134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Nadja szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Nadja-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-16 21:35:14

Colt666
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nadja reagálása

Szia Édes,

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót, istenien éreztem magamat én is Veled, ennek (szó szerint) hangját is adtam már akkor. ;)

A csatornaszagról: amit érezhettél, az nem a kutyák szaga (ők lent végzik el a dolgukat), hanem sajnos valóban a csatorna szaga lehetett. :( Ahogy azt említetted is, a lépcsőház nincs (még) jó állapotban és az ember hiába újítja fel bejárati ajtóig a lakását és csinál belőle "kis ékszerdobozt"- hogy téged idézzelek ;) - , sajnos az ajtón kívüli állapotokért, elöregedett csövekért, vezetékekért nem tehet semmit, így ezekben a régi, 150 éves belvárosi házakban - főleg nyáron - előfordulhat, hogy a csövekből árad felfelé a csatornaszag. Mivel nálam a fürdőszoba, mosdó közvetlenül a bejárat mellett helyezkedik el, ezt érezhetted és mivel tényleg a csövekből jön, ezért nem érezted már a szobában. Mostantól extra adag illatosítót használok :D

A másik: ne ijedjen meg tőlem senki, valóban 175 centi magas vagyok, viszont ha egy ilyen magas lány felvesz egy igazán dögös MAGASsarkút, akkor bizony könnyen lesz belőle 185-190 centi, ez egyszerű matek. Ezt azonban könnyen lehet orvosolni egy másodperc alatt azzal, hogy leveszem a cipőt :D Ha valakit ez zavar, nyugodtan jelezze és akkor papucsban, vagy mezítláb fogadom :)

Az utolsó dolog: ezt az évek alatt többen jeleztétek nekem személyesen, hogy az első találkozásunk első perceiben erősen elgondolkodtatok azon, hogy sarkon forduljatok-e, mert bár udvarias, de erősen kimért vagyok, méregetlek benneteket, aztán amikor zuhanyzást követően álluk egymással szemben, ez gyökeresen megváltozik és egy tünemény leszek. Ez pontosan így van. Egyedül fogadlak és nem ismerlek. Sokat tanultam, sok mindent láttam és tapasztaltam. Én ezekben a percekben azon vagyok, hogy kiszűrjem azt, hogy valóban az a személy vagy-e, akivel szívesen eltöltenék némi időt, biztonsában érzem-e magam, vagy sem. Ezt kérlek nézd el nekem, te is izgulsz, én is ;)

És köszönöm, hogy mindezeket leírtad, ez másoknak is támponot jelenthet ahhoz, hogy kicsit jobban megismerjen és eldönthesse, hogy meg szeretne-e látogatni, vagy sem.

Remélem még találkozunk. Sok csók mindenhova ;)

Nadja beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-19

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
4
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
4
Korábban egy naptár-malőr miatt meghiúsult a találkozónk, de erről 2 nappal korábban szólt Nadja, így nem került fel a fekete listámra. Sajna már ilyenem is van...
Mivel úgy alakult, ismét kerestem, egy héttel a találkozó előtt hívtam és egyeztettünk időpontot. Teljes körű telefonos tájékoztatást kaptam, minden kérdésemre érthetően, egyértelműen válaszolt. Küldtem egy vtr-t is, amit még aznap vissza igazolt. Nem volt más hátra, csak várni egy hetet.
A találkozó napján korábban értem oda negyed órával, hívtam, hogy korábban is kezdhetünk, de még készült. A kapukódot már ekkor megkaptam és negyed óra múlva csak kódolni kellett és engedett is be.
Nem tudom, hogy csak szerencsém volt e, de akármikor hívtam, mindig elértem.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
A város központi részén, így metró, villamos, busz és max. 2 perc sétával elérhető Nadja kéjkuckója. Autóról nem tudok nyilatkozni, inkább leraktam egy parkolóházban.
Vtr-en kaptam a pontos címet, könnyen megtalálható a kapu, guglimapson is fel lehet készülni, hogy hova kell menni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A kapun bejutva körbe néztem, van e kandi kamera, vagy hol a stáb akik a Ryan közlegény megmentésének 2. részét forgatják. Én valahogy így képzelek el egy háborús helyszínt. Bátor voltam, felfelé az egyszemélyes lifttel mentem. Szóval a lépcsőház rettenetes.
Nadja lakása egy apró ékszerdoboz. A bejárati ajtótól rögtön jobbra apró fürdő tusolóval, balra mosdó. A fürdőszobában rend és tisztaság, több féle tusfürdő, száraz kilépő.
A nappaliban 2 kis kutyus, bárpult mögött kis konyha és egy meredek lépcső vezet fel a galériára, ahol egy kényelmes ágy, jó néhány puha párna és egy tükör gondoskodik a kényelmről és a látványról.
Hogy kritika, nem is, inkább csak észrevétellel éljek: a lakásba lépve erős szag fogadott, amit először csatorna szagnak gondoltam, de a kutyusokat meglátva értettem meg, honnan ered. Hogy Nadja milyen varázslatos - és az orrom mennyire mással volt elfoglalva- jelzi, hogy ezt a szagot miután felmentünk a galériába és később már nem éreztem.
Nadja külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
5
A lakásba lépve első pillanatban meglepődtem. Nadja bő fél fejjel magasodott fölém és az üdvözlő protokoll mosoly után távolságtartóan vizslatott. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy nem maradok. Közben én is végigmértem őt. Annyi maradt meg bennem, hogy egy fekete együttesben várt és valami iszonyatos magas magassarkúban. Ami miatt maradtam az az arca, a kezdeti mosoly, a szürkés - zöld szemei és a karcsú alakja voltak.
A kezdeti távolságtartás és akadozó kommunikáció emlékezetem szerint akkor kezdett el oldódni, mikor megkértem, hogy vegye le a magassarkúját. Így már egyforma magasak lettünk.
Nadja arca elég jól elképzelhető a képei alapján. Középhosszú szőke, vastag szálú haj, hosszú műszempilla, széles, érzéki puha ajkak, gyöngy fogsor és gyönyörű szürkés - zöld szemek. El lehet veszni a szemeiben és ha mosolyog is hozzá...
Érzésem szerint inkább kicsit idősebb a kiírt kornál. Később meztelenül megcsodálhattam gyönyörű alakját. Lapos has, kidolgozott hát és hasizmok. Pont a tenyerembe illő puha, jól markolható popsi. Kemény szilimon mellek. Ez mondjuk nem az esetem, de semmit sem ront az összképen. Elmondása szerint jógázik. A legtöbb, magát jó csajnak tartó huszon éves csak szeretne ilyen alakot, mint amilyen Nadjának van.

Action
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Aktus:
4
Csók:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Fürdés után Nadja megkérdezte, hogy van e valamilyen kívánságom, de mondtam, hogy rá bízom magam. Előttem ment fel a meredek fa lépcsőn. Itt már erősen reménykedtem, hogy az első bizonytalan benyomás téves volt. Aki ilyen természetességgel tudja a popsiját 10 centire mozgatni a szemem előtt, azzal rossz nem lehet.
Felérve a törölközőt félre dobva az ágyra ültem. Nadja ekkor felajánlott egy kis sztriptízt, amire csillogó szemmel mondtam igent, de ahogy kelt fel az ágyról muszáj voltam megölelni és a nyakába csókolni. Ekkor megéreztem az illatát. Nagyon jó illatú vagy, mondtam. Megköszönte és inkább csak leveszem felkiáltással gyorsan kibújt a maradék fehérneműből. Élvezettel néztem végig karcsú, izmos testét. Nagyon tetszett, hogy a természetes napozás hatására jól látható maradt a bikini vonala.
Hanyatt lökött és a már meredező farkam megmarkolta, két-három ismerkedő mozdulat után lágyan a szájába csúsztatta. Nagyon jól eső franciát prezentált. Lágyan kezdte és szép lassan fokozta a tempót. Nem a kivégzésemre hajtott, hagyta hogy gyönyörködhessek a látványban és az érzésben. Itt szúrom közbe, hogy Nadja végig hangosan, látványosan kényeztet, nyög, "élvez", ezért is adtam 3 csillagot a pornó feelingre, ez engem inkább lelomboz és nem spannol. Ettől függetlenül a látvány és az érzés kezdett túl jó lenni, mikor kicsit a golyókat is kezelésbe vette, éreztem, hogy baj lesz. Ezt megelőzendő felültem és felülre kerekedtem. Néhány puszi után a melleit vettem célba. Kényeztettem a bimbókat, a hasát és finoman az oldalába haraptam. Elég gyorsan a célhoz értem, sima, szőrtelen, kívánatos puncija van Nadjának. Élvezettel nyaltam és csókoltam. A kezdeti hangos tetszésnyilvánítás után akkor kezdtem el igazán élvezni Nadja kényeztetését, amikor kuncogni kezdett és menekülni a nyelvem elől. Még kínoztam egy kicsit, csak remélem, hogy annyira azért nem esett rosszul neki a ténykedésem.
Egy szusszanásnyi idő és pár szájra puszi után Nadja hanyatt lökött újra franciázni kezdett. Úgy éreztem, hogy vissza akar vágni az előzőért és alig néhány percig élvezhettem a tempós, nyálas szopást mikor újra megszólalt a fejemben a vészcsengő. Menekülni próbáltam, megegyeztünk a gumi húzásban. Nadja fölém kerekedett és magába igazította a farkam. Bele ereszkedett és rögtön vágtába kezdett. Egész magasra emelkedett és onnan vadul, erősen préselte rám magát. Muszáj volt felülnöm és magamhoz ölelni, hogy kis haladékhoz jussak. Élvezettel szívtam be az illatát, ismét csókok. Megúsztam kapitulálás nélkül, de nem maradtam teljesen merev. Kértem forduljunk misszibe. Így láthattam ahogy ki be mozgok a puncijában, markoltam a szilikonos cicijet, csókoltam a nyakát és a száját. Nadja a szemembe nézve nyögött, mosolygott, simogatott. Ezektől az ingerektől újra teljesen megmerevedtem. Ezt ő is érezte ha lehet még jobban húzott magába. Befejezed szájjal? - kérdeztem. Levettem a gumit és hanyatt vágtam magam. Nadja rögtön tempós szopásba kezdett és rövidesen a szájába spricceltem.
Szilvia, törlés, elégedetten nyúltam el, az órából még 20 perc maradt. Nadja felajánlott egy masszázst, de inkább én kezdtem el őt masszírozni. Élvezettel simogattam izmos vállát, karjait és hátát. Közben mindenféléről beszélgettünk. Nadja nem csak magas szex kultúrával rendelkezik, de tájékozott, okos és szellemes társalgó. Felajánlott még egy kv-t. Nem akartam rabolni az idejét, de mivel imádom a kv-t és Nadja meztelen volt , nem mondhattam nemet. Így vagy még negyed óráig beszélgettünk a legkülönbözōbb témákról miközben tovább gyönyörködhettem vendéglátóm fantasztikus testében.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel első találkozás volt, előre kérte még a fürdés előtt. Egy borítékba készítettem el a vtr-es kedvezményes csokrot. Erről később nem esett több szó. A kapott élményhez képest csekélység.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A kezdeti bizonytalanság szerencsére gyorsan tovatűnt. Sőt, én úgy érzem eléggé egy hullámhosszra kerültünk. Nadja iszonyatosan jó nő. Ilyen külsőről a legtöbben csak álmodoznak. El lehet veszni a szemeiben és a mosolyában. Az i-re az teszi fel, a pontot, mikor egy izgalmas, tartalmas szex után beszélgetésbe bonyolódik vele az ember.
Azt hiszem mindent elmond róla, hogy ma egész nap azon gondolkodtam, hogy mikor tudnék vele újra találkozni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nadja szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-01 04:49:04
Megérte a ráfordított időt, mert izgalmas beszi lett. Szerintem gyönyörű, ha egy hölgy magas, sudár, kecses és karcsú testalkatú, mint Nadja..... tűsarkúban pedig mindent visz. Gratulálok!

2020-07-25 10:28:47
Berthier, javasoljuk hogy a 100. az 2 pontot érjen. :))))

2020-07-25 09:46:07
Bi-bi-bi-biii-biiiii! Éééén adtam a 100.jól megírtaaaat! :D

2020-07-25 00:17:38
A reagról: létezik olyan akit zavar ha 190 cm magas egy lány???? Ha igazán dögös akkor megéri a látvány! Ennyi.

2020-07-24 10:35:21
Nagyon tetszett, igazán hasznos írás, mely a reaggal kiegészülve lett igazán kerek. Mondhatnám példaértékű, köszönet érte!

FunkciókNadja legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-01-26) : Majd hogy haladjon a dolog feldobbtam az agyra, ott kaptam tole egy gyors franciat mikozben en is elkezdtem simogatni. Ezt kovetoen jott egy nagyon kellemes aktus amit gyonyoru nyoges szinfonia kisert

(2015-11-09) : Felülről nézve átdöfni látszik a farkam a fejét, persze nem, csak a látvány csal! Kicsit tolom, de finoman. Tükör vagy valóság, valóság vagy tükör, felnéz, majd beenged, felnéz, és újra beenged.

(2015-07-14) : Alattomos, mert a tudatom tudja a különbséget, de mégis élvezem a helyzet adta fizikai érzést! A szájában mélyen eltűnő rúd látványát, a fel-felpillantó szemek hatását!

felejthetetlen: 14db
(2020-09-03) : Izgatòan szopta a farkam, csorgatta nyàlàt, csorgatta a nyàlàt, azt kaptam, ami igazàn felhùz. Kèrtem.kis prosztata masszàzst, ami kesztyůvel van, de belàttam, hogy nekem a popsinyalàs ami bejön. Maradt a finom franvia, melynek szemkontaktusos, bőnyàlas hevèben a szàjàban eldurrantam. Letisztogatott ès diszkrèten szilviàèrt nyùlt. Jòt beszèlegttünk kellemes partner ebben is.

(2020-06-05) : Nadja széles repertoárban játszik a szerszámon, lassan, gyorsan, bárhogy, incselkedik, kicsit nyögdécsel közben, az én méretem nagyon könnyedén tűnik el a szájában, én azt gondolom, hogy tényleg szereti ezt csinálni és tudja is.

(2020-04-05) : Egy igazi pornós köpködős franciát kaptam és közben folyamatosan beszélt hozzám és nem esett ki a szerepből. Csók a jelenlegi helyzetre való tekintettel nem volt pedig nemcsak a farkam kívánta gyönyörű száját

nagyon jó: 15db
(2020-10-13) : nyilván értette egyből mit szeretnék és már térdelt is elém neki is látott frenetikus franciának én persze tudtam simizni ahol csak értem, játszottam ikrekkel amire biztosan jól reagált mert bimbik kő kemények voltak, közben szemben van kisebb tükör onnan is tökéletes látvány ahogy Nadja bólogat rajtam.

(2020-09-21) : Idővel lélegzete gyorsulni kezdett, majd jött egy kis hang is, de szerintem legalább annyira az én örömömre, mint az övére. Utána én fordultam hanyatt, és Nadja úgy leszopott, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Néha finoman csak nyelvvel, néha kézzel is ki-kivéve, kicsi nyállal nem sietve, de céltudatosan, a szemembe nézve és rám figyelve végzett ki.

(2020-08-20) : Nagyon élveztem az érzést, hogy jól esik neki, nem is tudom, hogy ez meddig tartott, de amikor már éreztem, hogy léphetünk tovább, akkor kértem, hogy cseréljünk helyet. A franciája mondákba és legendákba illő lehetne. Az elején kicsit kértem, hogy lassabban, nagyon rugalmas, ha kértem valamit tényleg úgy csinálta. Megfelelően benyálazza, mélyre engedi, ott is tartja kicsit.

: 17db
(2020-09-04) : Franciaval kezdtunk, mikozben en alltam o pedig ott guggolt elottem, ami ha nem jelentene felulrol is lelegzetelallito vizualis elmenyt, mindezt meg oldalrol a tukorbol nezve is lehet fokozni. Maga a francia ugy ahogy van tokeletes, minden erzekszervet stimulal, megemlitve a hanghatasokat es meg sorolhatnam. Elobb-utobb vegem is lett Nadja szajaban, amit egyaltalan nem kapkodva, hanem szepen erzekien zart le, es kovetkezett egy kis beszelgetes.

(2020-07-29) : Kérésemre volt egy kis öltánc majd egy kiváló franciaóra és lovagló pózban zártuk le az első felvonást. Mivel egy órára mentem második menet is következett később ami hasonlóan zajlott . Két akció közt pedig kellemes beszélgetés vette kezdetét, Nadja igen értelmes lány nagyon jól lehetett vele beszélgetni, nem volt kínos csend az ember teljesen el tud lazulni nála .

(2020-07-25) : zuhanyzás után felmentünk a tetthelyre, lefeküdtem az ágyra , ahol finoman bekapta, nagyon kellemesen csinálta, mikor majdnem nem bírtam kértem, hogy üljön bele, aminek eleget tett természetesen, ha jól láttam, akkor ő is élvezte... így is fejeztük be