Laura 38 erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Laura 38-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-15 01:21:54

tibicsoki65
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Laura 38 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
Két hete voltam nála először, mely találkozásunk nagyon jó élményekkel zárult, hétfő délelőtt az újabb találkozás végett kerestem. Kis idő múltán visszjelzett, hogy mikor hívhatom. A jelzett időpontban hívtam, egyből felvette és másnap reggeli időpontban állapodtunk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem a pontos címre, mely a Lehel tér közelében pár sarokra található a lakás. A GPS a ház előtt jelzett, pár házzal odébb sikerült is parkolni, mely fizetős, így volt több a közelben. BKV többféle is található a közelben. Két perccel előbb ott voltam - kapu közelében hívtam, egyből felvette és kaptam a kódot, így pillanat alatt bejutottam a házba.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Régi építésű háztömbben található, szépen karbantartott - felújított lakás. Liftet nem kell használni, ezért nem is találkoztam senkivel a bejutáshoz. A szobában nagy masszázspad és tatami található, utóbbi körül tükör található. A hangulatos zenét hi-fi biztosítja, a félhomályt LED fénysor szolgáltatja. A fürdő az átlagosnál jóval nagyobb méretekkel rendelkezik, a tusoló és mosdó mellett szauna is található, melyet nem használtunk. Talán majd legközelebb... Nagy és nedvszívó törölközőt kaptam - végén újat - a fürdő felszereltségére nem lehet panasz - többféle tusfürdő, szájvíz műanyag pohárkával és dezodorokkal.
Laura 38 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Laura képei a valóságot tükrözi, kedves mosolygós lány, gyönyörű keblekkel. Szexi, fantasztikus kisugárzással. Szerintem sokan megfordulnak utána az utcán is.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Olajos masszázst kértem, melyet a lábánál kezdte és onnan haladt felfelé. Alapos, szakszerű és erőteljes kezek dolgozták lábam, derekam, hátam, majd karjaimat. Hosszasan masszírozta a hátamon található csomókat. Érezni lehetett fogásai során, hogy tanulta a mozdulatokat. A vége felé jön egy kis csúszka pró puszikkal nyakra, fülre, már felvezetésre a forduláshoz.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Mivel két órát töltöttem Laura társaságában - a fürdőből visszatértemkor még a kis ruhában (alatta semmi) kacér mosollyal fogadott - kétszeri kényeztetésben volt részem. Felvezetésként a tatamira parancsolt, és kaptam egy csodás franciás kényeztetést. Közben még kacéran többször is a szemembe nézett, kereste a kontaktust. Ezt követte a masszázs a csúszkával. Fordulást vezényelt, majd simogatni kezdtem, melyet örömmel fogadott. Apró csókokkal illettem csodás melleit, mely jól látható reakciókat váltott ki. Közben simogattam és pusziltam egyre lejjebb haladva, előbb combjait, majd feltárta előttem csodás csupasz csuprát melyet alapos vizsgálatban részesítettem. Apró rándulásokból ítélve sikerült kellemes pillanatokat szereznem.Kis pihegés következett simogatások és suttogások közepette, majd Laura magához ragadta a kezdeményezést. Hozzám simult, kacérkodott, majd apró csókokkal haladt lefelé, ahol alapos franciát kaptam ami egy idő után keblei között folytatódott és itt is lett végem. Kis pihenés, beszélgetés, majd fürdés és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az előzetesen megbeszélt összeg, melyet a végén a padra helyeztem. Nem láttam, hogy megnézte volna.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Laura fantasztikus, korrekt, csak ajánlani tudom mindenkinek. Biztos többször meglátogatom a későbbiekben.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Laura 38 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-16 23:27:10
Szerintem, ez a csodálatos Hölgy azért ettől sokkal alaposabb és részletesebb értékelést érdemelt volna tőled.

2020-07-16 21:03:30
A “lila csík” felhúzta az átlagot éppen jóra, de nálam a bemutatás, az elszámolás és az összegzés még hagyott kívánni valót.

2020-07-16 20:37:56
Bár jóra értékeltem írásod, de azért maradt kis hiányérzetem! Mondjuk Laura egy meglehetősen dekoratív Hölgy! Szép kék szempárral, elbűvölő természettel, stb-stb! Tehát a külső leírást részletesebbre vártam...

Influencer
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-16 14:58:40
Két óra erotikából többet is írhattál volna, de a lényeg igy is átjött.

FunkciókLaura 38 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-07-20) : Laura egyre határozottabb jelét adta, hogy túl léptünk az út felén, összekulcsoltuk kezeinket, és úgy húzta nyelvem, ajkam magába, majd megremegve, elcsukló hangon célba ért.

(2020-06-05) : A hátamon lévő csomokkal elég sokáig bibelodott, de megérte, mert másnapra sokkal jobban éreztem magam, lazább lett a tartasom is. Kellemes véget nem érő zene szólt, ami segített ellazulni. Kicsit túl laza is lettem. Ők nem horkoltam, de éreztem, hogy nagyon le mentem alfaba

(2020-03-24) : Olyan erővel kezdte el masszírozni a vádlimat hogy fel is jajdultam egy kicsit. Kétszer kellett kérnem hogy gyengédebben csinálja hogy elviselhető legyen. Nem igen volt eddig részem ilyesmiben.

felejthetetlen: 3db
(2020-07-30) : Laura, mintegy nimfa, uralta testemet, csúszott- mászott formás testével, sokszor úgy fordult, hogy én is elérjem hamvas, csupasz vagináját, míg végül a lábom között kötött ki. Finom, érzéki szája eltüntette férfiasságom amivel egy ideig igen jó viszonyt ápolt. Közhely lenne most azt mondani, hogy Laura franciája nagyon jó.

(2020-06-15) : én kaptam egy NAGYON hosszú és iszonyú jó orális kényeztetést finom kis heremasszázzsal és több testhelyzet váltással fűszerezve. (Most lett volna jó, ha tudok a tükörben mozizni!) A szerszámomat a kímélése céljából kézimunkával pihentettük,

(2019-07-01) : Masszázs a második félidőben volt, az első rész alább. Laura jól masszíroz, olajat választottam, nagy szakértelemmel a lábaimat kezdte át dolgozni, felérve a fenekemig, ezt mind a két oldalammal megtette, vagyon jól esett. Kértem, hogy különös figyelmet fordítson a derekamra

: 4db
(2020-07-08) : Szép nagy ikreit kezdtem kézzel és szájjal kényeztetni, sajnos nagyon érzékenyek voltak így ez a rész se nem volt hosszú, se nem annyira élvezetes nem volt. Laurát óvatosan hanyatt fektettem és elindultam délre

(2020-07-02) : Amit tudni kell az annyi, hogy Laura képzett svédmasszőr, nagyon jól masszíroz, nem a sok helyen megszokott olajos simogatást kapja az ember.

(2019-12-12) : Ezután hasra fektetett és elkezdte masszírozásomat, finom langyos olajat használt lábfejemnél kezdve haladt felfelé a lábaimon egészen a nyakamig. Nagyon jól ellazított, éreztem ahogy néhány izomcsomót is kidolgozott.