28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ingrid erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Ingrid-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-12 15:31:37

samator
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Ingrid beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-07-13

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az elérhetőségénél megadott időpont elején hívtam, egyből fel is vette. Időpontot is gyorsan egyeztettünk, könnyen találtunk olyat amely mindkettőnknek megfelelő.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem. Metróval villamossal is jól megközelíthető a hely, a címet könnyű beazonosítani. Frekventált környék a parkolás nem lehet egyszerű. A közelben van egy bevásárlóközpont ott talán megoldható.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasházban fogad vendégeit Ingrid. A kinti pokoli hő után lakásba belépve kellemes hűvös fogadott. A masszázs egy külön erre a célra szobában történik, egy masszázságyon. Hangulatvilágítás, kellemes zene, tükrök adottak. Zuhanyozni egy kádban lehet, számos márkás tusfürdő közül lehet választani. Törölközőt mind az érkező , mind a távozó zuhanyzáshoz kaptam. Tisztaság mindenhol.
Ingrid külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
A képeknek megfelel a előben is. Érkezésemkor egy néhány pántből álló minimálisan takaró ruha volt rajta. Rendszeresen jár strandra, emiatt a jó barna volt a bőre. Én világítottam mellette. :)

Erotikus masszázs
Frissitő masszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Lingam masszázs:
5
Időráfordítás:
5
Relaxmasszázs:
5
Egyéni igények:
5
Shiatsu masszázs:
5
Szakszerűség:
5
Svédmasszázs:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
Az elején megbeszéltük a programot. Kényeztetés - masszázs - kényeztetés volt a sorrend. Az első kényeztetés után hanyatt fekve maradtam az ágyon ezért így kezdődött a masszázs. A masszázsra már nem marad ruha fenn senkin. :) . Nem vagyok hozzáértő, nem tudom a pontosan mikor melyik masszázs módszert alkalmazta rajtam Ingrid, feltételezem mindegyikből jutott egy kevés. :) Erős volt a masszázs az biztos. És hatékony. És szakszerű. Néha kicsit össze kellett szorítanom a számat, de nem picsogtam, mivel tudtam, hogy minden az érdekemben történik. A lábam felöl kezdődött a program, mint ahogy érzetem is volt némi feszültség a lábfejemben, ropogott is rendesen. Módszeresen haladt végig rajtam Ingrid, még az ujjaim is megkapták a kezelést. Annak ellenére érdemes lett volna végig legeltetnem a szemem, csukva tartottam és csak pár szó hagyta el a számat. Kivételesen sikerült átadnom magam a relaxációnak. Miután egyszer végig ért rajtam, hasra fordultam. A hátsó felem is kapott kezelés. A végén Ingrid felmászott az ágyra és rám ült. A keze után a melleivel is megmasszírozz egy kicsit. Ez a technika már volt annyira erős, inkább finom volt és lágy. :)
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A köszöntő kényeztetéshez felfeküdtem a padra. Indrig még a ruhában lépett oda mellém. Lágy simogatásba kezdett leginkább deréktájon. Én sem voltam rest, elkezdtem simogatni ahol elértem. A simogatásba linglam elemek is kerültek és végül eljutottunk a franciás játékokig. Nagyon bizsergető érzés volt. Kis idő után Ingrid ledobta a textilt és felmászott az ágyra és rá ült a hasamra háttal nekem. Folytatódott a kényeztetés, közben a hatékonyság érdekében néha előrehajolt. Ilyenkor páratlan látvány tárult elém. Kézzel végzett ki, óriásit durrantam a végén. A lezáró kényeztetés már "gyorsabb" volt. Nem vagyok ismétlő, de Ingridnek a bizsergető mozdulataival sikerült gyorsan hadrendbe állítani. Ismét kivégzett kézzel, de most nem mászott fel az ágyra. Így is sikerült. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az megbeszélt ajándékok kérdés nélkül érkezésemkor az egyik bútorra helyeztem. Az ajándék mértéke nem tudom hol helyezkedik el a többihez képest, nem ismerem a statisztikát. Érzésre magasabb az átlagnál.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemesen felfrissülve távoztam, úgy éreztem a kezelés elérte a célját. Rég voltam már ilyen kezelésen, már nagyon rám fért. A masszázst teljesen szakszerűnek érzetem és az erotikus részre sem lehet igazán panasz. :) Meggyőzött arról, hogy gyakrabban kellene ilyenben részesülnöm.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Ingrid erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

kutato1001
Beszámolókkal seftelő cserépedény
2020-07-27 10:13:59
Egy tökéletes Hölgy, szakszerű és érzéki kényeztetése...hát kívánhatunk e ennél többet...?

2020-07-13 15:56:33
Az ún. klasszikus masszázs kategóriába tartozó kellemes írás.

FunkciókIngrid legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2016-05-04) : Lábtól felfelé haladva, a letapadt izmokat felszedve, nagyon lelkiismeretesen, és tudatosan csinálta. Az orrom előtt táncoló csoda szép vénuszdombtól elakadt a levegő vételem.

(2016-05-03) : Az ágyhoz vezetett, mert szerinte először jöjjön a kényeztetés, akkor lehet nyugodtan élvezni a masszázst, és .....lehet hogy teljesen igaza van. A masszázs rendkívül szakszerű, és mikor észrevette, hogy ez számomra egy kicsit erős, azonnal lazított az erősségén.

(2015-03-27) : Lábtól indul a masszázs, hát a vádlim külső részének, nagyon jól esett, közben párszor sziszegtem, de mi pasik "gyengék vagyunk" mint tudjuk!:D:D

felejthetetlen: 23db
(2019-02-19) : Krémet használt, nem olajat. (Legközelebb lehet olajat kérek, azt annyira szeretem. :D ) Kezdte a lábakkal (hason fekve), majd haladt felfelé, a háthoz, karokhoz, vállakhoz és nyaki részhez. Tükrök ugyan voltak előttem, Ő pedig fehérnemű nélkül masszírozott, de annyira jók voltak a fogásai,

(2019-02-16) : Az egész testemet átmozgatta, felfedezve a problémás izomcsoportokat is, melyek lazítására külön figyelmet fordított. Velem szemben két tükörben lehetett nyomon követni a nem mindennapi látványt…

(2018-06-18) : Finom masszázsolajat használ, pontosabban többfélét is. Ez alkalommal nem keveset változtatott technikán a korábbiakhoz képest, jól érezhetően hozzáigazította a ramaty állapotban lévő helyekhez.

nagyon jó: 19db
(2020-06-18) : Majd ezután jött a végletekig profi masszázs! Látszik/érződik, hogy nem a netről letöltött diplomák lógnak a falon. Minden porcikámat végig masszírozta lábtól-fejtetőig, ahogy kell másnap jött is az izomláz, de sebaj ez kell nekem :)

(2018-04-15) : Hosszasan kényeztette kis barátom kézzel, majd szájjal is kezelésbe vett. Nagyon finom volt Ingrid franciája. Annyira felhúzott, hogy már majdnem el is sültem, de miután ezt jeleztem Ingridnek, Ő picit visszább vett :)

(2017-11-26) : Ezek után jól átdolgozza vádlim, combon, fenekem, majd hátamat, végül kezeim és ujjaim is átmasszírozza. A hátmasszázsnál egészen különleges

: 27db
(2018-03-15) : A lábamtól indult fölfelé és dolgozta végig a testemet. A számomra különleges lazító, csavaró, nyújtó mozgatásokból is éreztem, hogy profi elbánásban részesülök.

(2018-02-16) : Ezúttal a nyomorék hátamat dolgozta meg fokozott erőbevitellel, sokat elidőzött rajta, mert le voltam robbanva rendesen. Majd következtek a kezek és még egy teljes testet érintő rész is, egy csúszkás befejezéssel.

(2017-11-15) : Lentről a talpamtól indult felfelé.Talp reflexológiával inditott, majd alaposan végig gyúrt minden porcikámat.Nagyon élveztem ahogy csinálta közben megkérdezte hogy jó e az erősség