52
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
39
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 11-18
Nikol szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Nikol-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-07-12 00:25:31

fabit2
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nikol reagálása

Nagyon szépen köszönöm, hogy kiérdemelhettem nálad az istennőt! Puszi

Nikol beszámoló szexpartner Budapest 2020-07-13

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Előtte nap telefonon érdeklődtem, majd VTR-en konkretizáltam az időpontot, amit hamar vissza is igazolt.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
A kerület frekventált része, könnyen megközelíthető BKV is, autóval is, de szerintem hétköznap a parkolás elég problémás lehet. Én hétvégén voltam, ilyenkor azért minden egyszerűbb. Mondjuk a Nagy Lajos király útja szét van bombázva, ez okoz némi problémát. Már persze annak aki arról közelít.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Szép, új építésű, a lakás teljesen rendben van. Tusfürdő végtelen mennyiségben, majd leszakadt a tárolója. Nedvszívó türcsi, meg minden ami kell. A tisztálkodás a szokásos kád, zuhannyal. Érdekes volt, hogy a fürdőben is hangulatvilágítás lett elhelyezve. Tetthely ahogy a hirdetésben is szerepel egy tatami. Volt egy masszáz pad is a szobában, de nem azt használtuk, a Nikol a masszázshoz is a tatamit részesíti előnyben, nekem meg mindegy volt. Illetve nem is, mert annak azért megvan az az előnye, hogy fal mellé állított tükör segítségével is lehet gyönyörködni a hölgyben. Merthogy lehet, de erről a következő részben.
Nikol külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az adatlapja nem titkol sokat, szóval az ember tudja mire számíthat, de a valóság azért mindig jobb. Nikol a való életben egy igazi kis tündér! Törékeny, kedves, bájos. Egy a képein láthatóhoz hasonló bodyban fogadott (nem pont az csak olyasmi) annyi plusszal, hogy egy harisnyakötős harisnya is volt rajta. Egyből tudtam, hogy jó helyen járok.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Először innivalóval kínált, majd elkísért a fürdőbe. Visszatérve kicsit egyeztettünk mit is szeretnék, majd lassan nekiláttunk egymás felfedezésének. Még állva összebújva hosszan csókolóztunk, ami én nagyon élveztem, igazi barátnős feeling volt. Közben szép lassan lekerültek róla a fentebb említett ruhadarabok is, így feltárult előtte teljes szépségében. Nagyon formás kislányos alkata van, nekem sokkal jobban bejön, mint a nagy szilikonmellű szexistennők. Mikor egymás ölelését már kellőképp kiélveztem, leheveredtünk a tatamira és átadtam Nikolnak a kezdeményezést. Úgy helyezkedett, hogy a tükörből is minél többet lássak, és némi masszázsolajjal először a saját popsiját, majd a hasamat kente be és így kezdett el kényeztetni, miközben én a popsit simogattam. Következő lépésnek egy újabb trükköt is bevetett a cickókra csepegtetett olajat, majd a velem egykorút azokkal kezdte kényeztetni. Hát mit is mondjak, igencsak extra élmény volt. Elég gyorsan meg is kellett kérnem, hogy hagyjuk abba és lépjünk egy kicsit tovább, így gumit kértem, amit ügyesen szájjal tett fel, majd belém ült. Nos az előzmények tükrében talán annyira nem csoda, hogy a lovagló tudását nem sokáig tudtam élvezni, gyorsan végem lett. Szóval előbb jött Szilvia, majd egy kis frissítő és áttértünk jövetelem második pontjára a masszázsra. Nos ez a lehetőségek között általános a lányoknál, de igazából profi módon nem szokták tudni csinálni. Nos elmondása szerint Nikol képzett svéd masszőr és bár törékeny termete mellett senki ne számítson valami brutális átgyúrásra, amit csinál azt tényleg jól csinálja. Én ezt a részt is nagyon élveztem, kellemesen felfrissített és közben egész jól elbeszélgettünk. Bár itt inkább én vittem a prímet lévén, hogy én csak heverésztem, miközben ő dolgozott.
Második körre nem került sor, egyrészt elég jól elment az idő, másrészt nem is éreztem magamban az erőt, a masszáz annyira elbódított. Szóval a végén még egymás testét cirógatva kicsit beszélgettünk, majd elmentem lemosni a folyamat során rám került olajrétegeket.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nincs nála extra, maga a hölgy az. A virágszálak száma az oldalán előérhető, amit én az elején adtam oda. Bár szabadkozott, hogy nem fontos, de én jobb szeretem előre letudni. Nincs is annál kiábrándítóbb, mint mikor a végén elfelejtem és a hölgynek kell emlékeztetni rá.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Hát mit is mondjak. Nem szoktam a hölgyek társaságát heti rendszerességgel igénybe venni és ebben nem is tervezek változást, de Nikoltól úgy távoztam, hogy hazafelé menet már azon töprengtem mikor is tudnám ismét felkeresni. Igazi kincs, vigyázzatok rá!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-08-14 19:39:23
Egy mondattal el lehet rontani egy beszámoló jó benyomását, pláne ha az pont az utolsó.

2020-07-14 00:12:50
De legalább nem "kéretik"

2020-07-13 13:17:08
jáááááá...az a bizonyos utolsó mondat...

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2020-10-19) : Adott krémet, neki azzal jobban esik. Hasra feküdt, így kezdtem. Simogattam, ahol csak értem, nyaktól bokáig, lassan, hogy esetleg ő is élvezze, és hogy a tenyerem is kiélvezze. Kb. 10 perc után, elnézést kértem, de az ajkaimnak is be kellett járniuk ugyanezt az utat. Részegítő illata van, és nem csak a krémtől... Éreztem az ajkaimmal azt a selymes bőrét, finom csókokat leheltem rá mindenhol.

(2020-08-16) : Élvezi hogy élvezetet nyújt. Ismét oldalról csúszkál rajtam, mikor szája először ér a legérzékenyebb pontomhoz. Finoman kezd hozzá. Most mindenért megfizetek, gondolom magamban. What you give is what you get. Elnyújtja, nem akar gyorsan kivégezni. Pedig én már nagyon szenvedek a gyönyörtől. Nagyon jó az egész együttlét. Túl jó. Nem akarom hogy vége legyen.

(2020-07-12) : Szerintem neki is tetszhet a közös mutatvány, mert újra megjön a hangja és előbb mélyen magába fogadva élvezkedik, majd hirtelen gyors vágtába kezd, ami tovább növeli a hangerejét.

nagyon jó: 1db
(2020-07-01) : Javaslom hát, feküdjön inkább kényelmesen a hátára, hogy az érezhetően küszöbön álló élvezethez juttassam. Combjai közé telepedve ezt hamarosan sikerült véghezvinni, mit hangjai elültével aranyosan megköszön. Kis lazulás után mellé térdelve ismét ajkai ölelésében vagyok, majd kérem a védelmet.

: 3db
(2020-09-05) : Nagyon jól masszíroz, elmondása szerint tanulta is pont úgy ahogy én szeretem.Lábaknál kezdte és úgy haladt felfelé szakszerűen és figyelve a letapadásokra ami nagyon jól esett. Végig lehet vele beszélgetni mindenről nagyon értelmes lány , de ha csak lazítani szeretnél az sem okozna neki problémát.A vége felé a középső résznek elkezdett cirógatni és elhangzott a szó amit már nagyon vártam! "Megfordulsz"

(2020-07-24) : Annyira jól csinálta, ahogy a csúszka közben a falloszomat a krémes kezével masszírozza, és a vizuális látvány a tükörből, hogy le kellett állítanom, mert menten elélvezek. Beöltöztetésem után nyeregbe pattant , aztán váltottunk misszionárius pózra,

(2020-07-21) : Ezután kaptam egy hát masszázst ami nagyon jól esett. Megfordultam gumit húzott és meglovagolt amikor már kezdett jó lenni akkor, hogy ne süljek el idő előtt fordultunk doggyba majd misszionáriusba.