Liza 21 erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
94/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-15 21:02:21

Laci_Leo
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Hosszú nap után voltam és már régóta szemezgettem Liza hirdetésével. Gondoltam a kellemeset összekötöm a szintén kellemessel és ha van rá lehetőség, felkeresem. Örültem, hogy hívható státuszban volt, hívtam és rögtön fel is vette. (a múltban már próbálkoztam, akkor nem volt ilyen nagy szerencsém) Telefonon egyeztettünk és reméltem, ma tud még fogadni, és tudott! Egy órával később, ami azért praktikus, mert oda tudtam érni. Természetesen mindent megkérdeztem telefonon, ő pedig nagyon kedvesen, vidám hangon válaszolt mindenre. Ez nagyon pozitív jellemző. Később is mindent tartott, amit telefonban beszéltünk. Sok mindent láttam az adatlapon is, ami öszhangban állt azzal, amit mondott vagy tett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Nekem könnyen megközelíthető helyen van, közel ahhoz a bizonyos uszodához. Pontos címet kaptam, de a Waze nélkül is sima ügy lett volna. régebben jártam már a környéken, azt nem tudom, hogy ebben a lépcsőházban-e, de valamelyikben. Busz, villamos, taxi, autó, kerékpár, mind játszik. A parkolás is sima volt, mert bár nem a ház előtt, de max. 200 m-re biztosan található parkoló. Ingyen! Nekem minden összejött!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Az épület új építésű, kellemes emeletes ház együttes. Még minden jó állapotú a környéken. A bejutás diszkrét volt, megérkezéskor telefonon pontosított én pedig cserébe nem tévedtem el. A lakás belépéskor klassz benyomást tett rám, fiatalos, modern, tiszta, nem töksötét, amit utálnék is. A masszázs szoba kicsit élettelen volt így magában, a praktikum jegyében minden, de pontosan tudtam, mire számíthatok. Minden volt, ami kellett. A tatami is okés volt, gondolom:). Törölköző - az is volt, használtam is az amúgy okés fürdőben. Tisztának hatott, csak a sok kis szájöblítő pohár a kukában árulkodott arról, hogy itt gyakori a szájöblítés. A tusfürdő finom volt, kis parfüm is volt, ami tetszett, úgyhogy loptam belőle a testemre.
Liza 21 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külső. Hiszen a képek miatt volt tervben nálam Liza meglátogatása. Szépnek láttam a képeken és volt egy elképzelésem, milyen lehet. A valóságban máshogy volt még jobb a benyomásom. Hozzám képest pici és vékony testalkat, de egyáltalán nem a "félelmetesen" karcsú kategória, vonzó, imádnivaló, ártatlan arc, huncut nagy szemekkel, szép szájjal. Kezdetben ártatlan kislány benyomással, ami idővel, ahogy alakítjátok közösen a programot változik az érzéki nő, a barátnő, és a vadóc között. Nagyon szép formás mindene egyébiránt, egy bugyi melltartó kombóban fogadott - illet hozzá.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Hatékonyság:
4
A masszázs azzal kezdődött, hogy gyorsan elmondtam, a lábam tabu, mert törött volt még nemrégen:) (persze zuhanyoztam is - Liza pedig várt) Mivel első alkalom volt nála és valahogy nem érzem, hogy illene letámadni egy lányt így elsőre úgy gondoltam, hogy a masszázs nagyon jó egymásra hangolódásra. Kellemes simogatást kaptam, miközben beszélgettünk, ezzel is oldódtunk, persze hülye kérdéseim is voltak, de Liza természetes módon kommunikál és szívesen beszélget vele az ember. A két tükör közül az egyik jó magasságban volt, így loptam a pillantásokat. És elvesztem Liza nézésében. Fel alá hintázott bennem az, hogy relaxáljak illetve az, hogy most azonnal őt akarom minden porcikájával egyetemben. De valahogy jól működött a hangtalan kommunikáció is meg talán a kémia is. Lehet, hogy ezért, de hamar fordulhattam.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Pornós feeling:
2
Fordulás után arra gondoltam, hogy biztosan az jön, hogy masszázs szemből, meg kellemes rész és kész. De Liza odafeküdt mellém és bújásával fűtötte a vágyam, lassan simogathattam az arcát, a kezdetben lopott puszik, arcsimítások átfordultak barátnős csókokba, magamhoz öleltem végigsimítottam, éreztem, hogy ő is kutat engem. segített levenni a melltartót és a bugyit, itt megjegyezném, hogy gyönyörű a cicije és igazán szép, kezdetben kislányos a puncija. itt már nagyon akartam érezni őt. További incselkedő csókok után elkezdtem kényeztetni és a kislányos szirmok hamarosan férfiőrjítő női virággá fejlődtek (bocs, amúgy nem vagyok ilyen költői). Talán eltaláltam, hogy szeretheti, csak néha diktálta az iramot, néha összeszorította az arcom a combjával, sóhajtozott, finoman élvezkedett és így könnyű volt őt jól szeretni. Végül aztán megint hozzám bújt, itt már mertem vadabb csókot adni. És kapni is mertem. Ha eddig nem mondtam volna, nagyon finom az arca és olyan jó simogatni. Valahogy aztán a combjai közé fogott és kézzel kényeztetett úgy , hogy közben csókolóztunk, ami így extra barátnős volt és vadító. Végül így lett végem, csókolt, a szemembe nézett, én pedig nagyon boldog voltam. Valamint tisztogatásra szorultam. Igazán kellemes erotikus élményben volt részem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a telefonon megbeszéltek szerint történtek, nem volt olyan extra, amiről tudnék. Nagyon jó érték-arány. Korrekt volt és odafigyelő, nekem való. Ja igen, első alkalommal voltam, előre adtam a virágszálakat.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon örülök a "randinknak", voltam már masszázslányál, de Lizánál kaptam meg azt a barátnős érzést, amit régóta kerestem. Kifelé csókkal búcsúztatott, így igazán nagyon-nagyon-nagyon hű de jól éreztem magam. Pedig, még csak most ismerkedtünk meg.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-27 09:17:34
Erről a csodás leányról valóban csak az elragadtatás hangján lehet írní:))

2020-07-16 22:35:40
Kellemes, hangulatos iromány lett a randitok lenyomata, ezt szívesebben olvasom, mint a “száraz dokumentációt”. Gratula és köszönöm!

2020-07-16 19:13:12
Jól írsz, gördülékeny, stílusos fogalmazás a jellemző.
Amit viszont hiányoltam, az helyenként a részletezett tartalom, indoklás a pontozásod miértjére. A külső méltatása még átcsusszant, viszont hiányoltam olyan információkat amik a képeken nem láthatóak, érzékelhetőek. A kényeztetés bemutása zömmel az aktivitásodról szólt, akik még nem ismerik Lizát, nem hiszem, hogy erre fognak megmozdulni.

2020-07-16 15:33:14
Tökéletesen adod át, ahogy ez a randi történt. És főleg nem technikai leírásban, hanem élményben.

2020-07-16 12:14:11
Influencer véleméynét osztom teljes mértékben. Liza egy nagyszerű lányka. Gratulálok és egészségedre :-)

FunkciókLiza 21 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2020-07-28) : Ő elém térdelt és szenvedélyesen szopni kezdett, közben fátyolos szemekkel rám nézett! Azokkal a gyönyörű zöld szemeivel bűvölgetett, nekem meg végem lett.... Az utódok a legfincsibb ciciket beterítve cseréltek gazdát. :) Hogy Liza miben ügyes? Azt hiszem kapcsolatteremtésben. Arra a néhány percre vagy órára befogad az intim szférájába, visszavezet az első szerelmek varázslatos világába.

nagyon jó: 3db
(2020-10-12) : Amint hasrafeküdtem a tatamin, Lizácska mellém ült és krémmel, finoman elkezdte gyúrni a hátamat úgy középtájon. Később kicsit feljebb és kicsit lejjebb is ment, de valójában meglehetősen rövid időt töltöttünk ebben a pozícióban. Ezalatt mindenestre igen kellemeset beszélgettünk, teljesen fesztelenül. Tulajdonképpen bármiről lehet vele beszélni,

(2020-06-29) : Félig oldalról kezdte szopni a farkamat, miközben én a tükörben az elképesztő pucsításában gyönyörködtem. Felültem és úgy engedtem őt tevékenykedni,

(2020-05-16) : A fent leírt körülmények miatt a klasszikus masszázs kimaradt. Én egy általa kiválasztott krémmel bekentem a hátát, és nyilván a popsiját és a combjait is. Jó volt ez az egymásra hangoldáshoz, meg eközben egy pár perces ismerkedő beszélgetéshez.

: 3db
(2020-10-08) : masszázs ilyen sűrű masszázskrémmel történt. A tatamin, vagy inkább szivacson a hasamra feküdtem, Liza mellém térdelt és úgy masszírozott. Közben beszélgettünk. Úgy éreztem mintha szándékosan szóval akarna tartani, ami nem volt ellenemre, sőt arra gondoltam, hogy jó egy kicsit megismerni a személyiségét. Kérdéseimre válaszolt, úgy tűnt, hogy sok mindenben őszinte velem.

(2020-08-03) : A zuhanyzóból visszatérve a programot egyeztettük. Éreztem, hogy még mindig zavarban van, amikor rákérdeztem a koreográfiára. Elmondta a táncrendet, de amikor rákérdeztem, hogy lehet-e ezt rugalmasan kezelni, igen-t mondott. Úgyhogy a masszázs érdeklődés hiányában elmaradt..

(2020-06-05) : A testével nagyon jól el lehet játszani nem egy csiklandós fajta, ha lehetne napokat töltnék vele és élvezném fiatalsága gyöngyöreit. Közvetlen kedves barátnős feelingben telt el a masszás, be kell valjam inkább a gyöngyörködtem és ismerkedtem a testével , élménnyel mint inkább a masszázs törént.