53
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-22
39
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Szöszike szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Szöszike-

V.I.P hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-12 21:08:24

geronimo19
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szöszike beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-13

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Szinte napi kapcsolatban vagyunk ,így nem nehéz beszélni vele.Most ép pihent egy pár napot,és voltam bátor zavarni.Üzik jöttek ,mentek évődtünk egymással.Hétfő volt kiírva ,és én írtam addig nem bírok várni,annyira kívánom.Jött a válasz.Vasárnap délelőtt tud rám időt szakítani.Azonnal küldtem a VTR-t,amit el is fogadott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Új építésű ház.A metrótól nem messze,de busz is jár arra.A parkolás a ház előtt.A VTR-en pontos címet küld,eltéveszthetetlen.Nem igazán szoktam várni,általában pontosan érkezem,vagy Szöszi ir rám hogy mehetek.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új lakás.Az előtérrel szemben van a fürdő,balra a nagy nappali konyhával egybe nyitva.a nappaliból lehet bejutni a szobába.AZ akció a nappaliban történik egy kihúzható kanapén.A ruhámat székre szoktam tenni a nappali másik végén található asztalnál.Jó kis konyha beépített gépekkel. A kávénkat mindig együtt szoktuk elkészíteni,ilyenkor nem tudok vele betelni.A fürdőben kád található,zuhanyfüggönnyel.Jó választék a tusfürdőből.
Szöszike külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már előtte üzenetben kértem hogy ne sok mindent viseljen mikor megyek,mert végig akarom csókolni azt a finom kis testét.Egy köntösben fogadott,ami alatt meztelen volt.Szétnyílva a tetején ,és a cicik előbukkantak. A videón is látni milyen tökéletesek.Keskeny csípő ,és szép kerek popsi amit élvezet hátulról döngetni.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös fürdés:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Mivel a szabadnapján fogadott ,megegyeztünk hogy kb.mikor lenne jó mindkettőnknek.Ha változik valami majd egyeztetünk.Így is történt reggel jött az üzenet lehet csúszni fog negyed órát,de még később hívni fog.Egy órával a randi előtt hívott és mondta legyek ott esetleg pár perc késésben lesz.Időben ott voltam,és jött is az üzi mehetek.Ajtó nyitás ,és Szöszi már a nyakamban volt.Csókolózni kezdtünk,majd a köntöst széthúzva csókolni kezdtem lefelé a testét.A nyakán kezdtem ,és a mellén folytattam.A gyönyörű hasa és a finom puncija következett.Itt már hosszabb ideig tartózkodtam,és nedvesedést éreztem.Meg is szólalt Szöszi menj gyorsan fürödni.Tusolás után Szöszi éppen a kanapét szerette volna kihúzni.Oda léptem és a köntösből kicsomagolva csókolóztunk.Közben a keze le téved a farkamhoz.Húzzuk ki az ágyat mondta.Felkaptam,és nemet mondtam.A kanapéra tettem és Szöszi fülig érő szájjal kérdezte így akarod.Buzgón bólogattam,de már lenn is voltam a szét tárt lábai között.Az arca átlényegült ,a puncija kinyílt és a csiklója elő bukkant.Nyaltam ,szívtam a csiklóját ő meg egyre jobban dörzsölte s számhoz magát.Apró sikolyokkal élvezett el.Felálltam,és Szöszi mint a vércse csapott le a farkamra.Szopni kezdte,majd a bal kezével a fenekem simogatta.Kemény lettem ,a ciciket megfogva közéjük tettem a farkam.Finoman mozogtam,élveztem minden pillanatát hogy csecsbe kúrom.Mikor elfogyott a nedvesedés újra szopni kezdte a farkam,végig a szemembe nézve.Gumit kértem.A sarokba fektettem a hátára ,a lábai alá nyúltam és hátra toltam öket.Szöszi az ezredest megragadta és igazította a réshez.Erőteljesen betoltam,és Szöszi kéjesen nyögve fogadta.Keményen toltam ,Szöszike át véve a ritmust élvezte.Ahogy toltam neki ,szép mellei le-föl mozogtak.Fel álltam,gumit le.Szöszi újra bekapott .Nagyon jól csinálja,meg is lett az eredmény.Hű én mekkorát élveztem a szájába.Tisztálkodás ,és kávézás a konyhában.A kanapét megágyazva lefeküdtem,Szöszi meg hozzám bújt.Beszélgetés ,kis regeneráció.Szöszi a kezébe vette a kezdeményezést,illetve a szájába.Folyamatos puszik ,bekapások a farkamon és már álltam is mint a cövek.A nyelve fel-le siklott a farkamon,majd a makkomon körözött.Hirtelen bekapott ,a nyelve tovább körözött a makkomon,és csak szívta az ezredest.A ciciket is bevetette,és verte velük a farkam.Gumit kértem és missziben kezdtünk.Lassan mozogtam benne,és csókolózni kezdtünk.Gyorsítottam,és át kulcsolva húzott magába.CSere és meglovagolt..A mellemre támaszkodva kevert a farkamon.Először ő mozgott én meg élveztem,de később már én toltam neki.Előre dőlt ,így megemelkedett a popsija.A csípőjét fogva toltam neki,Szöszi néha lehajolt és megcsókolt.Doggyban folytattuk .Négykézláb helyezkedett,mögé térdeltem.Becsúsztam,és kúrni kezdtem.Szeretem hátulról dugni ,látom szép dombos punciját ahogy ki be járok benne.Ahogy a popsija csattog mikor tolom neki.Éreztem nem birom sokáig a gumit lerántva a cicikre spicceltem.Egy közös tusolás és távoztam.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Átlagos rózsaszálak,a bővebb infóban minden szerepel.Átadás utólag mint mindig.Korrekt rendkívül jó szolgáltató.

Rózsacsokor
fél órás randira 15, egy órás randira 20, másfel órás randira 35, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Régi ismerős,hosszabb ideje látogatom.Nála nincs csalódás.Pontos ,korrekt ,kedves lány.Nem utolsó sorban jó nő.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Szöszike szexpartner beszámolójáról

A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Nagytudású rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókSzöszike legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2020-10-13) : A lábaim közé fészkelte magát ,és félig merev farkam vette a szájába.Moziztam egy kicsit,mikor kemény lettem kértem dőljön picit előre.Úgy helyezkedett hogy a mellei közé férkőzzek a farkammal.Oldalról tartva a gyönyörű ikreket ,máris mozogni kezdtem.Időnként Szöszi a farkam szopta,igy sikosított.Gumit kértem,és Szöszike belém ült.Mozogni kezdett,egyre nagyobb ütemben.

(2020-05-24) : Törölközés ,és benn az ágyon 69-be fordultunk.Szöszi rábukott az ezredesre és finom érzéki franciában részesített.Ráérősen csókolta,puszilgatta bekapta a farkam

(2019-10-29) : Ő igazodott én letéptem a gumit magamról (azt sem tudom hová lett ez a gumi, olyan diszkréten tüntette el) Itt megmutatta, hogy tud ő nem csak lágyan bánni a szerszámmal, tudja a végére erősebb, gyorsabb kényeztetés dukál.

nagyon jó: 4db
(2020-04-26) : Kérésemre gumiban franciázott,szuper jól,érzékien csinálta. Aztán én nyaltam ki alaposan a punciját,amit kéjesen mosolyogva jó néven vesz.

(2020-04-20) : Gumit kértem és hanyatfekve vártam, hogy meglovagoljon. Imádom nézni ahogy rajtam ugrálva fel le járnak a cicik. Pár pillanat múlva megfordultunk.

(2019-11-02) : Szimpátia megvolt már az első pillanatban, nyelves csókokat váltottunk, amit finoman és érzékien művel. Elkezdte csókolni a nyakamat, testemet, haladva lefelé, majd bekapott. Olyan technikával dolgozik, ami minden igényt kielégít, nem vad, inkább elképesztően technikás... Utána az ágyra kerúltünk és én is kényeztetni akartam.

: 7db
(2020-07-07) : Ő sem tétlenkedet, szerencsére nem mohón s pornos franciába kezdett hanem lágyan, finoman s érzékien kezdett neki a velem egykorú kényeztetésébe

(2020-06-27) : Szöszike egyre lejjebb hajolt ahogy a testemet puszilta. Majd előttem térdel a puha szőnyegen. Szájában van férfiasságom. Nyelvével kényeztet de nem feledi a golyóimat sem.

(2020-06-03) : Csókokkal kezdtünk, majd az ágy felé húzott, ahol érzéki francia tudásával kápráztatott el. Mikor úgy éreztem, hogy a látványától amúgy is kemény farkam már nem duzzadhat tovább megkértem, hogy kicsit hagy áldozzak a lábimádat oltárán.