10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
BiusMasszázs erotikus masszázs

erotikus masszázs

BiusMasszázs-

VIP SZTÁR hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-17 10:18:59

Rufio
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

BiusMasszázs beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk és megbeszéltünk egy mindkettőnk számára ideális időpontot. 1,5 órára mentem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Allee-hoz közel egy kis utcába kellett menni. Sok villamos és busz, sőt még metró is 3-5 perc távolságra elérhető. Én kocsival mentem, ami fizetős de csak 17:00-ig azt hiszem, így a parkoló óra nem hátráltatott.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Utcáról nyíló kapu, becsöngetsz, nyitja az ajtót amit nekem nem sikerült kinyitni, több percig próbálkoztam benyitni, valahogyan beszorult vagy nem tudom, már majdnem elmentem de végül nekifeszültem és betoltam erővel, elég kellemetlen volt... Aztán lifttel fel és már nyílt is az ajtó, ahol szexi fehérneműben várt. Cipőt le, kaptam 2 arcra puszit, és bevezetett a masszázságyhoz. Levetkőztem, mellette a fürdő, ahol lecsapattam magam egy kis hideg vízzel mert úgy éreztem most az kell. Tiszta és rendezett minden, sok tusfürdő meg ami kellhet... Aztán törölközés és irány a szoba, hasra feküdtem a tandem ágyon. Halk lassú zene, félhomály.
BiusMasszázs külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képekhez képest kerekebb mindenhol. A cicik is nagyobbak, a pici pocak is nagyon szexi. Arca szép, igaz sminkben volt és félhomály, de jól össze van rakva a hölgy. Egy combfixet viselt a találkánk során, semmi mást.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Megkínált vízzel majd hasra feküdtem. Bokától haladt felfele. Combokat és feneket jól átgyúrta. Néha simogatott és kacérkodott, hogy fent tartsa az "érdeklődésem" amit hason nehéz tartani (kellene oda is egy lyuk). Aztán a hátamat gyúrta át. Kérdezett végig és kérte, hogy szóljak ha erős vagy gyenge, ügyes keze van és jól átgyúrt. Beszélgettünk is, és nem volt erőltetett, sikerült ellazulnom a masszázs alatt. Értelmes és jó gondolkodású a hölgy és tudja mitől döglik a légy.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
3
Jött a kérdés, hogy: "letöröljem a hátadról az olajat". Mondtam, hogy engem nem zavar és megfordultam. Bő olajjal neki esett a férfiasságomnak. Simogatta a combom a hasam és a mellbimbómat is néha. Közben én is ahol értem. Popsit, cicit és combokat. Nagyon puha bőre van, meg is említettem neki. Volt mikor a fejemhez sétált és a számba adta melleit úgy kézimunkázott közben, majd ismét mellém állt. Mikor már körbe sétált mondta, hogy ne tartsam vissza ha menni kell nehogy ne sikerüljön a dolog, de mivel nem tudok olyat szerintem így rámarkoltam a fenekére és néztem a szép melleit, ettől ki is tört belőlem minden is... beleremegtem rendesen. Kérte, hogy még feküdjek nyugodtan, kezet mosott majd jött letörölgetni. Itt már csak 10perc maradt a randiból. Felültem, kicsit szédültem ami nem csoda. Megittam a maradék vizet a pohárból, és elmentünk a fürdőbe. A hátam bekente tusfürdővel és kérdezte, hogy elől is lemosson vagy én szeretném, aztán behúzta a függönyt és hagyott zuhanyozni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Zuhany után az ágyon ült és várt, letettem mellé a rózsákat. Felöltöztem és ki kísért. Kaptam egy ölelést és 2 puszit még mielőtt elbúcsúztunk.

Rózsacsokor
egy órás randira 12, másfel órás randira 15 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Végig jól éreztem magam, nem feszélyezett semmi. A lazító zene, az apró erős kezei ahogy megmasszírozott, a szexi hangja, a kacérkodások... A levezetést is isteni volt. Finom édes illata van, a búcsúölelésnél már újra hadrendbe állhattam volna, annyira kellemes volt és szexi. De aminek kezdete van, véget is ér. Biztos vagyok benne, hogy ha lesz rá alkalmam meglátogatom még.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés BiusMasszázs erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-20 23:29:11
Jól megírta adtam, mert látom az igyekezetet.
Azonban a külső és más fejezetek vonatkozásában is több infót oszthattál volna meg velünk, mert így javarészt az emlékekre és a korábbi beszikre tudunk támaszkodni.
Mivel első beszid, így magasabb besorolást nem tudtál adni.
Még sok szép beszit írjál nekünk.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-20 21:35:18
Biust régről ismerem, akkor is szuper kategória volt. Most is nagyot alakított. Szépen megírtad. Nálam ez magadabb besorolást érdemelt volna.

FunkciókBiusMasszázs legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 9db
(2020-08-20) : Egyértelműen érezhető, hogy tanulta, és szereti művelni a masszázst. A kezelés alatt végig nagyon kellemes párbeszéd zajlott. Szuper beszélgetőpartner. Hála az égnek, bőven van idő az ismerkedésre. Sok témát érintünk, valamint Bius mellei is érintenek hol itt, hol ott, amikor behajol a távolabbi testrészek eléréséhez. Itt már azért kezd nagyon kellemessé válni a terápia.

(2020-06-08) : elindult egy nagyon-nagyon kellemes, hatékony masszázs. Bius a rendelkezésre álló időt tökéletesen beosztva haladt végig a testemen, vádlitól a nyakamig és a karokig. Erős keze van, és a masszázsa nekem határozottan szakszerűnek tűnt (nincs nagy tapasztalatom ezen a téren).

(2020-03-19) : A masszázságyon hason fekve kezdődött a masszírozás amit a bokáktól indított el utána a vádli és a combok következtek az alsó végtagok tekintetében. Mozdulatai nagyon precizek és hatékonyak pontosan tudja mit hol és hogyan kell masszírozni minden pillanatban ami a második részben is így van de erről majd később

nagyon jó: 4db
(2020-09-15) : Közben beszélgetünk, kellemes légkör alakul. Egészen nyugodtan fekszem föl a padra. A masszázs ahogy vártam szakszerű. Érezni hogy Bius régóta műveli, és szereti csinálni. Az érzékenyebb pontjaimra ráérzett, tudott mit tenni rajtuk. Teljes test, lentről fölfelé haladva. Ma ezt a szöveget írva is tart még a jótékony hatása!

(2019-08-19) : Ő ebben partner volt folyamatosan , sőt úgy vettem le élvezte is , kilépett a bugyijából. Simiztem a punciját , nyaldostam a melleit , ekkor már tudtam hogy nagyon jó helyre jöttem , csak azon tűnődtem miért nem előbb :)

(2019-04-23) : Derekam, hátam, vállaim gyúrta krémmel, majd egy helycserét javasoltam, hiszen én is szerettem volna átgyúrni csodás testét. Örült felajánlásomnak, és előttem hasalt én meg csak néztem, dicsértem szép formáit.

: 12db
(2020-09-01) : Tusolás után, fel a masszázspadra és megkezdődött egy számomra tökéletes masszázs. Lábaknál kezdi ahogy illik, és sikerül a számomra megfelelő intenzitást egyből megtalálnia. Érintése csodálatos, nemcsak az izmokat, hanem az egész lényed maszírozza. Végighaladt szépes a felsőtesten, kezek, egy kis nyak, csodás volt.

(2020-05-22) : Alulról felfelé haladt, vádlik, combok és így felfelé. Előszőr a bal oldalamon serénykedett, nem hagyott ki egyetlen letapadt részt sem. Kezei szinte sugároztak, időnként már egy-egy finomabb érintés is tudtomra adta, lessz ez még jobb is. Általában beszélgetni szoktam massz. közben a lányokkal, de most teljesen elvarázsolt Bius a kezeivel.

(2020-03-09) : Erős és határozott keze van, amikor arra van szükség, és nem fél használni. A hátam is alaposan végigmasszírozta, a lapocka-váll részen jól elidőzve.