6
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-21
Sexy Aida Doll szexpartner

szexpartner

Sexy Aida Doll-

V.I.P hirdető
73/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-13 16:03:44

csabszky
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sexy Aida Doll beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-14

Egyeztetés
Elérhető:
5
Korábban már érdeklődtem a lehetőségekről, így nagyjából képben voltam. Akkor és most is egyből felvette a recepciós hölgy és kedvesen tájékoztatott. 1 óra múlva szerettem volna menni és kaptam is időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A Béke térhez közel található ez az újépítésű társasházi lakás. Jó a tömegközlekedés (buszok, villamos) és a közeli utcákban is könnyen lehet parkolót találni (fizetős). Ismerős vagyok a környéken, de a telefonon közöltek alapján is egyértelműen meg lehet találni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Igényesen berendezett lakás, az előszobában egy kiállított baba hozza meg a hangulatot. Nameg a recepciós hölgy, aki kedvesen a szobába vezetett, elmondta a lehetőségeket, majd miután rendeztük az anyagiakat, magamra hagyott. A zuhanyzós szobában franciaágy, tükrös szekrény, gumi + síkosító, felnőtt műsor a TV-ben. Egy légkondi/ventilátor jól jönne a nyáron, főleg, hogy az átlagosnál jobban be kell vetned magad az akcióban.
Sexy Aida Doll külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A hölgy az ágy szélén ülve várt egy szexi ruhába csomagolva. Meglehetősen élethűre sikerült, a bőre tapintása, az alsó nyílásai, de még a szája is. A cickók nagyok és feszesek, amolyan szilikonos hatást idéznek, de legalább lehet gyömöszölni őket. Talán csak a haj és a szemek, amik kevésbé élethűek, de ez sem rontja el az élményt. Ráadásul színesbőrű lányokat is csak elvétve találni, úgyhogy ezt a piaci rést is betöltheti Aida.

Action
Aktus:
4
Öklözés (Faust):
5
Kebelszex:
4
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Mélytorkos francia:
4
Kényszer francia:
5
Fél órára mentem, amolyan próba jelleggel. Gyorsan letusoltam, majd elkezdtem felfedezni a testét. Először megvizsgáltam a különböző testnyílásait. Abszolút élethűen lettek kialakítva, kellemesen bordázott a puncija és a popsi is jól szorít. A szája kicsit tág ugyan, de legalább nem fogaz ;) Gumit húztam és megpróbáltam kicsit megszopatni, de az egyik húzásnál leesett a feje. Könnyen visszatettem, de azért meglepődtem egy pillanatra (elvileg a problémát orvosolni fogják) és inkább másfelé próbálkoztam. Az öklözés mindig is izgatott, így kutyapózba állítottam, hogy kipróbálhassam. Ez egy pár perces művelet volt - egyrészt a baba súlya, másrészt a végtagjainak a mozgatása is megnehezíti a dolgokat. Ha élethű pózt szeretnél kialakítani, sok munkába és időbe telik. Az ujjai kissé kacskán állnak és könnyen elfordulnak természetellenes pózba, de a kezével is gyakran ez volt a helyzet. A lábait is nehezen tudtam elmozgatni, de még új baba volt, lehet, hogy idővel bejáratódik... Szóval egy kis síkosítóval egyre mélyebbre mentem, hol a punciba, hol a popsiba, majd idővel szépen be is csúszott a kezem. Ez rendesen felizgatott, úgyhogy elkezdtem dugni a popsiját. Néha áttettem a punciba és a szájába is, de a legjobb a feneke volt. Még 1-2 pózt kipróbáltam, de mire sikerült beállítanom, mindig lekókadtam, meleg is volt, így ezt már kevésbé erőltettem. Lehetett keményen küldeni, ez nagyon bejött, így végül a popsiba lőttem. Visszaültettem, majd zuhi után távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ahogy említettem, még az elején rendeztük az anyagiakat, melyek átlag alattiak. Az igénybevett szolgáltatásokat figyelembe véve pedig meglehetősen jutányos, hiszen a fauszt, a mélytorok vagy az anál is extra a legtöbb helyen. Szóval aki ezen vágyait élné ki, méghozzá nyafogás nélkül, annak mindenképpen megéri.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nos, azt már tudtam, hogy barátnő feeling nem lesz, de nem is ezért jöttem. Kellemesen csalódtam a hölgy külsejét és annak minőségét illetően. Ugyan elég sok idő elment a különböző pózok beállításával, de ami összejött, azt élveztem. Szóval kissé furcsa volt ez az egész, de összeségében pozitív élményekkel távoztam.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sexy Aida Doll szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Tybo
Ismerkedik az oldallal
2020-10-16 17:55:36
"megpróbáltam kicsit megszopatni, de az egyik húzásnál leesett a feje"

Bocsi, srácok, de b*szki, ennél a résznél, már eleve a megfogalmazás miatt olyan jót röhögtem :D Azért remélem, hús-vér hirdetőnél nem lesz ilyen beszámoló, mert az már para lenne... :D

2020-09-22 14:06:26
Plasztikusan ismeretterjesztő. Aki még nem probált hasonlót az új ismereteket szerezhET.

2020-07-31 17:21:40
Jól megírt beszámoló, minden fontos kiderül belőle. Egy kicsit megijedtem amikor írtad, hogy leesett a feje, de aztán megnyugodtam amikor visszatetted. ;-)

2020-07-14 15:50:15
Realisztikus írás az idő múlásáról és az abból fakadó furaságokról.

2020-07-14 14:38:53
Kicsit horrorisztikus a leeső fej...hiába, ez nem az én műfajom.