53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
39
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Vivien szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Vivien-

VIP SZTÁR hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-16 17:20:02

NO-KECMEC
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Vivien reagálása

Szia NO-KECMEC, (vicces egy név). Köszönöm a részletes beszit, csokit, amit kaptam, már el is pusztitottam, fincsi volt. Várlak máskor is hasonló kellemes együttlétre. Puszillak 😘😘

Vivien beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-17

Egyeztetés
Elérhető:
4
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
4
Minden zökkenőmentesen indult, rögtön felvette a telefont és megbeszéltünk (volna) egy aznapi randit, de aznapra már nem tudott időpontot adni. Pár perc múlva újra hívtam és egy másnapi találkozóban maradtunk. Kértem igazolja vissza a VTR-em, Ö meg kérte, hogy másnap 10-ig erősítsem meg egy SMS-el az érkezési szándékom. Itt jöttek a komplikációk, sajnos este lemondta a VTR-t, szomorúan törődtem bele. Reggel üzenetben jött a jó hír, hogy ha nekem még aktuális akkor mégis tudna fogadni a megbeszélt időpontban. Éppen azon gondolkodtam, hogy főzni kellene valamit, de ez az üzenet gondolkodóba ejtett, most vagy éhes vagy kanos maradok. Nem vaciláltam sokáig, rögtön telefont ragadtam és fixáltuk az érkezésem időpontját.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Egy csendesebb mellékutcában található a megadott cím, a GPS nagy segítségemre volt, nem kellett kóvályognom, rögtön a ház elé irányított. Több parkoló is üresen várta az érkezésem, szinte a bőség zavara érzés uralkodott el rajtam. Fizetni azért kell érte, 175Ft/óra, gondolom ez nem lehet visszatartó erő egy látogatásnál. Buszt láttam a környéken közlekedni, tehát a tömegközlekedés is pipálva.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy igazán otthonos környezetnek jellemezném a találka színhelyét. Minden megtalálható egy kellemes pásztoróra eltöltéséhez. Itt olyan dolgokra gondolok, mint például egy nagy franciaágy, sípcsontot szaggató masszív kerettel, tükör a vizuális élmények fokozásához. Az előtérben sarokülő az ismerkedős beszélgetéshez, két csókos kedvű kutyus valami kennel félébe zárva. A fürdőben szájvíz, kimosható üvegpohárkával, vagy hatféle tusfürdő és deó a kellemes illat elérése érdekében. Van zuhanyfüggöny és száraz kilépő, bár ez inkább csak a belépésnél volt száraz, a közös tusolásunk egy kicsit nedvessé tette, de ha rendeltetésszerűen használtuk volna a zuhanyfüggönyt és nem kapaszkodni próbálok benne, akkor száraz maradt volna a kilépő.
Vivien külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Utcai ruhában fogadott, rövidnadrág és valamilyen színű felső volt rajta. A felsője színét meg nem tudnám mondani, mert szépen domborodó XXL-es cicik körvonalazódtak alatta. Ha háttal állva fogad akkor a nadrágjáról nem tudnám elmondani, hogy fekete volt, mert akkor a feneke zavarta volna össze az emlékeimet. Kedves mosollyal és szépen csillogó nagy szemekkel üdvözölt. Már többször átnéztem a fotóit, de a valóságot nem tudják visszaadni, hiszen a kecses mozgása, a természetes viselkedése, a kedves természete azokon nem látható. Az első pár pillanatban bizony bennem maradt a levegő, azt a szót kerestem, hogy szia. :-)

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
2
Érkezésem után egy ismerkedős beszélgetéshez hellyel kínált, később a kutyusait is bemutatta, velük is meg kell ismerkedni a látogatónak. Túl voltunk az ismerkedésen, megmutatta a fürdőt és, hogy mit hol találok. Tusolásom közben az ajtóból rákérdezett, hogy csatlakozzon-e hozzám, az igenlő válaszom után megjelent előttem, már teljesen ruhátlanul. Érdekes érzés volt mert a kád így is csúszós volt, a látvány meg szédítő. A mai napig nem tudom, hogyan sikerült állva maradnom. Rögtön belépett mellém a kádba és a zuhanyrózsát birtokba véve segítette a tisztálkodásom. Külön figyelmet fektetett kecmeckére, öt alaposan megmosta, leöblítette és megkaptam tőle az első csókját. Nagyon érzékien tud csókolni, lágyan de mégis határozottan és a nyelves csókokkal sem fukarkodik. Mikor már kellően felkeményedtem, a kádba térdelt és kecmeckét ugyan olyan érzéki csókokkal illette mint előbb a számat. A szemembe nézve vett a szájába, én rögtön kapaszkodót próbáltam keresni, de rögtön kiderült, hogy a zuhanyfüggöny erre nem alkalmas, csak a csempén tudtam megtámaszkodni. Ő közben a tasakot a tenyerébe véve simogatta, néha a vizet irányította rá, mindkettő nagyon kellemes érzés volt. Már azt hittem, hogy itt el is lövöm magam mikor a szobába invitált. Ilyen gyorsan én még nem törölköztem, mint most.

A szobában az ágyban várt rám és ott folytatta ahol abbahagyta, érzéki csókokkal és érzéki franciával. Úgy helyezkedett, hogy a puncihoz én is odaférjek, először csak a kezemmel, később már a nyelvemmel is, mert valahogy már 69-be keveredtünk. Csókoltam a fenekét, a punciját, később a kelyhecskéjét is, mielőtt a nyelvemmel érintettem volna. Meglepően gyorsan éreztem a nedvesedést, szét is zuhant minden koncentrációs képességem,(azt már akkor elvesztettem mikor megláttam ruhátlanul) mert előttem egy barackformájú punci, a tenyeremben egy szép feszes fenék és egy tüneményes lány éppen a szájával és a nyelvével kényeztet.

Gumihúzás után rákérdezett a terveimre, de olyan távolinak tűnt a hang és én nem nagyon tudtam válaszolni, mert valami ismeretlen dimenzióban lebegtem.
Javasolta a lovaglós pozíciót, amit én bőszen bólogatva nyugtáztam, beszélni még mindig nem nagyon tudtam. Mást se nagyon tudtam, nagy szerencse, hogy Kedvesünket nem nagyon kell irányítani, tudja mit szeretünk mi pasik. Szemből ereszkedett belém, én a kebleit markolva tartottam őt nehogy elveszítse az egyensúlyát. A kebleket később a számban is volt szerencsém tartani (már ami belefért) és a bimbócskákat is volt szerencsém keményre szopogatni.
Egy hosszabb csókolódzás után a pózcsere mellett döntött, most háttal nekem ereszkedett belém, teljesen előrehajolva biztosította a csodás látványt. Észre vettem a tükröt és a benne látható kellemes látványban gyönyörködtem tovább. A vég közeledtéig teljesen rábíztam magam, mert nagyon változatos technikával tudott a kedvemben járni, le fel mozgott, a popsiját izgatóan forgatta. A végén már a fenekét markoltam és végre rövid időre átvettem az irányítást, gyorsítottam a tempón, a tükröt figyeltem, már csak, gyönyörködtem a kecses testében, mikor remegve a gumiba spricceltem. Nem kapkodott a leszállással, hagyta kiélvezni ezeket a mámoros pillanatokat, én meg éltem a lehetőséggel és élveztem a hüvelye, finom, meleg ölelését.

Ptörlővel letisztogatott mielőtt mellém bújt. A maradék időt beszélgetéssel töltöttük, tusolás után pedig csókok és ölelések társaságában búcsúztatott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ez a rész húzósabb mint az átlagos, közel van a duplájához, cserében Drágaságunk gondoskodik róla, hogy a kapott élmény se legyen átlagos! Előre történt a virágszálak átadása, némi édesség társaságában. Nagyszerű érzés volt, hogy az édességet már az ottlétem alatt elkezdte fogyasztani, így legalább tudom, hogy a kedvére való volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Így a randink után is uralkodik rajtam az a HÚHA érzés, nem kevés örömet okozott nekem ezt a lányt a karjaimban tartani, csókolni és rábízni magam a kényeztetésére. Abban biztos vagyok, hogy Ő nem az egyszer látogatom lányok közé tartozik, hozzá vissza vágyik az ember fia. Nekem minden tetszett amit tőle kaptam! A barátnős hozzáállása különösen a kedvemre való, én pont az ilyen szeretgetős programokat keresem, amit itt meg is találtam. Úgy összegezném, hogy egy tuti programmal lettem elkápráztatva, amit nagyon köszönök a kedves Viviennek!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Vivien szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókVivien legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-06-07) : Egy idő után cserét javasolt és ő kezdett kényeztetni, kukac gyorsan hadrendbe állt, gumit kapott és Vivien beleült, őrületesen jó lovaglás volt nem sok hiányzott, hogy telelőjjem a gumit, de sajnos nem jött össze az első kör.

nagyon jó: 1db
(2020-05-24) : Ő átfont az egyik lábával és csókváltásba kezdtünk. Kis ismerkedés után ráutaló magatartásomat megértve, hagyat feküdt én pedig a testét felfedezve eljutottam a combjai közé. Néha Viviennek kis túl hevessé is váltam, ekkor kaptam egy is instrukciót. Kis játék után javasolta, hogy váltsunk közös játékra. Mindketten az oldalunk feküdtünk , de úgy fejünk nem szemben volt.  Ismét elvesztem a combjai között míg ő is finom kényeztetésbe kezdett.

: 3db
(2020-10-08) : Lábam közé térdelt és elkezdett kényeztetni. De csak szép lassan, először csak a környéket, és csak nagyon soká érintette meg, illetve vette a szájába. Ezzel kicsit kínzott, de jól esett. Majd fordultunk és én kényeztettem, simogatásokkal, majd pedig nyelvvel is. Remélem örömmel vette.

(2020-07-05) : Vivien törődött az én testemmel. Törcsizés után egy NF-el folytattuk az ágyban, amit istenien csinál Vivien. Ezután kértem gumit és misszionáriusban folytattuk

(2020-05-29) : Elérkezettnek láttam a franciaóra kezdetét. Vivien eszméletlen profi a témában, hol kézzel, hol anélkül, hol tövig bekapva, hol csak finoman, a golyókat sem kímélve dolgozik könyörtelenül a léc keménnyé varázslásában, közben szinte végig a szemedbe néz, nem mered róla levenni a tekinteted, Isteni.