2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
Lara szexpartner
EGYEZTETÉSI
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-15 15:54:41

Kadarka001
Szexguru
szerint
Képek száma:
4
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-15

Egyeztetés
Elérhető:
1
VTR kommunikáció:
1
VTR n jelentkeztem be elotte 2 nappal. Vissza is irt hogy jo a datum es ha majd eljon a nap elotte telefonaljak hogy megerositem a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Tomegkozlekedessel mendtem a ex-moszkva szell kalman tertol 2 megallo 4-6 ossal, onnan par perc seta.parkolast az utcan lattam ,de mivel a kozelben van egy orvosi rendelo eleg nehezkesnek tunt a dolog.
Leírás
Telefonon probaltam hivni mar a rebdelesi idejeben, de semmi. VTR ben kerte hogy hivjam( mint fent emlitettem) gondolom hogy szam alapjan tudja hogy ki is hivja.probaltam toobszor is ,de semmi .kozelget a randi idopontja ezert elindultam. Kozben hivtam meg vtr n meguzentem hogy hivtam es orkezem. Semmi. Odaerek a cimre kicsit ido elott azert probalkozom.semmi. meg van a cim kicsit odebb allok hogy ne ott acsorogjak, hivom, semmi. Kozben vtr jelzi hogy elkezdodott a randim 😅 hat igen es epp szetsulok a napon. Sebaj vartam 20 percet kozben hivtam es rakellet t jonnom hogy inteznem kell egy masik randit a kozelben ami sikerrel is jart de az mar egy masik beszamolo 😎. Nem ez volt az elso ilyen, nem varosnezesre indultam csak hat na.( Az uzenetem azota is olvasatlan). Ez van.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-07-16 14:34:31
Felhívom mindenki figyelmét, hogy a beszámoló 101%ig jogos. A vtr egyeztetés azboldalon történik, lefixált randiknak számít, ha nem jön létre jogos a reklamáció. Az hogy vtr bejelentkezési problémáról nem születik beszámoló annak az az oka, hogy a vtr rendszeren belül lehet büntetni a nem még jelenőt. Itt mivel a hirdető ingyenesbe került , és így a vtr opció nem élt nála, ellenőrzés nélkül a közreműködésünk nélkül került ki a beszámoló, tehát a beszámoló megjelenése is jogos. Senkinek nem kötelező használni a vtr-t, ellenben aki használja, azokra a vtr szabályai érvényesek.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-15 23:09:02
Vélhetően a félreértés abban volt,hogy a randit azzal fixáljátok le,hogy aznap még telefonálj neki és majd ő megmondja,hogy jó e neki,vagy se. Addig csak ceruzával rajzolt be a filofaxába. Ez persze ellentétes a vtr szellemi ségével.

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-15 22:12:12
Kellemetlen szituacio,nem irigyellek érte. Sajnálom

2020-07-15 21:14:02
Határeset,de megadom a jót mert a lényeg benne van.

2020-07-15 18:44:43
Két rossz után egy egyeztetésis beszi, nem kis teljesítmény. Kösz, hogy megírtad.

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2020-10-06) : . Ledőltem a hátamra ő pedig barátommal foglalkozott újra, ami külön élvezet volt mindezt kezezés nélkül csinálta végig. Most már szóltam neki, hogy ideje lenne gumi húzásnak mondta is jó kemény lett a barátom. Felgumizás megtörtént szemből ült bele majd rám hajolt és csókot kért, amit természetesen meg is kapott, mert én is szeretem.

(2020-08-27) : Ő a farkamat akarta, falta, izgatta és dicsérte, nem is tudom, hogy kerültünk az ágyba, a magassarkúk még mindig fenn voltak(nem rajtam:)) - ennek a fele sem tréfa, itt nem sülhetek fel, ezt a nőt ki kell elégítenem, ezért hátára döntöttem, hogy rajta legyek, lejjebb csusszanva már nyaltam is a finom punciját,

(2020-08-24) : Egy idő után megfordult majd letérdelt elém szájába véve az akkor már meredő férfiasságom nyálasan szopva egészen torkáig engedve és mivel ezt nyitott ajtónál tette mozizhattam akármerre néztem mert a nyitott ajtónál állva az előszobaszekrény tükrében a másik irányba nézve a fürdőszoba tükrében láthattam finom franciázását

felejthetetlen: 10db
(2020-09-10) : Finom édes puncija volt alig bírtam vele betelni nedvesedett szépen.Nyaltam csiklóját ittam finom nedvét hallottan nyögéseit sóhaját, de sajnos nem tudtam elrepíteni Tevékenységemre jól reagált, nedvesedet és hangok is jöttek,"nyald ki a frissen mosott puncít bébi ,mondta! után bekapta a farkam majd egy isteni franciát adott mondtam hogy köpködjed bébi !

(2020-09-06) : Lefektetett és ráhajolt a cerkára. Nagyon finoman és hihetetlenül lágyan furulyázott, ahogy csak a profik tudnak. Nem akart kivégezni csak élvezettel cumizott. Főleg a hegyét izgatta, viszont egy pillanatra 3/4 ig le le engedte. A határon tartva élvezkedett velem. Feltérdeltem és szemből diktáltam finoman az ütemet továbbra is a szájába. Folyt a nyála, biztatott folyamatosan.

(2020-07-13) : Így egyik kezemmel a melleit másikkal a puncust simogattam,míg Lara az álló farkam vette kezelésbe majd le térdelve szopni kezdet nyálasan mély torkot bevetve csinálta fáradhatatlanul.

nagyon jó: 9db
(2020-08-17) : Lara egy kis időt rászánt a bemelegítésre - farkamat puszilgatta-nyalogatta, heregolyóimról se feledkezett meg -, de utána nekiállt megkeresni a nekem legmegfelelőbb technikát. Anélkül, hogy egy árva szót szóltam volna, a technikák próbálgatásával villámgyorsan ráérzett a számomra legkellemesebbre, és hosszan, kitartóan, élvezésig kényeztetett.

(2020-08-13) : Csókja fantasztikus nagy finom a cicijei is nagyon bejövösek voltak. Hosszú csókcsatával kezdtük majd a szájába vette az irányítást nagyon érziki golyszlikat is belevéve kellemes franciával lepett meg. Miközben én a posiját puszilgattam és az ikreivel játszadoztam, ujjaztam izzadt is a punci rendesen. Tetszett is neki a ténykedésem. Szerettem volna én is kényeztetni így helycserés támadás után újabb csókkal folytattuk miközben én az ikreivel voltam elfoglalva.

(2020-08-04) : Csókokkal és sok simogatással vezette fel a következő szaxit, ami hasonlóan zajlott mint az előző szájas kényeztetése. Többször pózt cserélt, így maximálisan ki tudtam használni a vizuális lehetőségeket. Néha magát a szaxit láthattam, néha a fenekét tolta elém, ilyenkor a punciját simogattam. A szájában ért a véget a kényeztetésem és itt sem sietett, szépen elnyújtotta a levezetésem,

: 15db
(2020-10-18) : Ezek után ő vett engem kezelésbe, és remekül franciázott nekem. Nem akartam, hogy így legyen végén, ezért egy idő után gumit kértem. Kutyusban kerültem mögé, és itt én is megtapasztaltam, amit mások is megírták már, hogy itt aztán lehet tolni neki rendesen. Valóban mocskos szavak kíséretében biztatott, hogy adjam neki rendesen.

(2020-09-23) : A franciaóra kellemes, mélytorok a vállalás ellenére nem volt, egyszer bepróbálkoztam kicsit mélyebbre tolni magam, nem jártam sikerrel. A nyalakodásom kitartó volt és végül sikerrel is jártam, ami után művész úrnak nevezett, ami jólesett ugyan, de hát tudjuk ezt mindannyian hová tenni, legalábbis nagyon remélem.

(2020-09-22) : Mikor megkeményedtem szájába vett, kéz nélküli profi francia, sokszor kérdezte hogyan akarom. Úgy akartam ahogy csinálta, kőzben kezeim a punciával és a melleivel voltak elfoglalva. A franciatudása és az idö rövidsége miatt úgy döntöttem, hogy ma csak orált veszek igénybe. Kértem, hogy térdelös franciával folytassuk. Ez a kedvencem felkiáltással az ágy mellé térdelt, vadul szopott. néha kivette,