regenerálásomba, hosszú és erős mozdulatokkal,