10
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Ma elérhető: 8-18
0
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Viki masszázs VIP erotikus masszázs

erotikus masszázs

Viki masszázs VIP-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-17 05:33:52

WalterMitty
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki masszázs VIP beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-17

Egyeztetés
Személyes üzenetben:
5
Elérhető:
5
Üzenetet írtam hogy szeretném meglátogatni a fájós hátam és lapockám környéke miatt. Majd hogy biztosra menjek, hívtam is kicsivel később, és szerencsémre felvette. Mázlim volt és még aznap tudott fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Tömegközlekedést választottam az odajutáshoz. Egyszerű volt, semmi nehézség, villamosmegállótól 3 perc séta. Hétköznap, napközben látogattam el Vikihez, bőven volt ebben az időszakban parkolóhely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Pár emeletes ház nem túl magas szintje. Viki az előszobán át a tett helyszínére vezetett, ami egy hangulatosan berendezett szoba egy darab tatamival, egy darab székkel és szobainassal, valamint az egyik kedvencemmel, egy Kallax tárolópolcos bútordarabbal. A fürdő is teljesen rendben volt, itt kád segíti a tisztálkodás végrehajtását. Egy ici-pici hiányérzet volt csak a zuhanyfüggöny hiánya miatt, de az új helyszínen még nincs minden úgy ahogy megálmodták, szóval ez is felkerül majd a helyére előbb-utóbb.
Viki masszázs VIP külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Azért nem szeretnék ide semmit írni azon kívül hogy Gyönyörű, mert félek hogy írói képességeim nem elégségesek arra hogy visszaadják Viki szépségét.
Egy könnyű, világos színű kis nyári ruhában fogadott életem egyik felejthetetlen élményének okozója. A szobában, miközben megbeszéltük a részleteket vehettem először jobban szemügyre ezt az igazi nagybetűs nőt, de ekkor még csak a bájos arcában és a sportos, szexi lábaiban gyönyörködhettem. Később mikor hozzám öltözött a masszázs elkezdéséhez kaptam az első sokkot. Csodálatos alak, tökéletes napbarnított bőr, majd amikor átfordult a masszázs valami másba, érezhettem hogy mennyire feszes mindenhol ahol csak kell. Minden várakozásomat felülmúlta, teljesen elvarázsolt a külseje... is.

Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Alapvetően a szakszerű masszázs reményében jöttem elsősorban. Úgy voltam vele hogy ha az jó, akkor az már félsiker. Sok helyen, sokféle kezelést kaptam eddig a testem rendberakásához/kilazításához, ez nekem nagyon fontos. Nem kellett csalódnom, életem egyik legjobb döntése volt Viki szaktudását igénybe venni. Eddig nem ismertem ezt a fajta masszázst, de biztos vagyok benne hogy ezek után többször is felkeresem majd azokat a szakembereket akik megfelelő szinten elsajátították ezt a mesterséget.
Maga a masszázs mindenféle krém és olaj használata nélkül történt. Törölköző a fenéken, és így lettem végigdolgozva a talpaktól kezdve egészen, szinte a fejtetőig.
Ami most történt a masszázs részben az nem az erotikáról szólt elsősorban, hanem a gyógyításról. Ugyanakkor ötösre értékeltem az erotika részt is, mert már csak önmagában ennek a csodálatos meztelen női testnek az érintése is elég volt ahhoz hogy tudjam, a jót, valami még jobb fogja követni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
4
A masszázs után megfordulhattam, és Viki mellém telepedett. Elkezdte simogatni először a combomat, aztán a törölközőn végigszánkáztak az ujjai a felsőtestemre, majd vissza. Körülbelül két, max. három ilyen kör után a testemet fedő textildarab eldeformálódott és többé már nem volt szükség rá. Kézzel, nagyon finoman folytatódott a az örömszerzés. Viki megkérdezte hogy mit szeretnék, és én azt feleltem hogy teljesen rábízom magam, tegyen velem amit jónak lát. Egy idő után ő a hátára, én pedig mellé és így folytatta tovább a kézi kényeztetést, miközben a kezemet megfogta és határozottan délre irányította a testén. Iszonyat jó érzés őt izgatni. Így ténykedtünk egy darabig majd miután Viki teste jelezte hogy foglalkozásom elérte célját, térdre parancsolt, szembetérdelt velem és így folytatta munkásságát. Nagyon élveztem ezt a felállást is, így mindkét kezem több teret kapott bársonyos bőrének felfedezéséhez, valamint ajkaimmal jobban elértem testének olyan részeit, amit az előbbi pozícióban nem. A végére még hanyatt fektetett, hogy ő háttal a felsőtestemre tudjon ülni és így fokozni tovább azt, ami már így is nagyon jó volt. Egyszerűen isteni volt amit kaptam, és nem akartam vagy nem tudtam még elmenni mikor Viki egyszer csak megfordult és azt mondta hogy sajnálja hogy nem tudtam elmenni...

Szabadkoztam hogy teljesen elszállt az időérzékem és hogy nem vettem észre óra híján, hogy mennyire elszaladt az idő, majd ekkor pillantottam meg az órát amit addig nem láttam.
Tényleg nagyon kevés idő volt már hátra, de Viki tett egy utolsó kísérletet, fölém hajolt, a mellei közé fogta a falloszom majd így indult egy utolsó utáni rohamra.
Te jó ég, amit itt kaptam! Ilyen nincs, gondoltam. Annyira jól csinálta, és még azzal is fokozta az élvezetet hogy már-már pornósan elkezdte szuggerálni a játszópajtást hogy odakéri a mellére a végét, odaszereti...
Amikor elkezdtek zsibbadni a végtagjaim, már tudtam hogy nemsokára itt a beteljesülés. Remegve élveztem el...
Életem egyik legerotikusabb élményében volt részem. Annak ellenére hogy még soha nem volt benne részem, azt hiszem ilyen egy tökéletes lingam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem tudok extrákról, igazából szerintem én még az alapból sem vettem igénybe mindent. Telefonon nem beszéltünk róla, és csak a végén kérdeztem rá, illetve adtam át az ajándékkal együtt a csokrot. Abszolút megérte, korrektség 10 out of 10.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Első beszámoló révén nem tudok jobb értékelést adni mint jó. Természetesen sokkal fantasztikusabb élményt kaptam mint szimplán jó, remélem ez érezhető.

Szóval!
Annyi mindent tudnék ide írni erről a fantasztikus emberi lényről, de igazából az elhivatottságát szeretném csak kiemelni most. Mire kiléptem az ajtón már bőven túlléptük a két óra hosszát, de abszolút semmi tp. Még ő nyugtatgatott a végén hogy ne stresszeljek, tényleg nem probléma.
Amikor már szinte lejárt az időnk és én még nem értem révbe...
Azt a türelmet, akarást és energiát, amit itt még belefektetett...
Nem tudom mivel érdemeltem ki mindezt. Köszönöm!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki masszázs VIP erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókViki masszázs VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-10-26) : elentem, nincs panasz. Rendbe lettem rakva. Szóval aki professzionális masszázsra vágyik, az itt megkapja. Én aznap inkább csúszkamasszázsból szerettem volna továbbképzést. A kezelés tehát így nézett ki, rövidített hagyományos Viki VIP masszázs, csúszka masszázs, majd a végén a lokális masszázs, különböző technikák segítségével.

(2019-01-09) : a 1,5 órában teljes testmasszázst kapok, de tényleg végigmegy mindenen: talp, láb, fenék, derék, hát, váll, kar, tenyér, nyak, tarkó és fej.

(2017-09-26) : Hasra feküdtem, és szépen a hátammal folytatta. Általam eddig ismeretlen technikákat alkalmazva kilazította a csomókat a lapockában, derekamban, majd a lábamon lefelé haladva a combhajlítókat és vádlit vette kezelésbe

felejthetetlen: 8db
(2020-10-12) : A derekamra és a hátsómra kaptam egy kisebb törölközőt és a lábaimnál elkezdődött a program. Ezt meg is kapták. Viki meg is dicsérte a lábaim, olyan szempontból, hogy van rajtuk rendesen hús, lehet mi gyúrni. Hagytam is kibontakozni. A sport miatt egyébként a lábizmaim elég leharcoltak volt rájuk is fért egy alapos dögönyözés. A combom környékén néha becsúszott

(2020-02-23) : Letakarta fenekem, aztán lentről indult a lábaimmal kezdve, majd folyamatosan haladt felfelé. Használta a kezét: gyúrt, húzott, fordított. A lábaival is megdolgozott: feszített, kitámasztott. Csak úgy tolta az irhámat jobbra-balra, meg fel-le.

(2020-01-16) : Viki masszázs technikáját tényleg nehéz leírni, egyből látszik hogy tanulta amit csinált, sőt profi benne. Nem csak simogat hanem jól átgyúrja és közben nyújtja az embert, és tényleg mint már előttem írták beveti a lábát, térdét is. Eszméletlen jó érzés volt. Kértem hogy a hátamra koncentráljon, szóval hátmasszázs után kaptam egy nyak/fejmasszázst is.

nagyon jó: 9db
(2019-11-27) : Gyakorlatilag semmit nem beszéltünk a masszázs részről, csak úgy elkezdődött. Lentről haladt felfelé, nem használt sem olajat sem krémet - így is lehet - és bár fura volt, de nem is hiányzott. Bámulatos, eddig soha nem tapasztalt fogásokkal találkoztam, a lábát is használja, ahol kell. Szétszedte a lábaimat,

(2018-09-15) : Viki nagyon jó masszőr. Sőt, több annál, mert valóban többféle masszázst tanult, sőt még oktatni is szeretné egyszer, valamint valódi csontkovács is. Én mondjuk nem éltem igazán a lehetőséggel,

(2018-05-11) : Először a hátamnál kezdte, kellemesen, majd egyre erőteljesebben, valamilyen krémet azt hiszem már ekkor is használt. Rendesen megropogtatott, a helyére igazította az izületeket.

: 15db
(2020-10-27) : Masszázs része kiváló technikával végezte, igencsak erős keze van. Lábamtól indulva mellettem térdelve haladt a fejem irányában, habár egy-két pont esetében (far, lapocka) igencsak éreztem, pedig még nem is volt erős - Viki szerint :-) Hát részén az alkarját is bevetette. Ami nagyon jó volt még, hogy a nyakamat is masszírozta, amit igencsak jó érzéssel töltött el. Összességében nagyon jól választottam.

(2020-01-20) : A masszázs hason fekve, lábtól kezdődött. Volt egy-egy általam még nem ismert fogás, ami nagyon jól esett a combomnak. :)

(2019-09-24) : The massage was really special and highly professional. It is easier to press the back of a turtle than mine and all the strength of Viki was necessary to get me relaxed. Her magic hands did a great job and she was all the time caring with me how I felt.